- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.461
Cnm yaaa inş.sag saglim dogar oğlusun. En iyisi normal doğum tabi Bebisle sıkıntı yoksa bekleyebilirsin. Ins. Herşey gönlünce olur cnm. Uzun bı aradan sonra açılışı yapiyosun artık elif ve Ceren de sıra.
28+1 deyim canim.RAbbim insallah o günleri görmeyi bizede nasip eder.Meryemde var senaycigim.meryem benden iki hafta geriydin demi kac haftaliksin.ceren sen nekadarlik oldun.
Doğru meryemi unuttum benim unutkanlık meşhur cnm kusura bakmiycaksiniz :)28+1 deyim canim.RAbbim insallah o günleri görmeyi bizede nasip eder.
amin canım inşallah. Sanada en hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim.Her şey gönlüne göre olsun. Allah hayırlısı ile kucağına almak naasip etsin...
Inşallah sagsalim yaparım açılışı. Sonra da güzel haberler gelir. Artık beklemek hem çok zor hem de stresli. Bizimki 3400 olmuş bile. Bekledikcede kilo alacak. Hayırlısı bakalım.Cnm yaaa inş. Sag saglim dogar oğlusun. En iyisi normal doğum tabi Bebisle sıkıntı yoksa bekleyebilirsin. Ins. Herşey gönlünce olur cnm. Uzun bı aradan sonra açılışı yapiyosun artık elif ve Ceren de sıra.
Amin inşallah canım. Hem heyecanlı hem stresliyiz. Hayırlısı olur inşallah. En hayırlı doğum şekli neyse o olsun diye dua ediyorum hep. Nasip.Canim normal istiyosan istiyorsan 40.haftaya kadar bekleyebilirsin.Allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin.heyecanlisindir.ben 29haftaligim şimdiden çok heyecanliyim.
Sağol canim inşallah. Umarım güzel pozitif bir doğum hikayesi olur. Çok acil bi durum olmazsa doğumdan önce haber vermek istiyorum. Doğuma giren arkadaş için dua yapardık burdan. Yine yapabiliriz inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.Masallah canim ALlah saglikla kucagina almayida nasip etsin.doğumhhikayeni bizle paylasmayi unutma...
Elif ben 24+1 bugün..bugün karnım çok sertlesti ve bebek sürekli bi noktaya toplanıp durunca acile gittim nstye bağladılar ve ağrı çıktı yani sancı oluyor sanirim ama benim bir agrim yoktu sonra hastaneye yatiricaz dediler sancilarin baslamiş erken dogum olabilir durdurucaz serum vericez dediler bende kendi doktorumu aradim sekreteri sormus hemen gelsinler demiş gittik yine nstye baģladılar ve orada sancı çıkmadi karnimdaki sertlikte geçmisti doktor ilac verdi kasilmalar icin idrar kan tahlilleri yapildi enfeksiyon varmi diye..doktodum yatmaya devam etmemu söyledi en az 4 hafta daha bebegimin karnimda kalmasinin gerektigini anlatti ve simdilik eve gönderdi çok üzgünüm umarım bebeğim zamaninda saģlıkla doğarMeryemde var senaycigim.meryem benden iki hafta geriydin demi kac haftaliksin.ceren sen nekadarlik oldun.
masallah canim bitmek uzere artik benimde 38 arti 2 de alincak sezeryanla geri sayim basladi dr um igneyi 1hafta kala birakmakta kararli cok korksamda allaha emanetizdeyip birakicam sanirim sen normal dogumu bekliosun bide igneye devam ediomusun en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz insallahKızlar
Bizim sıpanın dogacagi yok. bugun kontrol vardı 38+2 olduk çok şükür ama tık yok. Rahatı yerinde Paşanın. Ne ağrı ne sancı. Normal doğum diyince de ne zaman gelir bilmiyorsun ki. Ben de bugun riske atmayalım illa normal olsun demiyorum dedim. Haftaya tekrar kontrole gidicem bakalım. Bu günleri gördük çok şükür sagsalim kucağımiza almak da nasip olur inşallah. Biraz halsizim. Midem kötü Duamizdan çok okuyamadim.
Selvi özlettin kendini pek tatlı oğlun masallah. Allah korusun yavrularımizi.
