Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Elifcim acilma ne kadarmis acaba benim suyum geldiginde 2cm acilma dediler aman dikkat et surekli dinlen 32 haftan dolsun en azindan insallah ciger gelistiricyle cigerleride gelistirirler cok sorun olmaz umarim

Doktor bir parmak acilma var dedi.bir parmak 2cm vardır herhalde.of ya yatamiyorumki.bu evde yatmanin imkani yok.anam yakin olaydida ona gidebileydim.

Aman Elifcim çok dikkat et cnm çok iyi geldin bu zamana kadar inş. Sonu da güzel olacak dualarimizla sağlıkla kavusacaksiniz inş. Bebişlerine demekki herseyde bir hayır varmış bu dr a görünmen gerekiyomus demek ki. Yatmak mümkün değil deme bak çok pişman olursun sonra ev üzerine yıkılsa kalkma artık kizicam sana kac defa tehlike atlattın. Cnm yige nine benden çok selam soyle. Allah ona da hayırlı güzel yazılar yazsın inş. Dualarimiz seninle cnm.

Cnm merakla bekliyoruz valla strese girdim senin doğumunu beklemekten ve elifin açilma haberinde sonra :) dualarimiz sizinle cnm inş. Hiç aksilik olmadan sağ saglim dogar oğlusun. Cuma seni arayabilirmiyim ki cnm haber almak için kaçta dr randevun cuma günü her halukarda sana doğum duası yapıcaz o zaman

Eminecim vildan a doğum duası yapıcaz ya o duayı sen biliyosun sana zahmet olmazsa onu yarın yapıştırabilir misin ben hep telden giriyorum ya yapamıyorum cnm

Reactions: eoe

Hayirlisi canim insallah daha fazla bekletmez yavrun gelir bian once saglikla

Bugün muayenemi yaptirdim canım. Bebeğin kafası yerlesmemis rahim ağzı hala kalınmış. Dogum için incelmenin başlaması lazım. Canim cok yandı. Doktor mümkün gözükmüyor dedi. Cuma sezeryan olacak. Suni sancı denemeyecegim. Büyük ihtimal sonu sezeryan olur diyo. Bi de 6-7 saat sancı cekecem. Muayenede biraz umut olsa denerdim ama olmayacak gibi. Cumaya kadar gelmezse artık sezeryan. 11-12 gibi giricem sanırım. Biraz korktum.umarim agrim çok olmaz. Çabuk toparlarim sütüm gelir. Artık böyle dua ediyorum. Hayırlısı olsun.

Cnm hayırlısı olsun önemli olan senin ve bebisin sağlığı inş. Ağrısız sizi siz sağlıkla atlatırsın cnm sütun de hemen gelir inş. Belli olmuyo bu süt işi kişiden kişiye değişiyor galiba

benimde bu ucuncu gebeligim 7+2 haftaligim igne hap kullaniyorum ama yinede belirtilerimi kaybettim goguslerimde eskiye dondu yarin kontrole gidicem banada dua edin kalbi durmus olmasin :-(

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete'l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne Rebbekümülahüllezi haleka's-semâvâti ve'l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme'stevâ ale'l-arşi, yuğşi'l-leyle'n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve'ş-şemse ve'l-kamere ve'n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü'l-halku ve'l-emru. Tebârekellahü Rabbü'l-âlemîn." (A'raf, 7/54)

Cok tesekkurler cnm kızlar yarın vildan a bu duayı okuyalım okuya bildiğimiz kadar inş. O da bizsiz de saglıkla kavusuruz bebişleri mize

Reactions: eoe
Son sayfada gorunsun diye tekrar yapistiriyorum.
arkadaslar vildan icin asagidaki duayi yapalim.

