Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

asla isyan etmedim rabbimin imtihanıdır mutlaka. Ama elbette çok uzuldum. Doktoeum kan pıhrılaşması dedi. Kan sulandırıck kullanmam gerekiyomuş. Peki bu,iğnemi yoksa ilaç oluyo. Sen nasıl atlattın bunu cnm
Cnm çok geçmiş olsun cnm inş. Rabbim bir daha yaşamasın. Ama bir daha da olabilir bu bizi Yıldirmiyor çözüm arayışına giriyoruz her türlü yolu deniyoruz sen daha yolun başındasin o yüzden öncelikle gerekli kan tahlilleri ni yaptırmalisin ondan sonra çıkacak sonuca göre gerekli tedavi her ne işe onu uygulayacak sin. Eğer sonuçta pihtilaşma varsa bunu da çözümü kan sulandırıcı kullanmak. Günde 1 tane coraspin ve clexane igne. Igne den korkma biz hep kendimiz yapıyoruz çok zor değil karindan vurulan insülin iğnesi gibi birsey hazır enjektör. Iyi ve araştır ve bir tedaviye başla yeterki gerisi geliyo zaten ama erken ama geç illaki sabırla olacak inş.

tşkr ederim cnm. Moral verdin. Benim merak ettiğim dktrumla goruştkten sonra 3. Gebeliğim için ara vermem gerekio mu yoksa tedaviyle hemn başlıyabilir miyim. Aydınlatırsan sevinirim cnm

Olur Allahın izniyle cnm.olmasa buradaki arkadaşların benim olmazdı.kaç kurtajimiz var.Allah birgün yazdı ama ne zaman.sen sabret umudunu yitirme.ben umudunu yitirmiştir.olmaz artik diyorum.Allahım ikiz verdi.Allahım sana ve isteyen herkeze nasip atsin inşallah.

aminn cnmm.

tşkr ederim cnm. Moral verdin. Benim merak ettiğim dktrumla goruştkten sonra 3. Gebeliğim için ara vermem gerekio mu yoksa tedaviyle hemn başlıyabilir miyim. Aydınlatırsan sevinirim cnm
Cnm eğer kurtaj olmadiysan hemen olabilir tabi dr un dediği önemli kurtaj olduysa her ihtimale karşı 3 ay beklemede fayda var ama su testlerini bi yaptır bence ve iyi bir dr bul.

Zeynep bak gördün mü benden önce diğer pıhtıcanlar cevap vermiş burası böyle bi yer ne mutlu bizlere. Doktorun pıhtılaşma dediyse test sonucunu bize de yazar misin.herkes kendi tedavisini yazar bi de şehrini yaz istersen Dr da tavsiye ediyoruz birbirimize. Dr çok önemli özellikle psikolojik olarak. artık yalnız değilsin hani sormuştun ya nasıl anlattın diye önce Rabbim sonra buradaki arkadaşlar hep destek tam destek dimi canlar.ben çok giremiyorum oğluma tek başıma bakıyorum çok şükür ama muhakkak cevap vereceğim sana.

Aynen cnm hep destek tam destek çok güzel dostluklar edindik burda çok güzel olay sadece bilgi edinmek değil manevi ve psikolojik güç olmasi

Reactions: eoe
Senaycigim 500tane okuyabildim canım.
artik pek vaktim olmuyorum.diğeri gelince bilemiyorum dua okuyabilirmiyim.Uykusuz kalıyorum.onun için herşeye değer.bugün çok uyudu.gözünü hic açmadı.uykudan biberonu bile dogru durus icmedi.moralim bozuk oyuzden.

Elifcim kizin acliktan uyuyor.kan sekeri dusuyordur.uyandir.ne yap et uyandir icir.uykuda icmiyorsa uyandir.zor ama yuzunu falan islat uyandir. dr vucudunu islak bezle sil uyandir demisti bana.cimdik atani bile duydum.malesef bu donem boyle oluyor. Ipek iki aylikken falan sadece emzik aliyordu azgina. Ben de biberin emzigini damakli alip oyle icirdim uzun bir sure. Hatta dilini damagina yapistiriyordu.once onu bir indirmeye calisip biberonu zorla agzina sokuyordum.zor gunlerdi.bir saatte bir biberonu bitirirdi uyurken.
sence tok mu da uyudu.toksa birsey diyemem ama.onun en gec uc saatte sut icmesi lazim. Sen yine de iki saati.asirmamaya calis.
sutun duzeldi mi. Sutun ilaci birinci su icmek ama oyle boyle degil bes litre kesin icmelisin daha fazla olmali hatta.ikincisi de uyku.malesef bu zor ama uyuyabilmen lazim. Dereotu, incir, rezene cayi, humana cayi, incir kayisi uzum hosafi bunlari ihmal etme.

Meryem

nasilsin canim.kesin mi simdi dogumun carsamba olacagi. Tansiyonun ne durumda. Bizi haberdar et.dogum sonrasi da.merak.ederiz.

