Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Akintim mantardanmis.fitil verdi doktor.
geçmiş olsun cnm ben de de hem kızarıklık vardı hem de akıntı. fitil verdi bi tane kullandım hemen kesti ikinciiye gerek kalmadı. kullanmadığım ilaç kalmadı gibi bişey yaaa allah hayırlısını versin ben hamilelikte ilaçtan çok korkardım ilk 3 ay 8 kalem ilaç kullandım üstün bi de bu mantar tedavisi için de kullandım :)

Kızlar ben de 0.2'lik iğne kullanıyordum, günde sadece bir kere. Bir taraftan da günaşırı coraspin. Sinan Hoca, doğumdan 4 gün önce coraspini, 3 gün önce de iğneyi kesmişti.

bugün dr randevum vardı.kasılmalarım şimdiden başlamış heyet raporu aldım.iki hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapıcakmış.bu gebeliğim zor geçiyo niye anlamadım progestana 34 de kadar devam dedi dr.çok şükür şeker yüklememizde problem çıkmadı.her ihtimale karşı coraaspirini bırak dedi ama ben nasıl bırakırım aspirini bu evhamla ...iğneye ise aspirin kullanmdın süece 1 saatlik iğneyle bile doğum yaptırrım diyo dr.iğneden 4 saat sonra doğuma girilebilirmiş o kadar emin konuştu.Rabbim inşallah ogünleri sağ salim gösterirde.

[E="senay079, post: 37405485, member: 400932"]geçmiş olsun cnm ben de de hem kızarıklık vardı hem de akıntı. fitil verdi bi tane kullandım hemen kesti ikinciiye gerek kalmadı. kullanmadığım ilaç kalmadı gibi bişey yaaa allah hayırlısını versin ben hamilelikte ilaçtan çok korkardım ilk 3 ay 8 kalem ilaç kullandım üstün bi de bu mantar tedavisi için de kullandım :)[/QUOTE]

Bana da bir fitil verdi.ah ah ben ilk 4ay oksuruk icin neler icmedim.antibiyotikler suruplar.insan korkuyor bebisler etkilenir diye.Allahim korusun onlari.

Vayy çok sevindim duyduğuma.igneden korkmak gerekmiyomus demek.coraspirini 34.haftada bırakmak istiyorum.inşallah ozamana kadar doğum olmaz.

Pıhtıcanlarımmm çok özledim sizleri.öncelikle 101 adet okudum duamızdan Rabbim kabul etsin inşaallah.amin şenaycım çok çok sevindim bebeğini görmüşsün sağlıkla kucağına almakta nasib olsun inşaallah.amin iğneyi ne zaman bıraktığımı ben de söyleyim isterseniz. Doktorum 7 gün önce bırakacaksın dedi fakat bana süre uzun geldiği için ben Çarşamba son kez iğne yapıp Pazartesi doğuma girdim. Son hafta hergün iğneyi yaptığım saatte de 1 limon suyu içip duamı yaptım. Hergün kivi yedim bir de. Bu iğne bırakma meselesine ben de çok takılmıştım anlıyorum sizleri.sağlıkla alın inşaallah kucağınıza da hep beraber sağlıkla büyütelim. Amin. Oğlum 9. Ayını bitirdi çok şükür. Grip olduk hepimiz bu hafta ama onu da atlattık çok şükür herşey yolunda.maşaallah diyim dimi:) emineee bak 101 okudum sen hep merak ederdin kaç okuyacağım diye:) öptüm hepiniziiii.

:)Allah kabul etsin senemcim.
Benim kiz da dun tam dokuz ayini bitirdi. Zaten pes pese dogum yapmistik di mi.Her gun degisik birsey ogreniyorlar degil mi:)biz su siralar reklamlara taktik.bi kac reklami cok seviyor.alkisliyor:)heceler soyluyor.abla demeye calisiyor.da da diyip duruyor:))
darisi buradaki butun arkadaslara.bu guzellikleri rabbim hepsine yasatsin.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkında hayırlısıysa Selda'nın tedavisinin sonuç vermesini, biran evvel hamile kalmasını, sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını, evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 125
muco509-Emel:
*esmiras-ceren 50
MANOLYA0606-Selda 900
*umud40-Vildan: 150
*67elif-Elif: 350
*hame0101-meryem 100
Atis-Senem: 101
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM: 1.776

Merhabalar arkadaşlar
Ben doktor tercihim hakkında sizlerden fikir almak istiyorum.İstanbul'da belki giden vardır.Halit Fırat Erden.Tanınan bir doktormuş.Doğru tercih midir????Fikri olan varsa cevaplarsa sevinirim.Dualarınıza ben de katılmak istiyorum.Okuduklarımı yazarım gene.Hepinizi çok öpüyorum...

Cnm ben istanbuldaki doktorlari tanimama raģmen halit beyin ismini bu konu ile ilgili araştirma yaparken baya duydum cnm yani iyi bir doktormuş sanirim oda riskli gebelikler konusunda uzman zaten.gecmis o lsun

Bir arkadasim tup bebek için gitmişti bu sene.bayagi bilgili bir doktor.git görüş derim. Hayirlisi olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…