- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.781
Elif
terlemen cok onemli.boylece hastaligi, vucuda giren onca ilaci atacaksin.kizlar yokken ter at surekli.nane limon ic. Sicak su termoforu koy yatagina ve ter at.ben uc gun gunde dort bes kez ter atmistim.corabima kadar terlemistim dusun. Ondan sonra rahatladim. Yoksa vucut olur olmadik zamanlarda ter atmaya calisiyor.benim ter atmam uc aylikken cok kotu hasta olunca olmustu. Ama asil neden dogumdu. Vucut ilaclari oyle atiyor.
Elif
benim yazdiklarimi yine mi gormuyorsun yoksa.yine kara listeye mi aldin beni.bu mesajimi gorduysen bi sey yaz.
Senin ki de ayrı bir hoş babası dokuzuncu tekmelemesi :) bugün dr a gittim Ayrintili ya girdim ama bebisi görene kadar hep korktum çok şükür dr herhangi bir risk görmedi rahim agzina yakın dedi plesanta o yüzden normal doğum zor gözüküyor dedi iğneyi senin hiç kesmemen lazım dedi pihti atar dedi hatta doğumdan sonra 3 ay kullanmak lazım dedi normalde 40 gün yetiyomus ama beni baya riskli buldu çok şükür bugünleri gördük. Bu hafta dediğin gibi la havle çekebiliriz iyi olur sonra yine isteyen olursa s.t oluruz yarın tabloyu yapıştıriyim ben
Sağol cnm ben de senin iyi olmana sevindim önce normal doğum istiyordum şimdi dogsun da önemli değil diyorum sonuçta bizimkisi keyfi değil. Cnm ins. 39 40 lari da görürüz bizim gönlümüze den geçen o rabbim ne yazdıysa artıkŞenay çok sevindim bebeişinin iyi olmasina bugün bende gittim doktora benim plasentamda hala aşagi doģru uzaniomus doktorum normal dogumun zorolacagini ve 38 de sezeryanla dogum olabilecegini söyledi ama 35 hafta olunca yine konusuruz dedi.bide dediki trombofoli hastalarimin bebekleri 2.5 2.700 gibi kilolarda doguyor dedi.bakalim insallah çok zayif olmaz bebiş..
Cnm buz hep doğumdan önce hamilelikte kaybetme korkusu yaşadığımız sonrasını düşünemiyoruz bile eşim de diyo görürüm seni ben de olsun razıyım diyorum ama tabi bekara boşaması kolay olur hesabı bizimkisi allah yardımcısı olsun tüm annelerin gerçekten zor. Benim geçişte bacağımda pihti attığı için bir de faktor v leiden genin heterezigot dedi kesilir de pihti atabilir tekrar dedi risk çok yüksek oluyormuş o yüzden hiç kesilmemesi lazım dedi iğnenin bu gittiğim dr da sinan hocanın öğrencisi bu konuda baya uzman aslın da Kayseri de olmasa doğumu ona yaptırmak isterdim gerçekten begeniyorum sezeryan olacağı için ankarada olur artık hayırlısı olsunelifçim terleme dogumdan sonra bendede olmustu hatta tansıyonumda oynuo sankı dıodum hemsıreler normal dedi benım cabuk gectı terleme üşüme durumları ama emzıremedgımdendır dıye dusunuorm hormonlarım cabuk normal seyrıne donmustur yoksa ablamda bu durum daha uzun surmuştü belkıde kişisel degısıodur bılemıorum, senaycım cok sevındım ayrıntılıda iyi gecmıs epey büyüdünüz sizde masallah bana hep bugunlerın kıymetnı bılın dedıkelrındenhamıleyken ben hep dogmasını hayal edıodum gerısını hıc dusunmuodum ama suan goruormkı gercekten cok zormus üstelik annemde kalıorum bir ayımızıda gecırdık epey buyuduk ama ben cok yoruldugmu hıssedıorum gaz sancıları uykusuzluk dayanamıorum bazen sabrımı zorluo resmen dıorum ben ıstedım allah verdi çok şükür deyip sabırlı olmaya calısıorum evime geçince napıcam bilmıorum onun dışında trombofilı hastalrının bebeklerı kucuk olur demısler ama benım 37+2 de 3170 dogdu 38+2 de alacaklardı normalde daha bile fazla olacaktı kılomuz bekleseydi paşamız, yani öyle olacak dıye bır genelleme yoktur bence ben dogumda kestim iğneyi devam etmedim korktum biraz ama çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadım
Sağol cnm optum seni:)))
Kontrolun iyi gecmis.cok sevindim cnm.gozun aydin.
