Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Ah cnm o günlere bi gelebilirsem inş. Sağlıkla kesinlikle yaptırmak istemiyorum diyecem bakalım ne diyecek. Şu günler zor geçiyor randevum bayramdan sonraya o zamana kadar dayanmak zor. Ankaraya gelcez bayrama inş. Biraz erken gelmeye ikna edebilirsem kocami tolga ya randevu aldim bu perşembe için ama daha söylemedim benimki ne malum kaynana kayin baba fobisi var erken gitmek deyince tüyleri diken diken olur bugün soyluy cem ne diyecek :) cnm sen baya kilo almışsin son zamanlarda mi aldın. Allah kabul etsin inş. Duaları mızı bayramdan önce bitirebiliriz umarım bitmezse de bayramda da okumaya devam

Bebiş doğunca annen gelip kalacak yanında alışsın şimdiden eşin:) Tolgaya da gözük bakalım sen yapacağın herşeyi yapıyosun zaten gerçi.
Canım 5. aydan itibaren hızla kilo aldım iştahım çok arttı haftada 1-2 kilo alıyodum. 14ü gördük 7. ay sonunda:)Ama zayıf başladığım için çok rahatsız etmedi kilolar herkes çok beğendi bu halimi:) kendimide böyle kandırırım. Sonra birden kesildi iştah 1 ayda 1 kilo anca aldım. Son 1 ayda da en fazla 2 kilo alsam iyidir aslında, normal doğumuda zorlar yoksa.
Duayı abimin eşinede söyledim oda başlayacak okumaya tamamlarız bayram öncesi inş.

ah cnm benim ki ne aksi bi bilsen kendin bakacaksan doğur öyle anne falan istemem evde. bu eşimin lafları. o yüzden annem ve eşim arasında çok kalcam şimdiden belli. anneciğime zaten kıyamam abimin 3 çocuğunu büyüttü. öyle bir anneye de böyle damat çıldırcak gibi oluyorum düşününce ama idare etmeye çalışıyorum. bakalım çocuk doğsunda bir hele belki fikri değişir o zaman. inş. normal doğum yapmak istiyosun galiba. ben de hep öyle istedim. inş olur cnm gönlünce. bayramdan sonrası için değiştirdik randevuyu erken gitmek istemediği için :) diyorum ya aksi :)

[t40, post: 37119585, member: 376454"]Kızlar bende 50mg yükleme yapıldı. Doktora itiraz edemedim. İstemiyorum diyemedim aslında yaptırmayacaktım ve çıkmayacağını da biliyodum çünkü çok aram yoktu tatlıyla zaten ama karpuza çok düşmüştüm . Şeker çıkmadı çok şükür. En son ölçtürdüğümdede üst sınırda çıktı 30lu haftaların başıydı sanırım ve doktor normal merak etme dedi. Valla yaptırmazsanız bencede daha iyi ama doktorun tavrı çok önemli.
Kızlar benim kaburgalarım batıyor,karnım göğüs altından itibaren okadar gerginki sanki yırtılacakmış gibi hissediyorum daha da en az 4 hafta var. Son zamanlar ne kadar zormuş. Allah yardımcımız olsun.[/QUOTE]

Arkadaslar seker yüklemesi iki defami yapiliyo.Vildan 30.haftada da yapmis.vildancigim şimdiden ben yuruyemiyom bile.daha 25haftaligim.yarin capada seker yüklemesi randevum vardi.oralara gidecek gücüm yok yakindaki özel bir hastanede yaptircam.

Kozlar clexani doğuma kadar göbekten yapmanin sakincasi varmiki.ben 6aylik oldum.karnim iyice gerildi.yatakta donemiyorum o kadar yani.iğne bebeğe gelmez demi.bacaktan ve koldan hic yapmadim cesaret edemiyorum.fikrinizi almak istedim.

Kozlar clexani doğuma kadar göbekten yapmanin sakincasi varmiki.ben 6aylik oldum.karnim iyice gerildi.yatakta donemiyorum o kadar yani.iğne bebeğe gelmez demi.bacaktan ve koldan hic yapmadim cesaret edemiyorum.fikrinizi almak istedim.
bacak acıyo da cnm kol o kadar acımıyo ben bi ara göbeğimde morarmalar olunca eşime kolumdan vurdurmuştum.

Canım bende bir kere yaptırdım 24. haftada . 50 mglık yapıldı bişey çıkmadı eğer yüksek çıkarsa sonra 100 mg lık daha yükleme yapılıyor. Onu yaptırmadım Allahtan.
ben 30lu haftalarda tam kan sayımı yaptırdım. orda glikoz üst sınırda çıktı onu sordum doktor normal dedi. Dikkat etmek lazım fazla tatlı tüketmemek ve fazla kilo almamak iyi bence. Ama seninkiler ikiz çok normal şimdiden ağırlaşman. Allah yardımcın olsun.

