Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kizlar bunu yaparmısıniz arkadaşım attı. .Allahüme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed 3 kez okuyup 9 kisiye gonderir misin salavat zinciri varmis iki yasinda kalp ameliyati olacak bi kiz cocugu Icin..

Pıhtıcanlar Rabbim dualarinizi kabul etsin Hakkınızı helal edin katılamadim. Hem oglum hem de eşim aft hastalığına yakalandı ama geçti çok şükür. Ole ağızda bir iki aft gibi düşünmeyin Vücutlarını sardı antibiyotik tedavisi uyguladı doktorları ateş de oldu çok ama Allahıma çok şükür bitti inşaallah. Aklınız da bulunsun böyle bi hastalık tabi ama Allahım kimseye vermesin .amin

Meryemcim çok şükür sen de kavuştun bebeğine saglikla huzurla mutlulukla ve bereketle büyüt inşaallah. Amin.Allahim yeni yılda kimsenin kucagini boş bırakmasin bizlere yasattigi mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşaallah. Gündüz pek vaktim olmuyorum ama her gece duamdasiniz pıhtıcanlar.

Herkese merhaba ben erken dogum yapan arkadaşlarimdan veya fikri olan arkadaslarima birsey sorucam kasilmalarim sıklasinca hastaneye geldim doktorum yatirdi sancilarim 100lere kadar cikiyordu gece ve düzenliydi.önce yüksek doz serum tedavileri uygulandi geçmeyince damardan prepar denen ve son çare olan ilaca gecildi suan sancilarim azaldi ama doktor her ihtimale karsi gözetim altindA tutacakmış ayrica ciģer gelistiricinin 3.dozuda yapildi..şimdi doģum yapan arkadaşlarimin acilmasimi vardi elif vd meryem müsait olunca yazarmisiniz

Herkese merhaba ben erken dogum yapan arkadaşlarimdan veya fikri olan arkadaslarima birsey sorucam kasilmalarim sıklasinca hastaneye geldim doktorum yatirdi sancilarim 100lere kadar cikiyordu gece ve düzenliydi.önce yüksek doz serum tedavileri uygulandi geçmeyince damardan prepar denen ve son çare olan ilaca gecildi suan sancilarim azaldi ama doktor her ihtimale karsi gözetim altindA tutacakmış ayrica ciģer gelistiricinin 3.dozuda yapildi..şimdi doģum yapan arkadaşlarimin acilmasimi vardi elif vd meryem müsait olunca yazarmisiniz

cnm benim allah yardımcın olsun kaç haftalık oldun şimdi

Benim 33.haftada suyum gelmeye başladı.bir hafta hastanede yattım.34haftaliga girince doğum oldu.Sancim yoktu.bebegin tekinin suyu bitince mecbur doğum yaptım.

Benim 33.haftada suyum gelmeye başladı.bir hafta hastanede yattım.34haftaliga girince doğum oldu.Sancim yoktu.bebegin tekinin suyu bitince mecbur doğum yaptım.
Sağol elifcim teşekkürler umarim bende bi sorun olursa anlarım kendimdeki değisikligi benim suan sadece karnim sertlesıyor o sertleşme anindada nst cihazinda sancı cikiyor

Sağol elifcim teşekkürler umarim bende bi sorun olursa anlarım kendimdeki değisikligi benim suan sadece karnim sertlesıyor o sertleşme anindada nst cihazinda sancı cikiyor

Sancida tehlikeli erken doğumu tetikler.suyun gelmeside öyle.inşallah erken doğum olmaz.çok zor kuvezde kalmaları.küçük oluyorlar.ememiyolar.göğsünü pompalamak zorunda kaliyosun.zamanında sağlıkla doğar insallah.

Kızlar kızımın biri 3gun önce kuvezden çıkmıştı.çocuğa 3gunde enfeksiyon kaptirmisiz.CRP en yuksek 10 olmasi gerekirken 51cikti.3gun çok zorluk yasarım.memeyi zaten cekemiyoda biberonuda cekemedi.annem cay kasigiyla verdi.gece biberonla beslerken nefessiz kaldı mosmor oldu hareketsiz kaldı.öyle korktumki.elim Ayağım titredi.bunu erken verdiler bana dedim kendi kendime.doktora da söyledim.biz verirken iyiydi zaten iki kiloyu geçince ve sorun olmayınca devlet cikarttiriyo tutmuyo dedi.bize 1.990gr vermişti.bugün 2.020gr çıktı.3gunde 30gr almis.çok az almış dedi doktor.bir günde almadı gerekirdi 30grmi dedi.diğer kızda boyle zorlanmamistim.okadar aradım bunları mutlu olmam gerekirken hic mutlu değilim.bakamicam yetisemicem hasta etcem korkusu var.özgüven yok.sürekli ağlama hissim var.depresyona girmekten korkuyorum.anne olmak çok zormus.ama çok da sukrediyorum.Allahım nasip etti diye.annem p.tesi gitcek.yapayalnız nasıl yetiscem diye dusunuyorum.

