- 12 Ağustos 2014
- 116
- 63
- 53
- 43
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.801
Merhaba canım.bende mantıken öyle düşündüm ama zaten hiç doğum yapmadın rahmin dar olması normal dediler.valla anlamadım normalse niye genişlettiniz.bakalım son bir kez tekrar iğne ve kortizonla deneyelim Allahtan umut kesilmez.Canım benim de gittiğim her doktor hamile kalda gel derdi.ama rahim darligida varmis.o kalp durmasına sebep olmazmiki.yer olmayıp gelismedigi için.
Slm arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz.tansiyonun yükselmeye basladi henüz 34 00dayim aspirinini birakmadim kontrollü iraktirip iğneyi 6 sabah aksama yukseltecekler.bi kacgune doğum olacak ama çok korkuyorum dua edin.gecen sefer 34+4 te kaybetmiştir.ayni zmsnda tansiyon yükselmesi yasiyorum
Slm arkadaşlar lütfen benim için dua edermisiniz.tansiyonun yükselmeye basladi henüz 34 00dayim aspirinini birakmadim kontrollü iraktirip iğneyi 6 sabah aksama yukseltecekler.bi kacgune doğum olacak ama çok korkuyorum dua edin.gecen sefer 34+4 te kaybetmiştir.ayni zmsnda tansiyon yükselmesi yasiyorum
Elifcim Allahim yardimcin olsun.cok zor gunler seni bekliyor. Iki bebege de sen bakacakmissin gibi gorunuyor. Umarim kizlar rahat ve kolay bebekler olurlar da seni uzmezler. Dualarim seninle.kendine dikkat et. Inancli birisin. Allaha sigin. O sana yardim edecektir. Kendini illaki emzircem diye yipratma. Bebisi ac birakma.uc saate doyur demisler ama iki saat olmali bence.uc saati bekleme. Cok ememez o simdi. Ac kalmasin ver biberonu mamayi.buyusun gitsin.masallah istahli olsun da gerisi gelir. Ipek emmeyince sarilik oldu.ben de illaki emzircem diye diretmistim.olmayinca olmuyor. Bebeklerim tek tek gelmeleri de senin icin iyi olacak.alisacaksin. Allah yardimcin olsun cnm.Kızlar dun kilosu fazla olanı emzirmek için çağırdılar.maalesef emmesi ama bibironu maşallah içti.bugünde geldim.bir 4.30da girdim.biraz emdi.sonra biber onu içti.sonra aksam 8de girdim.hic emmesi.biberonu maşallah hopur hopur icti.yarin verecekler.diğeri enaz bir hafta belki de daha fazla kalır.iki kilo olmasını brklicekler.şuan 1600gr.eve gelecek olan 2.030gr.görseniz öyle ufakki .yüzü avuç içim kadar.hemşire 3saati gecirme.ilk memeni 15 dk uğraş.sonra biberon ver.AC kalırsa sarılık olur dedi.esim 15gun izin almıştı.c.BA ise baslicak.evde bebek diğerine sut getirmem lazim.annem 13gunden beri bende.tam ihtiyacım varken gitmek istiyordu.kaynanam evde durmuyor.hergun biyere gidiyo.ben durmam giderim dedi.ondan bana hayır yok.Allahım bana kolaylık versin.yıllardır çocuk istiyorum.bebisleri bakamam diye korkuyom.benim için hayat şimdi basliyo.meryemede benim gibi temaslar nasip etsin inşallah.güzel haberlerini bekliyorum.
Elifcim Allahim yardimcin olsun.cok zor gunler seni bekliyor. Iki bebege de sen bakacakmissin gibi gorunuyor. Umarim kizlar rahat ve kolay bebekler olurlar da seni uzmezler. Dualarim seninle.kendine dikkat et. Inancli birisin. Allaha sigin. O sana yardim edecektir. Kendini illaki emzircem diye yipratma. Bebisi ac birakma.uc saate doyur demisler ama iki saat olmali bence.uc saati bekleme. Cok ememez o simdi. Ac kalmasin ver biberonu mamayi.buyusun gitsin.masallah istahli olsun da gerisi gelir. Ipek emmeyince sarilik oldu.ben de illaki emzircem diye diretmistim.olmayinca olmuyor. Bebeklerim tek tek gelmeleri de senin icin iyi olacak.alisacaksin. Allah yardimcin olsun cnm.
