Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Yazını yeni gördüm demek perşembe be ya da cuma inş. Hayirlisi olsun cnm

Arkadaşlar dualamama basladim.50tane s.t okudum.Allah kabul etsin.hayirla ve saglikla zamanında kuveze girmeden doğum yapim.hayirli saglikli salih evlat olsunlar insallah.dualarinizi eksik etmeyin.

Igneyi gunduz 3bucukta yapmistim dogum sabah 8bucuk gibi oldu bi sorun cikmadi kanama profil testi sonuclari cikmadan doguma almadilar sezeryan terchimdi canim normalden korkumdan ole oldu

17saat gecmis.12saat arayla doğum yapan da oldu.bende normalden çok korkuyorum.strese girdim.araştırma hastanesine gidiyordum.dun kontrolüm vardi.doktora ikizlerden normal doğum yapiyomusunuz diye sordum.baslar asagidaysa normal yaptiriyoruz dedi.bide çift yumurta ikizlerini normal yapiyolarmis.ben eve gelince bir ağla.eşimde özele gidelim dedi.oda rikse atmak istemiyor.p.tesi arkadasimin dogum yaptigi önerdiği doktora gitcez.biraz olsun içim rahatladi.Esim genede araştırma hastanesinden vazgecmis değil.orasi sezeryan yaparsa orda yaptiririz dedi.

Cnm allah razi olsun aminnn inşallah dualarimiz sayesinde hepimiz bu güzel duyguyu tadacağız..bazen kendime kiziyorum bu sorunlar yüzundn hiç hamileligimin tadini çikaramadım ama sanirim bizim yasadiklarimizi yasayanlar hep ayni oluyor.

Elifcim bence fazla ince eliyosun yapma kendine stres yapiyosun. Zaten dr lar normal olmayacak doğumu normal yapmazlar merak etme. Bir de bizim dr lar maşallah sezeryan yanlısı keşke bana da normal olursa normal yaparım diyen dr çıksa diyorum ben de :) bence sen bebiş lerinin iyi olmasına odaklan inş. Olacaklarda zaten başka dr a görün tabi fikrini al ama eğer şu anda gittiğin yerden memnunsan devam etmende fayda var.

Ağzına sağlık .Allah kabul etsin.. Sana tolga bey ne dedi. Herşey iyidir inşallah..
Amin cnm inş. En kısa zamanda senden ve emelden bekliyoruz artık hamilelik haberlerini. Tolga beye gittim 0.8 kullandığimi söyledim. Ultrasonda bebisim in gelişimini beğendi çok şükür. Ikili taramami yaptırmisrim onun da sonucu güzel çıkmış dedi. Aptt inr istedi ben anti fx a dedim o bunlar da önemli dedi hemogram tahlili istedi onların sonuçları da iyi geldi çok sukur iğneye aynen devam dedi kabızlık problemim olduğu için kalsiyum ve magnezyum desteği verdi. Igne bunlarda eksiklik yapıyormuş galiba. Bu arada topikmiş in bir kızı daha olacak inş. :) ileride degisiklik göstermezse Kızımız olacak allah nasip ederse
Seldacim sen ay sonunda sinan hocaya gidicem diyorsun gittin mi tekrar neye karar verdin

Şenay, Çok sevindim. Hayırlı ve sağlıklı olarak Allah kucağına almak nesip etsin. Ben de haftaya gideceğim,,,
Ne dediğini yazarım...

Oh maşallah Nazlı kızımız mı olacak) ay çok mutlu oldum. Senin gibi iyi kalpli bi kız olur inşalla

Canim sen normalmi istiyosun ben kendime guvenemiyorum.yapacagmi bilsem korkmazdim.asilama yapan doktorum bu bebekler degerli yasayan cocugunda yok rikse atmayin sezeryan olun dedi.hakkimda hayirlidi olsun insallah.hepimiz icin.

Vay senayim gozun aydin.hayirlisiyla saglikla kucaginada alirsin insallah.cok mutlu oldum inan :)

Suyum gelince banada hastanede ebe normal yapabilecegimi soledi acillmam baslamisti sancilarda ama ben dr umla sezeryn planlamstik zaten degistirmedim kararimi iyikide degistirmemism meger rahimdede sorun varmis bu zamana kadar profesore bile gitmistim ultrasnda gorunmedi rahim filminde gorulurmus neyse dr um bu durumdan dolayi erken daha fazla beklemeden dogmasi cok iyi oldu dedi sende simdiden dusunup drtlenme allah bi yolunu cizio saglikla kucagina alacaksin insallah

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı basimiza

Sagol canim iyi haberler beklioruz sendende
Cnm maşallah allah analı babalı sağlıkla büyütme yi nasip etsin inş. Çok sevindim Kutlarım :)

Tesekkurler senaycim kizin oluomus masallah saglikla gelsin insallah

Allah, hayırlı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...

Amin canim isteyen herkese en kisa zamanda nasip etsin allah insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…