- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.841
Ben de merak ediyorum.ins. iyidirler.meryemden haber varmı inşallah ikiside saglıklıdır hersey yolundadır
Yanlis hatirlamiyorsam bu donemler icin 30 cc yeterliydi elif. Yani bir porsiyon tabi.bir de kaka yapiyorsa bebek doyuyordur zaten.Paragrafın başını okur okumaz annem bebek açlıktan uyuyomus.kan şekeri dusebilirmis deyince altını açtık utansın diye.şükür uyandı.önce meme vermeye çalıştım olmayınca biberonu verdim.50ml veriyorum ama hepsini bitiremiyo.Hic istahim yok.annem olmasa hic yemicem.bana hoşaf çorba yapiyo sağolsun.o olmasa aklıma gelmicek.saat kaç oldu kahvaltıdan beri bisi yemedim.hamileligimdede oyleydim.lohusaligimda İhtahim artar dedim ama yok.gece uyuyamiyorum.gündüz bebek uyurken uyim diyorum ama bebeği birine emanet etmeden yatamiyorum.kaynanam evde durmadigi için annem evin hizmetçisi gibi oldu.bugün mutfaktan hic cikamadi.Humana çayı aldim ne dun İctim ne bugün.
Yanlis hatirlamiyorsam bu donemler icin 30 cc yeterliydi elif. Yani bir porsiyon tabi.bir de kaka yapiyorsa bebek doyuyordur zaten.
inan ezani duydukca aklima geliyorsun sana kizlarina dua ediyorum.kolay bebekler olsun diye.sutun artsin diye vs...ve kv ne vicdan nasip etin diye.ne zor gunler yasadigini ve yasayacagini tahmin ediyorum.o yuzden hep aklimda ve duamdasin.neseyle senden konustuk.seni bebekleri sordu. Face den sana birseyler yazmis.bakmamis galiba dedi.
Elif cc ile ml ayni sey. Sen 30 cc icerse rahatla ama yaptigina devam et.iciyorsa kusmuyorsa icirmeye calis. Ama tekrar soyleyim yanlis hatirlamiyorsam 30 cc idi ilk aylar.Ben neseyle whatsapptan konuşuyorduk.esim doğumdan sonra akıllı tel aldı sagolsun.numarası gitmiş.varsa ozelden yaz sana.facemde ekli değil.sağol duaların için.çok ihtiyacım var.50ml ile 30cc dedinya cc ile ml farklı mi.50mlin hepsini icemiyo zaten.ben bitirsin diye ugrasiyom.
Gozun aydin meryemcim. Gule gule buyut bebegini. Erken dogumda bu tur sikintilar normal biliyorsun. Cok sukur dunyaya geldi.icerde oldugundan daha rahatsindir simdi. umarim cabucak toparlanir da cikar kuvezden. Kac kilo dogdu peki.Çok sşükür sağ salim doğum yaptim.ama bbebeğimi solunum sorunu nedeniyle kuvoze koydular.dua eden herkesten allah razi olsun
cnm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inş.Çok sşükür sağ salim doğum yaptim.ama bbebeğimi solunum sorunu nedeniyle kuvoze koydular.dua eden herkesten allah razi olsun
cnm kan pıhtılaşma testlerin yapıldığına göre bu konuda uzman bir dr la yola devam etmen gerekir. hamilelik öncesi genelde günde bir tane coraspin, folbiol ve b vitamini kullandırıyor dr lar. hamile kalır kalmaz da iğneye başlatıyorlar. bu yüzden ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. tabi bunun yanında farklı tedavi yöntemleri de var kişiden kişiye değişebiliyor iğnenin dozu ve tedavi. bir kere de iğneyle dene inş. rabbim gönlüne göre verir cnm.slm kızlar.. ben 2 tane düşük yaşadım ilki 11 hafta yaşadı sonra kalp atışı alınamıyor diye kürtaj oldum. 7 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken kendiliğinden düştü. testler yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.ben şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ve ben ne olduğunu pek bilmiyorum. bana yardımcı olur musunuz?
cnm hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün inş.
Gecmis olsun arkadasim bende 3 kere yasamistim ayni durumu hep buraya girip umut aramaya calisiyordum benim yasadiklarimivyasayan varmiidir sonu nasil olmus diye bekliuordum ama tedavi yolu hemen hemen ayni şenay arkadasimin dedigi gibi kendine bir perinatalog bul yani riskli gebelik konusunda uzmanlasmis kadin doğim doktoru ve elinden geleni yapip allaha dua et bol bol sabret..gerrci bende hala hamileyim risklerim devam ediyor ama şukür 7.aya gelmek nasip oldu..slm kızlar.. ben 2 tane düşük yaşadım ilki 11 hafta yaşadı sonra kalp atışı alınamıyor diye kürtaj oldum. 7 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken kendiliğinden düştü. testler yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.ben şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ve ben ne olduğunu pek bilmiyorum. bana yardımcı olur musunuz?
Canimm çok sevindim allahim saglikla büyütmeyi nasip etsin masallah kilosuda çok iyiymis..allahim banada sen ve elif gibi kucagima almayi nasip eder inşallah...tabi bide zamanindaa çünkü benimde erken olma riski var..hadi sanada bol sütlü günler..Çok sşükür sağ salim doğum yaptim.ama bbebeğimi solunum sorunu nedeniyle kuvoze koydular.dua eden herkesten allah razi olsun
slm kızlar.. ben 2 tane düşük yaşadım ilki 11 hafta yaşadı sonra kalp atışı alınamıyor diye kürtaj oldum. 7 ay sonra tekrar hamile kaldım 5 haftalıkken kendiliğinden düştü. testler yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.ben şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum ve ben ne olduğunu pek bilmiyorum. bana yardımcı olur musunuz?
Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu[/QUOTE]OTE="eoe, post: 38378100, member: 419672"]Gozun aydin meryemcim. Gule gule buyut bebegini. Erken dogumda bu tur sikintilar normal biliyorsun. Cok sukur dunyaya geldi.icerde oldugundan daha rahatsindir simdi. umarim cabucak toparlanir da cikar kuvezden. Kac kilo dogdu peki.
Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu[/QUOTE]OTE="eoe, post: 38378100, member: 419672"]Gozun aydin meryemcim. Gule gule buyut bebegini. Erken dogumda bu tur sikintilar normal biliyorsun. Cok sukur dunyaya geldi.icerde oldugundan daha rahatsindir simdi. umarim cabucak toparlanir da cikar kuvezden. Kac kilo dogdu peki.
Elif cc ile ml ayni sey. Sen 30 cc icerse rahatla ama yaptigina devam et.iciyorsa kusmuyorsa icirmeye calis. Ama tekrar soyleyim yanlis hatirlamiyorsam 30 cc idi ilk aylar.
oyyy kıyamam yaaa. allah sağlıkla kavuştursun sizi inş. minnoş büyüyecek annesi çok şükür sağ sağlim doğdular az kaldı kavuşmanıza.Bugün diğer kızına sut goturdum.sütü eşim götürüyordu.dun ise başladı.sütte yoktu.bugün gidebildim.c.tesi pazar emzirmeye çağırdılar.pazarteside verecekler büyük ihtimalle.evdekine öyle yapmislardi.iki gün emzirmeye gittim.yarin aradılar alin diye.1.810gr olmuş.ağızdan yemeyi tam beceremiyomus.İnsallah pzrtsiye kadar 2kiloyu geçer.beslenmeSide düzelir.O 25ml yiyo demişti hemsire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?