Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

[QUOTE="muco509, post: 37539902, member: 1anım aynı bildiginiz gibi bende bi degişiklik yok iki tane tüpp bebrk merkeziyle ön görüşme yaptım bi tanesi önce histereskopi yapıp sonra tüp bebek yaptîr diyr digerid histereskopiye gerek yok direk tüp yapalım diyor ikilemde kaldım sizin iyi haberlerinizi okuyorum[/QUOTE]

Canim ben 4.kurtajdan sonra histeroskopi yaptirdim.bikac yerde yapisiklik varfi.sonra asilama yaptirdim.şükür ikizlerin oldu.herkesin bir olmaz tabi ama çok kurtajin varsa belki yapisiklik olmuş olabilir.bir ofis histereskopi yaptirsan iyi olur derim.

Hayirlisi olsun canim.ama senden de guzel haberler bekliyoruz insallah.gecen senayla kulagini cinlattik.kayboldu emel dedik.
oglun nasil.kacinci sinifta.koca delikanli olmustur.
Canım oglum 6.sınıfa gidiyor büyüyor artık ergenlige girecek nerdeyse paylasacak yeni bi sey olmayinca bide bu hamile kalna sürem çok uzayıncs baya bi umutsuzluk oldu ama bir yerden başlamak gerekiyor

Canim ben 4.kurtajdan sonra histeroskopi yaptirdim.bikac yerde yapisiklik varfi.sonra asilama yaptirdim.şükür ikizlerin oldu.herkesin bir olmaz tabi ama çok kurtajin varsa belki yapisiklik olmuş olabilir.bir ofis histereskopi yaptirsan iyi olur derim.[/QUOTE]
Yapışıklık olmus canim ama kanaldaymıs histerskopinin ordaki yapısıklıgs faydası olurmu laparaskopi mi olmam gerek onu bilmiyorum

509, post: 37547040, member: 175696"]Canim ben 4.kurtajdan sonra histeroskopi yaptirdim.bikac yerde yapisiklik varfi.sonra asilama yaptirdim.şükür ikizlerin oldu.herkesin bir olmaz tabi ama çok kurtajin varsa belki yapisiklik olmuş olabilir.bir ofis histereskopi yaptirsan iyi olur derim.[/QUOTE]
Yapışıklık olmus canim ama kanaldaymıs histerskopinin ordaki yapısıklıgs faydası olurmu laparaskopi mi olmam gerek onu bilmiyorum[/QUOTE]

Doktorunu çok iyi sec derim.İstanbul da misin.kendi doktorumu onerebilirim.istanbuldaysan hangi tupbebek merkezlerine gittin.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkında hayırlısıysa Selda'nın tedavisinin sonuç vermesini, biran evvel hamile kalmasını, sağlıkla hamileliğini devam ettirip, hayırlarla bebeğine kavuşmasını, evladının ana baba sözü dinleyen, allahtan korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
SALAVAT-I TEFRİCİYE
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

NICK GERÇEK İSİM
*Şenay079-Şenay: 140
muco509-Emel: 200
*esmiras-ceren 50
MANOLYA0606-Selda 1.550
*umud40-Vildan: 150
*67elif-Elif: 800
*hame0101-meryem 450
Atis-Senem: 101
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM: 3.441

Dun aksam lavobaya gittim.leke leke kan vardi.eşime dedim.bisi olmaz merak etme dedi.Allahima şükür devami gelmedi ama bu neden geldi anlayamadım.çok korktum.29haftaligim daha çok erken.bu haftalarda kanaması olan oldumu.

Elif, , çok geçmiş olsun. Allah, hayırlısı ile inşallah kucağına almak nasip etsin.

kızlar ben bugün ankaraya gidiyorum hem ziyaret hem de ticaret :) annemleri görecem bir de Ankara da dr olsun diye bir de tolgaya görüncem kısmetse ankarada doğum yapmak istiyorum. seldacım hakkını helal et. tabloyu takip edemiycem çünkü ankara ancak telden girebilirim okuduğum dua sayısını yazabilirim. sen takip edebilir misin ya da bir arkadaşımız yapabilirse memnun olurum. yaklaşık 1000 tane kalmış duamızdan. allah kısmet ederse bir kaç güne bitirebiliriz. ben bu aralar pek okuyamadım ama asılcam duamıza söz.

Yapışıklık olmus canim ama kanaldaymıs histerskopinin ordaki yapısıklıgs faydası olurmu laparaskopi mi olmam gerek onu bilmiyorum[/QUOTE]

Doktorunu çok iyi sec derim.İstanbul da misin.kendi doktorumu onerebilirim.istanbuldaysan hangi tupbebek merkezlerine gittin.[/QUOTE]
Canım kayserideyim memorial ve acibademle görüstüm

Kızlar
Bizim sıpanın dogacagi yok. bugun kontrol vardı 38+2 olduk çok şükür ama tık yok. Rahatı yerinde Paşanın. Ne ağrı ne sancı. Normal doğum diyince de ne zaman gelir bilmiyorsun ki. Ben de bugun riske atmayalım illa normal olsun demiyorum dedim. Haftaya tekrar kontrole gidicem bakalım. Bu günleri gördük çok şükür sagsalim kucağımiza almak da nasip olur inşallah. Biraz halsizim. Midem kötü Duamizdan çok okuyamadim.
Selvi özlettin kendini pek tatlı oğlun masallah. Allah korusun yavrularımizi.

Her şey gönlüne göre olsun. Allah hayırlısı ile kucağına almak naasip etsin...

Cnm yaaa inş. Sag saglim dogar oğlusun. En iyisi normal doğum tabi Bebisle sıkıntı yoksa bekleyebilirsin. Ins. Herşey gönlünce olur cnm. Uzun bı aradan sonra açılışı yapiyosun artık elif ve Ceren de sıra.

Canim normal istiyosan istiyorsan 40.haftaya kadar bekleyebilirsin.Allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.heyecanlisindir.ben 29haftaligim şimdiden çok heyecanliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…