Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cnm Eminenin yapıştırdım dua ben de ondan alıntı yaptim

Cnm yukarıda var bir önceki sayfada da var görmedin herhalde yine sayfa değişirse rica edelim emine bir daha yapıştırsın. Bu arada senin için 100 s.t. okudum cnm. Gerçi haftaya allah izin verirse toplamayı yapar tabloyu yapıştırdım eve dönüş haftaya :)[/QUOTE]

Canim ben tek tek sayfalara baktim dua goremedim.telden giriyorum.sorun var demek cunku ben uzuuuun zamandir eminenin yazisini goremiyorum.herhalde iki cocuktan zaman bulupda giremiyor diyodum.baksana dua eklemis goremiyom.niyeki acep.dua cokmu uzun biri yaziverse.tamam canim.tabloyu haftaya yapistirirsin.

Duamiz bu canim

Elif meryem.kizlar

noluyo anlamadim.benim uyeligimde mi bir sorun var.anlamadm.

kizlar google dan duayi bilabilirsinoz.

peygamberimizin kizi hz fatmaya dogum icin yaptigi dus yazin.bulursunuz.acaba yanlislikla beni engellediniz mi.ya da ben mi birsey yaptim da gorunmuyorum anlamadim.beni sadece elif mi goremiyor.ben de icten ice elife gonul koymustum.onca yazdigim mesaja yorum yapmadi cunku.meger yazdiklarimi gormemis.

Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete'l-Kürsî okunur, sonra Felâk ve Nâs sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:"

"İnne Rebbekümülahüllezi haleka's-semâvâti ve'l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme'stevâ ale'l-arşi, yuğşi'l-leyle'n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve'ş-şemse ve'l-kamere ve'n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü'l-halku ve'l-emru. Tebârekellahü Rabbü'l-âlemîn."

Ben yapistirdim Elifcim. Senin niyetin yeter. Emineyi engellemiş olabilirsin. Profil ayarlarına bi bak istersen
Ben Erken yatayım uyuyabilirsem. Yarın Büyük gün. Garip ne mutluyum ne mutsuz. Böyle uyusmuş gibiyim. Allahım mahcup etmez inşallah Sagsalim çıkarız sezeryandan. Dualarınız iyi niyetiniz için sagolun canlar. Hakkınızı helal edin. Allaha emanet olun.

Amin canim .simdi duamizi yaptim.heyecanlı bi bekleyiş Rabbimbizede nasip etsin.hayirli haberlerini bekliyoruz canim dualarimiz senle...

Vildan için bende dua okudum inşallah sağlikla bebegini kucagina alir.bu arada diger duada sira eliftemi liste falan göremedim..
Evet cnm ben ankarada olduğun için yapıştırabilir haftaya yapıştırabilir ama duayı da biliyorsunuz niyetimiz de aynı sadece isim değişik elif in sağlıkla hamileliğini devam edip sağlıkla bebişlerine kavuşması için yapıyoruz duamizi

Kizlar elif beni gormuyo.muhtemel beni yanlislikla engellemis.biriniz yazin da bi duzenleme yapsin
Duamizdan vildan icin okudum sağlıkla doğum yapar inş. Eminecim Elif leri karistirmisim ben. :) çok güldüm kendime küçük çaplı krize neden oldum galiba :) neyse Elifcim şu engellemeye kaldır da rahatlatan yanlışlıkla emine yi engellemissin galiba

, post: 37777345, member: 376454"]Ben yapistirdim Elifcim. Senin niyetin yeter. Emineyi engellemiş olabilirsin. Profil ayarlarına bi bak istersen
Ben Erken yatayım uyuyabilirsem. Yarın Büyük gün. Garip ne mutluyum ne mutsuz. Böyle uyusmuş gibiyim. Allahım mahcup etmez inşallah Sagsalim çıkarız sezeryandan. Dualarınız iyi niyetiniz için sagolun canlar. Hakkınızı helal edin. Allaha emanet olun.[/QUOTE]

Allaha sukur duayi gordumde sen çoktan doğumu yapmissindir.inşallah herşey iyi gitmiştir.seni anliyorum.doktor acilma var dediğinden beri kendinde değilim.hayalet gibiyim.hep aklim bebeklerde.kendimi dinleyip duruyorum.doktor 5hafta daha dayanan lazim çok erken dedi.inşallah dayanirim.Allahim büyük yardim eder inşallah.

Vallahami nasil engelledim acep.hic haberim yok.bakarim telden duzeltebiliyommu

Gerçektende emineyi kara listeye almisim.nasil basardiysam.bende bu kiz niye hic girmiyor diyordum.eminecik inan nasil olmuş bende anlayamadim.Allahtan arkadaşlar uyardi.

Arkadaslar benim minik aceleci cikti 37 arti 2 de suyum geldi ve sezryanla igneyi birakmadan dogmus oldu allah hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canim pıhtıcanim gözün aydın aramıza hosgeldin.darisi senaya elife Vildana isteyen herkesin basina olsun insaallah.amin

Vildan için ben de dua okudum pıhtıcanim. Sağlıkla doğsun bebeğimiz inşaallah. Oğlum grip oldu o yuzden çok giremiyorum ama duaları sizinle. Elifcim Rabbim sana da sabır versin beklemek zor ama hersey çok güzel sonuçlanacak merak etme.dualarimiz sizlerle.opuyorum hepinizi.

Eminem sukur olsun kavusturana.Vildan sayesinde seni engelledigim anlasildi.valla haberim yoktu.ben seni engellermiyim hic.ahh neler yazmisindir şimdiye kadar Allah bilir.yil oldu.ama kavustukya çok şükür.bide listede dua okudugnu goruyodum.senayla birberinizi ariyosunuz sandim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…