- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.321
Arkadaşlar birkaç gün foruma giremedim...Farenjit oldum.Raporlu idim. Hem de regl oldum .Duaya da bu yüzden başlayamadım. bir- iki gün sonra başlayacağım.
Kendim hakkında bilgi vermek istiyorum: 8 yıldır Ankara'da gitmediğim dr. kalmadı. Artık son olarak Sinan Hoca takip ediyor. Yaşım 38. 5 kaybım var.En fazla yaşayan 8 haftalıktı. Faktör 5 Leiden Heterezigot.Bu ayın sonunda tekrar gideceğim..Eşim artık yeter diyor bu yüzden son denemelerim..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Rabbim kolaylık versin canım.inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın bizim gibi kayıpları çok olanların dozu yüksek oluyo sende bi kez iğnenin dozunu yükselterek dene .benle elif günde iki doz iğne kullanıyoz mesela....Arkadaşlar birkaç gün foruma giremedim...Farenjit oldum.Raporlu idim. Hem de regl oldum .Duaya da bu yüzden başlayamadım. bir- iki gün sonra başlayacağım.
Kendim hakkında bilgi vermek istiyorum: 8 yıldır Ankara'da gitmediğim dr. kalmadı. Artık son olarak Sinan Hoca takip ediyor. Yaşım 38. 5 kaybım var.En fazla yaşayan 8 haftalıktı. Faktör 5 Leiden Heterezigot.Bu ayın sonunda tekrar gideceğim..Eşim artık yeter diyor bu yüzden son denemelerim..Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Arkadaşlar birkaç gün foruma giremedim...Farenjit oldum.Raporlu idim. Hem de regl oldum .Duaya da bu yüzden başlayamadım. bir- iki gün sonra başlayacağım.
cnm çoook geçmiş olsun. biran evvel iyileş inş. merak etmiştik seni. cnm benim hikayemi biliyomusun bilmiyorum ama bende iğneye ragmen 4 kaybı olan ve kalp atışı bile alınamayan hamilelikler yaşadım. hatta benim vücudum herhalde bebek gelişimine müsait değil diye fikre kapılmıştım. hrhalde benim bebeğim olmayacak diye düşünüyordum gerçi vildanın dediği doğru çok şükür bizzler hamile kalabiliyoruz ama işte seni çok iyi anlıyorum insanın aklına herşey geliyor. cnm belki biliyosun ben de 2 yıla yakın sinan hocaya devam ettim. hem de diyette hiç taviz vermeden. ama malesef küçük ilerlemenin dışında değerlerimde düzelme olmadı. malesef sinan hocanın hastalarından faktör v leiden genleri hasta olanlar mthfr ler kadar çabuk ilerleyemiyor tabi bu benim kanaatim. ama hastanede gördüklerim kadarıyla bu fikre sahip oldum. belki yaş faktörü de etkilidir. yaşı daha genç olanlarda daha çabuk sonuç alınabiliniyordur belki. inş. sen benden çabuk sonuç elde edersin sinan hocada. ben malesef tedavisini yarım bırakmak zorunda kaldım. çünkü 2 yıla yakın gidince ve sonuç alamayınca ister istemez ne olacak sorusu kurcalıyor insanın aklını. ve radikal bir karar aldım. iğneye başladım hamilelikten önce. benim eşimde çok kızdı. sen kendi kafana göre tedavi yapıyosun. dr.a git ona göre hamile kal dedi. çocuk yapmıyorum zorlamı dedi. hem hastalıkla hem de çevreyle mücadele ediyoruz bizler. sinan hoca izin vermeyeceği için malesef ona gidemedim. hatta adet düzenim bozulmuştu ya hamile kalamazsam korkusu da sarmıştı. kesin bir problem var dedim ve çok şükür hamile kalabildim ve tabi birşey söylemek için erken ama ilk defa kalp atışı alabildik ve çok şükür 10. haftaya gelebildik. yani sen kesinlikle umudunu yitirme. tedavine devam et ama yüreğin ne diyorsa onu yap. sana tek tavsiyem bu. dualarımız senin için tedavin sonuç verir inş. diye yazmam da o yüzden. senden en kısa zamanda güzel haber bekliyoruz cnm. bir de sen iğne kullanırken mi bu kayıpların oldu kaçlık iğne kullandın coraspin kullandınmı bunları da yazarsan daha iyi bilgi edinmiş olabiliriz cnm senin hakkında ve belki fikir yürütebiliriz bildiğimiz kadarıyla.Arkadaşlar birkaç gün foruma giremedim...Farenjit oldum.Raporlu idim. Hem de regl oldum .Duaya da bu yüzden başlayamadım. bir- iki gün sonra başlayacağım.
