Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

aynı şeyleri düşünüyomuşuz canım iğne ve aspirinin dozu yüksek olunca ne olcak sürekli korku içindeyim.yakında dra gitmedim en son görüşmemizde dr coaspirini 33 te bırakırsın diyodu iğneyi hiç konuşmadık.ama hematolog aspirini doğumdan 1 hafta önce iğneyide 12 saat önce bırakman yeterli demişti.haftaya kontrolüm var ayrıntılı sorayım bakalım.henüz şeker yüklememde olmadı kaygılıyım iyice
kaybettiğim bebeğim oğluştu ya canım bebek şekerlerinin üzerinde minik prensim yazıyodu hala dolabımın üstünde biri .doğum çantam hala öle duruyo hepsi bazanın altında bigün kendimi toplayıp açıp baktım tek tek....( minik prensimin kardeşide erkek olcak kısmetse rabbim sağ salim kucağımızada almayı nasip etsin....
facedeki o bölümdede güzel paylaşımlar sorular oluyo hepimizin ortak sorunu coraspirin kaçta bırakılcak iğne ne zaman bırakılcak ...iğneyi 4 kullananlar son güne kadar vuruluyo ama biz ne yapcaz bilmiyom canım iğneyi iki gün önce bırakmakta korkulu rüyam olurki.benimde az az olsada sürekli akıntım var zaten canım.hala progestana devam ediyom günde 1 taneondan diye düşünüyom ama

Şenay, İki hamileliğimde kese görününce başlandı. Diğer ikide hamile olduğumu öğrenince iğneye başladım. Hepsinde de 04 cleaksn yaptım. coaspin 100 lük kullandım. Hepsi de iğne kullanırken düştüler.
Senin gibi dr değiştirmeyi düşünüyorum. Sen hamilelikte önce neler kullanmıştın, yazarsan sevinirim.

Cnm Dr değiştir diyemem sinan hoca çok iyi güven veriyo insana en azından bu ay gittiğinde bi bak gelisme olmazsa benim kadar bekleme tabi başka dr araştır o zaman. Ben sinan hocanın ilaçlarına devam ettim öncelikle coraspin bemiks folbiol onun verdiği şekilde Biliyosun zaten. Sonra bana anti koagulasyonn testi yapmisti pozitif çıkınca günde 1 prednol başlamıştı ona da devam ettim hiç bırakmadım. Sonra hamile kalmayi düşündüğüm aydan itibaren 0.6 clexan başladım o ay deneyemedim mardindeydim zira. Sonraki ay denedim olmadı. Tabi bu arada cleksani hic birakmadim Ve en son ay umudum da yoktu çok erken kan tahlili yaptırdım ki artık iğneyi birakalim diye ve karnımdaki minik sürpriz yaptı gelmiş minnos. Böyle cnm iğneye bence de sen erken başlamalısin. Dozunu da karar verecek iyi bir dr bul malisin. Ama sanki erken baslarsan sana 0.4 ya da 0.6 yeterli gibi geliyo bana. Ben önce 0.6 başladım ama hamile kalınca anti faktöriyel fx a testi yapıldı 0.8 e çıktı doz şu an. Sinan hoca sana anti koagulasyonn testi yaptırdımi onu muhakkak yaptır. Ins. Sen de ümidini kesme cnm olacak emin ol. Adım adım ilerleyeceksin bak gör. Koçani takma maya çalış. Benim ki de bana çok çektirdi. Milletin kocası karisi çocuk doğursun diye bekler benimki dr dr geziyorum çözüm arıyorum diye burnumdan getirdi ona kalsa birakalim dim bu isin peşini o yüzden sen kendi bildiğini yap cnm.

sekorktum 37344757 .!.:
Cnm ben 10 haftaligim akıntı var doğum olamaz değilmi :) saka cnm enfeksiyon olabilir bende de var dr enfeksiyon dedi ilaç verdi bence dr a danis derim aklında şüphe kalmasin

Asiriydi korktum.artik nefes alirkende zorlaniyorum.

Selda

Nedense ozelden yazamadim bu kez.o kadar ugrastim yazma alanini bulamadim.gebelik oncesi omega 3, folbiol, benexol ve zinco kullandim. Bir de 0.4 clexane a adet baslangicimla basladim.ilk ay hamile kaldim.kalmasaydim igneyi uc ay hic kesmeden kullanacaktim.hamile kalmasam ara verecektim igneye. Bir cocugunun olmasina sevindim.benim de sekiz yasinda kizim var.senin oglun gibi o da bir kardesinin olmasini cok istiyordu. Ikinci de kiz oldu dokuz aylik ve aralari cok iyi.onlarin mutlulugunu gordukce pes etmemekle ne kadar iyi bir sey yaptigimi goruyorum ve sukrediyorum Allahima.simdi yasadigim onca sikintiyi unuttum gitti. Umarim en kisa zamanda senin oglunun da kardesi olur.

masallah eliff sona yaklasiyosunrabbim hayirlisiyla yawrularini kucagina almayi nasip etsin:)

elif ben normal dogum yaprim sabah aksam iki igne kullanoydum..

