Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cnm mikrdoktorum da eğik iğneyi nasıl vurcan ayrıca niye rapor çıkartmayo lar yazık değilmi bu halde 10 günde bir ilaç yazdırıyosun dr a söylemedin mi rapor isini

Egigi duzelttim.sorun nedense etime girmedi.asilama yapan doktorum ozel hastanede vermiyoz dedi.devlette oluyor dedi.şimdide 7aylik olduk.bittikce gidip yazdiriyom sağlık ocagina.

Kızlar merhaba. Bayramı ve sonrasını öne eşim sonra ben ve sonrada oğlusum hasta geçirdik. O yuzden yazamadım sizede. Masallah herkes iyi şükür. Tam okuyamadım geçmişi ama senaycım 10 haftalık olmussun bile. Masallah subhanallah kuzuya. Rabbim korusun. Kıın olacakmıs gibi geliyor bana. Bakalım dogru çıkacakmı:)
Elif daha kücükler canım insalah biraz daha beklerler. Ama korkma kuzenimin eşi 26 haftalıkken yaptı doğumunu. Parmak çocuku resmen. Ama şimdi 2 yasında ve iri bir cocuk. Rabbim ömür versin yeterki.
Vildan canım senınde az kaldı rabbim saglıkla kucagına aldırsın. Tarih bellimi.
Dua kime okunuyor. Okuyabilirsem yazayım size.
Emine haklısın canım. Bu sıkıntılı günler bizde bir kader birliği olusturdu. Cok guzel dostluklar elde ettik. Duayı bitirebilmek icin elbiriğiyle çabaladık. Bundan sonrada yavrularımızla hep beraber hep guzel anları paylasalı insallh. Rabbim acılarını göstermwsın. Bizlere bağışlasın yavrularımızı. Amin.

Canim son güne kadar iğne olunabiliyor senin dozunda çok yuksek değil.önceden kesip riske Almanya gerek yok

if, post: 37382059, member: 458936"]Egigi duzelttim.sorun nedense etime girmedi.asilama yapan doktorum ozel hastanede vermiyoz dedi.devlette oluyor dedi.şimdide 7aylik olduk.bittikce gidip yazdiriyom sağlık ocagina.[/QUOTE]
Bende ozelde yazdirdim canim.gecen yil hic ücret odemedim ama bu yol doz yuksek diye ödemeli rapor cikardilar.6 kutuya 75 TL falan oduyoz sanirim

Elif,
bende bir kere yere düşürdüm iğneyi. uçları çok ince olduğu için eğildi ve o iğneyi nekadar uğraştıysam sokamadım derime, hiç zorlama bende attım o yüzden. Rapor çıkarmak zor değil aslında boşa uğraşıyosun canım. kayıpları söyleyince hemen yazıyolar zaten böylece sağlık ocağı da 10 kutu yazabiliyor aklında olsun.

Serapcım geçmiş olsun canım, havalar soğuyor artık daha da dikkat etmek gerekecek.
Canım bizim bebişin kafası 2 hafta önden gidiyomuş, babamızın da kafa yapısı biraz iri genetik dedi doktorcuğumuz. Bilmiyorum ne kadar risklidir ama biraz sezeryana döndü gibi. Bu haftaki kontrolde daha net söyleyecek artık her hafta gidiyoruz kontrole. Bi ara sancı kasılmalarım vardı bi ilaç verdi onlarda geçti. Bekliyoruz bakalım. Sezeryan olursa kasımın ilk haftası diyor. 39. haftam olacak. Bebişte büyür iyice. Nasip artık inşallah hayırlısı olur.
Yarın doğum iznim başlıyor.

cnm çok geçmiş olsun sizlere maşallah oğluşuna büyüdü darısı bizlere bakalım. ben hiç hissedemiyorum bazen oğlan olacak gibi geliyor bazen de kızım diyesim geliyo bakalım hayırlısı sağlıklı olsun hiç önemli değil. canım duayı seldaya okuyoruz. tabloyu az okundu diye yapıştırmamıştım bugün yapıştırayım ki tazelensin.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkında hayırlısıysa Selda'nın tedavisinin sonuç vermesini, biran evvel hamile kalmasını, sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını, evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 70
muco509-Emel:
*esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
*umud40-Vildan: 100
*67elif-Elif: 100
*hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM: 270

İgne 12saatte etkisini kaybediyomus ama coraspirin oyle degil.birhafta etkisi suruyomus.coraspirin icip doguma giden varmi arkadaslaaaar[/QUOTE]

he aspirini ben 29.haftada biraktim..aslinda hemotoloji doktorum en fazla 32 .haftaya kadar kullandiririm demisti..ama yapilan kan tahlilinde 27.haftada trombosit sayimda baya bi dusus olmus aspirinden dolayi..buda kanamayi tetikliyomus..doktorum beni aradi aspirini kesmen lasim dedi..durumu anlatti.bende ondan habersiz iki hafta daha kullanip 29. haftada biraktim..keske daha önce biraksaymisim..bende korkmustum birakinca ogluma bisey olurmi diye ama sukur hic bisey olmadi..yani son 10 haftayi dasece igneyle doguma gittim 39+2haftada normal dogum yaptim..aslinda 38.haftaya kadar kullananida duydum ama tabi doktorlar riskli buluyo..seninki ikiz aslinda cok uzun kullanmasan daha iyi olur..ikizler erkne geliyo genellikle cogu 34.haftayi gecemiyo.....tabi doktorun daha iysini bilir....

kızlar bugün kontrolüm vardı miniğimi gördüm ikili test için kan verdim iyi bebişim çok şükür 11 haftaya girdik. coraspin elevit ve iğne haricindeki ilaçları kesti progestan, deltacortril, folbiol ve bemiks i bıraktım. hayırlısı bakalım.

