- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.541
Nasılsın canım sezeryan zorladı mı sütün hemen geldimi bide rahimde sıkıntı neymiş daha ayrıntılı anlatirmisin vaktin varsa tabiSuyum gelince banada hastanede ebe normal yapabilecegimi soledi acillmam baslamisti sancilarda ama ben dr umla sezeryn planlamstik zaten degistirmedim kararimi iyikide degistirmemism meger rahimdede sorun varmis bu zamana kadar profesore bile gitmistim ultrasnda gorunmedi rahim filminde gorulurmus neyse dr um bu durumdan dolayi erken daha fazla beklemeden dogmasi cok iyi oldu dedi sende simdiden dusunup drtlenme allah bi
Arkadaslar benim minik aceleci cikti 37 arti 2 de suyum geldi ve sezryanla igneyi birakmadan dogmus oldu allah hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin[/Q
Maşallah canım .gözünaydın hayırlı uzun uzun ömürlü evlatlar olsun çok sevindim sağ salim kucağına almana rabbim bizlerede nasip etsin o duyguyu ...Allah bundan sonra eşinle bebişinle yüzünüzü hep güldürsün...
şenaycım clexan 8 yanında coraspirinde kullanıyo musun?kabızlık sorununa tavsiyem sabahları aç karna bir bardak ılık suya biraz limon sık 1 tatlı kaşığıda bal koy iç çok iyi geliyo ...bende gebeliğin 16 li haftalarından beri calsiyum +magnezyum kullanıyorum.diyette yapıyo musun canım.tolga hocanın tedavisini bende merak ediyorum.benim diyetimde kuruyemiş, balık, sarımsak,bulgur ,bezelye ,brokoli,çikolata... yasak sanada verdiler mi diyetAmin cnm inş. En kısa zamanda senden ve emelden bekliyoruz artık hamilelik haberlerini. Tolga beye gittim 0.8 kullandığimi söyledim. Ultrasonda bebisim in gelişimini beğendi çok şükür. Ikili taramami yaptırmisrim onun da sonucu güzel çıkmış dedi. Aptt inr istedi ben anti fx a dedim o bunlar da önemli dedi hemogram tahlili istedi onların sonuçları da iyi geldi çok sukur iğneye aynen devam dedi kabızlık problemim olduğu için kalsiyum ve magnezyum desteği verdi. Igne bunlarda eksiklik yapıyormuş galiba. Bu arada topikmiş in bir kızı daha olacak inş. :) ileride degisiklik göstermezse Kızımız olacak allah nasip ederse
Seldacim sen ay sonunda sinan hocaya gidicem diyorsun gittin mi tekrar neye karar verdin
Sağol cnm tavsiyen için deniycem. Coraspin kullanıyorum cnm. Baya uzun zamandır hem de. Tolga ya özellikle sordum diyeti çok kasma dedi onemsemedi. Normalde sende yasak olanların hepsi bende de fazlasıyla var. Kuruyemiş abartmadan yiyebilirsiniz dedi ben de günde 1 tane ceviz yiyorum. Eti abartmadan proteini abartmadan haftada bir kürü baklagil yiyebilirsiniz dedişenaycım clexan 8 yanında coraspirinde kullanıyo musun?kabızlık sorununa tavsiyem sabahları aç karna bir bardak ılık suya biraz limon sık 1 tatlı kaşığıda bal koy iç çok iyi geliyo ...bende gebeliğin 16 li haftalarından beri calsiyum +magnezyum kullanıyorum.diyette yapıyo musun canım.tolga hocanın tedavisini bende merak ediyorum.benim diyetimde kuruyemiş, balık, sarımsak,bulgur ,bezelye ,brokoli,çikolata... yasak sanada verdiler mi diyet
Ayyy canım sin allah razı olsun inş. Hayırlı sağlıklı olur cumlemizin evladı :)Oh maşallah Nazlı kızımız mı olacak) ay çok mutlu oldum. Senin gibi iyi kalpli bi kız olur inşalla
Vay senayim gozun aydin.hayirlisiyla saglikla kucaginada alirsin insallah.cok mutlu oldum inan :)
Sağolasın cnm inş. Hepimiz sağlıkla kavuş alım minnos larımı za.Canim sen normalmi istiyosun ben kendime guvenemiyorum.yapacagmi bilsem korkmazdim.asilama yapan doktorum bu bebekler degerli yasayan cocugunda yok rikse atmayin sezeryan olun dedi.hakkimda hayirlidi olsun insallah.hepimiz icin.