Ben yine 0.8 mi kullanıcam dedim doğumdan sonra yoksa dusurulur mu doz dedim değerlerine bakılır ama risk yüksek olduğu için bence 0.8 kullanabilirsin dedi korkutma için söylemiyorum olabilecekleri söylüyorum dediBen şuan 0.4kullaniyorum.40gun kullancam.
Yok bende usume olmadi.normalde ter atinca bi usume olur zaten.ama seninki daha cok sanirim.gecer ama.sen kizlar yokken ter atmaya ve dinlenmeye devam et.ben hergun dus alirdim.bazen iki kez alirdim.hem terledigim icin hem de sute iyi geliyor.humana stilltee iciyor musun.cok iyu geliyor.Emineee ne kotu biseymis.terlemem vardı da üşüme nerden çıktı anlayamadım.Etlerim dökülüyor.Gogsum bacaklarım usuyo.biterliyom bi usuyom garip bir durumdayım.az olan sutum hep gidecek diye korkuyom.bel agrim gitti bu geldi.Sende terleme olmuş da üşüme olmusmuydu.Yorganin altına girince su içinde kalıyorum.wcye kalktığımda zangir zangir titriyorum.bugün doktora gitcektim.Titreme gelir diye gitmedim.
Yok bende usume olmadi.normalde ter atinca bi usume olur zaten.ama seninki daha cok sanirim.gecer ama.sen kizlar yokken ter atmaya ve dinlenmeye devam et.ben hergun dus alirdim.bazen iki kez alirdim.hem terledigim icin hem de sute iyi geliyor.humana stilltee iciyor musun.cok iyu geliyor.
Sağolasın cnm benim olur valla bugün yapıştıracaktim bir türlü fırsat bulamadım ilk fırsatta yapıştıriyim cnmElifcim Allah yardimcin olsun çok zor geçiriyorsun lohusaligini kuvvet versin Rabbim sana da evlatlarına da.tez zamanda kavusun. Adıyla yaşasın kızların inşaallah. Çok takılma k.validene sen neler yaşadın hâlâ daha yaşıyorsun gönlünde geçeni yap bozulsa da kızları görünce unutur gider. Senaycim senin bebeğine de maşallah diyelim. Çok şükür saglikla büyüyor. Duayı da isterseniz bizlere ve eslerimize maddi manevi güç versin Allahım diye okuyalım mi.
