- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.361
Cnm mikrdoktorum da eğik iğneyi nasıl vurcan ayrıca niye rapor çıkartmayo lar yazık değilmi bu halde 10 günde bir ilaç yazdırıyosun dr a söylemedin mi rapor isini
Canim son güne kadar iğne olunabiliyor senin dozunda çok yuksek değil.önceden kesip riske Almanya gerek yokArkadaslar merhaba herkesin durumu iyi gordugum kadariyla masallah hamilelere, isteyenlerede en kisa zamanda insalah, eski dogum yapan arkadaslrdan falan igeneyi kesme zamaniyla ilgili bilgileriniz nasil benim dr um doguma bi hafta on gun kala kesriz demisti istanbulda gittigim perinatolgada sordum 36. Haftda kesebilirsin dedi ama korkuorum acikcasi bakalim dr um ne zamaan keselim diyecek ben kesmek istemdigmi solemeyi dusunuorum bi yandanda yanlismi yaparim diorum igneyi hala karnimin kenarlrindan yapiorum ama gunduz yapiorum aksam dustan sonra kanama yapio igne yerim bazen uzunda suruo sizinti kanamasi korkuorrum ole olunca dr a soleyince aptt bakio ama oda yuksek degil alt limite yaklasio zaman azaldi allahim hepimizin hakkinda gonlumuzdekini hayirlisiyla sonuclandirsin insallah
Kızlar merhaba. Bayramı ve sonrasını öne eşim sonra ben ve sonrada oğlusum hasta geçirdik. O yuzden yazamadım sizede. Masallah herkes iyi şükür. Tam okuyamadım geçmişi ama senaycım 10 haftalık olmussun bile. Masallah subhanallah kuzuya. Rabbim korusun. Kıın olacakmıs gibi geliyor bana. Bakalım dogru çıkacakmı:)
Elif daha kücükler canım insalah biraz daha beklerler. Ama korkma kuzenimin eşi 26 haftalıkken yaptı doğumunu. Parmak çocuku resmen. Ama şimdi 2 yasında ve iri bir cocuk. Rabbim ömür versin yeterki.
Vildan canım senınde az kaldı rabbim saglıkla kucagına aldırsın. Tarih bellimi.
Dua kime okunuyor. Okuyabilirsem yazayım size.
Emine haklısın canım. Bu sıkıntılı günler bizde bir kader birliği olusturdu. Cok guzel dostluklar elde ettik. Duayı bitirebilmek icin elbiriğiyle çabaladık. Bundan sonrada yavrularımızla hep beraber hep guzel anları paylasalı insallh. Rabbim acılarını göstermwsın. Bizlere bağışlasın yavrularımızı. Amin.
cnm çok geçmiş olsun sizlere maşallah oğluşuna büyüdü darısı bizlere bakalım. ben hiç hissedemiyorum bazen oğlan olacak gibi geliyor bazen de kızım diyesim geliyo bakalım hayırlısı sağlıklı olsun hiç önemli değil. canım duayı seldaya okuyoruz. tabloyu az okundu diye yapıştırmamıştım bugün yapıştırayım ki tazelensin.Kızlar merhaba. Bayramı ve sonrasını öne eşim sonra ben ve sonrada oğlusum hasta geçirdik. O yuzden yazamadım sizede. Masallah herkes iyi şükür. Tam okuyamadım geçmişi ama senaycım 10 haftalık olmussun bile. Masallah subhanallah kuzuya. Rabbim korusun. Kıın olacakmıs gibi geliyor bana. Bakalım dogru çıkacakmı:)
Elif daha kücükler canım insalah biraz daha beklerler. Ama korkma kuzenimin eşi 26 haftalıkken yaptı doğumunu. Parmak çocuku resmen. Ama şimdi 2 yasında ve iri bir cocuk. Rabbim ömür versin yeterki.
Vildan canım senınde az kaldı rabbim saglıkla kucagına aldırsın. Tarih bellimi.
Dua kime okunuyor. Okuyabilirsem yazayım size.
Emine haklısın canım. Bu sıkıntılı günler bizde bir kader birliği olusturdu. Cok guzel dostluklar elde ettik. Duayı bitirebilmek icin elbiriğiyle çabaladık. Bundan sonrada yavrularımızla hep beraber hep guzel anları paylasalı insallh. Rabbim acılarını göstermwsın. Bizlere bağışlasın yavrularımızı. Amin.
[E="yasakhayal, post: 37358095, member: 191599"]masallah eliff sona yaklasiyosunrabbim hayirlisiyla yawrularini kucagina almayi nasip etsin:)
elif ben normal dogum yaprim sabah aksam iki igne kullanoydum..