Nasılsın canım sezeryan zorladı mı sütün hemen geldimi bide rahimde sıkıntı neymiş daha ayrıntılı anlatirmisin vaktin varsa tabi
şenaycım clexan 8 yanında coraspirinde kullanıyo musun?kabızlık sorununa tavsiyem sabahları aç karna bir bardak ılık suya biraz limon sık 1 tatlı kaşığıda bal koy iç çok iyi geliyo ...bende gebeliğin 16 li haftalarından beri calsiyum +magnezyum kullanıyorum.diyette yapıyo musun canım.tolga hocanın tedavisini bende merak ediyorum.benim diyetimde kuruyemiş, balık, sarımsak,bulgur ,bezelye ,brokoli,çikolata... yasak sanada verdiler mi diyet
mıhrımah canım benı hatırladınmı bılmıyorum ay masalllah suphanallah hamıle kalmıssın dogum bıle yapmıssın uzun zamandır gorusemıyoruz saglıkla buyut ınsallah bebegını aminnnnn ecmainnnMeryemcim tesekkur ederim alintimin biri sanaydi ama alintida sorun oldu sanirim
Geçmiş olsun Elif. Dikkat et tabi sakin ayakta çok kalma kendini yorma. Ikizlerin ne kadar çok kalırsa karnında o kadar iyi. Allahın izniyle sagsalim doğacaklar. Iyice büyüsünler yeterki.Kizlar hani bahsetmistimya araştırma hastanesine gidiyordum orda normal doğum yapabiliriz deyince özele gitcem demiştim.dun gittim.ntsde sanci cikti.zaten sanci hissediyorum fazlasıyla.bazen bir giriyor enaz 3dk suruyo.alttan muayene etti rahimde acilma varmis.çok dikkat etmen gerekiyo.hic bir is yapmaman gerekiyor dedi.ne kadar dikkatli olursan o kadar ilerleyebilirsin dedi.yoksa heran suyun gelebilir dedi.arastirma hastanesinde beni hic ntsye baglamadilar.rahim agzina bakmadilar.iyikide gitmisim özele.bugünde gittim.cumada cagirdi.kasilmalarim için iki ayri iğne yazdi.bebeklerin ciğerleri gelişmesi için nidilat yazdi fakat artik uretilmiyomus adalat yazdi.Artik Allaha emanetiz.bu arada daha 31 haftaligim ve bebeklerin biri 1300gr diğeri 1500gr.daha çok küçükler.dikkat etmem lazim.Allah YARDIMCINIZ olsun hepimizin.
Elifcim acilma ne kadarmis acaba benim suyum geldiginde 2cm acilma dediler aman dikkat et surekli dinlen 32 haftan dolsun en azindan insallah ciger gelistiricyle cigerleride gelistirirler cok sorun olmaz umarimKizlar hani bahsetmistimya araştırma hastanesine gidiyordum orda normal doğum yapabiliriz deyince özele gitcem demiştim.dun gittim.ntsde sanci cikti.zaten sanci hissediyorum fazlasıyla.bazen bir giriyor enaz 3dk suruyo.alttan muayene etti rahimde acilma varmis.çok dikkat etmen gerekiyo.hic bir is yapmaman gerekiyor dedi.ne kadar dikkatli olursan o kadar ilerleyebilirsin dedi.yoksa heran suyun gelebilir dedi.arastirma hastanesinde beni hic ntsye baglamadilar.rahim agzina bakmadilar.iyikide gitmisim özele.bugünde gittim.cumada cagirdi.kasilmalarim için iki ayri iğne yazdi.bebeklerin ciğerleri gelişmesi için nidilat yazdi fakat artik uretilmiyomus adalat yazdi.Artik Allaha emanetiz.bu arada daha 31 haftaligim ve bebeklerin biri 1300gr diğeri 1500gr.daha çok küçükler.dikkat etmem lazim.Allah YARDIMCINIZ olsun hepimizin.
