- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.561
Elifcim acilma ne kadarmis acaba benim suyum geldiginde 2cm acilma dediler aman dikkat et surekli dinlen 32 haftan dolsun en azindan insallah ciger gelistiricyle cigerleride gelistirirler cok sorun olmaz umarim
Aman Elifcim çok dikkat et cnm çok iyi geldin bu zamana kadar inş. Sonu da güzel olacak dualarimizla sağlıkla kavusacaksiniz inş. Bebişlerine demekki herseyde bir hayır varmış bu dr a görünmen gerekiyomus demek ki. Yatmak mümkün değil deme bak çok pişman olursun sonra ev üzerine yıkılsa kalkma artık kizicam sana kac defa tehlike atlattın. Cnm yige nine benden çok selam soyle. Allah ona da hayırlı güzel yazılar yazsın inş. Dualarimiz seninle cnm.Duadan 100tane s.t okuyabildim.Allahim kabul etsin.kendimi duaya veremiyorum.yoksa ben çok okurdum.ezbere biliyorum.kafamda bin turlu şey var.erken doğum riksim var.Allah korusun benden haber alamazsaniz eğer erken doğum olursa duami tamamlayin.dualamami uygun bir arkadaş yapsin.inşallah olmazda ben ne olur ne olmaz diye soyliyeyim dedim.kimseye dua vermek istemiyodumda senayada okutmustum 1000tane.12yasinda yeğenime söyledim.banada 1500tane okucak Allahin izniyle.şenay ablasini sordu yavrum.önce Allah sonra bizim dualarimizla bebeği olacak dedim.çok sevindi.
Cnm merakla bekliyoruz valla strese girdim senin doğumunu beklemekten ve elifin açilma haberinde sonra :) dualarimiz sizinle cnm inş. Hiç aksilik olmadan sağ saglim dogar oğlusun. Cuma seni arayabilirmiyim ki cnm haber almak için kaçta dr randevun cuma günü her halukarda sana doğum duası yapıcaz o zamanBenide cuma çağırdı doktor. Önce muayene etcek. Suni sancı deneyecek olmadı sezeryan. Igneyi kes dedi. 3 gün yapmamış olucam. Allah yardımcımız olsun. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar. Dogum yaklaştıkça stres artıyor. Elife de banada sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.
elhamdullah cok sevındım bıtaenem senın adına saglıkla buyut yavrunu ınsallah.... gulum bu ay 4cu kılomen+catlatma ıgnesı tedavımı oldum beklemedeyım hala ıyı haberler yok benden bu ayda olmazsa ocakta tabı allah nasıp ederse tub bebek tedavısıne baslıcam
Bugün muayenemi yaptirdim canım. Bebeğin kafası yerlesmemis rahim ağzı hala kalınmış. Dogum için incelmenin başlaması lazım. Canim cok yandı. Doktor mümkün gözükmüyor dedi. Cuma sezeryan olacak. Suni sancı denemeyecegim. Büyük ihtimal sonu sezeryan olur diyo. Bi de 6-7 saat sancı cekecem. Muayenede biraz umut olsa denerdim ama olmayacak gibi. Cumaya kadar gelmezse artık sezeryan. 11-12 gibi giricem sanırım. Biraz korktum.umarim agrim çok olmaz. Çabuk toparlarim sütüm gelir. Artık böyle dua ediyorum. Hayırlısı olsun.Cnm merakla bekliyoruz valla strese girdim senin doğumunu beklemekten ve elifin açilma haberinde sonra :) dualarimiz sizinle cnm inş. Hiç aksilik olmadan sağ saglim dogar oğlusun. Cuma seni arayabilirmiyim ki cnm haber almak için kaçta dr randevun cuma günü her halukarda sana doğum duası yapıcaz o zaman
Cnm hayırlısı olsun önemli olan senin ve bebisin sağlığı inş. Ağrısız sizi siz sağlıkla atlatırsın cnm sütun de hemen gelir inş. Belli olmuyo bu süt işi kişiden kişiye değişiyor galibaBugün muayenemi yaptirdim canım. Bebeğin kafası yerlesmemis rahim ağzı hala kalınmış. Dogum için incelmenin başlaması lazım. Canim cok yandı. Doktor mümkün gözükmüyor dedi. Cuma sezeryan olacak. Suni sancı denemeyecegim. Büyük ihtimal sonu sezeryan olur diyo. Bi de 6-7 saat sancı cekecem. Muayenede biraz umut olsa denerdim ama olmayacak gibi. Cumaya kadar gelmezse artık sezeryan. 11-12 gibi giricem sanırım. Biraz korktum.umarim agrim çok olmaz. Çabuk toparlarim sütüm gelir. Artık böyle dua ediyorum. Hayırlısı olsun.
