- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.261
Şimdi anladım ben meryem in sayısını sana yazmışım vildancim diğer toplamlarda sıkıntı yok yani sayı toplamında sıkıntı yok sadece yanlış kişiye yazılmış. Şimdi çözüldü olay meryem in okuduğu son dualarla 700 küsür falan kaldı o zaman. Keşke bıtseydi inş. Seninki bayram seker ligi yapmaz bize :)Duamizdan ben toplam 910 tane okudum Şenaycim fazla yazılmış. Elif in 1100 tane. Meryeminkinden emin olamadım arada 250 tane demiş öncesine ilave mi yoksa toplammı anlamadım. Ilave ise onun 370. Toplam 3530 olmuş. 914 tane kalmış.
Ben tabloya gore 670tane kaldi diye hesapladim.tabi tek tek herkez kac okumuş diye bakmadim.doğru bakmisin Vildan ben toplam 1.100tane okudum.diğer arkadaşlara da bakmak lazim.aklim karisti.bugün arefe olduğu için fazla okuyamadim.dualama bayramdan sonraya kaldi.herkez kurban kesecek gezecek tozacak kimse dua okumaz.
Duamizdan 370 adet okumuştum canim.150 adet daha okudum toplam 520 oldu.Rabbim kabul etsin.Allahim hayirli saglikli doğumlar nasip etsin.buaralar fazla okuyamadim okula baslayinca yoruluyorum hic halim kalmiyo...herkese iyi bayramlar.
Sağolun canlar. 50 de ben okumuştum. 714 tane kaldı. Bayramda bitirmeye çalışıcam inş. Herkes bayram koşturmacasinda. Okuyabildigimiz kadar artık. Hayırlı bayramlar Yavrularımızla sevdiklerimizle birlikte.Şimdi anladım ben meryem in sayısını sana yazmışım vildancim diğer toplamlarda sıkıntı yok yani sayı toplamında sıkıntı yok sadece yanlış kişiye yazılmış. Şimdi çözüldü olay meryem in okuduğu son dualarla 700 küsür falan kaldı o zaman. Keşke bıtseydi inş. Seninki bayram seker ligi yapmaz bize :)
Olurmu canım sağolasın. Dualarında bizi aklından geçirmen yeter kimin kime ettiği dua daha makbul Allah bilir. Helal olsun. Bende çok okuyamadım zaten. Dün yine kasılmalarım vardı yattım akşama kadar öyle okudum. Oğluşuna sağlık huzur versin Rabbim.Pıhtıcanlarım çok özledim hepinizi ve çok mahcubum sizlere son dualara katılamadım ama her gece dualarımdasınız.oğlumu büyütüyorum çok şükür herşey yolunda. Şenaycım sana ayrıca çok sevindim duamda varsın hep vildancım hakkını helal et katkım olmadı duanda ama bayramdan sonraya kalırsa katılacağım tekrar inşaallah. Biz sağlıkla aldık kucağımıza diye sizleri unuttum sanmayın ama oğlumun herşeyini ben yapıyorum tabiki mazeret değil ama tekrar nasib olsun katılayım dualarımıza inşaallah. Hepinize sağlıklı bayramlar inşaallah hamilelerimiz seneye bebekleriyle kutlarlar bayramı Amin
ah cnm sen hep bizimle oldun maşallah. oğluşunu da sağlıkla büyüt inş. tşk ederim cnm bakalım nasıl olacak benim bebiş. allaha emanet bakalım.Pıhtıcanlarım çok özledim hepinizi ve çok mahcubum sizlere son dualara katılamadım ama her gece dualarımdasınız.oğlumu büyütüyorum çok şükür herşey yolunda. Şenaycım sana ayrıca çok sevindim duamda varsın hep vildancım hakkını helal et katkım olmadı duanda ama bayramdan sonraya kalırsa katılacağım tekrar inşaallah. Biz sağlıkla aldık kucağımıza diye sizleri unuttum sanmayın ama oğlumun herşeyini ben yapıyorum tabiki mazeret değil ama tekrar nasib olsun katılayım dualarımıza inşaallah. Hepinize sağlıklı bayramlar inşaallah hamilelerimiz seneye bebekleriyle kutlarlar bayramı Amin
Cnm ben 100 e tamamladım allah kabul etsin rabbim sağ saglim bebisi ne kavustursun inş.100 emine okudu. 100 Şenay kalanı ben alırım bitecek inş
Evet Elif yaa geçti. Sen sayı çok önemli diyince bende akşama kadar baktım sayfaya sen girmeyince. Kesin okumuştur Elif dedim yavaştan aldım duayıda onun için. Ama geçti nolcak : ))) Olmuyomu şimdi.Vildaaaan ben 190tane daha okudum.beni eklemeyi unutma.sayi geçmesin sakin.başka dua olsa önemli değilde bu tam olması lazim.tuh ya geçti 4444u bileydim okumazdim.nolcak simdi.bisi olurmuki.
Cnm bişey olmaz bence allah biliyo niyetimiz sen gönlünü ferah tut dualamayı yap sen rabbim kabul eder inş her duamin başında sağ saglim kucağına alman için bebisini dua ettim. Az kaldı inşEvet Elif yaa geçti. Sen sayı çok önemli diyince bende akşama kadar baktım sayfaya sen girmeyince. Kesin okumuştur Elif dedim yavaştan aldım duayıda onun için. Ama geçti nolcak : ))) Olmuyomu şimdi.
Ay ne bileyim Şenaycım ya. Niyet önemli tabi Allah kabul etsin inşallah.Cnm bişey olmaz bence allah biliyo niyetimiz sen gönlünü ferah tut dualamayı yap sen rabbim kabul eder inş her duamin başında sağ saglim kucağına alman için bebisini dua ettim. Az kaldı inş
Iyi haberlerini alıcaz. Sen yorma kendini hareketlerine dikkat et. Elimizden geleni yapıyoruz duamizi ediyoruz olursa da allahtan olmazsa da o yüzden rahat ol cnm.
Evet Elif yaa geçti. Sen sayı çok önemli diyince bende akşama kadar baktım sayfaya sen girmeyince. Kesin okumuştur Elif dedim yavaştan aldım duayıda onun için. Ama geçti nolcak : ))) Olmuyomu şimdi.
Elif'e
canım şeker yüklemesini yaptırdın mı?sonuç ne .bende yaptırcam sanırım.
Ah cnm yaa kiyamam sana. Olmasa da akıllı telin laptopun ama maşallah hem dualar dan geri kalmıyorsun hem de hepimizden fazla giriyorsun foruma. Çok güzel yuregin var. Rabbim yardımcın olsun cnm iki bebisini de sağ saglim kucağına alırsın inş.sen tabloyu oluşturmadan 700küsür kaldı yazmışın.rahatsızsınya tek okuyamaz dedim.okim dedim.sağolsun arkadaşlarda okumuş.bende 4.kürtajdan sonra yapmıştım.benimde geçti.ben hayırlı sağlıklı çocuk için yapmıştım.daha doğuramadım ama inşallah kabul olmuştur.benim akıllı tel yok.eşimin telinden giriyorum.şimdide yegen laptop bıraktı onla girdim.evde internet var ama ne akıllı telim ne laptopum var.
Ah cnm yaa kiyamam sana. Olmasa da akıllı telin laptopun ama maşallah hem dualar dan geri kalmıyorsun hem de hepimizden fazla giriyorsun foruma. Çok güzel yuregin var. Rabbim yardımcın olsun cnm iki bebisini de sağ saglim kucağına alırsın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?