Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Şimdi anladım ben meryem in sayısını sana yazmışım vildancim diğer toplamlarda sıkıntı yok yani sayı toplamında sıkıntı yok sadece yanlış kişiye yazılmış. Şimdi çözüldü olay meryem in okuduğu son dualarla 700 küsür falan kaldı o zaman. Keşke bıtseydi inş. Seninki bayram seker ligi yapmaz bize :)

Duamizdan 370 adet okumuştum canim.150 adet daha okudum toplam 520 oldu.Rabbim kabul etsin.Allahim hayirli saglikli doğumlar nasip etsin.buaralar fazla okuyamadim okula baslayinca yoruluyorum hic halim kalmiyo...herkese iyi bayramlar.
Sağolun canlar. 50 de ben okumuştum. 714 tane kaldı. Bayramda bitirmeye çalışıcam inş. Herkes bayram koşturmacasinda. Okuyabildigimiz kadar artık. Hayırlı bayramlar Yavrularımızla sevdiklerimizle birlikte.

Pıhtıcanlarım çok özledim hepinizi ve çok mahcubum sizlere son dualara katılamadım ama her gece dualarımdasınız.oğlumu büyütüyorum çok şükür herşey yolunda. Şenaycım sana ayrıca çok sevindim duamda varsın hep vildancım hakkını helal et katkım olmadı duanda ama bayramdan sonraya kalırsa katılacağım tekrar inşaallah. Biz sağlıkla aldık kucağımıza diye sizleri unuttum sanmayın ama oğlumun herşeyini ben yapıyorum tabiki mazeret değil ama tekrar nasib olsun katılayım dualarımıza inşaallah. Hepinize sağlıklı bayramlar inşaallah hamilelerimiz seneye bebekleriyle kutlarlar bayramı Amin

Olurmu canım sağolasın. Dualarında bizi aklından geçirmen yeter kimin kime ettiği dua daha makbul Allah bilir. Helal olsun. Bende çok okuyamadım zaten. Dün yine kasılmalarım vardı yattım akşama kadar öyle okudum. Oğluşuna sağlık huzur versin Rabbim.

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}DUAMIZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa Vildan'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN{/td}
{/tr}
{tr}
{td}dua{/td}
{/tr}
{tr}
{td}SALAVAT-I TEFRİCİYE{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}NICK GERÇEK İSİM{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*Şenay079-Şenay:{/td}
{td}300{/td}
{/tr}
{tr}
{td}muco509-Emel:{/td}
{td}150{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*esmiras-ceren{/td}
{td}100{/td}
{/tr}
{tr}
{td}MANOLYA0606-Selda{/td}
{td}450{/td}
{/tr}
{tr}
{td}umut40-Vildan:{/td}
{td}1230{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*67elif-Elif:{/td}
{td}1160{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*hame0101-meryem{/td}
{td}520{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Atis-Senem:{/td}
{/tr}
{tr}
{td}slvy1987-Selvi:{/td}
{/tr}
{tr}
{td}eoe-Emine:{/td}
{td}100{/td}
{/tr}
{tr}
{td}serap06_06-Serap{/td}
{td}50{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Gülneva-İrem{/td}
{/tr}
{tr}
{td}TOPLAM:{/td}
{/tr}
{tr}
{td}DUA TOPLAMA TARİHİ:{/td}
{td}4060{/td}
{/tr}
{tr}
{td}zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.

Bende 270 tane daha okudum Elifin ve benimkini ekledim. 384 tane kaldı.{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

vildancım bugün bitirelim inş. ben 100 tan alayım sayı belli olsun ki geçmesin. geriye kalır 284 onu da artık kim okursa :)

ah cnm sen hep bizimle oldun maşallah. oğluşunu da sağlıkla büyüt inş. tşk ederim cnm bakalım nasıl olacak benim bebiş. allaha emanet bakalım.

Vildaaaan ben 190tane daha okudum.beni eklemeyi unutma.sayi geçmesin sakin.başka dua olsa önemli değilde bu tam olması lazim.tuh ya geçti 4444u bileydim okumazdim.nolcak simdi.bisi olurmuki.

Vildaaaan ben 190tane daha okudum.beni eklemeyi unutma.sayi geçmesin sakin.başka dua olsa önemli değilde bu tam olması lazim.tuh ya geçti 4444u bileydim okumazdim.nolcak simdi.bisi olurmuki.
Evet Elif yaa geçti. Sen sayı çok önemli diyince bende akşama kadar baktım sayfaya sen girmeyince. Kesin okumuştur Elif dedim yavaştan aldım duayıda onun için. Ama geçti nolcak : ))) Olmuyomu şimdi.

