Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Dun aksam lavobaya gittim.leke leke kan vardi.eşime dedim.bisi olmaz merak etme dedi.Allahima şükür devami gelmedi ama bu neden geldi anlayamadım.çok korktum.29haftaligim daha çok erken.bu haftalarda kanaması olan oldumu.
çok geçmiş olsun elifçim sen bol bol dinlen 3 kişisiniz sonuçta :)
ben de english home dan almıştım çok severek kullanıyorum beşik alacaksan mutlaka sallanan al benimki sallanmıyor çok zorlanıyorum ayağımda sallayarak uyutuyorum zor oluyor. babytech ahşap park yatak var onu almadığıma çok pişman oldum inşallah ikinciye alırım :)) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin aldıklarını.

Selvicim özlettin kendini senin ve oğlu sunun iyi olmasına sevindim. Ben de çok şükür 3 aya gelebildik hayırlısı inş. Doğduğu zamanlarda görürüz
canım benimmm ben de sizi çok özledim inşallah daha sık girmeye çalışıcam. canım şimdi vakit geçmez sana. muayneleri dört gözle beklersin korku heyecan karışık duygularla. hareketlkerini hissettikten sonra inan herşey daha kolay olacak o zaman da az hareket ediyor diye pimpriklenebilrisin tabi :) şimdi ben me kadar zorlansam da bebek bakımında hamilelikte zorlandığım kadar değil. hamileyken vakit geçmiyordu sanki 2 senedir hamile gibiydim ama bebek olduktan sonra vakit öyle hızlı
geçiyorki oğluşum 8 aylık olmuş zaman nasıl geçti anlamadım :) inşallah sen de tüm arkadaşlar da sağ salim kucağınıza alırsınız dualrın gücüne inanıyorum Rabbim muvaffak eylesin Allah kolaylık versin hepimize

Kizlar iğne kullanipta normal doğum yapan arkadaşlar varmi? Cevap verirseniz sevinirim.
Ben varım bade

sabah 10 da iğnesi oldum.

gece 4 te normal doğum yaptim

şükür ne kendim be oğlum bi sorun yaşamadık. çok kanamam da olmadi

oglumda çok sağlıklı şükürler olsun beyninde hasar nede yok

ben almanyada yaşıyorum ne kadın doğumcum ne hematoloji doktorum nede doğum yaptığım hastanedeki doktorlar sezeryan dedi

ama türkiyede nedense hep iğne kullanıma sezeryan diyo doktorlar

ceylin38 vardı kayseriden zehra o da normal doğum yapmıştı ilk doğumunda da normal doğumdu ama o zaman pıhtılaşması olduğunu bilmiyormuş. 2. hamilelğiğnde iğne ve aspirin kullanıyordu hatta doğumu da çok kolay olmuş 1 saat sürdü demişti. dr kontrol sırasında suyu gelmiş hemen doğuma almışlar falan.
doktorum bana bıraktı doğum şeklini. 2 defa düşüğüm olduğunu biliyordu ama istersen sana normal yaptırabilirim demişti.ben sezeryan oldum hem korkuyordum hem de doğum yapacağım yer evime 1.5 saat uzaklıktaydı riske atmak istemedim ama normal doğum deneyimini yaşamak isterdim sezeryan sonrası çok zor oluyor benim dikişlerim bazı zamanlar ağrıyor sızlıyor.

Cnm geçmiş olsun mümkün olduğunca yat erken gecesini istemiyorsan sadece tuvalete kalk derim ben

Nerde canim sadece wcye kalkmak.6.ayimi doldurunca AC susuz da kalsam kalkmicam demiştim ama olmadi.evde kaynanam ve Esim var ama eEsim annesine annesi de bana güveniyor.ev aldi basini gitgide mutfak isi bitmiyor.mecbur yapcaksin.elin mahkum.annem yakin olaydi bana bakardi.ne varsa annelerde var.geçenlerde bir haftaligina geldi.meyvemi bile soyup dilimleyip öyle verdi.istediğim yemekleri yaptı.banyomu yaptirdi.evimi temizledi.bide hasta kadin kolundan.giderken utanmasam aglicaktim.