Cok tesekkurler cnm kızlar yarın vildan a bu duayı okuyalım okuya bildiğimiz kadar inş. O da bizsiz de saglıkla kavusuruz bebişleri mizeDoğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete'l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"
"İnne Rebbekümülahüllezi haleka's-semâvâti ve'l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme'stevâ ale'l-arşi, yuğşi'l-leyle'n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve'ş-şemse ve'l-kamere ve'n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü'l-halku ve'l-emru. Tebârekellahü Rabbü'l-âlemîn." (A'raf, 7/54)
Cok sukurr iyiyiz canim ayrintilari anlatirsam dogum sirasinda rahimde iki bolum oldugunu gormus dr um sol taraf buyumemis sag buyumus bebekte hep sagda duruodu zaten fatkindaydim bu haftaya gelemesi bile cok iyi normalde genelde gorup bilerek girdgim bi durumdur ama sende hic belli olmadi dedi bebegi alirkende o yuzden dikisim biraz daha buyuk olmus kesigi buyutmek zorunda kalmis bebekte aglamada biraz sikintili olmus aspire etmisler oksijen verilmis falan yani tum hamilelegimdeki gibi dogumjmda sorunlu gecmis yeni dogan dr u muayene etti bebek saglikli cok sukur ama insan cok uzuluo tabi allah baska sorun yasatmaz insalah sute gelince sutum 2 gun sonra ancak geldi fakat buarada ilk gun hemen mamaya baslatilar alisti hazir bibrona malesf emmio sagmaya calsiorum ama cok az cikio bilmiorum nolacak buarada bebegim ayrintilida gorulen koroid pleksus kistini yeni dogan dr u beyin usg ile kontrol ettirdi cok sukur hersey normal cikti kistimiz gerxekten yok olmus ayrintilar bole fazla uzattim sanirirm suan ona bakip sizlr icin dua ediorum allah saglikla guzel dogumlar nasip etsin hepinize
Insallah hepimize guzel gunler gostersin allah suan sarilik olduk takipteyiz doguncada baska sorunlar basliomus hamilelegin keyfini hic cikaramamtim simdi dusnuorumda siz tum korkulara ragmen keyfini cikarin onu karinda hissetmek cok guzel hala elim karnima gidio mesala
Diyet isi ne kadar etkilo bilemiorum cunku ben hergun mutlaka ceviz findik badem yani kiriyemis yedim fazlasyla hemde balik tukettim sarimsak yemeklerimde surekli kullanirim sekerim tyukseldiginde beslenmem bulgur ve et agirlikli oldu cok sukur bir sorun yasamadim
İnşallah canim sagsalim kucagina alirsin dualarimiz senle olucak.Rabbim kolaylik versin.Kızlar
Doktorla konuştum yarın sabah 7.30 da hastanede olacaz. 8.30 gibi almayi düşünüyor sezeryana. Hayırlısı bakalım.
Elifcim cok az kaldi aman dikkat et gecenki kanamanda acaba rahim agzinda tikac olurmuş o mu geldiki ...bir iki hafta daha dayansa bebisin belki kuvoze girmez boşver sen evi yemeği Dr aspirinin falan kes dedimi erken ddoğum durumundaDoktor bir parmak acilma var dedi.bir parmak 2cm vardır herhalde.of ya yatamiyorumki.bu evde yatmanin imkani yok.anam yakin olaydida ona gidebileydim.
Elifcim cok az kaldi aman dikkat et gecenki kanamanda acaba rahim agzinda tikac olurmuş o mu geldiki ...bir iki hafta daha dayansa bebisin belki kuvoze girmez boşver sen evi yemeği Dr aspirinin falan kes dedimi erken ddoğum durumunda
[Senaycigst: 37764161, member: 400932"]Cok tesekkurler cnm kızlar yarın vildan a bu duayı okuyalım okuya bildiğimiz kadar inş. O da bizsiz de saglıkla kavusuruz bebişleri mize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?