- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.521
Canim yaaaa inş. Senin kontrolün ne zaman her an hazirolda senden gelecek haberi bekliyoruz inş. Gönlünce çok kolay güzel bi doğum olur sağlıkla kavusursun oğluşunaŞenaycim hayırlısıyla bugünleri görmen doğum için duani yapmamız dileğiyle.
Yazını yeni gördüm demek perşembe be ya da cuma inş. Hayirlisi olsun cnmKızlar bizim oğlanin keyfi yerinde. Çarşamba 40. Hafta doluyor. Salı gününe kadar kendi gelmezse doktoru arayacağım. Sanırım çarşamba çağırıp muayene edecek alttan. Kan falan alıp pıhtılaşma değerlerine bakacak ıgneyi kesecek. Pers ya da cuma önce suni sancı yi deneyeceğiz. Dogum baslamazsa epidural sezeryan olacak. Fazla beklemek istemiyorum dedi. Rabbim hakkımızda hayırlısı nı nasip etsin cumlemizin inşallah.
Elifcim sen duana başla. Bana da doğum için okuduğumuz duaları yaparsınız inşallah.
Geçmiş olsun Ceren yorma kendini korkma. Vaktini doldurur inşallah yavrun.
Eminecim dediğin gibi ozleyecegiz heralde kıpır kıpır içimde. Ben korkuyorum bazen hareketsiz kalınca. Konuşuyorum dürtüyorum hemen tepki veriyor vuruyor sipa.
Sağolun güzel dilekleriniz için canlar. Haftaya bugün kucağımda olacak yavrum inşallah.
Arkadaslar benim minik aceleci cikti 37 arti 2 de suyum geldi ve sezryanla igneyi birakmadan dogmus oldu allah hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin
Igneyi gunduz 3bucukta yapmistim dogum sabah 8bucuk gibi oldu bi sorun cikmadi kanama profil testi sonuclari cikmadan doguma almadilar sezeryyan benim terchimdi canim normalden korkumdan ole olduCanim gozun Aydin.normal dogum niye olmadi.sezeryandan kaç saat önce igneni vurunmuştun.
Igneyi gunduz 3bucukta yapmistim dogum sabah 8bucuk gibi oldu bi sorun cikmadi kanama profil testi sonuclari cikmadan doguma almadilar sezeryan terchimdi canim normalden korkumdan ole oldu
Ağzına sağlık .Allah kabul etsin.. Sana tolga bey ne dedi. Herşey iyidir inşallah..Seldacim dualamayı yaptım. Yasin Tebareke Amme fetih inşirah ayetel kursi okudum. Duamizi yaptim. Rabbim kabul eder inş. Sen de biran evvel yavruna kavusursun
Cnm allah razi olsun aminnn inşallah dualarimiz sayesinde hepimiz bu güzel duyguyu tadacağız..bazen kendime kiziyorum bu sorunlar yüzundn hiç hamileligimin tadini çikaramadım ama sanirim bizim yasadiklarimizi yasayanlar hep ayni oluyor.Pıhtıcanlar cuma günü hürmetine dualar okudum hepimizin adını söyledim Allah kabul etsin inşaallah. Amin . Cerencim Rabbim yardımcın olsun senin de sağlıkla kavuş inşaallah sen de isteyen herkes te bebeğine.amin. şenaycım sen de tez zaman da kıpırtıları hissedersin inşaallah. Eminenin dediği gibi insan özlüyor o günleri elim karnıma gidiyor hala ki Rabbime şükür kucağımızda yavrularımız
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı basimizaArkadaslar benim minik aceleci cikti 37 arti 2 de suyum geldi ve sezryanla igneyi birakmadan dogmus oldu allah hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin
Elifcim bence fazla ince eliyosun yapma kendine stres yapiyosun. Zaten dr lar normal olmayacak doğumu normal yapmazlar merak etme. Bir de bizim dr lar maşallah sezeryan yanlısı keşke bana da normal olursa normal yaparım diyen dr çıksa diyorum ben de :) bence sen bebiş lerinin iyi olmasına odaklan inş. Olacaklarda zaten başka dr a görün tabi fikrini al ama eğer şu anda gittiğin yerden memnunsan devam etmende fayda var.17saat gecmis.12saat arayla doğum yapan da oldu.bende normalden çok korkuyorum.strese girdim.araştırma hastanesine gidiyordum.dun kontrolüm vardi.doktora ikizlerden normal doğum yapiyomusunuz diye sordum.baslar asagidaysa normal yaptiriyoruz dedi.bide çift yumurta ikizlerini normal yapiyolarmis.ben eve gelince bir ağla.eşimde özele gidelim dedi.oda rikse atmak istemiyor.p.tesi arkadasimin dogum yaptigi önerdiği doktora gitcez.biraz olsun içim rahatladi.Esim genede araştırma hastanesinden vazgecmis değil.orasi sezeryan yaparsa orda yaptiririz dedi.