elıfcim bende hala gobek cevresınden yapıorm ama kasıkta denebılır yanı böle yanlrdan gobegın altında kalan kısımdan sadece oraları sıkabılıorum parmak arasında cunku ama artık oralarda doldu malum bebege gelcek dıe endıselndım bende dr a sordum son randvmda bebege gelmesının ımkanı yok onun barıyerı cok saglam aynen devam dedi koldan yapmamı ıstemıo zaten belkı kola gec der dıye dusunuodum ama bende 3 kez falan yaptım kolda cok canım yanmıstı devam edemedım yaptıgım yerler ufak morluklar oluo artık hatta bazen dustan sonra kanama oluo hafıf hafıf bu durum ıcınde aptt bakıldı normal lımıt içi dedi bı degısıklık yapmadı hıc bıseyde yanı doguma kadar gobek cevresı devam canım yapabılırsen eger

şuan yuruyusle ılglı sıkıntım yok canım dr um bısye demıo yanı acıkcası bende sormadım gercı, en son 4 bucuk aylıkken sanırım lekelenme yasamıstım cok sukur bı daha yasamadım ama korkumdan bı yere cıktıgım yok pek kafam dagılsın diye masa bası calısıorum suan az bıraz iş yerındekı hareketle idare edıorum yanı ben cok kılo almadım aslında 8-9 kılo aldım suan ama son zamanda hızlı aldım bunuda kılo az almıs gorunsemde karnım kocaman oldu hareket etmek cok zorlastı ama sona yaklasıoruz ınsallah hazırlıklar basladı bebege ama korkuda hıc gecmıo sureklı bişey olursa naparım dıye dusunuorum allah yardımcımız olsun ve saglıkla kucagımza aldırsın hepımıznkını

Amin canim.25haftaligim ve 8kilo aldim.canim hic şekerli şey cekmiyodu ama yemeğe basladim artik.bayramda geliyor.artik bu haftadan sonra almaya baslarim herhalde.

Senaycigim 350tane daha okudum St.den.Allahim kabul etsin.yarin da okuduğumu yazarim ama sen ozamana kadar tabloyu koyarsin.eksik varsa hemen tamamlayıp bayram oncesi Vildan dualamayi yapar canim.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa Vildan'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 300
muco509-Emel: 150
*esmiras-ceren 100
MANOLYA0606-Selda 450
umud40-Vildan: 1.200
*67elif-Elif: 600
*hame0101-meryem 370
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine: 100
serap06_06-Serap 50
Gülneva-İrem
TOPLAM: 3.320

150tane daha okudum senaycigim.bugunkuyle beraber ben toplam 1.100tane okudum.tabloya eksik yazmisin.dünkü 350yi görmedim galiba.ben kaç tane okuyup hangi gün soylemisim hep not aldim.sayıda sasmim diye.istersen tekrardan bak canim ben eminim ama sende emin ol.sayi çok onemliymis.az yada fazla olmasin.tam olsun.bu arada okuma rekorumu kirdim.bütün gün saymatik elimde ezberledigim için sakir sakir okudum masallah.bugün sabahtan aksama kadar hastanedeydim.çok yoruldum.620 tane daha okumamiz lazim.yarina bitiremicezmiki.yarinda okudugmu yazarim ama Esim isten geçg geldiği için geç yazabiliyorum.ha gayret arkadaşlar.bitiremezsek bayramdan sonraya kalir artik napalim.

Son düzenleme:
Ev
Evet cnm doğru girmemişim sayiyi ben ankara yollarinda yım Su an o yüzden tabloyu düzeltmemem ya bayramdan sonra yaparım ya da yapabilecek biri olursa sevinirim

Bende 60 tane okumuştum liste işyerindeki bilgisayarda burda tlf toplamaya çalışayım. az kalmış sanırım Allah razı olsun herkesten olmadı bayramda yaparım dualamayi hazır evdeyken. Meryem süresini falan okumak istiyorum. Son kontrolüm de ağrı çıktı biraz. Doktor hoşuma gitmedi bu agri bişey olursa ara dedi. Kasilmalarim uzun suredir var aslinda. Belki bayramda gelir bizimki Daha erken ama 16 sina randevumuz var 36+1 olcak ondan sonrada doğum tarihi ve şekli netleşecek. Bende hastane çantasını hazırlamaya başladım bugün çamaşır günü. Ütüsünü falan yapayım ne olur ne olmaz. Size haber veririm gerçi dogum baslarsa dualariniza ihtiyacım olacak. Hayırlısı bakalım

Duamizdan ben toplam 910 tane okudum Şenaycim fazla yazılmış. Elif in 1100 tane. Meryeminkinden emin olamadım arada 250 tane demiş öncesine ilave mi yoksa toplammı anlamadım. Ilave ise onun 370. Toplam 3530 olmuş. 914 tane kalmış.

Ben tabloya gore 670tane kaldi diye hesapladim.tabi tek tek herkez kac okumuş diye bakmadim.doğru bakmisin Vildan ben toplam 1.100tane okudum.diğer arkadaşlara da bakmak lazim.aklim karisti.bugün arefe olduğu için fazla okuyamadim.dualama bayramdan sonraya kaldi.herkez kurban kesecek gezecek tozacak kimse dua okumaz.

Duamizdan 370 adet okumuştum canim.150 adet daha okudum toplam 520 oldu.Rabbim kabul etsin.Allahim hayirli saglikli doğumlar nasip etsin.buaralar fazla okuyamadim okula baslayinca yoruluyorum hic halim kalmiyo...herkese iyi bayramlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…