Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

KIZLAR DUA TOPLAMAYA GÖNÜLLÜ VAR MI YOKSA BEN MÜSAİT OLDUĞUM BİR VAKİT YAPARIM. ŞU ARA ALLAH HAYIR GETİRSİN KAFAM KARIŞIK HAMİLELİK DEĞİL ÇOK ŞÜKÜR AMA SIKINTILARIM VAR. O YÜZDEN KENDİMİ DUALARA DA ÇOK FAZLA VEREMİYORUM. E.LİMDEN GELDİĞİ KADAR YAPARIM İNŞ. EĞER BUNDAN SONRAKİ DUAMIZ İÇİN ÖERİNİZ VARSA BEKLİYORUM
Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hamile kalmak isteyenlere, şu an hamile olanlara ve çocukları olan annelerimize ve eşlerine güç ve kuvvet vermeni Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 140
muco509-Emel:
esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan: 400
67elif-Elif: 1.500
hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap 300
Gülneva-İrem
TOPLAM: 2.270

Reactions: eoe
teşekkür ederim.. allah isteyen herkeze nasip etsin.

alah sağ sağlim eline almayı nasip etsin inşallah. teşekkür ediyoruum

teşekkür ederim canım.. allah isteyen hrkeze yaşatsın inşallah..

Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu
Masallah meryemcim.kilosu iyi.benimki 37. Haftada 2800 dogdu. Kilodan dolayi durmuyo o halde kuveze. Cabuk toparlar merak etme. Benimkinde de biraz olmustu solunum sikintisi.yanimda dururken hava verdiler. Toparlar hic merak etme. Dunyaya gelen buyuyor. Gule gule buyut canim bebegini. Allah anali babali buyutsun. Cok sukur Allaha senin de yuzunu guldurdu. Darisi diger arkadaslara...[/QUOTE]
Amin canim amin bi kavusaydim bebeğine o zaman daha iyi olucam.bugün hastaneden ciktim.bebeğimi orda bırakmak zor geldi.

Reactions: eoe
iyi akşamlar
bende de pıhtılaşma çıktı daha transferim gerçekleşmedi ama iğneye şimdiden başladık
20 gündür kullanıyorum ayrıca aspirin ve folik asit

Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu

çok şükür meryemcim saglıkla büyüsün inşallah allah bagıslasın yavrunu solunum sıkıntısı normaldir erken dogdu bıraz benım 37artı 2 de aglama sorunu yasamıs solunum sıkıntısındandır muhtemeln kuveze gırmedı ama sonucta korkutmus herkesi anne karnında hergunun önemı var diyolarya cok dogru ama senın ıcın boylesı daha iyi oldu bencede kılosuda cok ıyı kısa zamanda verıceklerdır yavrunu gazsız huzurlu bır bebek olur umarım biz gazdan perisan rdurumdayız çok zor oluomus gazlı bebek[/QUOTE]
AMİN CANIM AMİN İNŞALLAH.rabbim sanada kolaylık versin.anne olmak çok zormuş.karnında ayrı bir sıkıntı deışarda ayrı bi sıkıntı...rabbim hep böle zorluklar versin napalım acılarını göstermesin

çok tşk ederim canım ALLAH RAZI OLSUN.inşallah sen tam vaktınde zamanında küveze hiç girmeden alırsın kucağına.rabbim sana ve şenayada hayırlı sağlıklı doğumlar doğumlar nasip etsin.

Çok sşükür sağ salim doğum yaptim.ama bbebeğimi solunum sorunu nedeniyle kuvoze koydular.dua eden herkesten allah razi olsun

Canım gözün aydın.şükür sende kurtuldun.inşallah bebisin fazla kalmaz kuvezde.2kilodan fazlaysa fazla kalmaz.benim biri 2.060gr doğdu ama 12gun kaldı.diğerinin 2kilo olmasını bekliyoz.suan 1.810gr.bide ağızdan pek beslenemiyo.herşey geride kalcak Allahın izniyle.