[xtable]
{tbody}
{tr}
{td}Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler{/td}
{/tr}
{tr}
{td}1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).{/td}
{/tr}
{tr}
{td}2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}DUAMIZ{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkınızda hayırlısıysa Vildan'ın sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN{/td}
{/tr}
{tr}
{td}dua{/td}
{/tr}
{tr}
{td}SALAVAT-I TEFRİCİYE{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.{/td}
{/tr}
{tr}
{td}NICK GERÇEK İSİM{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*Şenay079-Şenay:{/td}
{td}400{/td}
{/tr}
{tr}
{td}muco509-Emel:{/td}
{td}150{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*esmiras-ceren{/td}
{td}100{/td}
{/tr}
{tr}
{td}MANOLYA0606-Selda{/td}
{td}450{/td}
{/tr}
{tr}
{td}umut40-Vildan:{/td}
{td}1350{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*67elif-Elif:{/td}
{td}1350{/td}
{/tr}
{tr}
{td}*hame0101-meryem{/td}
{td}520{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Atis-Senem:{/td}
{/tr}
{tr}
{td}slvy1987-Selvi:{/td}
{/tr}
{tr}
{td}eoe-Emine:{/td}
{td}200{/td}
{/tr}
{tr}
{td}serap06_06-Serap{/td}
{td}50{/td}
{/tr}
{tr}
{td}Gülneva-İrem{/td}
{/tr}
{tr}
{td}TOPLAM:{/td}
{/tr}
{tr}
{td}DUA TOPLAMA TARİHİ:{/td}
{td}4570{/td}
{/tr}
{tr}
{td}zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.{/td}
{/tr}
{/tbody}
[/xtable]

Evet Elif yaa geçti. Sen sayı çok önemli diyince bende akşama kadar baktım sayfaya sen girmeyince. Kesin okumuştur Elif dedim yavaştan aldım duayıda onun için. Ama geçti nolcak : ))) Olmuyomu şimdi.
Cnm bişey olmaz bence allah biliyo niyetimiz sen gönlünü ferah tut dualamayı yap sen rabbim kabul eder inş her duamin başında sağ saglim kucağına alman için bebisini dua ettim. Az kaldı inş
Iyi haberlerini alıcaz. Sen yorma kendini hareketlerine dikkat et. Elimizden geleni yapıyoruz duamizi ediyoruz olursa da allahtan olmazsa da o yüzden rahat ol cnm.

Ay ne bileyim Şenaycım ya. Niyet önemli tabi Allah kabul etsin inşallah.
Sağol canım duaların için bu kasılmalar korkutuyor beni 2 gündür iyiyim ama. kiminle konuşsam normal diyor gerçi.Bugün temizlik var evde akşama da işler kalabilir bugün yapamazsam yarın cuma kesin yaparım dualamayı. Fazlasıyla okuduk zaten : ))Haber veririm canım. Sende kendine iyi bak.

sen tabloyu oluşturmadan 700küsür kaldı yazmışın.rahatsızsınya tek okuyamaz dedim.okim dedim.sağolsun arkadaşlarda okumuş.bende 4.kürtajdan sonra yapmıştım.benimde geçti.ben hayırlı sağlıklı çocuk için yapmıştım.daha doğuramadım ama inşallah kabul olmuştur.benim akıllı tel yok.eşimin telinden giriyorum.şimdide yegen laptop bıraktı onla girdim.evde internet var ama ne akıllı telim ne laptopum var.

Ah cnm yaa kiyamam sana. Olmasa da akıllı telin laptopun ama maşallah hem dualar dan geri kalmıyorsun hem de hepimizden fazla giriyorsun foruma. Çok güzel yuregin var. Rabbim yardımcın olsun cnm iki bebisini de sağ saglim kucağına alırsın inş.

amin canım.ah bu benim en güzel günlerim.yavrularım hayırlısıyla doğsun artık birbirimizi özleriz.iki bebekle girebilirsem banada helal olsun diyorum :)bişey olcak diye öyle korkuyorumki.biliyosunuz ben olumsuzluklar kraliçesi olarak habire olumsuz düşünüyorum.hep dua ediyorum hayırlı sağlıklı bir şekilde evime getireyim diye.hepimiz inşallah.bugünlerimin bile hayalini kuramıyodum.Allahım nasip etti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…