Sarilik olma sebebi az beslenip kilo vermesi. Ne ictiginin onemi yok.ben de ugrastim emmeyince mama verdim onceleri.baktim olmuyo sagdim verdim.cunku memenin bosalmasi lazim.yoksa kanallar tikaniyor. Pompan hangusinden.manuel mi.oysa o cok kotu oluyor.ben lansinohunkini kullandum.acitmadi.ama uc aylikken kesildi.bebek emmeyince kesiliyor.ezgide de uc aylijken kwsilmiati.benim de hayalim iki sene emzirmekti bu kizimdaSağol cnm.benimkiler biberona alışmış.bide öyle ufakki ağızları.mememi pompa maffetti.dun yara ve antibiyotik kremi aldım.sildigim halde kız yüzünü burusturdu.emmek istemedi.hemşire memeni 15dk uğraş.sonra sütunu pompalayip biberonla ver yoksa sarılık olur dedi.seninkide emmemis sarilik olmuş.mama versek ana sütü vermesektemi sarılık oluyor.bu pompayla benim goguslerim ne kadar dayanır bilmiyorum.bir arkadaşım 40gun dayanabilmiş.hem çok kotu olmuş hemde sütü kesilmiş.makinayla emzirme gibi olmuyor zamanla kesiliyomus.nehayallerim vardı.iki yaşına kadar emzirmek istiyordum.doktor ikiz olduğu için anne sütü yetmez mamada vermen lazim dedi.bisekilde hayirlisiyla sağlıkla buyuturuz inşallah.
Annelik gerçekten çok kutsal şimdi daha iyi anlıyorum her aşaması zor hamile kalamazsin ona ayri uzul hsmile kal karnında bişey mi olacak korkusu doğan kadar dogunca da ayrı korkular sıkıntılar yine de çok güzel Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm sana ayrı bir kuvvet versin iki bebisin varSağol cnm.benimkiler biberona alışmış.bide öyle ufakki ağızları.mememi pompa maffetti.dun yara ve antibiyotik kremi aldım.sildigim halde kız yüzünü burusturdu.emmek istemedi.hemşire memeni 15dk uğraş.sonra sütunu pompalayip biberonla ver yoksa sarılık olur dedi.seninkide emmemis sarilik olmuş.mama versek ana sütü vermesektemi sarılık oluyor.bu pompayla benim goguslerim ne kadar dayanır bilmiyorum.bir arkadaşım 40gun dayanabilmiş.hem çok kotu olmuş hemde sütü kesilmiş.makinayla emzirme gibi olmuyor zamanla kesiliyomus.nehayallerim vardı.iki yaşına kadar emzirmek istiyordum.doktor ikiz olduğu için anne sütü yetmez mamada vermen lazim dedi.bisekilde hayirlisiyla sağlıkla buyuturuz inşallah.
Allah razi olsun canim benim.coraspirini yeni biraktim için en az 5 gün beklenen lazim dediler.çarşambaya Rabbim izin verirse doğum inşallah.stresten sancilarim olmaya tansiyonun yükselmeye basladi .meryemcim herseyde bır hayır vardır allah yardımcınız olsun inşallah saglıkla kavusacaksın bebeğine dualarımız seninle iyi haberlerini beklıyoruz
Sarilik olma sebebi az beslenip kilo vermesi. Ne ictiginin onemi yok.ben de ugrastim emmeyince mama verdim onceleri.baktim olmuyo sagdim verdim.cunku memenin bosalmasi lazim.yoksa kanallar tikaniyor. Pompan hangusinden.manuel mi.oysa o cok kotu oluyor.ben lansinohunkini kullandum.acitmadi.ama uc aylikken kesildi.bebek emmeyince kesiliyor.ezgide de uc aylijken kwsilmiati.benim de hayalim iki sene emzirmekti bu kizimda
olmayinca ilmuyor.cok ugrastim.cok agladim emmeyince.ama olnadi.esim ragatlatti.bosver dedi.mamayla da buyur dedi.hic anne sutu almayanlar var desi.uc ay icti diye seviniyorum simdi napiyum. Cok takma sen de. Ugras tabi.cok ugras.ama kendini benim gibi de yipratma.daya biberonu mamayi.seninkilerin cabuk buyuyup acigi kapatmasi lazim.zaten iki cocuga sutun yetmeyecek ve boberpna her sekilde alisacaklardi. Bunlara takilip mutlugunu yasamayi ihmal etme.cok sukur ,umutsuzdun ama iki cocugun birden oldu.hayaline kavustun tek seferde
Eminecigim mememi veriyorum ama hic çekmiyor.naparsam yapım olmuyo.bende mecbur sagip veriyom.ama şuan teki yanımda ve sadece ona yetiyo.yarin diğerine sut goturemicez.bugün ebrarla ilk günüm ve yorucuydu annem olduğu halde.haftaya digeri gelince annem de gidince napcam onu düşünüyorum.kaynanam emine koymadik diye bebegin suratına bile bakmadı.emine koymicagmizi öğrendiğinde beri çok agresif.önceden hic öyle değildi.gerçekten çok üzülüyorum.pompam elektrikli markasida Kraft.128tlye aldık.
belki biraz daha buyuyunce duzelir canim.birsey diyemiycem.ipek gibi ayni.emmedi.hala da yemek yedirirken agzini acmiyor.ac oldugunu biliyorum.ama acmiyor.agzinin azcik acik olan kismindan suzduruyorum corbayi. Kati gidaya gecemedik agzini acmayinca.oyle boyle buyuyorlar iste.az da olsa buyuyor iste.iki ay kucukler ipekten iki kilo fazlalar.bizimki %5 persentil de suan.
