- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.481
Aman canım çok dikkat et. Daha çok erken. Magnezyum vermiştir. Iyi gelir o. Benimde 32. Haftada çok sancim çıkınca bi de adalat diye bir ilaç yazmıştı. Sonra hiçbişey kalmadı merak etme. Sen yeterki yorma zorlama kendini. Daha çok erken dediğim gibi. Stres yapmaya gerek yok. Ilaclar ise yarar merak etme. Yat dinlen bol bol.Elif ben 24+1 bugün..bugün karnım çok sertlesti ve bebek sürekli bi noktaya toplanıp durunca acile gittim nstye bağladılar ve ağrı çıktı yani sancı oluyor sanirim ama benim bir agrim yoktu sonra hastaneye yatiricaz dediler sancilarin baslamiş erken dogum olabilir durdurucaz serum vericez dediler bende kendi doktorumu aradim sekreteri sormus hemen gelsinler demiş gittik yine nstye baģladılar ve orada sancı çıkmadi karnimdaki sertlikte geçmisti doktor ilac verdi kasilmalar icin idrar kan tahlilleri yapildi enfeksiyon varmi diye..doktodum yatmaya devam etmemu söyledi en az 4 hafta daha bebegimin karnimda kalmasinin gerektigini anlatti ve simdilik eve gönderdi çok üzgünüm umarım bebeğim zamaninda saģlıkla doğar
Devam canım igneye. Allah kurtarsin hepimizi. Bizim doktor 2 gün önce biraktiracak ama tabi tarih belli değil. Bende illa normal olsun demiyorum riske atmak istemiyorum bakalım belki haftaya sezeryana karar veririz. Hayırlısı olur inşallah. Bir hafta çok erken değilmi. Şimdi kaçıncı haftamasallah canim bitmek uzere artik benimde 38 arti 2 de alincak sezeryanla geri sayim basladi dr um igneyi 1hafta kala birakmakta kararli cok korksamda allaha emanetizdeyip birakicam sanirim sen normal dogumu bekliosun bide igneye devam ediomusun en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz insallah
Inşallah canım acil bi durum olmazsa haber veririminşallah canım. sen doğuma girmeden haber ver inşallah yine yaparız dua bol bol inşirah okuruz kısmetse
Inşallah Şenaycim ya. Sağlıkla sıhhatle kucağımiza alalım da doğum şekli çok önemli değil artık. Hayırlısı inş.Cnm maşallah Oğlumuz tosuncuk olmus. Ins. Sizin için en hayırlı doğum şekli nasılsa öyle olur. Tabiki de duamizi yaparız cnm sen yeter ki haber ver
Cnm magnezyum zaten kullandigim vitaminin icinde var birde adalat banada verdi birde her ihtimalr karşı antibiyotik verdi işte bide günde 2 kez 04 lük kan sulandiricim varidrar tahlili kan tahlilleri yapildi idrar yolları enfeksiyonu olabilir diye ya şimdi bi kere sancı çikinca korktum erken gelebikir diye ama inşallah zamaninda doğar daha minicikAman canım çok dikkat et. Daha çok erken. Magnezyum vermiştir. Iyi gelir o. Benimde 32. Haftada çok sancim çıkınca bi de adalat diye bir ilaç yazmıştı. Sonra hiçbişey kalmadı merak etme. Sen yeterki yorma zorlama kendini. Daha çok erken dediğim gibi. Stres yapmaya gerek yok. Ilaclar ise yarar merak etme. Yat dinlen bol bol.
Devam canım igneye. Allah kurtarsin hepimizi. Bizim doktor 2 gün önce biraktiracak ama tabi tarih belli değil. Bende illa normal olsun demiyorum riske atmak istemiyorum bakalım belki haftaya sezeryana karar veririz. Hayırlısı olur inşallah. Bir hafta çok erken değilmi. Şimdi kaçıncı hafta
Inşallah canım acil bi durum olmazsa haber veririm
Enfeksiyon çıkmaz inşallah. Bosyere antibiyotik almasaydin. Sonucunun çıkmasını bekle istersen.Cnm magnezyum zaten kullandigim vitaminin icinde var birde adalat banada verdi birde her ihtimalr karşı antibiyotik verdi işte bide günde 2 kez 04 lük kan sulandiricim varidrar tahlili kan tahlilleri yapildi idrar yolları enfeksiyonu olabilir diye ya şimdi bi kere sancı çikinca korktum erken gelebikir diye ama inşallah zamaninda doğar daha minicik
:
amin canım amin sağlık sıhhatle bi kucağımıza alaydık bebişlerimizi.bu sıralar çok sıkıntılı stresliyim.benim korkulu haftam yaklaştıkça paniğimde artıyo.
34+4 te hibor 3500kullanırken kaybettim oğluşumu ya elifçim.haftalar ilerledikçe korkum artıyor.[/QUOTE]Korkulu haftam derken neyi kasteddin canim.