Gecmis olsun zeynep.hosgeldin topigimize. Umutsuzluga kapilma sakin.arkadaslar cok guzel seyler yazmislar zaten. farkli seyler soylemiycem. Once testlerini yaptir. Pihtilasmanin da dereceleri oluyor.yani dahs ciddi olanlar oluyor.faktor 5 varsa daha ciddi oluyor.mthfr ler daha hafif oluyor.tedavi ayni ama igneni dozu degisiyor sadece. Korkulacak birsey yok. Burda ne ciddi mutasyonu olanlar dogurdu bilemezsin. Pihtilasma cikarsa ikinci asama dr bulma asamasi. Bazi dr lar pihtilasma olsa bile igneye gerek.yok der.inanma sen.igne kullandiracak dr bulana kadar ugras.ve yoluna devam et. Hamilelik icin cok beklemeye gerek yok. Iki ay bekletti benim dr um. Ama hamile kalmadan once dr unu bul.bazi dr lar hamilelik oncesi igneye baslatiyor cunku. Ayrica bizde b12 ve folik asit de onemli. Mthfr mutasyonu olanlar icin onemli bu. Bunlari da onceden kullandirirlar.dr dan dr a tedavi degisir ama kesinlikle kan sulandirici igne kullanmak sarttir.burdaki herkes kullanmistir igneyi. Gecmis olsun.

OTE="eoe, post: 38334902, member: 419672"]Meryem

nasilsin canim.kesin mi simdi dogumun carsamba olacagi. Tansiyonun ne durumda. Bizi haberdar et.dogum sonrasi da.merak.ederiz.[/QUOTE]
Cok şükür canim inan bende bilmiyorum basil olduğumu kismetse yarin sabah doğuma gircem.drlara gore tansiyonum psikolojik bekle diyorlar.ama ben moralmen dipteyim.bebeğimi kaybettim haftadaki belirtileri yasiyorum henüzcçok erken ama karnimda bizioolacak diye en azından kuvezdede yatsa yasasin istiyorum.bebis 1 haftadir o kadar az kilo almiski napicami sasirdim .Rabbim kimseyi darda koymasin.dua edin bebeğim için...

OTE="eoe, post: 38334902, member: 419672"]Meryem

nasilsin canim.kesin mi simdi dogumun carsamba olacagi. Tansiyonun ne durumda. Bizi haberdar et.dogum sonrasi da.merak.ederiz.
Cok şükür canim inan bende bilmiyorum basil olduğumu kismetse yarin sabah doğuma gircem.drlara gore tansiyonum psikolojik bekle diyorlar.ama ben moralmen dipteyim.bebeğimi kaybettim haftadaki belirtileri yasiyorum henüzcçok erken ama karnimda bizioolacak diye en azından kuvezdede yatsa yasasin istiyorum.bebis 1 haftadir o kadar az kilo almiski napicami sasirdim .Rabbim kimseyi darda koymasin.dua edin bebeğim için...[/QUOTE]
Cnm allah senin ve bebisinin yardımcısı olsun korkmakta Sonuna kadar haklısın dualarimiz seninle doğum duamizi yapıştıriyim senin için bugün ve yarın senin için dua edicez

• meryem Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle. Bu sefer olacak inşallah. YARIN bu saatlerde yavrunu emziriyor olursun inşallah. Sonrada günler nasıl geçiyor anlamayacaksin. Sen yeterki inan. Üzme yavrumuzu.
  • Elif gözün aydın birine kavustun sagsalim öbür kuzunda çıksın. Bol enerji depolamaya bak fırsat buldukça uyu. Zor ve güzel günler seni bekliyor. Emzirme çok önemli. Emine nin önerileri çok doğru. Sütün artması için. Sen sürekli emzirmeye çalış.

çok teşekkur ederim cnm. Yazdıkların beni çok umutlandırdı. İmtihan dunyası. Guzel allahım neylerse guzel eyler. İnşallah bende kısa zamanda guzel bi anne olurum.

Paragrafın başını okur okumaz annem bebek açlıktan uyuyomus.kan şekeri dusebilirmis deyince altını açtık utansın diye.şükür uyandı.önce meme vermeye çalıştım olmayınca biberonu verdim.50ml veriyorum ama hepsini bitiremiyo.Hic istahim yok.annem olmasa hic yemicem.bana hoşaf çorba yapiyo sağolsun.o olmasa aklıma gelmicek.saat kaç oldu kahvaltıdan beri bisi yemedim.hamileligimdede oyleydim.lohusaligimda İhtahim artar dedim ama yok.gece uyuyamiyorum.gündüz bebek uyurken uyim diyorum ama bebeği birine emanet etmeden yatamiyorum.kaynanam evde durmadigi için annem evin hizmetçisi gibi oldu.bugün mutfaktan hic cikamadi.Humana çayı aldim ne dun İctim ne bugün.

Reactions: eoe

Sağol cnm.zor günler beni bekliyor.Allahim kolayligni verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…