Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Nasılsın canım sezeryan zorladı mı sütün hemen geldimi bide rahimde sıkıntı neymiş daha ayrıntılı anlatirmisin vaktin varsa tabi

şenaycım clexan 8 yanında coraspirinde kullanıyo musun?kabızlık sorununa tavsiyem sabahları aç karna bir bardak ılık suya biraz limon sık 1 tatlı kaşığıda bal koy iç çok iyi geliyo ...bende gebeliğin 16 li haftalarından beri calsiyum +magnezyum kullanıyorum.diyette yapıyo musun canım.tolga hocanın tedavisini bende merak ediyorum.benim diyetimde kuruyemiş, balık, sarımsak,bulgur ,bezelye ,brokoli,çikolata... yasak sanada verdiler mi diyet

bende kan pıh.yüzünden bebeğimi kaybetmiştim.sizleri o kadar çok iyi anlıyorumki,
sakın umudunuzu yitirmeyin.
benim bir oğlum var şimdi 5 yaşında , 2,5 yaşındada ikiz kızlarım var.
çocuklarıma her baktığımda sizlerede dualar ediyorum inanın.
allahım sizleerede sağlıklı doğumlar bebekler nasip etsin.

Sağol cnm tavsiyen için deniycem. Coraspin kullanıyorum cnm. Baya uzun zamandır hem de. Tolga ya özellikle sordum diyeti çok kasma dedi onemsemedi. Normalde sende yasak olanların hepsi bende de fazlasıyla var. Kuruyemiş abartmadan yiyebilirsiniz dedi ben de günde 1 tane ceviz yiyorum. Eti abartmadan proteini abartmadan haftada bir kürü baklagil yiyebilirsiniz dedi
Aynı yani ben de zaten eskisi kadar kasmıyorum ama dikkat ediyorum. Ben diyeti 2 yıl boyunca harfi harfine yaptım ama kan değerlerinde bir düzelme olmadı hatta sinan hoca hamileliğe izin vermiyor bu kan değerleri düzelmesi ama yapacak bişey yok diyet denedim olmadı ben de tolga nin iğneye erken başlama yöntemini uyguladım o da çok şükür bu haftalara geldik rabbim sonunu getirsin hayirlarla inş.

Vay senayim gozun aydin.hayirlisiyla saglikla kucaginada alirsin insallah.cok mutlu oldum inan :)
Canim sen normalmi istiyosun ben kendime guvenemiyorum.yapacagmi bilsem korkmazdim.asilama yapan doktorum bu bebekler degerli yasayan cocugunda yok rikse atmayin sezeryan olun dedi.hakkimda hayirlidi olsun insallah.hepimiz icin.
Sağolasın cnm inş. Hepimiz sağlıkla kavuş alım minnos larımı za.
Valla ben mümkün olsa normal isterim ama seninle aynı korkular bende de var tabi benim sana demek istediğim zaten dr lar normal doğuma yaklaşmıyor artık o yüzden kendini üzme muhtemelen hele senin ikiz ki sezeryan olur o yüzden dedim cnm. Kendim in tek olduğu için tabi normal doğumu tercih ederim doğum sonrası rahatlik açısından zaten bi komplikasyon olursa hemen sezeryan a alıyorlar ki burada çoğu arkadas sezeryan oldu cnm o yüzden hiç tasalanma sen

kizlar kis geldi hastaliklar basladi. oglusumun burnu tikali uyutmuyor beni gece gunduz. zaten uyku sorunumuz hep var. saglikli olsunlarda bucurler napalim sevgileri yetiyor. senaycim kuz icime doguyor demistim dimi ben yanlis hatirlamiyorsam. cok sevindim saglikla dogsun insallah fistigimiz. elif srnin kanamalar ne durumda. ceren benimdr 32 de 140 lari gormustuk nstde. ve tum gece oyle devam etti. 3-4 gece hastanedeydim. boyle gidetse sabaha dogar diyorlardi ama sabaha hep azaliyordu. 39 da yaptim dogumu. rabbim vakti zamanini bilendir. insallah vaktinde alirsin bebisini kucagina. vildan srni merak ediyordum bendr. dogum olmadimi hala.

Nasılsın canım sezeryan zorladı mı sütün hemen geldimi bide rahimde sıkıntı neymiş daha ayrıntılı anlatirmisin vaktin varsa tabi

Cok sukurr iyiyiz canim ayrintilari anlatirsam dogum sirasinda rahimde iki bolum oldugunu gormus dr um sol taraf buyumemis sag buyumus bebekte hep sagda duruodu zaten fatkindaydim bu haftaya gelemesi bile cok iyi normalde genelde gorup bilerek girdgim bi durumdur ama sende hic belli olmadi dedi bebegi alirkende o yuzden dikisim biraz daha buyuk olmus kesigi buyutmek zorunda kalmis bebekte aglamada biraz sikintili olmus aspire etmisler oksijen verilmis falan yani tum hamilelegimdeki gibi dogumjmda sorunlu gecmis yeni dogan dr u muayene etti bebek saglikli cok sukur ama insan cok uzuluo tabi allah baska sorun yasatmaz insalah sute gelince sutum 2 gun sonra ancak geldi fakat buarada ilk gun hemen mamaya baslatilar alisti hazir bibrona malesf emmio sagmaya calsiorum ama cok az cikio bilmiorum nolacak buarada bebegim ayrintilida gorulen koroid pleksus kistini yeni dogan dr u beyin usg ile kontrol ettirdi cok sukur hersey normal cikti kistimiz gerxekten yok olmus ayrintilar bole fazla uzattim sanirirm suan ona bakip sizlr icin dua ediorum allah saglikla guzel dogumlar nasip etsin hepinize