HAME010st: 37328242 .!.:Rabbim kolaylık versin canım.inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın bizim gibi kayıpları çok olanların dozu yüksek oluyo sende bi kez iğnenin dozunu yükselterek dene .benle elif günde iki doz iğne kullanıyoz mesela....
Senle esmiras gunde iki doz kullaniyosunuz canim.ben gündebi defa 0.8kullaniyorum.
QUOTE]458936"]Senle esmiras gunde i gündebi defa 0.8kullaniyorum.
cnm trombofili paneli diye geçiyo genetik testlere bakılıyor birde protein c ve protein s ye bakılması gerekiyorkızlar pıhtılasma oluo olmadıgını hangı testle ogrenıyorduk ilk gebelıgımde 22 haftaya kadar coraspın kullanmıstım
ancak oradakı dosyamı bulamıyorlar.
daha sonra bır gebelık yasadım baska bır sebebten kaybettım
bu testı yenıden yaptırmak ıstıyorum
hasekıde kuzenım doktorcnm trombofili paneli diye geçiyo genetik testlere bakılıyor birde protein c ve protein s ye bakılması gerekiyor
cnm araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılır hele bir de tanıdığın varsa daha kolay yapılır bence bekleme biran evvel yaptır.hasekıde kuzenım doktor
sanırım bu testlerı orada yaptırabılırım degılmı?
ozelde bunalr cok pahalıydı hatırladıgım kadarıyla benım bu testlerım alman hasanesınde yapılmıstı kromozonlarada bakılmıstı fakat sonuc ne cıkmıstıda ben 22 hafta coraspın kullandım bılmıyorum dosya kayıp
reglı vs herhangı bır zaman bekleme gerek yok degılmı canımcnm araştırma hastanelerinde ücretsiz yapılır hele bir de tanıdığın varsa daha kolay yapılır bence bekleme biran evvel yaptır.
seldacim gecmis olsun.sana ozel msj attim.farketmezsen diye haber veriyim dedim.Arkadaşlar birkaç gün foruma giremedim...Farenjit oldum.Raporlu idim. Hem de regl oldum .Duaya da bu yüzden başlayamadım. bir- iki gün sonra başlayacağım.
HAME07333014 .!.:QUOTE]
Ben seni iki doz kullaniyo olarak hatirladim canim hafizamda gitmeye basladi...coraspirine devam demi canim...Dr bana en son kontrolde iğne dozunu 06 ya dusur dedi israrla iğnelerini biraz disari bosaltip yapmami istedi.umarim ayarla ya biliyorum dur.facede kan pihtilasmalilar diye de bi grup acilmis o kadar çok iğne kullanan var ki maşallah saglikla kucagina aliyolar sirayla Rabbim bizede nasip eder inşallah.genelde standart doz 04 kullaniyolar kayip cogaldikca doz yükseliyor sanirim
adetle ilgisi yok cnm her zaman yaptırabilirsin. zaten perinatoloji uzmanına gidersen o gerekli testleri yapar. homossteine bakıyolar ama senin düşüğün bizimkilerden biraz farklı o yüzden pıhtılaşma haricindede başka şeylere bakılmalı. ama sanki iğne kullanmanda fayda var. bazı dr.lar bu kadar kayıplarda testlere bile bakmadan iğne verebiliyor artık.reglı vs herhangı bır zaman bekleme gerek yok degılmı canım
ğekı baska ne gıbı testler yapılması gerekıyor aklıma gelen
hormon baskada bısey gelmıyor
benım gebelıgım 4 aylıkkens onlandırıldı bebek yasam kosulalrını kaybettı suyu bıttı ancak ben 2 ay cok buyuk kanamalarla gebelıge devam ettım ama asla sebebını ogrenemedık neden bu kadar erken kanamalar oldu kese neden acıldı
plesanta neden asagı yerlestı bılmıyoruz
Cnm ben 10 haftaligim akıntı var doğum olamaz değilmi :) saka cnm enfeksiyon olabilir bende de var dr enfeksiyon dedi ilaç verdi bence dr a danis derim aklında şüphe kalmasinArkadaşlar benim hic akintim olmuyordu.10gundur başladı.hele bugün daha çok.daha 27haftaligim.biri daha bir kilo bile olmadi.sabah çok oksurduydum.kendi kendime plasente ayrildi dedim o kadar oksurdum.hani hamilelikten beri oksuruyodumya azalma oldu ama hic bir zaman tamamen bitmedi.gündebir kkaç kez öksürük krizine gidiyorum.öksürük yüzünden erken doğum yapcam diye korkuyorum.sizdede akinti varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?