- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.281
Canım sağolasın Allah razı olsun herkesten. Bizim niyetimiz belli Allahım kabul eder inşallah. Sende canla başla okudun biliyorum çok sağol. Allahın izniyle bizde alcaz inş. Kucağımiza yavrularımızı.sen tabloyu oluşturmadan 700küsür kaldı yazmışın.rahatsızsınya tek okuyamaz dedim.okim dedim.sağolsun arkadaşlarda okumuş.bende 4.kürtajdan sonra yapmıştım.benimde geçti.ben hayırlı sağlıklı çocuk için yapmıştım.daha doğuramadım ama inşallah kabul olmuştur.benim akıllı tel yok.eşimin telinden giriyorum.şimdide yegen laptop bıraktı onla girdim.evde internet var ama ne akıllı telim ne laptopum var.
Dualamayi yaptım. Allah kabul etsin inşallah. Sağ salim hayırlı doğumlar nasip etsin yavrumuzu sagsalim kucağımiza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı temiz fitratlı ana baba sözü dinleyen Allah korkusu olan bir evlat olmasını nasip etsin inşallah. Bol sütlü bol iştahlı az gazlı bi bebis olsun inşallah. Isteyen dileyen herkese de nasip etsin inşallah.
vildancım dualamayı yapmış allah kabul etsin inş. seldacım sen başlat duayı cnm. bn tabloyu yapıştırayım. elif sana yapmışmıydık dua hatırlamıyorum ama eğer yapmadıysak da selda dan sonra sana başlayalım inş. dogumdan önce de yapmış oluruz böylece
Tamam cnm seldadan sonra sana baslayalim bildiğim kadarıyla yok senden daha ileri hafta hamile olanBen 2yil once yapmistim.ama gene isterim tabi.ozamanki niyetin çocuğum olmuyordu olsun diyeydi.şimdide hayirlisiyla kucagima alim diye yapmak isterim.benden ileri hafta hamile varsa seldadan sonra ona yapalim.vildana dogurmadan yetistirebildik şükür.
Eminecim ne güzel ifade etmişsin. seninle aynı duyguları paylaşıyorum aklımıza gelen herseyi birbirimize çekinmeden soruyoruz çok güzel bişey bu paylaşıyoruz bildiğimiz kadarıyla birbirimize yardimci oluyoruz tabi en güzel kısmı birbirimize dua ediyoruz kimseyle konuşmuyoruz bizi anlamıyorlar ama burada herkes birbirini anlıyor çünkü herkes aynı yoldan geçti.Slm kizlar.vildancim Allah duani kabul etsin.
Listeye soyle bir baktim da foruma yeni katilan kimse olmadi. Hamilelerimiz de dogurunca forum pasif hale gececek gibi
doguranlar malum katilamiyor. Arada birileri ugruyor foruma.pek cazip bulmuyorlar galiba burayi:)sonra yokoluyorlar.
Bir zamanlar nasil aktifti forum hatirliyor musunuz.diger topikte tabi.cumalari ya selam okurduk.o dakika yazardik kac okudugumuzu ve hemen dualamasini yapardik.kimler geldi kimler gecti burdan yaa:))aklima gelen isimleri bi yazmak istedim simdi.
zehra, hilal, elif, nazife, serpil, gul, selma, serap, nese, selvi, tugce, aycan, irem, asli, berna, canan, senem.dogum yapanlari yazdim.unuttugum varmi ki?darisi suan hamile olanlara ve hamilelik isteyenlere olsun. Iyi ki bulmusum burayi.cok iyi geldi bana bu forum.cok iyi arkadasliklarim oldu buradan. Hala da gorusuyoruz coguyla.
ayy ne olduysa bi duygusallastim mi ne:))
cnm biz başlayalım selda giremedi herhalde bu aralar. hamile değil cnm ankarada tedavi oluyor. benim önce gittiğim dr. a gidiyor. inş. erken doğurmazsın sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz.sedadan ses yok.ben başlıyorum artık.hemen bitsinde sıra bana gelsinakıntım başladı ya.internetten okuduğum kadarıyla akıntı doğum sinyaliymiş.yoktu daha önce çünkü.neşe 30.haftada doğurdu.bende 27haftalığım.aralığa kadar dayanabilirim inşallah.
cnm biz başlayalım selda giremedi herhalde bu aralar. hamile değil cnm ankarada tedavi oluyor. benim önce gittiğim dr. a gidiyor. inş. erken doğurmazsın sağlıkla doğsunlar bebişlerimiz.
Ben 2yil once yapmistim.ama gene isterim tabi.ozamanki niyetin çocuğum olmuyordu olsun diyeydi.şimdide hayirlisiyla kucagima alim diye yapmak isterim.benden ileri hafta hamile varsa seldadan sonra ona yapalim.vildana dogurmadan yetistirebildik şükür.
sedadan ses yok.ben başlıyorum artık.hemen bitsinde sıra bana gelsinakıntım başladı ya.internetten okuduğum kadarıyla akıntı doğum sinyaliymiş.yoktu daha önce çünkü.neşe 30.haftada doğurdu.bende 27haftalığım.aralığa kadar dayanabilirim inşallah.
Evett bırakmayalim hem bizim gibi birileri belki girer bişeyler sorar bildiğimiz kadarıyla yardimci oluruz dualarimiz bu sefer çocuklarımız için olur :)Emine
2 yıl oldu sanırım bu foruma gireli. İkinci gebelikle de yazmaya başladım. sonra kaybettim sizlerle tanıştım. Şimdi yavrumu bekliyorum çok şükür. Hayırlı bir topikmiş hepimize yaşattı bugünleri artık başka amaca döner çocuk büyütme, yemek, günlük konular yine dualar .... Ama biz bırakmayız birbirimizi:)
umut40 .!.:Aman Elif benden öncemi doğuracaksın. Daha çok erken canım. Sanada hemen dua okuyalım ozaman. Doğurmadan önce yetişsin. Seldanın biter bitmez sana başlarız inşallah. Hazırlıklara başlamışsındır ozaman.
yıl oldu sanırım bu foruma gireli. İkinci gebelikle de yazmaya başladım. sonra kaybettim sizlerle tanıştım. Şimdi yavrumu bekliyorum çok şükür. Hayırlı bir topikmiş hepimize yaşattı bugünleri artık başka amaca döner çocuk büyütme, yemek, günlük konular yine dualar .... Ama biz bırakmayız birbirimizi:)
Kesinlikle birakmayiz birbirimizi canim.aynen bebeklerle ilgili konusuruz o zamanlarda da.elif nese ve serapla konusuyoruz arada bebeklerle ilgili.buradan olmasa da wats apptan yine birbirimize yardimci oluyoruz her konuda.burasi sayesinde tanidik birbirimizi.arkadasliginiz uzun yillar surer umarim da bu gunleri tebessumle bir kac damla gozyasiyla anariz artik.Emine
2 yıl oldu sanırım bu foruma gireli. İkinci gebelikle de yazmaya başladım. sonra kaybettim sizlerle tanıştım. Şimdi yavrumu bekliyorum çok şükür. Hayırlı bir topikmiş hepimize yaşattı bugünleri artık başka amaca döner çocuk büyütme, yemek, günlük konular yine dualar .... Ama biz bırakmayız birbirimizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?