- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.301
Merhaba canim bende 2. Kurtajimi oldum 5 eylulde cleksan 0, 4 kullaniyordum bende ama yine kalbi durdu banada dr un biri dusuk geldi dedi biri dagliksiz gebelik senin zaten igneye ihtiyacin yok dedi senin soruna yazilacak cevabi bende merakla bekliyorum burda bu konuda bilgidi olan varsa lutfen yazsinArkadaşlar merhaba,
Ben yeni katıldım aranıza.Bende de kan pıhtılaşması var.3 tane küryaj yaşadım.3.sünde günde 1 tane clexan iğne kullandım.Ama gene kalp atışları durdu bebişimin.Şimdi doktorumu değiştirdim.Tüp bebek ve sorunlu gebeliklerle ilgilenen bir doktormuş bu.Ancak bana söylediği birşey kafamı karıştırdı.3.hamileliğimdr vurulan iğnenin dozunun düşük olduğunu yeterli olmadığını söyledi.(0.4 lük kullanmıştım)Bu iğnenin dozunu neye göre,nasıl ayarlanıyor onu merak ettim.CEVAPLARSANIZ ÇOOOK MUTLU OLURUM....
Cnm çok geçmiş olsun ben de aynı şeyleri yaşadım buradaki herkes gibi benim kalp atışı dahi alınmıyor bebek gelişiyor en sonunda iğneye hamilelikte önce başladım hamile kaldığında da igne dozu düşüktür anti faktöriyel xa testi ile iğnenin dozu yükseltildi. Bunu ozelde de yaptırabilirsiniz benim gittiğim hastanede yok bu test ve ankaraya gönderdiler. Bugunde kontrolum var inş. Iyıdır bebiş. Allah yardimcin olsun cnm. Ins. Bir daha yasamazsin aynı acilariArkadaşlar merhaba,
Ben yeni katıldım aranıza.Bende de kan pıhtılaşması var.3 tane küryaj yaşadım.3.sünde günde 1 tane clexan iğne kullandım.Ama gene kalp atışları durdu bebişimin.Şimdi doktorumu değiştirdim.Tüp bebek ve sorunlu gebeliklerle ilgilenen bir doktormuş bu.Ancak bana söylediği birşey kafamı karıştırdı.3.hamileliğimdr vurulan iğnenin dozunun düşük olduğunu yeterli olmadığını söyledi.(0.4 lük kullanmıştım)Bu iğnenin dozunu neye göre,nasıl ayarlanıyor onu merak ettim.CEVAPLARSANIZ ÇOOOK MUTLU OLURUM....
Kızlar dr dan geldim çok şükür iyiyiz pazartesi tekrar kontrole gidicem ikili tarama isteyecek inş. Tahlıl lerde yolunda iyi cikar
10 hafta 2 günlük olduk çok şükür hareketleri bile görülebiliyor du ultrasonda çok heyecan verici bişey gerçekten mucizeMaşallah canım, çok şükür kaç haftalık oldunuz.
Ayy şenay çok güzell nasil sevindim anlatamamm masallahh canım..Kızlar dr dan geldim çok şükür iyiyiz pazartesi tekrar kontrole gidicem ikili tarama isteyecek inş. Tahlıl lerde yolunda iyi cikar
Arba,
merhabalar 3 ay önce 40. haftada bebeğim pıhtı atımı yüzünden hayatını kaybetti karnımda meğer pıhtılaşma sorunum varmış genetik değil sonradan geliştiği için daha tehlikeliymiş doktor bile bu haftaya nasıl geldi bu bebek dedi kullandığım omega 3 kanımı sulandırmış meğer ben bu deneyimden şunu çıkardım allah ol demedn olmuyor dua etmek lazım
senay079 .!.:Kızlar dr dan geldim çok şükür iyiyiz pazartesi tekrar kontrole gidicem ikili tarama isteyecek inş. Tahlıl lerde yolunda iyi cikar
b37312632 .!.:Kizlar topikte beni cogunuz taniyorsunuz sanirim ben 0, 4 cleksana ragmen 6+3 de birbebegimi daha kaybettim aranizda igneye ragmen kaybeden oldu mu sonrasinda neler yaptiniz cok kafam karisik dr dr geziyorum
Evet cnm ben iğneye rağmen kaybedenlerdenim.Benim şuan ki doktorum dozun az geldiğini söyledi.Doktor çok önemli.Problemli hamileliklerle ilgilenen doktorlar bizi daha iyi anlıyor....Kizlar topikte beni cogunuz taniyorsunuz sanirim ben 0, 4 cleksana ragmen 6+3 de birbebegimi daha kaybettim aranizda igneye ragmen kaybeden oldu mu sonrasinda neler yaptiniz cok kafam karisik dr dr geziyorum
Allah bir daha yasatmasin canim.benimde 4kurtajim var.mutasyonlarini yazarsan fikir verebiliriz.bende 0.4 kullandim.simdi 6.5aylik hamileyim 0.8kullaniyorum.demekki 0.4 yetersizdi.diğer 4 hamileligim normaldi bu asilamayla oldu.ben hic asilamayla tupbebekle isim yok diyordum ama varmis demekki bu zamana geldik.buradaki arkadaşlar cok sikinti çekti ama coğumuz şükür hamileyiz.Allahim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah.
Merhaba benimde 3 kere basima geldi donuncuda 04 kullanmistim simdi gunde 2 kere 04 kullaniyorumArkadaşlar merhaba,
Cevabim yarim kaldi bende 3 kayiptan sonra suanki hamileliģim şükür güzel gidiyor.ben 3.de günde 1 kez 04lük clexane kullaniyordum ama kaybetmistim tine 7.haftada şuan günde 2 tane clexane 04 yani toplamda 0.8 lik kullanmis oluyorum.doktorum bir test yapmadi doz icin sadece digerinde kaybettigimize göre igneyi yükselticez dedi.ki benim pihtilaşmam yok denecek düzeyde sadece.mhtrf 677 heterezigot olmasina ragmen en yüksek dozu kullananlardan biriyim.umarim sende birdahakinde saglikla kucagina alirsin bebegini..ALLAH yardimcimiz olsun çok zor ama dua et ve dogru tedavi uygulayacak bir doktor bulmalisin.gecmis olsunEvet cnm ben iğneye rağmen kaybedenlerdenim.Benim şuan ki doktorum dozun az geldiğini söyledi.Doktor çok önemli.Problemli hamileliklerle ilgilenen doktorlar bizi daha iyi anlıyor....
ÇÖZÜM OLABİLİYOR.....
Şenaycığım çok sevindim..Hep böyle güzel haberlerini alırız inşallah...Kızlar dr dan geldim çok şükür iyiyiz pazartesi tekrar kontrole gidicem ikili tarama isteyecek inş. Tahlıl lerde yolunda iyi cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?