Bende badileri hep yarim kollu aldim kisin icine giysin diye ama zaten sadece tekstil ürünleri ve 12 adet yarim kollu badi aldim badileride kipadan f&f nin badileri indirimdeydi onlardan aldim.tavsiyelerin icin sağol cnm o kadar güzelki hergün seviyorum aldiklarima bakiyorum.çok şükür sağol iyi dileklerin için

ah cnm yaaa allah kolaylık versin ne diyeyim. bence yapma inan sen yapmazsan yapacak bulunur onlar sana güvendiklerinden öyle davranıyorlar. hastayım de bişey de. o zaman mecbur kalkıp yapacaklar. ya da ağla zırla başka yolu yok bunun. şu hale bak kan gelmiş hala ne işi.

Cnm benim kardesimin kullandigi bi besik var sallaniyor ahşap ama baya kücük cok hoş bi tarzi var ama kucük işte yani 2 3 ay ancak kullanir yorgan bile sığmaz içine ne yapsam acaba nasil olsa alacağız şimdiden bi park yatakmi alsam senin dediğin ahşapa bi bakayim

Reactions: eoe

Kaynanama kan geldigni söylemedim.kalkip yapiyorumya iyi olduğumu saniyolar.halbuki nefes almakta zorlaniyorum ve karnimin altında sürekli bir aci var.Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin.kimseye muhtaç etmesin inşallah.

Kaynanama kan geldigni söylemedim.kalkip yapiyorumya iyi olduğumu saniyolar.halbuki nefes almakta zorlaniyorum ve karnimin altında sürekli bir aci var.Allah kimseyi elden ayaktan dusurmesin.kimseye muhtaç etmesin inşallah.
elifçim kv ne söylemesen bile eşine söyle eşin de uygun bir dille annesine söylesin olmaz ki canım öyle. sana da yazık bebeklerine de. kolay gelmedin bugünlere. hastane hastane dolaştın çabaladın mücadele ettin. doğumdan sonra zaten o kadar koşturacaksın ki... şimdiden yorma kendini bu kadar. kanaman da olmuş yazık değil mi sana

Elif cok uzuldum haline canim benim.yakinimda olsan gelirdim valla.soyle canim soyle kayinvalidene.agrilarini da soyle.sizlan.kimse anlamaz halinden.soyle ki bilsin.dr hic kalkma dedi de.erken dogum riskinin oldugunu soyle.simdiden kv den de alissin birseyler yapmaya.ikizlerden biriyle mecburen o ilgilenecek.
aglamayana meme yok. Hem numaradan da degil.zaten agrin var.kanaman var.daha ne olsun.ikizler erken gelirse ikiniz de cok uzuleceksiniz.Allah kolaylik versin sana.

seni subat annelerinde okudum canim.ogluna gecmis olsun.cok uzuldum.Allah bir daha boyle bir deneyim yasatmaz insallah.

Park yatakta ne kadar yatirilabiliyor bilmiyorum. Yatan bebek yatar aslinda.ben bu konuda paranoyak oldugum icin yuksekte yatiramiyorum. Bes aylik olunca yatagin kenarindan tutmaya ve kalkmaya basladi hemen kaldirdim yatagi.bes ayliktan beri yerde yatiyor.muhtemelen ablasi gibi bes yasina kadar da orda yatacak:) dusmesinden cok korkuyorum.yerde oyle rahatimki.uyaninca emekleyerek gelmeye calisiyo yanima bir de baska odada yatiramam hic.surekli ustlerini aciyorlar.yanimda olunca ortmesi kolay oluyor.ben hic kullanamadigim icin yeni yatak alacak olanlari uyariyorum bu konuda:)kardesinin yatagini kullan bence hic acele etme.gerekirse sonra alirsin.yataga verecegin paraya neler neler alirsin bebegine.
ben de coraplari cok severdim.bakip bakip gulerdim.bu ne boyle yaa kucucuk diye.o coraplar bile kocaman oluyor onlara:)

Emel nerdesin yaa.merak ettik seni.arada gir selam ver canim benim.iyi oldugunu bilelim.
İyiyim canım aynı bildiginiz gibi bende bi degişiklik yok iki tane tüpp bebrk merkeziyle ön görüşme yaptım bi tanesi önce histereskopi yapıp sonra tüp bebek yaptîr diyr digerid histereskopiye gerek yok direk tüp yapalım diyor ikilemde kaldım sizin iyi haberlerinizi okuyorum

Hayirlisi olsun canim.ama senden de guzel haberler bekliyoruz insallah.gecen senayla kulagini cinlattik.kayboldu emel dedik.
oglun nasil.kacinci sinifta.koca delikanli olmustur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…