hemotoloji doktorum igneyi kesmiycen dedi..sadece sancin suyun gelirse yani dogum yapacagina dair bi hissin olursa igneni ogun yapma dedi..bakarsin yanilmissin ignenene devam edersin dedi..dedigi gibide oldu..sabah ignemi sat 10 da yaptim..öglen supheli sancilarim basladi..aksam 6 gibi suyum geldi aksam ignesi gece 22 de yapilacakti tabi yapmadim hastaneye gittimm..dogum sabah 4 te oldu..yani ignenin ustunden nerdeyse 12 saat gecmis oldu hic bi sorun cikmadi sukur..bide ilk dogumlarda hemen dogum olmaz dedi ebe..dedigi gibide oldu..sancimdan 12 saat sonra dogum gerceklesti böylece igne etkisini kaybeetti
Maşallah canım hep böle devam eder inşallah.ben hala progestan kullanıyom buarada dr hala kesmedi.bende duamızdan 100 adet okumuştum canım yanlışlık olmasın yazılmamış.kızlar bugün kontrolüm vardı miniğimi gördüm ikili test için kan verdim iyi bebişim çok şükür 11 haftaya girdik. coraspin elevit ve iğne haricindeki ilaçları kesti progestan, deltacortril, folbiol ve bemiks i bıraktım. hayırlısı bakalım.
facede biriyle tanıştım canım coraspirine alerjisi olması nedeniyle sabah akşam 08 clexan kullanıyomuş.doğuma sabah iğnesini 7 de yapıp gitmiş akşam 5 te sezeryan doğuma girmiş yani arada 12 saat bile yok maşallah bişi olmamış.tanıştım biride coraspirini ameliyattan üç gün önce bırakmış.Rabbim ol desin yeterki....Egigi duzelttim.sorun nedense etime girmedi.asilama yapan doktorum ozel hastanede vermiyoz dedi.devlette oluyor dedi.şimdide 7aylik olduk.bittikce gidip yazdiriyom sağlık ocagina.
35 haftamiz bitti canim bende kesmekten korkuorum ama dr illaki keselim derse napicam bilemiorum gizli sakli kullanip dogumada girilmezki hayirlisi bakalim ben aspirini daha 2 aylikken kestim kanamlarim olunca baslamadim bidahada progestan igneyide 30.hafatada falan kestik ondada korkmustum tablete halen devam ediorum ilaclari birakmakta hepimizin korkulu ruyasi olmus anlasilanCanim kac haftalık oldun.genelde 12saat önce kesiyorlar.bana doktorum 2gun önceden kesersin dedi.bende korkuyorum.kesince bisi olur diye.meryem 8.ayda kesmiş bebeğini kkaybetmiş.nolur nolmaz son ana kadar vuralim.nazil olsa 12saat sonra etkisini kaybediyomus.ben coraspirini ne zaman kessem diyorum.doktorun 20gun önce dedi ama ikiz hamileyim kesmeden birden bisi olur diye korkuyorum.coraspirin iğne gibi değil.bir hafta etkisini kaybetmiyomus.
bencede canim ama dr ne dicek acaba islerine karismaya gelmio ameliyatta riskmi alicaz falan derse sonucta sdogum onceside dr degistirmek istemem bakalim ne dicek napicaz zaman azalio stresimde artioCanim son güne kadar iğne olunabiliyor senin dozunda çok yuksek değil.önceden kesip riske Almanya gerek yok
Maşallah canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah..hiç sorma canım bişi de denmiyo drlara eğer drunda razıysa kullan elbet bizden iyisini biliyolar...banada dr hala kullandırıyo progestanı 26+4 teyim .bu gebeliğim çok ağır geçiyo niyeyse önceki gebeliğimde çok rahattım 35 te hala çalışıydum ama bu gebeliğimde sürekli halsizim heyet raporu alabilirsem alıp izne ayrılcam sürekli sanki karnım sertleşiyo o yüzden progestanı bırakmakta benim için sorun olcak sanırım.35 haftamiz bitti canim bende kesmekten korkuorum ama dr illaki keselim derse napicam bilemiorum gizli sakli kullanip dogumada girilmezki hayirlisi bakalim ben aspirini daha 2 aylikken kestim kanamlarim olunca baslamadim bidahada progestan igneyide 30.hafatada falan kestik ondada korkmustum tablete halen devam ediorum ilaclari birakmakta hepimizin korkulu ruyasi olmus anlasilan
bencede canim ama dr ne dicek acaba islerine karismaya gelmio ameliyatta riskmi alicaz falan derse sonucta sdogum onceside dr degistirmek istemem bakalim ne dicek napicaz zaman azalio stresimde artio
Bende ozelde yazdirdim canim.gecen yil hic ücret odemedim ama bu yol doz yuksek diye ödemeli rapor cikardilar.6 kutuya 75 TL falan oduyoz sanirim[/QUOTE]if, post: 37382059, member: 458936"]Egigi duzelttim.sorun nedense etime girmedi.asilama yapan doktorum ozel hastanede vermiyoz dedi.devlette oluyor dedi.şimdide 7aylik olduk.bittikce gidip yazdiriyom sağlık ocagina.
facede biriyle tanıştım canım coraspirine alerjisi olması nedeniyle sabah akşam 08 clexan kullanıyomuş. sabah iğnesini 7 de yapıp gitmiş akşam 5 te sezeryan doğuma girmiş yani arada 12 saat bile yok maşallah bişi olmamış.tanıştım biride coraspirini ameliyattan üç gün önce bırakmış.Rabbim ol desin yeterki....
cnm yeni gördüm uyardın iyi ki allah kabul etsin cnmduamızdan 100 adet okudum.Rabbim kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?