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete'l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne Rebbekümülahüllezi haleka's-semâvâti ve'l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme'stevâ ale'l-arşi, yuğşi'l-leyle'n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve'ş-şemse ve'l-kamere ve'n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü'l-halku ve'l-emru. Tebârekellahü Rabbü'l-âlemîn." (A'raf, 7/5

Insalkorkulara ragmen keyfini cikarin onu karinda hissetmek cok guzel hala elim karnima gidio mesala

Diyet isi ne kadar etkilo bilemiorum cunku ben hergun mutlaka ceviz findik badem yani kiriyemis yedim fazlasyla hemde balik tukettim sarimsak yemeklerimde surekli kullanirim sekerim tyukseldiginde beslenmem bulgur ve et agirlikli oldu cok sukur bir sorun yasamadim[/QUOTE]

Mihrimah cevap yazicam bi turyrlu yazamadim canim tlfndan girince karisti biraz.tedbir amaçli yapiyom canim diyeti olum nedenimiz belli olmayinca o yuzden .sende bebisinle bebissiz günlerin tadini cikar üzme kendini lohusasin olacak o kadar hasta olacaklar falan ama büyüyüp gidecekler çok stres yapma kendine rabbim kolaylıkversin

[Senaycigst: 37764161, member: 400932"]Cok tesekkurler cnm kızlar yarın vildan a bu duayı okuyalım okuya bildiğimiz kadar inş. O da bizsiz de saglıkla kavusuruz bebişleri mize[/QUOTE]

Senaycigim bugunden okunmaya baslayalimda ben dua falan göremiyorum.emine hic giriyomu.onun girdiğini hic görmüyorum.duayi o yazcakti çünkü.duayi bi yaziversene canim.sabahmis sezeryani okuyuvereyim.aksam 8.30da Esim ise gitcek.duayi bilen biri varsa yaziversin.dua edeyim vildana.hayirlisiyla saglikla kurtulur inşallah.

Doktor bir parmak acilma var dedi.bir parmak 2cm vardır herhalde.of ya yatamiyorumki.bu evde yatmanin imkani yok.anam yakin olaydida ona gidebileydim.
Elifcim cok az kaldi aman dikkat et gecenki kanamanda acaba rahim agzinda tikac olurmuş o mu geldiki ...bir iki hafta daha dayansa bebisin belki kuvoze girmez boşver sen evi yemeği Dr aspirinin falan kes dedimi erken ddoğum durumunda

Elifcim cok az kaldi aman dikkat et gecenki kanamanda acaba rahim agzinda tikac olurmuş o mu geldiki ...bir iki hafta daha dayansa bebisin belki kuvoze girmez boşver sen evi yemeği Dr aspirinin falan kes dedimi erken ddoğum durumunda

Pazartesi 32haftalik olcam ozaman coraspirini kes dedi.igne doğuma kadar kullanabilirmisim.baslar asagida canim.sancida giriyor.her wcye girdigimde kan falan varmi diye bakiyorum.suyum gelcek diye korkuyorum.Allahim yardim ederde erken doğum olmaz inşallah.yarinda kontrolün var.ntsye gircem.sancim varmi bakilcak.bebisler 2kilo olsa endiselenmemde hem de akciğerleride gelişmemiştir daha.hakkımda hayirlisi inşallah.

[Senaycigst: 37764161, member: 400932"]Cok tesekkurler cnm kızlar yarın vildan a bu duayı okuyalım okuya bildiğimiz kadar inş. O da bizsiz de saglıkla kavusuruz bebişleri mize

Senaycigim bugunden okunmaya baslayalimda ben dua falan göremiyorum.emine hic giriyomu.onun girdiğini hic görmüyorum.duayi o yazcakti çünkü.duayi bi yaziversene canim.sabahmis sezeryani okuyuvereyim.aksam 8.30da Esim ise gitcek.duayi bilen biri varsa yaziversin.dua edeyim vildana.hayirlisiyla saglikla kurtulur inşallah.[/QUOTE]
Cnm yukarıda var bir önceki sayfada da var görmedin herhalde yine sayfa değişirse rica edelim emine bir daha yapıştırsın. Bu arada senin için 100 s.t. okudum cnm. Gerçi haftaya allah izin verirse toplamayı yapar tabloyu yapıştırdım eve dönüş haftaya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…