Maşallah canım hep böle devam eder inşallah.ben hala progestan kullanıyom buarada dr hala kesmedi.bende duamızdan 100 adet okumuştum canım yanlışlık olmasın yazılmamış.

Egigi duzelttim.sorun nedense etime girmedi.asilama yapan doktorum ozel hastanede vermiyoz dedi.devlette oluyor dedi.şimdide 7aylik olduk.bittikce gidip yazdiriyom sağlık ocagina.
facede biriyle tanıştım canım coraspirine alerjisi olması nedeniyle sabah akşam 08 clexan kullanıyomuş.doğuma sabah iğnesini 7 de yapıp gitmiş akşam 5 te sezeryan doğuma girmiş yani arada 12 saat bile yok maşallah bişi olmamış.tanıştım biride coraspirini ameliyattan üç gün önce bırakmış.Rabbim ol desin yeterki....

35 haftamiz bitti canim bende kesmekten korkuorum ama dr illaki keselim derse napicam bilemiorum gizli sakli kullanip dogumada girilmezki hayirlisi bakalim ben aspirini daha 2 aylikken kestim kanamlarim olunca baslamadim bidahada progestan igneyide 30.hafatada falan kestik ondada korkmustum tablete halen devam ediorum ilaclari birakmakta hepimizin korkulu ruyasi olmus anlasilan

Canim son güne kadar iğne olunabiliyor senin dozunda çok yuksek değil.önceden kesip riske Almanya gerek yok
bencede canim ama dr ne dicek acaba islerine karismaya gelmio ameliyatta riskmi alicaz falan derse sonucta sdogum onceside dr degistirmek istemem bakalim ne dicek napicaz zaman azalio stresimde artio

Maşallah canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah..hiç sorma canım bişi de denmiyo drlara eğer drunda razıysa kullan elbet bizden iyisini biliyolar...banada dr hala kullandırıyo progestanı 26+4 teyim .bu gebeliğim çok ağır geçiyo niyeyse önceki gebeliğimde çok rahattım 35 te hala çalışıydum ama bu gebeliğimde sürekli halsizim heyet raporu alabilirsem alıp izne ayrılcam sürekli sanki karnım sertleşiyo o yüzden progestanı bırakmakta benim için sorun olcak sanırım.

if, post: 37382059, member: 458936"]Egigi duzelttim.sorun nedense etime girmedi.asilama yapan doktorum ozel hastanede vermiyoz dedi.devlette oluyor dedi.şimdide 7aylik olduk.bittikce gidip yazdiriyom sağlık ocagina.
Bende ozelde yazdirdim canim.gecen yil hic ücret odemedim ama bu yol doz yuksek diye ödemeli rapor cikardilar.6 kutuya 75 TL falan oduyoz sanirim[/QUOTE]

Ben 10gunde bir yazdiriyorum.5kutu veriliyor.toplam 10 igne.27tl oduyorum.

[QUOTE="umut40, post: 37389086, member: 37denetim.elif,
bende bir kere yere düşürdüm iğneyi. uçları çok ince olduğu için eğildi ve o iğneyi nekadar uğraştıysam sokamadım derime, hiç zorlama bende attım o yüzden. Rapor çıkarmak zor değil aslında boşa uğraşıyosun canım. kayıpları söyleyince hemen yazıyolar zaten böylece sağlık ocağı da 10 kutu yazabiliyor aklında olsun.[/QUOTE]

Aynisini yasamisiz demek.mecbur kalirsam denerim baktim olmadi atarim.aile doktorum kurtajlarimi biliyor ama eczanede giriş olunca 5kutudan fazlasini vermiyor devlet.

[QUOTEyasak hayal, post: 37393347, member: 191599"]İgne 12saatte etkisini kaybediyomus ama coraspirin oyle degil.birhafta etkisi suruyomus.coraspirin icip doguma giden varmi arkadaslaaaar[/QUOTE]

he aspirini ben 29.haftada biraktim..aslinda hemotoloji doktorum en fazla 32 .haftaya kadar kullandiririm demisti..ama yapilan kan tahlilinde 27.haftada trombosit sayimda baya bi dusus olmus aspirinden dolayi..buda kanamayi tetikliyomus..doktorum beni aradi aspirini kesmen lasim dedi..durumu anlatti.bende ondan habersiz iki hafta daha kullanip 29. haftada biraktim..keske daha önce biraksaymisim..bende korkmustum birakinca ogluma bisey olurmi diye ama sukur hic bisey olmadi..yani son 10 haftayi dasece igneyle doguma gittim 39+2haftada normal dogum yaptim..aslinda 38.haftaya kadar kullananida duydum ama tabi doktorlar riskli buluyo..seninki ikiz aslinda cok uzun kullanmasan daha iyi olur..ikizler erkne geliyo genellikle cogu 34.haftayi gecemiyo.....tabi doktorun daha iysini bilir....[/QUOTE]

Benim doktorum 34.haftada kesersin demişti.inşallah o haftayi görebiliriz.

Boyleyse cogu doktor bu iğneden neden korkuyolar.hastalarinida korkutuyolar.perinotoloji doktoru resmen bagirdi bana kanamadan gidersin diye.asil onun igneyi iyi bilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…