- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.221
Çok sevindim şenaycım. Allah tamamına erdirsin.inşallah bu sefer kucağimiza alalim bebeklerimizi. Benexol mü kullanıyorsun? Yoksa başka b vitaminimi?Cnm b vitamini veriyorlar bana her gündemi ama ben haftada bir kaç kere alıyorum bide elevation kullanıyorum onda da var zaten b vitamini Folik asit te kullanıyorum maşallah bu zamana gelmiş sin çok şükür ben daha yeniyim
sağol cnm. inş. başarabiliriz. bemiks kullanıyorum cnmÇok sevindim şenaycım. Allah tamamına erdirsin.inşallah bu sefer kucağimiza alalim bebeklerimizi. Benexol mü kullanıyorsun? Yoksa başka b vitaminimi?
cnm gebelik şekeri olduğun anlaşılsa sana zaten diyet verecekler bence baştan şeker tüketmemek daha mantıklı geliyor. gebelikte zaten insülin direnci gebeliğin doğal sonucuymuş diğer doğum yapan arkadaşlar yaptırdı mı acaba kızlar yazarsanız sevinirim.Meryemcigim hatirlatmak istemiyorum ama 8aylik kaybettiğin bebekte seker yüklemesi yaptirmismiydin. Gebelik şekeri bebek kaybina yolaciyomus.ben 50 lik yükleme yaptircam.arastirdim.gebelik şekeriniancak bu sşekilde anlayabiliyomussun.sorun cikarsa tedavi için gerekli gördüm.yaptirmayanda çok.ama ya sorun varsa.hayirlisi artik.
sağol cnm cevabın için. neyseki zamanım var daha araştırmak için :) acillik olacak kadar kötü olmuşsun. neyseki bebişe bişey olmamış.Canım hepimiz yaptırdık. Cok saçma aslında seker tuketimi hamilelikte kısıtlıyken dünyanın şekerini yukluyorlar bir anda. Bebek gareketi bile o gun yavaslıyor gerçekten. 50 lik yuklem bende yuksek çıkınca 100 luk yklemişti Ve ben mide bulantısı ve ani baş dönmesıyle acillik olmustum. Acilde yatırıp kanı öyle aldılar. Normal çıkmıştı sonuç. Ama karatay kafaları iyice karıstırdı. Türkiyede üm hamilelere şeker yüklemesi yapılıyor. Ozaman doğan tum çocukların akciğer yetmezliği olması lazım. Dr.la konuşun öncesinde bu konuyu diabetik hamilelikte tehlikeli çünkü. Bilinip önem alınması gerekiyor.
evet malesef yaptırmıştım hemde dr nedense 100 lük yaptırmıştı. gebelik şekerim çıkmamıştı.şuan bende o kadar tedirginimki.yaptırmaktanda yaptırmamaktanda çok korkuyorum...hakkımızda hayırlısı.gün geçtikçe korkularım kaygılarım artıyo öylesine yorgun ki yüreğim bedenim ruhum...Meryemcigim hatirlatmak istemiyorum ama 8aylik kaybettiğin bebekte seker yüklemesi yaptirmismiydin. Gebelik şekeri bebek kaybina yolaciyomus.ben 50 lik yükleme yaptircam.arastirdim.gebelik şekeriniancak bu sşekilde anlayabiliyomussun.sorun cikarsa tedavi için gerekli gördüm.yaptirmayanda çok.ama ya sorun varsa.hayirlisi artik.
bilmiyorum ki cnm bunun şeker yüklemesi yapılmadan başka bir yöntemi de vardır muhakkak diye düşünüyorum. allah kolaylık versin cnm sana baya zor geçiyormuş ama en azından az kaldı ve sona yaklaştın çok şükür. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Kızlar bende 50mg yükleme yapıldı. Doktora itiraz edemedim. İstemiyorum diyemedim aslında yaptırmayacaktım ve çıkmayacağını da biliyodum çünkü çok aram yoktu tatlıyla zaten ama karpuza çok düşmüştüm . Şeker çıkmadı çok şükür. En son ölçtürdüğümdede üst sınırda çıktı 30lu haftaların başıydı sanırım ve doktor normal merak etme dedi. Valla yaptırmazsanız bencede daha iyi ama doktorun tavrı çok önemli.
Kızlar benim kaburgalarım batıyor,karnım göğüs altından itibaren okadar gerginki sanki yırtılacakmış gibi hissediyorum daha da en az 4 hafta var. Son zamanlar ne kadar zormuş. Allah yardımcımız olsun.
Kızlar bende 50mg yükleme yapıldı. Doktora itiraz edemedim. İstemiyorum diyemedim aslında yaptırmayacaktım ve çıkmayacağını da biliyodum çünkü çok aram yoktu tatlıyla zaten ama karpuza çok düşmüştüm . Şeker çıkmadı çok şükür. En son ölçtürdüğümdede üst sınırda çıktı 30lu haftaların başıydı sanırım ve doktor normal merak etme dedi. Valla yaptırmazsanız bencede daha iyi ama doktorun tavrı çok önemli.
Kızlar benim kaburgalarım batıyor,karnım göğüs altından itibaren okadar gerginki sanki yırtılacakmış gibi hissediyorum daha da en az 4 hafta var. Son zamanlar ne kadar zormuş. Allah yardımcımız olsun.
Kiloya dikkate etmek lazım canım. Sonlara doğru gerçekten hamlıyor insan. Benim kilo alımım yavaşladı bi ara iştahım azalmıştı birden ama şimdi tekrar arttı.Bebek çok hızlı kilo alıyormuş artık. 15 kilo almıştım şimdiye kadar, doğuma kadarda 2 kilo daha alsam yeter aslında. Ben yürüyüşe başladım eşim zorla çıkarıyor. Çok kasılıyorum geriliyor karnım. Ama hareket ettikçede daha dinç hissediyorum kendimi yoksa hep yatmak istiyorum. Senin yatman gerekiyor değilmi. Doktorun demişti.bende 50lık yukleme yaptırdım tam ust lımıtte cıktı aslında yuzlukte ıstenebılırdı ama dr um istemedi dıyete dıkkat dedi arada kendım evde ölcerek sekerımı dengede tutuorum sımdılık, buarada bende 33. haftanın ıcıne gırdım karnım resmen gerılmekten acıo dediğin gıbı gogus altından itibaren yırtılcak gıbı bıde kılom cok ıyı gıderken haftada 1 kılo almaya basladım resmen 7 ay bıttı kılo alısım cok hızlandı yemıorumda öle farklı bısıler son ay sanırım çok zor gececek ayrıca bugun clexane yerlerım arada banyodan sonra özellıkle kanama yapıo dedım dr a aptt ınr falan yapalım bakalım dedi aptt 27.3 cıktı dıgerelrde alt lımıte yakın ama lımıt ıcındeler aptt en alt 25.2 referansta dr hersey normal aynen devam dedi ama moralımde bozldu gebeligın baslarında 31dı nerdeyse dahada dusmeden saglıkla tamamlayabılırm ınsallah
Canım ısrarcı ol bakalım ne diyecek doktorun benim hiç içim elvermedi ama mecbur yaptırdım aslında karşı çıkardım da işte doktorla tersleşmeyeyim diye yavruma zarar verdik gerek yokken.bilmiyorum ki cnm bunun şeker yüklemesi yapılmadan başka bir yöntemi de vardır muhakkak diye düşünüyorum. allah kolaylık versin cnm sana baya zor geçiyormuş ama en azından az kaldı ve sona yaklaştın çok şükür. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?