Reactions: eoe
Elifcim gecmis olsun canim. Gecer duzelir hersey merak etme.cok cok zor inan ki cok iyi biliyorum. Iki kucuk cocuk cok cok zor. Allah yardim eder ama merak.etme. annen gitmek zorunda mi. Kosullarini zorlasin gitmesin. Kv den de yok.zaten olsa da sana faydasi olmayacak gibi. Annen gitmesin soyle ona.
Ilk zamanlar bebekler biberon icerken nefessiz kalabiliyor. Hemen diklestir bebegi ve sirtina vur surekli.toparlar.merak etme Allah korur. Ipek de aynen oyleydi.bir gunde almasi gereken kiloyu uc gunde aliyordu. Saatlerce sut icirmeye calisirdim. Hala zorlaniyorum ama eskiye gore cok cok rahatladim. Guclu olmaya gayret et. Surekli dua et yavrularina. Oyle depresyondan falan da bahsetme.sen guclu olacaksinki bebeklerine faydan dokunsun.zayif olma sakin. Annen gitmek zorundaysa da esin konussun kv denle.isim konusunda kendi karari oldugunu soylesin.ona darilmaz.oglu ne de olsa. Cagirsin annesini gelsin. Sana bir yardimci sart.hic kimse olmuyorsa bile bi yardimci tutsun esin. Annesini ikna edemiyorsa yani. Tabi isin ucunda para var ana
bu zir gunlerde yalniz kalamazsin sen.biz tek cocukla neler cekiyoruz. Allah yardimcim olsun canim. Sana guc kuvvet versin. Hepsi duzelecek.

Yok cnm annemi durduraman.çocuğun attığını duyunca yarin gidim ben dedi.bende daha gelemezsin.p.tesi yollicam seni dedim.kayınvalide evde.onun evi zaten.inan olmasa çok daha iyi.enkazından kafam rahat olur.bebekler yüzünden stresliyim zaten.bide onun lakirdisini cekiyorum.bir aydır annem burada kadını hizmetçi gibi kullaniyoz.yaptıklarını beğenmiyor.bagiriyo.misafire bagirilirmi.hem yapmak zorunda değil.o benim ve bebekler için geldi.zaten annem diyo.ben kayinvalidenle anlayamıyorum diyo.belki o olmasa daha fazla kalacak.Annem ağlamış bebegin yatacagni öğrenince kaynanam bisi olmaz.çocuktur hastalancak tabi diyo.umrunda değil anlican.abdestim gitcek diye bebek bezlemeyen bir kadınla yaşıyorum.Allahım sen bana sabir ver diyorum.Allah gostermesin stresten hasta olcam diye korkuyorum.

Ah cnm yaaa diyecek bişey yok zaten allah kolaylik versin bebisine geçmiş olsun inş. Çabuk toparlar minigini herkesin sınavı ayrı senin de böyle geçecek demekki allah sana guc kuvvet versin

Eifcim gercekten zor günlerdesin. Lohusalık zaten duygusallık demek. Benim oglumdadoğduğunda 3300 dü. 5 günde 2650 ye düşmüştü emmefiği için. Bir çocuğu besleyemiyorum hasta olacak diye çoook aglamıştım. Ama geçiyor canım. Senin daha güçlü olma lazım. Ikı minik bebek var artık. Kaynanadaallah hidayet versin. Biraz insanlık versin Rabbim insallah. Ne kinciymiş. Bunca yıl sonra iki torunu saglıkla doğdu şükretmiyorda neyin peşine düşüyor. Ama sen bunlaea üzülüp bebekkerini sütsüz bırakna. Bak onların annelerine ve sütüne ihtiyacı var, bol bol dua et. Yediklerine dikkat et. Bol bol incir tüket e bol su iç. İnşallah hersey güzel olacak biraz ele gelsinlerde o zaan gör işte. Rabbim yardımcınız olsun.

Bu hafta dua varmı. Varsa ne okunuyor. Göremedimde ben.

Senay sen nasılsın bebişimiz nasıl canım.

Canim bebiş iyi çok şükür pazartesi kontrolümüz var tatlı ye gel dedi geçen hafta pek yüzünü göstermedi bizim nazlı kız :) valla ben bu kontrolleri pek sevdim tatlı yiyip gideceksem hep iyiymiş :) cnm bu hafta dua yazmadım herkes çok yoruldu galiba Pazartesi baslayalim diye düşündüm ayetel kursi okumuyoruz uzun zamandır onu okuyalım die aklımdan geçti pazartesi yapıştıriyim cnm

Meryemcim bebeğini dünyaya getirmişsin,çok sevindim Allahım sağlıklı güzel ömürler versin.Bundan sonra yanınızdan hiç ayırmasın..Hayırlı olsun bebeğin gözün aydın canım.
amin amin amin...çok tşk ederim canım çok şükür bebeğime kavuştum.rabbim herkesin gönlüne göre versin sende var mı gelişme.bu arada doğumu mu megapark hastanesinde yaptım.son kontrollerimi deniz cemgil arıkana oldum.bebeğimi 35.haftada kaybettim için .34+6 da dogum yaptım bebişim 2 gün küvözde solunum sıkıntısıyla kaldı.1 günde sarılık olmuşuz ondan kaldı.çok şükür evdeyiz.rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin.problemsiz ,tam vaktinde....

çok şükür canım çarşamba doğum yaptım cuma günü küvözden çıktk.salı günü sarılık nedeniyle tekrar küvözdeydik.sarılğımız 18 e yükselmiş.rabbim hepimizin bebeğini korusun.şuan evdeyiz küvezde kilo vermiş bebişim 2600 olarak eve getirdik sarılık nedenyle emme problemimiz var ne meme alıyo ne biberon sürekli uyuyo iki saate bes bir beslemeye çalışıyom ama ağzına damlatarak...

Meryem gözün aydın yavrunu kucağına almışın. Yoğun Günler başladı çok güzel ama çok zormuş.
çok şükür canım...hemde nasıl şimdide nasıl bakıcam kaygısı başladı.bebiş eve gelir gelmez sarılık oldu.ben zaten pimpirikliydim iyice arttıda arttı...bebişe bişi olcak diye gözümü kırpamıyorum.allahtan annem kayınalidem yanımda.. bebişime her bakışta şükrediyorum biraz geç ve zor kavuştuk bu kadar zor tabi olcak diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…