Cnm hoşgeldin gerçi özelden de yazdım ama buradan da yazayım sebepsiz diye birşey yokmuş bunu kendimde anladım bana da kimyasal gebelik deyip geçiyorlar du bu sefer doğru tedaviyle çok şükür 18 haftaya geldik doğru dr doğru tedavi çok önemli eğer pihtilaşma ile ilgili birsey varsa bunun çözümü igne de ben bir de üstüne kortizon kullandım hangisi fayda etti bilemiyorum ama bu sefer oldu çok sukur inş. Senin de olacak ümitsizliğe katılma ve Vazgeçmemerhaba arkadaşlar.uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama burası bana en uygun topik sanırım.sebepsiz dedikleri 5 düşük yaşadım malesef .ilki kimyasaldı dğer dördünde kürtaj oldum.son iki gebeliğimde 0.4 iğne ve clexan kullandığım halde kaybttim.sadece 677 heterozigot var.eşim ve benim tüm testlermiz normal bulundu.akla glecek her test yapıldı diye düşünüyorum.gittiğim doktorların ise bir daha deneyeceksin lafından sıkıldım artık.sadece gelişme olarak geçen ay histeroskopi oldum ve ileri derecede rahim darlığı ve perdeye müdehale edildi.ama düşüklerimin sebebbi bu değilmiş.en fazla 9.haftaya geliyoruz ve kalpleri duruyor.kürtaj sonrası araştırmalardada bebeklerdede anomali yok deniyor. napıcamı şaşırdım.bir doktor faklı bir çözüm olarak hamile kalınca kortizonada başlayalım dedi.bi çözüm üretiği için heyecanlandım ama çokta riski varmış korkuyorum.aranızda kortizon kullananlar yardımcı olursa sevinirim.ocak ayında çalışmalara başlıycaz bakalım.hatt doktor zaman kazancıiçin aşılama yapalım dedi.aklıma yattı sanrım aşılama yaptırıcam.yaşımda 32 bu arada
Canım sakin olmaya çalış lütfen.panikten ve strestende tansiyonun yükselir.seni rahatlatacak şeylerle ilgilen.zaten bir gebelik illaki diğerinin aynısı olmaz.pozitif düşün bu gece duam seninle...Slm arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz.tansiyonun yükselmeye basladi henüz 34 00dayim aspirinini birakmadim kontrollü iraktirip iğneyi 6 sabah aksama yukseltecekler.bi kacgune doğum olacak ama çok korkuyorum dua edin.gecen sefer 34+4 te kaybetmiştir.ayni zmsnda tansiyon yükselmesi yasiyorum
Cnm allah yardimcin olsun inş. Bebeğine bir şey olmadan bu sefer kavusursun ama geçen sefer bu zamanlarda böyle birşey olduysa tedbiri mi alırlar diye düşünüyorum sen sakin olmaya çalış. Insirah süresini oku la havle çek biz de okuruz tabi kiSlm arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz.tansiyonun yükselmeye basladi henüz 34 00dayim aspirinini birakmadim kontrollü iraktirip iğneyi 6 sabah aksama yukseltecekler.bi kacgune doğum olacak ama çok korkuyorum dua edin.gecen sefer 34+4 te kaybetmiştir.ayni zmsnda tansiyon yükselmesi yasiyorum
merhaba arkadaşlar.uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama burası bana en uygun topik sanırım.sebepsiz dedikleri 5 düşük yaşadım malesef .ilki kimyasaldı dğer dördünde kürtaj oldum.son iki gebeliğimde 0.4 iğne ve clexan kullandığım halde kaybttim.sadece 677 heterozigot var.eşim ve benim tüm testlermiz normal bulundu.akla glecek her test yapıldı diye düşünüyorum.gittiğim doktorların ise bir daha deneyeceksin lafından sıkıldım artık.sadece gelişme olarak geçen ay histeroskopi oldum ve ileri derecede rahim darlığı ve perdeye müdehale edildi.ama düşüklerimin sebebbi bu değilmiş.en fazla 9.haftaya geliyoruz ve kalpleri duruyor.kürtaj sonrası araştırmalardada bebeklerdede anomali yok deniyor. napıcamı şaşırdım.bir doktor faklı bir çözüm olarak hamile kalınca kortizonada başlayalım dedi.bi çözüm üretiği için heyecanlandım ama çokta riski varmış korkuyorum.aranızda kortizon kullananlar yardımcı olursa sevinirim.ocak ayında çalışmalara başlıycaz bakalım.hatt doktor zaman kazancıiçin aşılama yapalım dedi.aklıma yattı sanrım aşılama yaptırıcam.yaşımda 32 bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?