Aslinda benimde bebegim hep sagda ve basindan buyana hep ara ara toplanio sertlesio ben cok onemsememistim daha dogrusu normal saniodum halada oluo yani korkma hemen insallah bir sorun olmicaktir yat dinlen buyusun biraz daha minigin acele etmez insallahElif ben 24+1 bugün..bugün karnım çok sertlesti ve bebek sürekli bi noktaya toplanıp durunca acile gittim nstye bağladılar ve ağrı çıktı yani sancı oluyor sanirim ama benim bir agrim yoktu sonra hastaneye yatiricaz dediler sancilarin baslamiş erken dogum olabilir durdurucaz serum vericez dediler bende kendi doktorumu aradim sekreteri sormus hemen gelsinler demiş gittik yine nstye baģladılar ve orada sancı çıkmadi karnimdaki sertlikte geçmisti doktor ilac verdi kasilmalar icin idrar kan tahlilleri yapildi enfeksiyon varmi diye..doktodum yatmaya devam etmemu söyledi en az 4 hafta daha bebegimin karnimda kalmasinin gerektigini anlatti ve simdilik eve gönderdi çok üzgünüm umarım bebeğim zamaninda saģlıkla doğar
inşallah canım. sen doğuma girmeden haber ver inşallah yine yaparız dua bol bol inşirah okuruz kısmetseamin canım inşallah. Sanada en hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim.
Inşallah sagsalim yaparım açılışı. Sonra da güzel haberler gelir. Artık beklemek hem çok zor hem de stresli. Bizimki 3400 olmuş bile. Bekledikcede kilo alacak. Hayırlısı bakalım.
Amin inşallah canım. Hem heyecanlı hem stresliyiz. Hayırlısı olur inşallah. En hayırlı doğum şekli neyse o olsun diye dua ediyorum hep. Nasip.
Sağol canim inşallah. Umarım güzel pozitif bir doğum hikayesi olur. Çok acil bi durum olmazsa doğumdan önce haber vermek istiyorum. Doğuma giren arkadaş için dua yapardık burdan. Yine yapabiliriz inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.
[QUOTE="HAME0101, post: 37560202, member: 5736.RAbbim insallah o günleri görmeyi bizede nasip eder.
o haftalarda banada olmuştu canım. karnım öle sertleşmiştiki çok korkmuştum .bol bol dinlen ondan sonra çok şükür bidaha o kadar sertleşme olmadı.dr progestan ve magnezyumun faydası olcanı söledi 34 e kadar rogestan kullanıcam ben.erken doğum için tedbir amaçlı ciğer geliştirici yapalım dedi bakalım gelicek hafta kontrolüm var.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.buarada canım sen günde iki iğne kullanıyodun demiElif ben 24+1 bugün..bugün karnım çok sertlesti ve bebek sürekli bi noktaya toplanıp durunca acile gittim nstye bağladılar ve ağrı çıktı yani sancı oluyor sanirim ama benim bir agrim yoktu sonra hastaneye yatiricaz dediler sancilarin baslamiş erken dogum olabilir durdurucaz serum vericez dediler bende kendi doktorumu aradim sekreteri sormus hemen gelsinler demiş gittik yine nstye baģladılar ve orada sancı çıkmadi karnimdaki sertlikte geçmisti doktor ilac verdi kasilmalar icin idrar kan tahlilleri yapildi enfeksiyon varmi diye..doktodum yatmaya devam etmemu söyledi en az 4 hafta daha bebegimin karnimda kalmasinin gerektigini anlatti ve simdilik eve gönderdi çok üzgünüm umarım bebeğim zamaninda saģlıkla doğar
maşallah canım az kalmış Rabbim sağ salim kucanada almayı nasip etsin.az kaldı dedikçe sizin adınıza ben heyecanlanıyorum.inşallah bebeişlerinizin güzel haberlerini fotolarını paylaşırsınız.Allah yardımcın olsun.masallah canim bitmek uzere artik benimde 38 arti 2 de alincak sezeryanla geri sayim basladi dr um igneyi 1hafta kala birakmakta kararli cok korksamda allaha emanetizdeyip birakicam sanirim sen normal dogumu bekliosun bide igneye devam ediomusun en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz insallah
Elif ben 24+1 bugün..bugün karnım çok sertlesti ve bebek sürekli bi noktaya toplanıp durunca acile gittim nstye bağladılar ve ağrı çıktı yani sancı oluyor sanirim ama benim bir agrim yoktu sonra hastaneye yatiricaz dediler sancilarin baslamiş erken dogum olabilir durdurucaz serum vericez dediler bende kendi doktorumu aradim sekreteri sormus hemen gelsinler demiş gittik yine nstye baģladılar ve orada sancı çıkmadi karnimdaki sertlikte geçmisti doktor ilac verdi kasilmalar icin idrar kan tahlilleri yapildi enfeksiyon varmi diye..doktodum yatmaya devam etmemu söyledi en az 4 hafta daha bebegimin karnimda kalmasinin gerektigini anlatti ve simdilik eve gönderdi çok üzgünüm umarım bebeğim zamaninda saģlıkla doğar
Cnm inşallah geçer devlet hastanesinde nstde sancı cikinca üzüldük tedirgin olduk sonra 1 saat sonra kendi dojtorumun oldugu özel hastanede yapilan nstde bişey çıkmadı off bi an önce geçer inşallah senin az kaldı maşallah allah kurtarsın cnm hepimizio haftalarda banada olmuştu canım. karnım öle sertleşmiştiki çok korkmuştum .bol bol dinlen ondan sonra çok şükür bidaha o kadar sertleşme olmadı.dr progestan ve magnezyumun faydası olcanı söledi 34 e kadar rogestan kullanıcam ben.erken doğum için tedbir amaçlı ciğer geliştirici yapalım dedi bakalım gelicek hafta kontrolüm var.RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN.buarada canım sen günde iki iğne kullanıyodun demi
Oh maşallah Oğlumuz tosuncuk olmus :) inş. Sizin için en hayırlı doğum şekli neyse o olur tabiki de duamizi yaparız cnm sen haber ver yeter kiamin canım inşallah. Sanada en hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim.
