- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.881
merhaba bayanlar sıze bı sorum olucak cevap verırısenız cok mutlu olucam benımde bır kaybım var ve testlerıme gore kanda pıhtılaşma var sıze sorum kan sulandırıcı ıgnelerı ssk karsılıyormu ve bu ıynelerı kadın dogummu hemotolojı bolumumu yazıyor tub bebege baslıycam ve malıyetlı olucak oyuzden ıgnelerı ssk karsılıyormu ve hangı bolum yazıyor cok merak edıyorum cevap verırısenız cok sevınırım bırde bu ıynelere hamıle kalıncamı başlamak gerekıyor yoksa tub bebekten bır ay oncemı kullanmaya başlamalıyım kafam karısık sızler bılgılısınız yardımcı olursanız cok sevınırm
canım cok tesekkur ederım cevabın ıcın ben kurtaş olalı 1 bucuk seneyı gectı devlet yapmıyor aslında genetık testlerı mecburen 3 kaybım var dedım cunku tub bebebe baslıycam ve aynı acıyı yaşamak ıstemedım bemde polıkıstlık over esımde morfolojısı 2 oyuzden tub bebege karar verdık 4 kılomen tedavım oldu negatıf oldu canım cok oldum cok soru soruyorum ama raporu kadın dogum doktoru cıkartabılıyor yazmıssın ya devlet hastanesındekı kadın dogumcumuyazabılıyor sadece acaba yoksa tub bebek dokkktoruda yazabılırmı raporu allah razı olsun cevap verdıgın ıcın cok sagolCnm hemen düşük nedeninin bulunması iyi bir şey inş. Igne yle çocuk sahibi olursun. Igne leri kadın doğumcu yazıyor rapor cikarttirabilirsen hem 3 aya kadar topluca alabiliyorsunuz hem de ya hiç fark vermiyorsun ya da az bir fark veriyorsun dr un rapora yazdığı teşhise göre katkı payı değişiyor. Igne ye önce başlayıp başlama ma ise tamamen dr un vereceği karara bağlı özellikle tüp bebek dediğin için bunu söylüyorum çünkü normal hamilelikte erken başlanabilir Nitekim ben 3 ay öncesinden basladim ama tüp bebekte değişik ilaçlar kullanacaksınız vs o yüzden bunu dr una sorarsan daha iyi olur. Çok geçmiş olsun umarım sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek elde edersin
allah bınkere razı olsun canım ıyıkı yaptırdım testlerımı ıyıkı aile hekımıde yazabılıyor yanı cok tesekkur ederım cıkan sonucta bu kızlr ben annemlerdeyım 10 gun mecburen burda kalcam doktoruma daha gosteremedım aslındaBen asilamayla çocuk sahibi oldum.benim doktorum aşılama yaptığı gün iğneye başladı.ben rapor yapamadim.10gunde bir aile doktoruna yazdirdim.doğumdan iki gün önce kesti doktor.Allahım yolunu açık etsin.
Meryem seni merak etmistim bende. sukur dogum yapmissin bebegininde kilosu iyi masallah. uzun kalmaz kuvezde solunumu duzelsin cikartirlar. o gelene kadar memislere bol sut taptirmaya calis. :)
elifcim sninkiler ikizdi. ayni karinda bir yerine iki tane sikismisti. kilolari normal. bu arada ilk zaman 30 cc yeterli canim. iki saatte bir mutlaka doyur. ac kalinca kan sekeri duser ve o yuzden uyur.
canım benım şoyle bır sorunum da varkı ben ıtp tıronbost hastasıyım 6 yıldır degerlerım ıyı cıkıyor kanımda sıvıılasma kanama olursa durmama gıbı bı durum var kan sulandırıcı ıgnelerı ben nasıl kullancam bılmıyorum korkum doktorun bana anne olmayı yasaklaması işte bunu kaldırabılecegımız sanmıyorum allahım yardım etsınFaktörlerinde sorun var.benim fikrim iğnenin en yuksegini kullanman.ben clexan 0.8 kullandım.bu en yükseği.seninde bunu kullanman lazim.dktr başka ilaçlarda verecek.Allahın izniyle olur inşallah.
