- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.401
esmiray post: 37499765 .!.:Kizlar merhaba ben birşey sormak istiyorum şuan 24.haftaya girdim çok şükür ama bazi risklerim var plasentam asagida yatak isgirahati verdi dontor 2.5 aydir yatiyorum sizce bebek icin ne zaman alisveris yapmaliyim annem haftaya gidip alalim diyor ilk lazim olanlaf kiyafet battaniye falan sizce ne zaman almaliyim ben hala alisveris yapmaya korkuyorum sizler ne zaman alisveris yaptiniz veya yapmayi düsünüyorsunuz
Selviye katiliyorum canim.artik zamanidir alisverisin.hareket edebiliyirken herseyini gonlunce al.sonra baskalrina siparis vermek zorunda kalursin.hem alacaksin, yikayip utuleyeceksin, cantaya yerlestireceksin. Hic vakit kaybetme.sonra agirlasiyorsun ve zorlaniyorsun. Ben bir odaya hastaneye goturceklerimi elime gectikce koymustum. En azindan acil birsey olsa baskasi rahatlikla bulabilsin diye.gobek oyuntulu bezini bile al simdiden.ilk olarak liste yapmakla basla.ben cok ter atmistim.az atlet goturmustum.atleti az koyma bence.Kizlar merhaba ben birşey sormak istiyorum şuan 24.haftaya girdim çok şükür ama bazi risklerim var plasentam asagida yatak isgirahati verdi dontor 2.5 aydir yatiyorum sizce bebek icin ne zaman alisveris yapmaliyim annem haftaya gidip alalim diyor ilk lazim olanlaf kiyafet battaniye falan sizce ne zaman almaliyim ben hala alisveris yapmaya korkuyorum sizler ne zaman alisveris yaptiniz veya yapmayi düsünüyorsunuz
Cnm bence doktorunu ara yada acile gitDun aksam lavobaya gittim.leke leke kan vardi.eşime dedim.bisi olmaz merak etme dedi.Allahima şükür devami gelmedi ama bu neden geldi anlayamadım.çok korktum.29haftaligim daha çok erken.bu haftalarda kanaması olan oldumu.
Çok sagol cnm sizi dinledim english homede bebek ürunlerinde de yüzde elli indirim varmis bugun gittik nevresim ve battaniyelerini aldim haftayaada alisverisini yapicam toplu alicam hepsini bakalim çok heyecanli allaha şükür çok harika bi duygu insallah sagsalim kucagima alirimda kullanmak nasip olur.bu arada bende oda yapmayacagim yani daha sonra artik simdilik besik yeter esyalarinida bizim dolabin bi bolumune yerlestiririm..zaten gözümün onunden ayiramam ya uzun zaman seni gibiSelviye katiliyorum canim.artik zamanidir alisverisin.hareket edebiliyirken herseyini gonlunce al.sonra baskalrina siparis vermek zorunda kalursin.hem alacaksin, yikayip utuleyeceksin, cantaya yerlestireceksin. Hic vakit kaybetme.sonra agirlasiyorsun ve zorlaniyorsun. Ben bir odaya hastaneye goturceklerimi elime gectikce koymustum. En azindan acil birsey olsa baskasi rahatlikla bulabilsin diye.gobek oyuntulu bezini bile al simdiden.ilk olarak liste yapmakla basla.ben cok ter atmistim.az atlet goturmustum.atleti az koyma bence.
haa bir de bebek odasi hazirlamakla hic ugrasma derim.bizim ufaklik dokuz aylik oldu.bizim odada yerde yatiyor.daha once de kucuk portatif besikte yatmisti. Simdi de dusme korkusuyla yer yataginda yanimizda yatiyor.buyuk kizimda oda yapmistik. Sadece iki kez odasinda gunduz yatmisti. Besikten dusecek diye cok korkardim.
Aynen ben de yatak odasinda dolabin bir kismini bosaltmistim.esyalari orada.zaten azcik yer kapliyor.kuculdukce alip yenilerini yerine koyuyorum. Aklima geldikce tavsiyelerde bulunurum. Mesela tulum almani hic tavsiye etmem.boylari cok hizli uzuyor.bir kez anca giydiriyorsun. Bady yi de uzun kollu veya kisa kollu giydiremedim ben hic.hepsi sifir kollu.emzirme atleti tavsiye ederim.sudyeninden daha kullanisli.derli toplu.sana iyi alisverisler cerencim.ne heyecanlisindir simdi.onlara alisveris yapmak cok keyifli oluyor. Allah kullandirmayi nasip etsin insallah canim.Çok sagol cnm sizi dinledim english homede bebek ürunlerinde de yüzde elli indirim varmis bugun gittik nevresim ve battaniyelerini aldim haftayaada alisverisini yapicam toplu alicam hepsini bakalim çok heyecanli allaha şükür çok harika bi duygu insallah sagsalim kucagima alirimda kullanmak nasip olur.bu arada bende oda yapmayacagim yani daha sonra artik simdilik besik yeter esyalarinida bizim dolabin bi bolumune yerlestiririm..zaten gözümün onunden ayiramam ya uzun zaman seni gibi
Cnm bu soru bizim için de muamma bir kaç kişi var normal doğum yapan ama genelde sezeryan çünkü kıymetli bebek sınıfına giriyor ve o yüzden dr kar sezeryan tercih ediyorlar. Ben de normal doğum istiyorum ama nasip olmayacak galiba dr lar pek yapamıyorum genelde gerçi benim için henüz çok erken o yüzden soramiyorum dr lara ama sorsam sezeryan diyecekler eminimKizlar iğne kullanipta normal doğum yapan arkadaşlar varmi? Cevap verirseniz sevinirim.
Cnm geçmiş olsun mümkün olduğunca yat erken gecesini istemiyorsan sadece tuvalete kalk derim benDoktora gittim ne olur ne olmaz diye.Allaha şükür herşey normal.ikizlerden kanama oluyomus.haftaya da kontrole cagirdi.
Selvicim özlettin kendini senin ve oğlu sunun iyi olmasına sevindim. Ben de çok şükür 3 aya gelebildik hayırlısı inş. Doğduğu zamanlarda görürüzmerhaba arkadaşlar pıhtıdaşlarım canlarım çok özledim sizi. inşallah burdaki herkes minnak bebklerine kavuşur da benim gibi yoğun olur. oğluşum 8 aylık oldu teyzeleri. herşey gittikçe zorlaşıyor ama o kadar tatlı ki hiç zor gelmiyor insana. şu aralar dişini çıkarıyor gece gündüz uykusu yok keratanın.
şöyle azıcık geçmişi okuayabildim herkes iyi çok şükür. elifin vildanın meryemin doğumu yaklaşmış şenayın bebeği görünmüş :)) çok güzel haberler bunlar.
esmiras canım ben 24.haftada yaptım alışverişi aklına kötü bişey getirme herşey güzel olacak. alışveriş için en güzel zamanlar o zamanlar. sonra gititkçe zorlanacaksın ben 32. haftadan sonra nefes almakta bile zorlanıyordum. en iyisi şimdiden yap alışverişini ama benim g,ib, kıyafetin tamamını 0-3 ay alma ben çoğunu giydiremeden oğluşum büyüdü 2 tane hastane çıkışı 10 lu. 2 tane de zıbın takımı al hayli hayli yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?