Kullanmiorum canim coraspirini daha 2.ayda biraktim benCoraspirin kullaniyomuydun canim.kullaniyosan ne zaman birakcaksin.
Aman canım çok dikkat et. Daha çok erken. Magnezyum vermiştir. Iyi gelir o. Benimde 32. Haftada çok sancim çıkınca bi de adalat diye bir ilaç yazmıştı. Sonra hiçbişey kalmadı merak etme. Sen yeterki yorma zorlama kendini. Daha çok erken dediğim gibi. Stres yapmaya gerek yok. Ilaclar ise yarar merak etme. Yat dinlen bol bol.
Devam canım igneye. Allah kurtarsin hepimizi. Bizim doktor 2 gün önce biraktiracak ama tabi tarih belli değil. Bende illa normal olsun demiyorum riske atmak istemiyorum bakalım belki haftaya sezeryana karar veririz. Hayırlısı olur inşallah. Bir hafta çok erken değilmi. Şimdi kaçıncı hafta
suan 37 doldu canim pazartesi 37 artilar baslicak ve sali son igneyi yapalim istio dr um uzun sureli clexane kullanimi trombositlerde fonksiyon bozukluguna sebep oluo bi sorun yasamayalim kanamyla ilgili dio bana kalsa son gune kadar kullanicam ama habersizde kullanamam bide sonucta gununu beklemeyebilir acil dogumada girebilirsin 1 hafta once kesmek iyi olur dedi bilemiorum artik kafam cok karisik
Inşallah canım acil bi durum olmazsa haber veririm
34+4 te hibor 3500kullanırken kaybettim oğluşumu ya elifçim.haftalar ilerledikçe korkum artıyor.[/QUOTE]Korkulu haftam derken neyi kasteddin canim.
34+4 te hibor 3500kullanırken kaybettim oğluşumu ya elifçim.haftalar ilerledikçe korkum artıyor.
Cnm kötüyü aklına getirme inş. Olmaz hepsinde aynısı olacak diye bişey yok zaten dr lar bir risk görürse erken alırlar allah hepimizi n yardımcısı olsun bizim yapabileceğimiz çok fazla birsey yok ilaçlarını kullanıp dua edicez.[/QUOTE]34+4 te hibor 3500kullanırken kaybettim oğluşumu ya elifçim.haftalar ilerledikçe korkum artıyor.
Elifcim ben evdeyim. Evde olmanin keyfini cikariyorumSeldacigim 200 tane s.t okudum.devam edimi.kimse kacgundur girmiyor.sayi geçmesin.cerende 100kusur gecmistik.kimse girmedigine gore bitmedi demek.ben devam ediyorum sana okunmaya.senin bitince Vildanin doğumu için okuyalim.bu hafta karar verilecekti güne.ne oldu acaba.bize haber verecekti.
Canım dualarımız seninle. Birşey olmaz Allahın izniyle. Kasilmalar bende de çok çıktı bi ara. Sen kalkmadan dinlen. Daha vaktin var.Kızlar ben hastaneye yattım karnim sertlesıp top gibi oluyordu acile gittkm oradanda kendi doktorumun oldugu hastaneye nstde sanci cikiyor az az rahimde açilmam yok şükür ne zaman çikarim bilmiyorum benide dualarinizdan eksik etmeyin minigim doģmasın en az 5 hafta daha kalmasi gerekliymiş
Cnm çok geçmiş olsun Allah seni ve minigini korusun. Ins. Vaktinde gelir. Dualarimiz seninleKızlar ben hastaneye yattım karnim sertlesıp top gibi oluyordu acile gittkm oradanda kendi doktorumun oldugu hastaneye nstde sanci cikiyor az az rahimde açilmam yok şükür ne zaman çikarim bilmiyorum benide dualarinizdan eksik etmeyin minigim doģmasın en az 5 hafta daha kalmasi gerekliymiş
Cnm inşallah öyle olur şuan durdu ağrı cikmiyor nstde o kadar serumdan sonra şükür peki seninde bu haftalarda nstde sancı fln çikiyormuydu.rahimde açilmam olmamasi iyiymiş ama bu sancilari durdurmazlarsa açilma yapabilirmiş.inşallah en az 30 haftalik olur bebeğimCanım dualarımız seninle. Birşey olmaz Allahın izniyle. Kasilmalar bende de çok çıktı bi ara. Sen kalkmadan dinlen. Daha vaktin var.
Elif, 183 adet kaldı..Okuyan varsa hemen yazarsa sevinirim. Kalanını ben de okuyabilirim. .bir gün beklerim. Okuyan yoksa hepsini ben okurum. Hepinizin ağzına sağlık...Allah kabul etsin.....Seldacigim 200 tane s.t okudum.devam edimi.kimse kacgundur girmiyor.sayi geçmesin.cerende 100kusur gecmistik.kimse girmedigine gore bitmedi demek.ben devam ediyorum sana okunmaya.senin bitince Vildanin doğumu için okuyalim.bu hafta karar verilecekti güne.ne oldu acaba.bize haber verecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?