- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.441
Canım oglum 6.sınıfa gidiyor büyüyor artık ergenlige girecek nerdeyse paylasacak yeni bi sey olmayinca bide bu hamile kalna sürem çok uzayıncs baya bi umutsuzluk oldu ama bir yerden başlamak gerekiyorHayirlisi olsun canim.ama senden de guzel haberler bekliyoruz insallah.gecen senayla kulagini cinlattik.kayboldu emel dedik.
oglun nasil.kacinci sinifta.koca delikanli olmustur.
[QUOTE="muco509, post: 37539902, member: 1anım aynı bildiginiz gibi bende bi degişiklik yok iki tane tüpp bebrk merkeziyle ön görüşme yaptım bi tanesi önce histereskopi yapıp sonra tüp bebek yaptîr diyr digerid histereskopiye gerek yok direk tüp yapalım diyor ikilemde kaldım sizin iyi haberlerinizi okuyorum
İns caniim hep aklindasınîz aslındaCnm çok şükür yaaaa. Iyi şimdilik ama tabi biz her zaman korkuyoruz. O iyi olunca ben de iyi oluyorum. Darısı sana inş. Cnm en kisa zamanda ama bizi merakta birakma. Ara ara gel :)
teşekkürler şükür kurtulduk fitiktanseni subat annelerinde okudum canim.ogluna gecmis olsun.cok uzuldum.Allah bir daha boyle bir deneyim yasatmaz insallah.
Dun aksam lavobaya gittim.leke leke kan vardi.eşime dedim.bisi olmaz merak etme dedi.Allahima şükür devami gelmedi ama bu neden geldi anlayamadım.çok korktum.29haftaligim daha çok erken.bu haftalarda kanaması olan oldumu.
Yapışıklık olmus canim ama kanaldaymıs histerskopinin ordaki yapısıklıgs faydası olurmu laparaskopi mi olmam gerek onu bilmiyorum[/QUOTE]67elif .!.:509, post: 37547040, member: 175696"]Canim ben 4.kurtajdan sonra histeroskopi yaptirdim.bikac yerde yapisiklik varfi.sonra asilama yaptirdim.şükür ikizlerin oldu.herkesin bir olmaz tabi ama çok kurtajin varsa belki yapisiklik olmuş olabilir.bir ofis histereskopi yaptirsan iyi olur derim.
Kızlar
Bizim sıpanın dogacagi yok. bugun kontrol vardı 38+2 olduk çok şükür ama tık yok. Rahatı yerinde Paşanın. Ne ağrı ne sancı. Normal doğum diyince de ne zaman gelir bilmiyorsun ki. Ben de bugun riske atmayalım illa normal olsun demiyorum dedim. Haftaya tekrar kontrole gidicem bakalım. Bu günleri gördük çok şükür sagsalim kucağımiza almak da nasip olur inşallah. Biraz halsizim. Midem kötü Duamizdan çok okuyamadim.
Selvi özlettin kendini pek tatlı oğlun masallah. Allah korusun yavrularımizi.
Cnm yaaa inş. Sag saglim dogar oğlusun. En iyisi normal doğum tabi Bebisle sıkıntı yoksa bekleyebilirsin. Ins. Herşey gönlünce olur cnm. Uzun bı aradan sonra açılışı yapiyosun artık elif ve Ceren de sıra.Kızlar
Bizim sıpanın dogacagi yok. bugun kontrol vardı 38+2 olduk çok şükür ama tık yok. Rahatı yerinde Paşanın. Ne ağrı ne sancı. Normal doğum diyince de ne zaman gelir bilmiyorsun ki. Ben de bugun riske atmayalım illa normal olsun demiyorum dedim. Haftaya tekrar kontrole gidicem bakalım. Bu günleri gördük çok şükür sagsalim kucağımiza almak da nasip olur inşallah. Biraz halsizim. Midem kötü Duamizdan çok okuyamadim.
umut407558736 .!.:Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?