cnm devlet hastanesinde de özel hastanede de kadın doğumcu çıkartabilir raporu. dr. a muhkakkak söyle rapor işini. mutasyonlarına baktım factör v leiden geni olunca pıhtılaşma biraz daha ciddi oluyor. önceden günde 1 coraspin, folbiol ve b vitamini başlanılıyor. belki iğneye de erken başlamanda fayda var ama dediğim gibi tüp bebek transferi esnasında coraspin ve iğnenin bir sıkıntısı olur mu onu bilemiyorum o yüzden dr zaten sana gereken tedaviyi yapacaktır merak etme en azından şu anda tedavi yöntemin belli içini ferah tut inş. sen de sağlıkla bebeğine kavuşacaksın.canım cok tesekkur ederım cevabın ıcın ben kurtaş olalı 1 bucuk seneyı gectı devlet yapmıyor aslında genetık testlerı mecburen 3 kaybım var dedım cunku tub bebebe baslıycam ve aynı acıyı yaşamak ıstemedım bemde polıkıstlık over esımde morfolojısı 2 oyuzden tub bebege karar verdık 4 kılomen tedavım oldu negatıf oldu canım cok oldum cok soru soruyorum ama raporu kadın dogum doktoru cıkartabılıyor yazmıssın ya devlet hastanesındekı kadın dogumcumuyazabılıyor sadece acaba yoksa tub bebek dokkktoruda yazabılırmı raporu allah razı olsun cevap verdıgın ıcın cok sagol
bunu duymamıştım cnm yaaa. allah yardımcın olsun senin de ayrı bir hikayen var. merak etme muhakkak bir tedavi profili çizecektir dr. şimdiden telaş yapıp kendini strese sokma stres de çok önemli bu işlerde bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum. dua et bol bol. bizhep burada önce gerekli tedaviyi uygulayıp ardından dua ettik ve çok şükür rabbim boş çevirmedicanım benım şoyle bır sorunum da varkı ben ıtp tıronbost hastasıyım 6 yıldır degerlerım ıyı cıkıyor kanımda sıvıılasma kanama olursa durmama gıbı bı durum var kan sulandırıcı ıgnelerı ben nasıl kullancam bılmıyorum korkum doktorun bana anne olmayı yasaklaması işte bunu kaldırabılecegımız sanmıyorum allahım yardım etsın
geçmiş olsun cnm. aft da ayrı bir dert beslenemiyo bebek galibaPıhtıcanlar hem dua talep ettim hem de katılamadim kusura bakmayın çünkü hem eşim hem oğlum aft hastalığını kaptı babasından oğluma geçti ilk defa böyle bi hastalık gördük ailecek ama çok şükür Allaha ikisi de daha iyi. Geceler gündüz oldu ama daha iyiyiz şimdi bi haber vermek istedim.vakit bulunca tekrar girip yeni katılan arkadaşlarımıza ben de yardımcı olmak isterim. Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi.
Cnm iyi ki okumussun yazmissin kısmetse bugün dualama yapıcam rabbim kabul etsin inş.Duamızdan 200 okudum. Allah kabul etsin...
canım benım şoyle bır sorunum da varkı ben ıtp tıronbost hastasıyım 6 yıldır degerlerım ıyı cıkıyor kanımda sıvıılasma kanama olursa durmama gıbı bı durum var kan sulandırıcı ıgnelerı ben nasıl kullancam bılmıyorum korkum doktorun bana anne olmayı yasaklaması işte bunu kaldırabılecegımız sanmıyorum allahım yardım etsın
Canım ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum napıcam hangı bolum doktorıruna gıtmem lazım bılmıyorum vallahı budurumu nasıl coZucam napıcam bılmıyorum kafam allak bullah hemotolojı bolumunemı gıtsem napcam genetıkte pıhtılaşma normalde sıvaşşma var bana aspırım lımon gıbı seyler bıle yasak kanamaya meyıllı oldugum ıcınHem pıhtılaşma sorunu hem sivilasma durumu olması çok ilginç.boyle bisi hic duymadım.nerde oturuyosun cnm.istanbuldaysan dktrumu onerebilirim.
cnm benim allah yardımcın olsun ama şimdiden kendini harap etme. mutlaka vardır bir çözümü. kanında sıvılaşma varsa gerçekten pıhtılaşma nasıl oluyor onu ben de çözemedim ama vardır bir açıklaması dr. la görüşmeden yıpratma kendini. belki senin tedavin bizden farklıdır. hematolojiye de git tabi muhakkak faydası olur. kadın doğumcuyada mecburen gideceksin zaten onun söyleyeceği şeyler olur. merakla bekliyoruz haberlerini fazla beklemeden bir dr bul cnmCanım ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum napıcam hangı bolum doktorıruna gıtmem lazım bılmıyorum vallahı budurumu nasıl coZucam napıcam bılmıyorum kafam allak bullah hemotolojı bolumunemı gıtsem napcam genetıkte pıhtılaşma normalde sıvaşşma var bana aspırım lımon gıbı seyler bıle yasak kanamaya meyıllı oldugum ıcın
Çok sşükür sağ salim doğum yaptim.ama bbebeğimi solunum sorunu nedeniyle kuvoze koydular.dua eden herkesten allah razi olsun
Canım ıstanbul anadolu yakasında oturuyorum napıcam hangı bolum doktorıruna gıtmem lazım bılmıyorum vallahı budurumu nasıl coZucam napıcam bılmıyorum kafam allak bullah hemotolojı bolumunemı gıtsem napcam genetıkte pıhtılaşma normalde sıvaşşma var bana aspırım lımon gıbı seyler bıle yasak kanamaya meyıllı oldugum ıcın
kızlar dualamamızı yaptım isim isim dua ettim hepimize inş. rabbim kabul buyurur.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay: 140
muco509-Emel:
esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda 200
umud40-Vildan: 400
67elif-Elif: 1.600
hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap 300
Gülneva-İrem
TOPLAM: 2.640
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?