Cnm maşallah allah analı babalı sağlıkla büyütme yi nasip etsin inş. Çok sevindim Kutlarım :)Arkadaslar benim minik aceleci cikti 37 arti 2 de suyum geldi ve sezryanla igneyi birakmadan dogmus oldu allah hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin cnm inş. En kısa zamanda senden ve emelden bekliyoruz artık hamilelik haberlerini. Tolga beye gittim 0.8 kullandığimi söyledim. Ultrasonda bebisim in gelişimini beğendi çok şükür. Ikili taramami yaptırmisrim onun da sonucu güzel çıkmış dedi. Aptt inr istedi ben anti fx a dedim o bunlar da önemli dedi hemogram tahlili istedi onların sonuçları da iyi geldi çok sukur iğneye aynen devam dedi kabızlık problemim olduğu için kalsiyum ve magnezyum desteği verdi. Igne bunlarda eksiklik yapıyormuş galiba. Bu arada topikmiş in bir kızı daha olacak inş. :) ileride degisiklik göstermezse Kızımız olacak allah nasip ederseAğzına sağlık .Allah kabul etsin.. Sana tolga bey ne dedi. Herşey iyidir inşallah..
Amin cnm inş. En kısa zamanda senden ve emelden bekliyoruz artık hamilelik haberlerini. Tolga beye gittim 0.8 kullandığimi söyledim. Ultrasonda bebisim in gelişimini beğendi çok şükür. Ikili taramami yaptırmisrim onun da sonucu güzel çıkmış dedi. Aptt inr istedi ben anti fx a dedim o bunlar da önemli dedi hemogram tahlili istedi onların sonuçları da iyi geldi çok sukur iğneye aynen devam dedi kabızlık problemim olduğu için kalsiyum ve magnezyum desteği verdi. Igne bunlarda eksiklik yapıyormuş galiba. Bu arada topikmiş in bir kızı daha olacak inş. :) ileride degisiklik göstermezse Kızımız olacak allah nasip ederse
Seldacim sen ay sonunda sinan hocaya gidicem diyorsun gittin mi tekrar neye karar verdin
Allah, hayırlı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...Arkadaslar benim minik aceleci cikti 37 arti 2 de suyum geldi ve sezryanla igneyi birakmadan dogmus oldu allah hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin
Oh maşallah Nazlı kızımız mı olacakAmin cnm inş. En kısa zamanda senden ve emelden bekliyoruz artık hamilelik haberlerini. Tolga beye gittim 0.8 kullandığimi söyledim. Ultrasonda bebisim in gelişimini beğendi çok şükür. Ikili taramami yaptırmisrim onun da sonucu güzel çıkmış dedi. Aptt inr istedi ben anti fx a dedim o bunlar da önemli dedi hemogram tahlili istedi onların sonuçları da iyi geldi çok sukur iğneye aynen devam dedi kabızlık problemim olduğu için kalsiyum ve magnezyum desteği verdi. Igne bunlarda eksiklik yapıyormuş galiba. Bu arada topikmiş in bir kızı daha olacak inş. :) ileride degisiklik göstermezse Kızımız olacak allah nasip ederse
Seldacim sen ay sonunda sinan hocaya gidicem diyorsun gittin mi tekrar neye karar verdin
senay079 .!.:Elifcim bence fazla ince eliyosun yapma kendine stres yapiyosun. Zaten dr lar normal olmayacak doğumu normal yapmazlar merak etme. Bir de bizim dr lar maşallah sezeryan yanlısı keşke bana da normal olursa normal yaparım diyen dr çıksa diyorum ben de :) bence sen bebiş lerinin iyi olmasına odaklan inş. Olacaklarda zaten başka dr a görün tabi fikrini al ama eğer şu anda gittiğin yerden memnunsan devam etmende fayda var.
senay post:6397 .!.:Amin cnm inş. En kısa zamanda senden ve emelden bekliyoruz artık hamilelik haberlerini. Tolga beye gittim 0.8 kullandığimi söyledim. Ultrasonda bebisim in gelişimini beğendi çok şükür. Ikili taramami yaptırmisrim onun da sonucu güzel çıkmış dedi. Aptt inr istedi ben anti fx a dedim o bunlar da önemli dedi hemogram tahlili istedi onların sonuçları da iyi geldi çok sukur iğneye aynen devam dedi kabızlık problemim olduğu için kalsiyum ve magnezyum desteği verdi. Igne bunlarda eksiklik yapıyormuş galiba. Bu arada topikmiş in bir kızı daha olacak inş. :) ileride degisiklik göstermezse Kızımız olacak allah nasip ederse
17saat gecmis.12saat arayla doğum yapan da oldu.bende normalden çok korkuyorum.strese girdim.araştırma hastanesine gidiyordum.dun kontrolüm vardi.doktora ikizlerden normal doğum yapiyomusunuz diye sordum.baslar asagidaysa normal yaptiriyoruz dedi.bide çift yumurta ikizlerini normal yapiyolarmis.ben eve gelince bir ağla.eşimde özele gidelim dedi.oda rikse atmak istemiyor.p.tesi arkadasimin dogum yaptigi önerdiği doktora gitcez.biraz olsun içim rahatladi.Esim genede araştırma hastanesinden vazgecmis değil.orasi sezeryan yaparsa orda yaptiririz dedi.
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı basimiza
Cnm maşallah allah analı babalı sağlıkla büyütme yi nasip etsin inş. Çok sevindim Kutlarım :)
Allah, hayırlı ve sağlıklı büyütmeyi nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?