- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.861
teşekkür ederim.. allah isteyen herkeze nasip etsin.cnm kan pıhtılaşma testlerin yapıldığına göre bu konuda uzman bir dr la yola devam etmen gerekir. hamilelik öncesi genelde günde bir tane coraspin, folbiol ve b vitamini kullandırıyor dr lar. hamile kalır kalmaz da iğneye başlatıyorlar. bu yüzden ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi. tabi bunun yanında farklı tedavi yöntemleri de var kişiden kişiye değişebiliyor iğnenin dozu ve tedavi. bir kere de iğneyle dene inş. rabbim gönlüne göre verir cnm.
alah sağ sağlim eline almayı nasip etsin inşallah. teşekkür ediyoruumGecmis olsun arkadasim bende 3 kere yasamistim ayni durumu hep buraya girip umut aramaya calisiyordum benim yasadiklarimivyasayan varmiidir sonu nasil olmus diye bekliuordum ama tedavi yolu hemen hemen ayni şenay arkadasimin dedigi gibi kendine bir perinatalog bul yani riskli gebelik konusunda uzmanlasmis kadin doğim doktoru ve elinden geleni yapip allaha dua et bol bol sabret..gerrci bende hala hamileyim risklerim devam ediyor ama şukür 7.aya gelmek nasip oldu..
teşekkür ederim canım.. allah isteyen hrkeze yaşatsın inşallah..benım yasadıklarımın aynısnı yasamıssın bende 10. hafta basında kalp atısı alınamıo dıe kurtaj oldm sonra 5. haftada dusuk yasadım iğneye baslayamadan sonrasında iğne ile bebegımı kucagıma aldım ama ne kadar erken o kadar ıyı tedavı ben artık adet gelmeden baslıodum testlere ve adete 3-4 gun kala ogrendım gebelıgı hemen ıgne coraspın baslandı kanamalarım olunca aspırını kestık sadece iğneyle devam ettık cok sukur kucagıma aldım inşallah en kısa zamanda sende yasarsın bu duyguları dr önemlı bu konuda ama en basta kendı kendının dr u oluosun burdaki arkadaslrdan cok sey ogrendım ben herkes yardımcı oluyor sagolsunlar
Masallah meryemcim.kilosu iyi.benimki 37. Haftada 2800 dogdu. Kilodan dolayi durmuyo o halde kuveze. Cabuk toparlar merak etme. Benimkinde de biraz olmustu solunum sikintisi.yanimda dururken hava verdiler. Toparlar hic merak etme. Dunyaya gelen buyuyor. Gule gule buyut canim bebegini. Allah anali babali buyutsun. Cok sukur Allaha senin de yuzunu guldurdu. Darisi diger arkadaslara...[/QUOTE]Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu
Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu
çok tşk ederim canım ALLAH RAZI OLSUN.inşallah sen tam vaktınde zamanında küveze hiç girmeden alırsın kucağına.rabbim sana ve şenayada hayırlı sağlıklı doğumlar doğumlar nasip etsin.Canimm çok sevindim allahim saglikla büyütmeyi nasip etsin masallah kilosuda çok iyiymis..allahim banada sen ve elif gibi kucagima almayi nasip eder inşallah...tabi bide zamanindaa çünkü benimde erken olma riski var..hadi sanada bol sütlü günler..
Çok sşükür sağ salim doğum yaptim.ama bbebeğimi solunum sorunu nedeniyle kuvoze koydular.dua eden herkesten allah razi olsun
Rabbim sağlıklı şekilde büyütmek nasip ettsin. Sana da geçmiş olsun...Çok sşükür sağ salim doğum yaptim.ama bbebeğimi solunum sorunu nedeniyle kuvoze koydular.dua eden herkesten allah razi olsun
Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu[/QUOTE]OTE="eoe, post: 38378100, member: 419672"]Gozun aydin meryemcim. Gule gule buyut bebegini. Erken dogumda bu tur sikintilar normal biliyorsun. Cok sukur dunyaya geldi.icerde oldugundan daha rahatsindir simdi. umarim cabucak toparlanir da cikar kuvezden. Kac kilo dogdu peki.
oyyy kıyamam yaaa. allah sağlıkla kavuştursun sizi inş. minnoş büyüyecek annesi çok şükür sağ sağlim doğdular az kaldı kavuşmanıza.
SLM BAYANLAR 39 HAFTALIK BEBEGIMI KAYBETMİŞTIM HALA HAMILE KALAMADIM KIZIMIN VEFAT GUNU YAKLAŞTIKCA GARIP OLUYORUM KOYNUM BOŞŞŞŞ 2012 29 ARALIKTAN NEFRET EDIYORUMMMMM
SLM BAYANLAR 39 HAFTALIK BEBEGIMI KAYBETMİŞTIM HALA HAMILE KALAMADIM KIZIMIN VEFAT GUNU YAKLAŞTIKCA GARIP OLUYORUM KOYNUM BOŞŞŞŞ 2012 29 ARALIKTAN NEFRET EDIYORUMMMMM
Cnm hemen düşük nedeninin bulunması iyi bir şey inş. Igne yle çocuk sahibi olursun. Igne leri kadın doğumcu yazıyor rapor cikarttirabilirsen hem 3 aya kadar topluca alabiliyorsunuz hem de ya hiç fark vermiyorsun ya da az bir fark veriyorsun dr un rapora yazdığı teşhise göre katkı payı değişiyor. Igne ye önce başlayıp başlama ma ise tamamen dr un vereceği karara bağlı özellikle tüp bebek dediğin için bunu söylüyorum çünkü normal hamilelikte erken başlanabilir Nitekim ben 3 ay öncesinden basladim ama tüp bebekte değişik ilaçlar kullanacaksınız vs o yüzden bunu dr una sorarsan daha iyi olur. Çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek elde edersinmerhaba bayanlar sıze bı sorum olucak cevap verırısenız cok mutlu olucam benımde bır kaybım var ve testlerıme gore kanda pıhtılaşma var sıze sorum kan sulandırıcı ıgnelerı ssk karsılıyormu ve bu ıynelerı kadın dogummu hemotolojı bolumumu yazıyor tub bebege baslıycam ve malıyetlı olucak oyuzden ıgnelerı ssk karsılıyormu ve hangı bolum yazıyor cok merak edıyorum cevap verırısenız cok sevınırım bırde bu ıynelere hamıle kalıncamı başlamak gerekıyor yoksa tub bebekten bır ay oncemı kullanmaya başlamalıyım kafam karısık sızler bılgılısınız yardımcı olursanız cok sevınırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?