Tabiki hatirladim canim cok sagolasin zor bir hamilelik ve dogum oldu ama cok sukur kucagimiza aldik insallah sendede guzel haberlrr vardirmıhrımah canım benı hatırladınmı bılmıyorum ay masalllah suphanallah hamıle kalmıssın dogum bıle yapmıssın uzun zamandır gorusemıyoruz saglıkla buyut ınsallah bebegını aminnnnn ecmainnn
elhamdullah cok sevındım bıtaenem senın adına saglıkla buyut yavrunu ınsallah.... gulum bu ay 4cu kılomen+catlatma ıgnesı tedavımı oldum beklemedeyım hala ıyı haberler yok benden bu ayda olmazsa ocakta tabı allah nasıp ederse tub bebek tedavısıne baslıcamTabiki hatirladim canim cok sagolasin zor bir hamilelik ve dogum oldu ama cok sukur kucagimiza aldik insallah sendede guzel haberlrr vardir
Elifçim gecmis olsun benimde benzer sorunlarim var ve daha 26 haftadayim.bende ciger gelisgirici iğne oldum.adalat kullaniyorum adalat kas gevşetici.çok su iç kasilmalara iyi geliyor.ben bugün gittim hic bi is yapma dedi yatiyorum en az 28 haftalik olmasi lazim dedi doktorum bu durumda olup zamaninda dogurançok var ama çok dikkat ediceksin..geçmis olsun cnm inşallah sağ salim aliriz kucagimiza bebeklerimiziKizlar hani bahsetmistimya araştırma hastanesine gidiyordum orda normal doğum yapabiliriz deyince özele gitcem demiştim.dun gittim.ntsde sanci cikti.zaten sanci hissediyorum fazlasıyla.bazen bir giriyor enaz 3dk suruyo.alttan muayene etti rahimde acilma varmis.çok dikkat etmen gerekiyo.hic bir is yapmaman gerekiyor dedi.ne kadar dikkatli olursan o kadar ilerleyebilirsin dedi.yoksa heran suyun gelebilir dedi.arastirma hastanesinde beni hic ntsye baglamadilar.rahim agzina bakmadilar.iyikide gitmisim özele.bugünde gittim.cumada cagirdi.kasilmalarim için iki ayri iğne yazdi.bebeklerin ciğerleri gelişmesi için nidilat yazdi fakat artik uretilmiyomus adalat yazdi.Artik Allaha emanetiz.bu arada daha 31 haftaligim ve bebeklerin biri 1300gr diğeri 1500gr.daha çok küçükler.dikkat etmem lazim.Allah YARDIMCINIZ olsun hepimizin.
Kizlar hani bahsetmistimya araştırma hastanesine gidiyordum orda normal doğum yapabiliriz deyince özele gitcem demiştim.dun gittim.ntsde sanci cikti.zaten sanci hissediyorum fazlasıyla.bazen bir giriyor enaz 3dk suruyo.alttan muayene etti rahimde acilma varmis.çok dikkat etmen gerekiyo.hic bir is yapmaman gerekiyor dedi.ne kadar dikkatli olursan o kadar ilerleyebilirsin dedi.yoksa heran suyun gelebilir dedi.arastirma hastanesinde beni hic ntsye baglamadilar.rahim agzina bakmadilar.iyikide gitmisim özele.bugünde gittim.cumada cagirdi.kasilmalarim için iki ayri iğne yazdi.bebeklerin ciğerleri gelişmesi için nidilat yazdi fakat artik uretilmiyomus adalat yazdi.Artik Allaha emanetiz.bu arada daha 31 haftaligim ve bebeklerin biri 1300gr diğeri 1500gr.daha çok küçükler.dikkat etmem lazim.Allah YARDIMCINIZ olsun hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?