Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Aman canım çok dikkat et. Daha çok erken. Magnezyum vermiştir. Iyi gelir o. Benimde 32. Haftada çok sancim çıkınca bi de adalat diye bir ilaç yazmıştı. Sonra hiçbişey kalmadı merak etme. Sen yeterki yorma zorlama kendini. Daha çok erken dediğim gibi. Stres yapmaya gerek yok. Ilaclar ise yarar merak etme. Yat dinlen bol bol.

Devam canım igneye. Allah kurtarsin hepimizi. Bizim doktor 2 gün önce biraktiracak ama tabi tarih belli değil. Bende illa normal olsun demiyorum riske atmak istemiyorum bakalım belki haftaya sezeryana karar veririz. Hayırlısı olur inşallah. Bir hafta çok erken değilmi. Şimdi kaçıncı hafta
inşallah canım. sen doğuma girmeden haber ver inşallah yine yaparız dua bol bol inşirah okuruz kısmetse
Inşallah canım acil bi durum olmazsa haber veririm

Cnm magnezyum zaten kullandigim vitaminin icinde var birde adalat banada verdi birde her ihtimalr karşı antibiyotik verdi işte bide günde 2 kez 04 lük kan sulandiricim varidrar tahlili kan tahlilleri yapildi idrar yolları enfeksiyonu olabilir diye ya şimdi bi kere sancı çikinca korktum erken gelebikir diye ama inşallah zamaninda doğar daha minicik

Enfeksiyon çıkmaz inşallah. Bosyere antibiyotik almasaydin. Sonucunun çıkmasını bekle istersen.
Sancılar gelip gidiyor benimde 32 e kadar çok oldu sonra kesildi. Allah korusun canım.

:
amin canım amin sağlık sıhhatle bi kucağımıza alaydık bebişlerimizi.bu sıralar çok sıkıntılı stresliyim.benim korkulu haftam yaklaştıkça paniğimde artıyo.

Korkulu haftam derken neyi kasteddin canim.[/QUOTE]
34+4 te hibor 3500kullanırken kaybettim oğluşumu ya elifçim.haftalar ilerledikçe korkum artıyor.

Coraspirin kullaniyomuydun canim.kullaniyosan ne zaman birakcaksin.
Kullanmiorum canim coraspirini daha 2.ayda biraktim ben
sadece 0.4 clexanla geldik bugunlere cok sukur bide saglikla kucagima aldigimi gorsem yaklastikca stres dahada artio

Korkulu haftam derken neyi kasteddin canim.
34+4 te hibor 3500kullanırken kaybettim oğluşumu ya elifçim.haftalar ilerledikçe korkum artıyor.[/QUOTE]
Cnm kötüyü aklına getirme inş. Olmaz hepsinde aynısı olacak diye bişey yok zaten dr lar bir risk görürse erken alırlar allah hepimizi n yardımcısı olsun bizim yapabileceğimiz çok fazla birsey yok ilaçlarını kullanıp dua edicez.

34+4 te hibor 3500kullanırken kaybettim oğluşumu ya elifçim.haftalar ilerledikçe korkum artıyor.
Cnm kötüyü aklına getirme inş. Olmaz hepsinde aynısı olacak diye bişey yok zaten dr lar bir risk görürse erken alırlar allah hepimizi n yardımcısı olsun bizim yapabileceğimiz çok fazla birsey yok ilaçlarını kullanıp dua edicez.[/QUOTE]
inşallah canım Allah yardımcımız olsun.drlara güvenim kalsa iyice problemli sorunlu biri oldum.akıl sağlım yerinde bebeğime bir kavuşsaydım.inşallah hepimiz sağ salim bebeğimizi kucağımıza alırızda acılarımız hafifler.

Seldacigim 200 tane s.t okudum.devam edimi.kimse kacgundur girmiyor.sayi geçmesin.cerende 100kusur gecmistik.kimse girmedigine gore bitmedi demek.ben devam ediyorum sana okunmaya.senin bitince Vildanin doğumu için okuyalim.bu hafta karar verilecekti güne.ne oldu acaba.bize haber verecekti.

Kızlar ben hastaneye yattım karnim sertlesıp top gibi oluyordu acile gittkm oradanda kendi doktorumun oldugu hastaneye nstde sanci cikiyor az az rahimde açilmam yok şükür ne zaman çikarim bilmiyorum benide dualarinizdan eksik etmeyin minigim doģmasın en az 5 hafta daha kalmasi gerekliymiş

Elifcim ben evdeyim. Evde olmanin keyfini cikariyorumişlerimi tamamlıyor,Bebisin odasını kıyafetlerini düzenliyorum.Hafif kasılmalar dışında bi belirti yok. Yarın kontrol var. Bilmiyorum sezeryanmi normalmi olacak. Şimdilik normal gibi. 12 sinde günüm doluyor. Beklemedeyiz.

Son düzenleme:
Canım dualarımız seninle. Birşey olmaz Allahın izniyle. Kasilmalar bende de çok çıktı bi ara. Sen kalkmadan dinlen. Daha vaktin var.

Cnm çok geçmiş olsun Allah seni ve minigini korusun. Ins. Vaktinde gelir. Dualarimiz seninle

Canım dualarımız seninle. Birşey olmaz Allahın izniyle. Kasilmalar bende de çok çıktı bi ara. Sen kalkmadan dinlen. Daha vaktin var.
Cnm inşallah öyle olur şuan durdu ağrı cikmiyor nstde o kadar serumdan sonra şükür peki seninde bu haftalarda nstde sancı fln çikiyormuydu.rahimde açilmam olmamasi iyiymiş ama bu sancilari durdurmazlarsa açilma yapabilirmiş.inşallah en az 30 haftalik olur bebeğim

Elif, 183 adet kaldı..Okuyan varsa hemen yazarsa sevinirim. Kalanını ben de okuyabilirim. .bir gün beklerim. Okuyan yoksa hepsini ben okurum. Hepinizin ağzına sağlık...Allah kabul etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…