Cok şükür Rabbim ağlama sesini 1duyurdu.sabah iki saat yanina getirmişlerdi solunum sorunu olunca götürdüler.kilosu tahminimizden iyi geldi.Dr 2400 demişti,2700 dogdu[/QUOTE]

Canım kilosu çok güzel.sende bende 34haftalikken dogurduk.benimkiler niye ufacık oldu ki.hicbisi yemiyodumki.tapo topu 9kilo aldiydim.

Senaycigim 1.600tane okumuştum.yazmayı unutmusum.vaktin olursa tabloya eklersin.dua toplayacak kimse kalmadı gibi.çok şükür hemen hemen herkes ya hamile ya çocuğu oldu.yeni gelen arkadaslarada Allahım en yakın zamanda hayırla nasip etsin.

SLM BAYANLAR 39 HAFTALIK BEBEGIMI KAYBETMİŞTIM HALA HAMILE KALAMADIM KIZIMIN VEFAT GUNU YAKLAŞTIKCA GARIP OLUYORUM KOYNUM BOŞŞŞŞ 2012 29 ARALIKTAN NEFRET EDIYORUMMMMM

SLM BAYANLAR 39 HAFTALIK BEBEGIMI KAYBETMİŞTIM HALA HAMILE KALAMADIM KIZIMIN VEFAT GUNU YAKLAŞTIKCA GARIP OLUYORUM KOYNUM BOŞŞŞŞ 2012 29 ARALIKTAN NEFRET EDIYORUMMMMM

Basın sağolsun Allahım bidaha yasatmadin.iki yıldır hamile kalamamanin sebebi bellimi.inşallah en yakın zamanda hayırla hamile kalirsin.

39 hafta gercekten çok acı allah sabır versin hepimizin böyle bir günü var burda seni iyi anlarız inşallah en kısa zamanda yenıden hamıle kalırsın

merhaba bayanlar sıze bı sorum olucak cevap verırısenız cok mutlu olucam benımde bır kaybım var ve testlerıme gore kanda pıhtılaşma var sıze sorum kan sulandırıcı ıgnelerı ssk karsılıyormu ve bu ıynelerı kadın dogummu hemotolojı bolumumu yazıyor tub bebege baslıycam ve malıyetlı olucak oyuzden ıgnelerı ssk karsılıyormu ve hangı bolum yazıyor cok merak edıyorum cevap verırısenız cok sevınırım bırde bu ıynelere hamıle kalıncamı başlamak gerekıyor yoksa tub bebekten bır ay oncemı kullanmaya başlamalıyım kafam karısık sızler bılgılısınız yardımcı olursanız cok sevınırm

Son düzenleme:
Cnm hemen düşük nedeninin bulunması iyi bir şey inş. Igne yle çocuk sahibi olursun. Igne leri kadın doğumcu yazıyor rapor cikarttirabilirsen hem 3 aya kadar topluca alabiliyorsunuz hem de ya hiç fark vermiyorsun ya da az bir fark veriyorsun dr un rapora yazdığı teşhise göre katkı payı değişiyor. Igne ye önce başlayıp başlama ma ise tamamen dr un vereceği karara bağlı özellikle tüp bebek dediğin için bunu söylüyorum çünkü normal hamilelikte erken başlanabilir Nitekim ben 3 ay öncesinden basladim ama tüp bebekte değişik ilaçlar kullanacaksınız vs o yüzden bunu dr una sorarsan daha iyi olur. Çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek elde edersin

Meryem seni merak etmistim bende. sukur dogum yapmissin bebegininde kilosu iyi masallah. uzun kalmaz kuvezde solunumu duzelsin cikartirlar. o gelene kadar memislere bol sut taptirmaya calis. :)
elifcim sninkiler ikizdi. ayni karinda bir yerine iki tane sikismisti. kilolari normal. bu arada ilk zaman 30 cc yeterli canim. iki saatte bir mutlaka doyur. ac kalinca kan sekeri duser ve o yuzden uyur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…