Insallah hepimize guzel gunler gostersin allah suan sarilik olduk takipteyiz doguncada baska sorunlar basliomus hamilelegin keyfini hic cikaramamtim simdi dusnuorumda siz tum korkulara ragmen keyfini cikarin onu karinda hissetmek cok guzel hala elim karnima gidio mesala

Diyet isi ne kadar etkilo bilemiorum cunku ben hergun mutlaka ceviz findik badem yani kiriyemis yedim fazlasyla hemde balik tukettim sarimsak yemeklerimde surekli kullanirim sekerim tyukseldiginde beslenmem bulgur ve et agirlikli oldu cok sukur bir sorun yasamadim

Meryemcim tesekkur ederim alintimin biri sanaydi ama alintida sorun oldu sanirim
mıhrımah canım benı hatırladınmı bılmıyorum ay masalllah suphanallah hamıle kalmıssın dogum bıle yapmıssın uzun zamandır gorusemıyoruz saglıkla buyut ınsallah bebegını aminnnnn ecmainnn

Kizlar hani bahsetmistimya araştırma hastanesine gidiyordum orda normal doğum yapabiliriz deyince özele gitcem demiştim.dun gittim.ntsde sanci cikti.zaten sanci hissediyorum fazlasıyla.bazen bir giriyor enaz 3dk suruyo.alttan muayene etti rahimde acilma varmis.çok dikkat etmen gerekiyo.hic bir is yapmaman gerekiyor dedi.ne kadar dikkatli olursan o kadar ilerleyebilirsin dedi.yoksa heran suyun gelebilir dedi.arastirma hastanesinde beni hic ntsye baglamadilar.rahim agzina bakmadilar.iyikide gitmisim özele.bugünde gittim.cumada cagirdi.kasilmalarim için iki ayri iğne yazdi.bebeklerin ciğerleri gelişmesi için nidilat yazdi fakat artik uretilmiyomus adalat yazdi.Artik Allaha emanetiz.bu arada daha 31 haftaligim ve bebeklerin biri 1300gr diğeri 1500gr.daha çok küçükler.dikkat etmem lazim.Allah YARDIMCINIZ olsun hepimizin.

Duadan 100tane s.t okuyabildim.Allahim kabul etsin.kendimi duaya veremiyorum.yoksa ben çok okurdum.ezbere biliyorum.kafamda bin turlu şey var.erken doğum riksim var.Allah korusun benden haber alamazsaniz eğer erken doğum olursa duami tamamlayin.dualamami uygun bir arkadaş yapsin.inşallah olmazda ben ne olur ne olmaz diye soyliyeyim dedim.kimseye dua vermek istemiyodumda senayada okutmustum 1000tane.12yasinda yeğenime söyledim.banada 1500tane okucak Allahin izniyle.şenay ablasini sordu yavrum.önce Allah sonra bizim dualarimizla bebeği olacak dedim.çok sevindi.

Geçmiş olsun Elif. Dikkat et tabi sakin ayakta çok kalma kendini yorma. Ikizlerin ne kadar çok kalırsa karnında o kadar iyi. Allahın izniyle sagsalim doğacaklar. Iyice büyüsünler yeterki.
Bende 100 tane okudum Allah kabul etsin.

Benide cuma çağırdı doktor. Önce muayene etcek. Suni sancı deneyecek olmadı sezeryan. Igneyi kes dedi. 3 gün yapmamış olucam. Allah yardımcımız olsun. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Dogum yaklaştıkça stres artıyor. Elife de banada sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.

Elifcim acilma ne kadarmis acaba benim suyum geldiginde 2cm acilma dediler aman dikkat et surekli dinlen 32 haftan dolsun en azindan insallah ciger gelistiricyle cigerleride gelistirirler cok sorun olmaz umarim

mıhrımah canım benı hatırladınmı bılmıyorum ay masalllah suphanallah hamıle kalmıssın dogum bıle yapmıssın uzun zamandır gorusemıyoruz saglıkla buyut ınsallah bebegını aminnnnn ecmainnn
Tabiki hatirladim canim cok sagolasin zor bir hamilelik ve dogum oldu ama cok sukur kucagimiza aldik insallah sendede guzel haberlrr vardir

Tabiki hatirladim canim cok sagolasin zor bir hamilelik ve dogum oldu ama cok sukur kucagimiza aldik insallah sendede guzel haberlrr vardir
elhamdullah cok sevındım bıtaenem senın adına saglıkla buyut yavrunu ınsallah.... gulum bu ay 4cu kılomen+catlatma ıgnesı tedavımı oldum beklemedeyım hala ıyı haberler yok benden bu ayda olmazsa ocakta tabı allah nasıp ederse tub bebek tedavısıne baslıcam

Elifçim gecmis olsun benimde benzer sorunlarim var ve daha 26 haftadayim.bende ciger gelisgirici iğne oldum.adalat kullaniyorum adalat kas gevşetici.çok su iç kasilmalara iyi geliyor.ben bugün gittim hic bi is yapma dedi yatiyorum en az 28 haftalik olmasi lazim dedi doktorum bu durumda olup zamaninda dogurançok var ama çok dikkat ediceksin..geçmis olsun cnm inşallah sağ salim aliriz kucagimiza bebeklerimizi

kendine çok dikkat et. İnşalllah her şey çok güzel olacak. Bebişleri de sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağına almak nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…