- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.501
Benim 20 li haftalarda kasilmam hep vardı. Bi kere dedigin gibi sag tarafa toplandi bebek. Karnim sürekli kasıldı. Sancim 60 çıktı ama doktor eve yolladı saatte bir yogun kasilma olursa haber ver dedi. Sonra 34 haftada 120 gördüm. Ozaman adalat kullanmaya başladım. Bi daha da olmadı hafif kasılmalar oluyo en fazla 40-50. Merak EtmeCnm inşallah öyle olur şuan durdu ağrı cikmiyor nstde o kadar serumdan sonra şükür peki seninde bu haftalarda nstde sancı fln çikiyormuydu.rahimde açilmam olmamasi iyiymiş ama bu sancilari durdurmazlarsa açilma yapabilirmiş.inşallah en az 30 haftalik olur bebeğim
50 adet okudum canim.Elif, 183 adet kaldı..Okuyan varsa hemen yazarsa sevinirim. Kalanını ben de okuyabilirim. .bir gün beklerim. Okuyan yoksa hepsini ben okurum. Hepinizin ağzına sağlık...Allah kabul etsin.....
Rabbim kolaylik versin canim insallah bebisin acele etmez.zamaninda gelir.magnezyumu ayrica kullan canim .es7646274 .!.:Kızlar ben hastaneye yattım karnim sertlesıp top gibi oluyordu acile gittkm oradanda kendi doktorumun oldugu hastaneye nstde sanci cikiyor az az rahimde açilmam yok şükür ne zaman çikarim bilmiyorum benide dualarinizdan eksik etmeyin minigim doģmasın en az 5 hafta daha kalmasi gerekliymiş
Elif, 183 adet kaldı..Okuyan varsa hemen yazarsa sevinirim. Kalanını ben de okuyabilirim. .bir gün beklerim. Okuyan yoksa hepsini ben okurum. Hepinizin ağzına sağlık...Allah kabul etsin.....
Cnm icimi cok rahatlattin cnm gerçekten inşallah bende atlatirim ya ciğer gelistirici iğne falan yaptilar her ihtimale karşi o yüzden korktum hastanede yoğun bi ilaç tedavisi aliyorum günde 6 progestan adalat pruluton iğne crinone jel,, serumlar kan sulandiricilarim vitamin ciğer geliştirici günde 6 kez şeker ölçümü(gebelik diyabetide çıktı) inşallah hersey yolunda gider seninde az kaldi cnm sağ salim kucağimiza aliriz inşallahhhhhBenim 20 li haftalarda kasilmam hep vardı. Bi kere dedigin gibi sag tarafa toplandi bebek. Karnim sürekli kasıldı. Sancim 60 çıktı ama doktor eve yolladı saatte bir yogun kasilma olursa haber ver dedi. Sonra 34 haftada 120 gördüm. Ozaman adalat kullanmaya başladım. Bi daha da olmadı hafif kasılmalar oluyo en fazla 40-50. Merak Etme
Anladım canim kanama yada rahim ağzında açilma yok değilmi. Tedbir amaçlı veriyorlar ozaman ilaclari. Bizim doktor mu onemsemedi acaba. Ama geçti sonra dediğim gibi. Allaha emanetiz valla. Sen rahat ol bol bol dua et. Hastanedesin zaten. Bizim 39 da bitti bekliyoz valla. Artık hiç dogmayacak hep böyle hamile yasayacakmisim gibi hissediyorum.Cnm icimi cok rahatlattin cnm gerçekten inşallah bende atlatirim ya ciğer gelistirici iğne falan yaptilar her ihtimale karşi o yüzden korktum hastanede yoğun bi ilaç tedavisi aliyorum günde 6 progestan adalat pruluton iğne crinone jel,, serumlar kan sulandiricilarim vitamin ciğer geliştirici günde 6 kez şeker ölçümü(gebelik diyabetide çıktı) inşallah hersey yolunda gider seninde az kaldi cnm sağ salim kucağimiza aliriz inşallahhhhh
Yok cnm serviks uzunlugu normal açilmada yok çok şükür bugün taburcu olucam sancilari durdurdular..doktor bi sıkıntı olmasa 10 hfta fln dynrsın bi sorun olmassa dedi evdede kasilmalarin olursa yine çik hmn gl dedi..zaten sali günü prof olan doktorum seminerdeydi ona muayene olmya gdcm..ayy seninde ne heyecanli bekleyis az kaldi normal dogum olunca bekleniyo tabii.allah bi nefeste kurtaarsin cnmAnladım canim kanama yada rahim ağzında açilma yok değilmi. Tedbir amaçlı veriyorlar ozaman ilaclari. Bizim doktor mu onemsemedi acaba. Ama geçti sonra dediğim gibi. Allaha emanetiz valla. Sen rahat ol bol bol dua et. Hastanedesin zaten. Bizim 39 da bitti bekliyoz valla. Artık hiç dogmayacak hep böyle hamile yasayacakmisim gibi hissediyorum.Sezeryan olsa 3 -4 günlük olmuştu bile. Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.
Cnm yaaaa cok güzel günler rabbim bize de nasip etsin tam 40 haftada doğacak herhalde :) maşallah sağlıkla doğdun inş.Anladım canim kanama yada rahim ağzında açilma yok değilmi. Tedbir amaçlı veriyorlar ozaman ilaclari. Bizim doktor mu onemsemedi acaba. Ama geçti sonra dediğim gibi. Allaha emanetiz valla. Sen rahat ol bol bol dua et. Hastanedesin zaten. Bizim 39 da bitti bekliyoz valla. Artık hiç dogmayacak hep böyle hamile yasayacakmisim gibi hissediyorum.Sezeryan olsa 3 -4 günlük olmuştu bile. Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.
Cok hosuma gitti hep hamile yasayacakmisim gibi hissediyorum demen:)Anladım canim kanama yada rahim ağzında açilma yok değilmi. Tedbir amaçlı veriyorlar ozaman ilaclari. Bizim doktor mu onemsemedi acaba. Ama geçti sonra dediğim gibi. Allaha emanetiz valla. Sen rahat ol bol bol dua et. Hastanedesin zaten. Bizim 39 da bitti bekliyoz valla. Artık hiç dogmayacak hep böyle hamile yasayacakmisim gibi hissediyorum.Sezeryan olsa 3 -4 günlük olmuştu bile. Hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.
Tamam cnm yaparım ama istersen sen de bildiğin kadariyla yap yasin Tebareke oku dua et rabbime ben birazdan yatsidanŞenaycığım s.tefriciye bitti.Duayı sen yapabilirmisin. Yapamazsan neleri okuyacağız. yazarsan sevinirim .
Cnm benim ağzına yüreğine sağlık rabbim seni de minik melegini de korusun inş. Ins. Kipirta lari hissedersem biraz daha rahatlicam çünkü şu ara sürekli dr a gitme isteği var içimde kendimi zor tutuyorum :) rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu gerçekten çok güzel ve özel bir duygu artık allah nasip ederse kucağıma aldığımda napalım bilmiyorum cildiririm herhalde :)Pıhtıcanlar cuma günü hürmetine dualar okudum hepimizin adını söyledim Allah kabul etsin inşaallah. Amin . Cerencim Rabbim yardımcın olsun senin de sağlıkla kavuş inşaallah sen de isteyen herkes te bebeğine.amin. şenaycım sen de tez zaman da kıpırtıları hissedersin inşaallah. Eminenin dediği gibi insan özlüyor o günleri elim karnıma gidiyor hala ki Rabbime şükür kucağımızda yavrularımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?