Inşallah sagsalim yaparım açılışı. Sonra da güzel haberler gelir. Artık beklemek hem çok zor hem de stresli. Bizimki 3400 olmuş bile. Bekledikcede kilo alacak. Hayırlısı bakalım.
Amin inşallah canım. Hem heyecanlı hem stresliyiz. Hayırlısı olur inşallah. En hayırlı doğum şekli neyse o olsun diye dua ediyorum hep. Nasip.
Sağol canim inşallah. Umarım güzel pozitif bir doğum hikayesi olur. Çok acil bi durum olmazsa doğumdan önce haber vermek istiyorum. Doğuma giren arkadaş için dua yapardık burdan. Yine yapabiliriz inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Elif ben 24+1 bugün..bugün karnım çok sertlesti ve bebek sürekli bi noktaya toplanıp durunca acile gittim nstye bağladılar ve ağrı çıktı yani sancı oluyor sanirim ama benim bir agrim yoktu sonra hastaneye yatiricaz dediler sancilarin baslamiş erken dogum olabilir durdurucaz serum vericez dediler bende kendi doktorumu aradim sekreteri sormus hemen gelsinler demiş gittik yine nstye baģladılar ve orada sancı çıkmadi karnimdaki sertlikte geçmisti doktor ilac verdi kasilmalar icin idrar kan tahlilleri yapildi enfeksiyon varmi diye..doktodum yatmaya devam etmemu söyledi en az 4 hafta daha bebegimin karnimda kalmasinin gerektigini anlatti ve simdilik eve gönderdi çok üzgünüm umarım bebeğim zamaninda saģlıkla doğar
masallah canim bitmek uzere artik benimde 38 arti 2 de alincak sezeryanla geri sayim basladi dr um igneyi 1hafta kala birakmakta kararli cok korksamda allaha emanetizdeyip birakicam sanirim sen normal dogumu bekliosun bide igneye devam ediomusun en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz insallah
Cnm maşallah Oğlumuz tosuncuk olmus. Ins. Sizin için en hayırlı doğum şekli nasılsa öyle olur. Tabiki de duamizi yaparız cnm sen yeter ki haber veramin canım inşallah. Sanada en hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim.
Cnm inş. Erken doğum olmaz çok dikkat et kendineElif ben 24+1 bugün..bugün karnım çok sertlesti ve bebek sürekli bi noktaya toplanıp durunca acile gittim nstye bağladılar ve ağrı çıktı yani sancı oluyor sanirim ama benim bir agrim yoktu sonra hastaneye yatiricaz dediler sancilarin baslamiş erken dogum olabilir durdurucaz serum vericez dediler bende kendi doktorumu aradim sekreteri sormus hemen gelsinler demiş gittik yine nstye baģladılar ve orada sancı çıkmadi karnimdaki sertlikte geçmisti doktor ilac verdi kasilmalar icin idrar kan tahlilleri yapildi enfeksiyon varmi diye..doktodum yatmaya devam etmemu söyledi en az 4 hafta daha bebegimin karnimda kalmasinin gerektigini anlatti ve simdilik eve gönderdi çok üzgünüm umarım bebeğim zamaninda saģlıkla doğar
amin canım amin sağlık sıhhatle bi kucağımıza alaydık bebişlerimizi.bu sıralar çok sıkıntılı stresliyim.benim korkulu haftam yaklaştıkça paniğimde artıyo.[/QUOTE]Amiiin.bende 29+4deyim.aramizda 10guncuk var.Allahim yardimcimiz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?