Bence de evdeki bebege ver sutunu.hastanede ozel mana veruyirlar diye biliyorum.dusunme fazla.kv den cok uzmus seni yaa.yazik valla.hangu devirdeyiz. Ne guzel torunu olmyus.niye boyle yapiyir.yapiyorlar iste napcaksin.anlattimya benimki de baska seyler yaptu. Allaha havale et cnm.makinen de iyiymis aslinda.ben de manuel sanmistim.ezgide benim oyleydi de coo aciyordu. Allah yardim etsin sana
Cnm yaa nasıl üzülüyorum bilemezsin kv nin yaptıklarına haketmiyosun sen bunları o kadar zorluklardan geçtin. Ama kzına kavuşmaya sevindim allah yardım edecek cnm bak gör kul sikismayinca Hızır yetismezmis belki kv den de zamanla sınırı geçer ve sana yardım eder dualarimiz seninle cnmEminecigim mememi veriyorum ama hic çekmiyor.naparsam yapım olmuyo.bende mecbur sagip veriyom.ama şuan teki yanımda ve sadece ona yetiyo.yarin diğerine sut goturemicez.bugün ebrarla ilk günüm ve yorucuydu annem olduğu halde.haftaya digeri gelince annem de gidince napcam onu düşünüyorum.kaynanam emine koymadik diye bebegin suratına bile bakmadı.emine koymicagmizi öğrendiğinde beri çok agresif.önceden hic öyle değildi.gerçekten çok üzülüyorum.pompam elektrikli markasida Kraft.128tlye aldık.
Cnm yaa nasıl üzülüyorum bilemezsin kv nin yaptıklarına haketmiyosun sen bunları o kadar zorluklardan geçtin. Ama kzına kavuşmaya sevindim allah yardım edecek cnm bak gör kul sikismayinca Hızır yetismezmis belki kv den de zamanla sınırı geçer ve sana yardım eder dualarimiz seninle cnm
Uzme kendini canim Rabbim kolaylık verecektir.coksukur cikmis kuvezden biri inşallah diğerine de kavuşurdum.anneme soledim kayinvalidenin yaptinihic üzülmesin kendi bile inanamaz yapabilceklerine diyo.Allah can sagligi versin[/QUOTE]E="67elif, post: 38308158, member: 458936"]Amin eminecigim.kizimla ilkgecem zordu.geceyi bırak bütün gün hep onla ilgilendim.gece 1.5saat uyuyabildim.korkuyom bizi olacak diye.bikere sapkasi komple yüzünü kapamış.odun koptu nefessiz kaldı diye.öyle ufakki yüzü avuç içimden kucuk.bir bebekle bukadar ugradiyosam ikinci bebekle zanamim yetmicek.kara kara onu dusunuyom.çok agirim.hızlı değilim.motor takmış gibi olmam lazım.gün 24saat fazla değil.
Zeynep çok geçmiş olsun buradaki herkes seninle aynı üzüntüyü yaşadı o yüzden üzülme diyemeyiz sana tabiki cok geçmiş olsun.Ama Allaha çok şükür ki bizler neredeyse sırayla evlatlarımizi saglikla aldık kucağımiza diğerleri ve sen de alacaksın inşaallah. Ben mesela 2 düşükten sonra oğluma kavuştum çok şükür Rabbime.oncelikle üzüntünu yaşa sonra da bir hastanede durumunu anlatıp pıhtılaşma testi başta olmak üzere tiroitte dahil tüm testlerini yaptır. Devlet Hastaneleri de yapıyor bu testleri. Sen istersen hangi şehir de yaşadığını da yaz bizlere muhakkak yardimci oluruz Allahın izniyle. Son olarak da sakin isyan etme ve bol bol dua et biz pıhtıcanlar olarak öyle yaptık dimi kızlar.Mrb arkadaşlar bende 2 duşuk yaşadım. İkincisi dun oldu. Sanırım kan pıhtılaşması sebep. Bu konuda bilgisi olan var mı lutfen bilgi verin. Benim sağlıklı bi bebeğim olabilicek mi. Çok beklemem gerekicek mi.
asla isyan etmedim rabbimin imtihanıdır mutlaka. Ama elbette çok uzuldum. Doktoeum kan pıhrılaşması dedi. Kan sulandırıck kullanmam gerekiyomuş. Peki bu,iğnemi yoksa ilaç oluyo. Sen nasıl atlattın bunu cnmZeynep çok geçmiş olsun buradaki herkes seninle aynı üzüntüyü yaşadı o yüzden üzülme diyemeyiz sana tabiki cok geçmiş olsun.Ama Allaha çok şükür ki bizler neredeyse sırayla evlatlarımizi saglikla aldık kucağımiza diğerleri ve sen de alacaksın inşaallah. Ben mesela 2 düşükten sonra oğluma kavuştum çok şükür Rabbime.oncelikle üzüntünu yaşa sonra da bir hastanede durumunu anlatıp pıhtılaşma testi başta olmak üzere tiroitte dahil tüm testlerini yaptır. Devlet Hastaneleri de yapıyor bu testleri. Sen istersen hangi şehir de yaşadığını da yaz bizlere muhakkak yardimci oluruz Allahın izniyle. Son olarak da sakin isyan etme ve bol bol dua et biz pıhtıcanlar olarak öyle yaptık dimi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?