Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Emineee ne kotu biseymis.terlemem vardı da üşüme nerden çıktı anlayamadım.Etlerim dökülüyor.Gogsum bacaklarım usuyo.biterliyom bi usuyom garip bir durumdayım.az olan sutum hep gidecek diye korkuyom.bel agrim gitti bu geldi.Sende terleme olmuş da üşüme olmusmuydu.Yorganin altına girince su içinde kalıyorum.wcye kalktığımda zangir zangir titriyorum.bugün doktora gitcektim.Titreme gelir diye gitmedim.

Reactions: eoe

Ben şuan 0.4kullaniyorum.40gun kullancam.

Sağol cnm ben de senin iyi olmana sevindim önce normal doğum istiyordum şimdi dogsun da önemli değil diyorum sonuçta bizimkisi keyfi değil. Cnm ins. 39 40 lari da görürüz bizim gönlümüze den geçen o rabbim ne yazdıysa artık

Cnm buz hep doğumdan önce hamilelikte kaybetme korkusu yaşadığımız sonrasını düşünemiyoruz bile eşim de diyo görürüm seni ben de olsun razıyım diyorum ama tabi bekara boşaması kolay olur hesabı bizimkisi allah yardımcısı olsun tüm annelerin gerçekten zor. Benim geçişte bacağımda pihti attığı için bir de faktor v leiden genin heterezigot dedi kesilir de pihti atabilir tekrar dedi risk çok yüksek oluyormuş o yüzden hiç kesilmemesi lazım dedi iğnenin bu gittiğim dr da sinan hocanın öğrencisi bu konuda baya uzman aslın da Kayseri de olmasa doğumu ona yaptırmak isterdim gerçekten begeniyorum sezeryan olacağı için ankarada olur artık hayırlısı olsun

Yok bende usume olmadi.normalde ter atinca bi usume olur zaten.ama seninki daha cok sanirim.gecer ama.sen kizlar yokken ter atmaya ve dinlenmeye devam et.ben hergun dus alirdim.bazen iki kez alirdim.hem terledigim icin hem de sute iyi geliyor.humana stilltee iciyor musun.cok iyu geliyor.

Banyo etmek istiyorumda titreme gelir diye yapamiyom.usumem olmasa sabah aksam yapardım.terden leş gibi oldum.bugün dktra gitcektim.usumem yüzünden gidemedim.bakalım yarin iyi olurum da giderim inşallah.Uyuyamiyomki.yorganına altına girince su içinde kalıyorum.o beni uyutmuyo.kızların biri bu hafta içinde cikcak.diğeri diğer hafta içinde çıkacak.Sanirdam biri 10gun diğeri 15gun kalacak.humana çayını duydum.hic dışarı cikmadim.bi iyi olamadimki.yarın esime aldirim.

Elifcim Allah yardimcin olsun çok zor geçiriyorsun lohusaligini kuvvet versin Rabbim sana da evlatlarına da.tez zamanda kavusun. Adıyla yaşasın kızların inşaallah. Çok takılma k.validene sen neler yaşadın hâlâ daha yaşıyorsun gönlünde geçeni yap bozulsa da kızları görünce unutur gider. Senaycim senin bebeğine de maşallah diyelim. Çok şükür saglikla büyüyor. Duayı da isterseniz bizlere ve eslerimize maddi manevi güç versin Allahım diye okuyalım mi.

Sağolasın cnm benim olur valla bugün yapıştıracaktim bir türlü fırsat bulamadım ilk fırsatta yapıştıriyim cnm

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama burası bana en uygun topik sanırım.sebepsiz dedikleri 5 düşük yaşadım malesef .ilki kimyasaldı dğer dördünde kürtaj oldum.son iki gebeliğimde 0.4 iğne ve clexan kullandığım halde kaybttim.sadece 677 heterozigot var.eşim ve benim tüm testlermiz normal bulundu.akla glecek her test yapıldı diye düşünüyorum.gittiğim doktorların ise bir daha deneyeceksin lafından sıkıldım artık.sadece gelişme olarak geçen ay histeroskopi oldum ve ileri derecede rahim darlığı ve perdeye müdehale edildi.ama düşüklerimin sebebbi bu değilmiş.en fazla 9.haftaya geliyoruz ve kalpleri duruyor.kürtaj sonrası araştırmalardada bebeklerdede anomali yok deniyor. napıcamı şaşırdım.bir doktor faklı bir çözüm olarak hamile kalınca kortizonada başlayalım dedi.bi çözüm üretiği için heyecanlandım ama çokta riski varmış korkuyorum.aranızda kortizon kullananlar yardımcı olursa sevinirim.ocak ayında çalışmalara başlıycaz bakalım.hatt doktor zaman kazancıiçin aşılama yapalım dedi.aklıma yattı sanrım aşılama yaptırıcam.yaşımda 32 bu arada

Cnm hoşgeldin gerçi özelden de yazdım ama buradan da yazayım sebepsiz diye birşey yokmuş bunu kendimde anladım bana da kimyasal gebelik deyip geçiyorlar du bu sefer doğru tedaviyle çok şükür 18 haftaya geldik doğru dr doğru tedavi çok önemli eğer pihtilaşma ile ilgili birsey varsa bunun çözümü igne de ben bir de üstüne kortizon kullandım hangisi fayda etti bilemiyorum ama bu sefer oldu çok sukur inş. Senin de olacak ümitsizliğe katılma ve Vazgeçme

Slm arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz.tansiyonun yükselmeye basladi henüz 34 00dayim aspirinini birakmadim kontrollü iraktirip iğneyi 6 sabah aksama yukseltecekler.bi kacgune doğum olacak ama çok korkuyorum dua edin.gecen sefer 34+4 te kaybetmiştir.ayni zmsnda tansiyon yükselmesi yasiyorum

Tamam canım çok sağol benide ocak ayı itibariyle umarım güzel gelişmeler bekliyordur.seninde çok rahat ve sağlıklı bir hamileliğin ve doğumun olur inşallah sıra bize gelir ben ve benim gibi bekleyenlere bu yazdıklarınız gerçekten çok moral oluyor.hakkımızda hayırlısı olsun artık

Canım sakin olmaya çalış lütfen.panikten ve strestende tansiyonun yükselir.seni rahatlatacak şeylerle ilgilen.zaten bir gebelik illaki diğerinin aynısı olmaz.pozitif düşün bu gece duam seninle...

Cnm allah yardimcin olsun inş. Bebeğine bir şey olmadan bu sefer kavusursun ama geçen sefer bu zamanlarda böyle birşey olduysa tedbiri mi alırlar diye düşünüyorum sen sakin olmaya çalış. Insirah süresini oku la havle çek biz de okuruz tabi ki

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hamile kalmak isteyenlere, şu an hamile olanlara ve çocukları olan annelerimize ve eşlerine güç ve kuvvet vermeni Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan:
67elif-Elif:
hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM:
DUA TOPLAMA TARİHİ: 18.12.2014

kızlar yeni duamızı yapıştırdım ben bu şekilde yaptım eklemek istediğiniz bir şey olursa yazarsanız değiştiredebiliriz.

Canım benim de gittiğim her doktor hamile kalda gel derdi.ama rahim darligida varmis.o kalp durmasına sebep olmazmiki.yer olmayıp gelismedigi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…