hemotoloji doktorum igneyi kesmiycen dedi..sadece sancin suyun gelirse yani dogum yapacagina dair bi hissin olursa igneni ogun yapma dedi..bakarsin yanilmissin ignenene devam edersin dedi..dedigi gibide oldu..sabah ignemi sat 10 da yaptim..öglen supheli sancilarim basladi..aksam 6 gibi suyum geldi aksam ignesi gece 22 de yapilacakti tabi yapmadim hastaneye gittimm..dogum sabah 4 te oldu..yani ignenin ustunden nerdeyse 12 saat gecmis oldu hic bi sorun cikmadi sukur..bide ilk dogumlarda hemen dogum olmaz dedi ebe..dedigi gibide oldu..sancimdan 12 saat sonra dogum gerceklesti böylece igne etkisini kaybeetti

cnm trombofili paneli diye geçiyo genetik testlere bakılıyor birde protein c ve protein s ye bakılması gerekiyor
hayirli olsun sende hamileymissin canimseninde 5 kaybin vardi demi yanilmiyosam

bende sukur 6. ogluma kavustum..ins sorunsuz hamileligin ve dogumun olur:)

hayirli olsun sende hamileymissin canimseninde 5 kaybin vardi demi yanilmiyosam

bende sukur 6. ogluma kavustum..ins sorunsuz hamileligin ve dogumun olur:)
Allah razı olsun cnm evet baya bi kaybım olmuştu çok şükür şimdi iyiyiz bebisim umarım iyi olur sen de olgusunu Güle güle büyüt cnm

cnm iyi çıkmış referans aralığı içinde iğne dozun iyi yani sen günde iki tane kullanıyordun değil mi 0.8 yani

[E="yasakhayal, post: 37358095, member: 191599"]masallah eliff sona yaklasiyosunrabbim hayirlisiyla yawrularini kucagina almayi nasip etsin:)

elif ben normal dogum yaprim sabah aksam iki igne kullanoydum..

hemotoloji doktorum igneyi kesmiycen dedi..sadece sancin suyun gelirse yani dogum yapacagina dair bi hissin olursa igneni ogun yapma dedi..bakarsin yanilmissin ignenene devam edersin dedi..dedigi gibide oldu..sabah ignemi sat 10 da yaptim..öglen supheli sancilarim basladi..aksam 6 gibi suyum geldi aksam ignesi gece 22 de yapilacakti tabi yapmadim hastaneye gittimm..dogum sabah 4 te oldu..yani ignenin ustunden nerdeyse 12 saat gecmis oldu hic bi sorun cikmadi sukur..bide ilk dogumlarda hemen dogum olmaz dedi ebe..dedigi gibide oldu..sancimdan 12 saat sonra dogum gerceklesti böylece igne etkisini kaybeetti[/QUOTE]

İgne 12saatte etkisini kaybediyomus ama coraspirin oyle degil.birhafta etkisi suruyomus.coraspirin icip doguma giden varmi arkadaslaaaar

cnm iyi çıkmış referans aralığı içinde iğne dozun iyi yani sen günde iki tane kullanıyordun değil mi 0.8 yani
tşk ederim canım cevap için.evet canım sabah akşam 04 kullanıyom toplamda 08 bide yarımdan birazfazla aspirin ...fakat en son dr iğnenin dozunu 06 ya çekelim demişti ben şimdi napıcam iğnenin dozuu düşürmeme gerek var mi ki ..dr antixa tahlili falan istemiyo çok müdehale ediyomuşum işine dra srmayada korkuyom ama gidince yinede sorcam.dozu fazla değil demi şenaycım

Hayır cnm gayet iyi bence de düşürmeye gerek yok dr a göster bence sonucunu onlar da bilerek is yapsinlar

Arkadaslar merhaba herkesin durumu iyi gordugum kadariyla masallah hamilelere, isteyenlerede en kisa zamanda insalah, eski dogum yapan arkadaslrdan falan igeneyi kesme zamaniyla ilgili bilgileriniz nasil benim dr um doguma bi hafta on gun kala kesriz demisti istanbulda gittigim perinatolgada sordum 36. Haftda kesebilirsin dedi ama korkuorum acikcasi bakalim dr um ne zamaan keselim diyecek ben kesmek istemdigmi solemeyi dusunuorum bi yandanda yanlismi yaparim diorum igneyi hala karnimin kenarlrindan yapiorum ama gunduz yapiorum aksam dustan sonra kanama yapio igne yerim bazen uzunda suruo sizinti kanamasi korkuorrum ole olunca dr a soleyince aptt bakio ama oda yuksek degil alt limite yaklasio zaman azaldi allahim hepimizin hakkinda gonlumuzdekini hayirlisiyla sonuclandirsin insallah

Canim kac haftalık oldun.genelde 12saat önce kesiyorlar.bana doktorum 2gun önceden kesersin dedi.bende korkuyorum.kesince bisi olur diye.meryem 8.ayda kesmiş bebeğini kkaybetmiş.nolur nolmaz son ana kadar vuralim.nazil olsa 12saat sonra etkisini kaybediyomus.ben coraspirini ne zaman kessem diyorum.doktorun 20gun önce dedi ama ikiz hamileyim kesmeden birden bisi olur diye korkuyorum.coraspirin iğne gibi değil.bir hafta etkisini kaybetmiyomus.

Arkadaşlar dun iğne vurulurken elimden dusurdum.iğnesi eğildi.kolanyali pamukla igneyi düzeltip sildim.vurmak istedim cok ugrastim.ama etimden gecmedi.Esim at onu dedide duruyo.ignesiz kalip mecbur kalirsam lazim olur diye.bayramlarda hafta sonlarında ignesiz kalmistim.Allahtan arkadadim 5kutu 0.6clexan vermisti.onlari kullanmistim.bir rapor yapamadim.10gunde bir yazdiriyorum.oda bazen farkedemeden hafta sonuna denk geliyor.atsammiki bebisler mikrop kaparlarda Allah korusun.

Cnm mikrop olmaz da eğik iğneyi nasıl vurcan ayrıca niye rapor çıkartmayo lar yazık değilmi bu halde 10 günde bir ilaç yazdırıyosun dr a söylemedin mi rapor isini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…