Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cnm çok sağol bugün öğlene dogru taburcu oldum ama yine eve geldiimde karnimda kasilmalar oluyir..32 hafta bugün bitti inşallah sağlikla zamaninda yani en azindan 36 haftalikken gelir nasip artik..
çok çok geçmiş olsun canım.inşallah 36.haftayı görürsün banada 36 yı bekle dediler ama bekleyemedim. 2-3 gün küvözde kaldık o süreçte çok zordu.boynu bükük kalıyosun bebiş yanında yokken.bende de ntsde düzenli sancı çıkınca dr bi gece gözetim vermişti.9 adet nidilat verdiler serum taktılar,nidilatın birini dil altında erittim diğerlerini üç saate bir olmak üzere iki tane daha alınca sancım geçmişti sonraki 1 hafta sıkıntım olmadı .sancı durumunda eğer açılmanda yoksa nidilat çok etkili...ben iki doz ciğer geliştiriiyi 33.haftada oldum başkada olmadım.bol bol dinlen sol tarafına dönerek uyu...inşallah sende bebeğine sağsalim tam zamanında kavuşursun.tlfdan bu sayfaya giramiyorum sanırım aveadan kaynaklı bi türlü bebeğimin telaşesinden bilgisayar alamadım elime geç gördüm sorunu.

çok şükür canım inşallah .güzel duaların için binlerce kez amin.Allah razı olsun.

Cnm çok şükür cikmissin iz hastaneden sarılık artık asagi yukarı her yeni doğanda oluyo. Bizim bebisler malesef genelde sıkıntılı oluyo hamilelik sıkıntılı olunca herhalde herkes emme probleminden bahsediyorum. Ama önemli olan şu an yanında olmasi. Ona bak ve bol dua et hem bebisin için hem bizim için darısı bize inş.

Bebisini kaç kilo dogurdun cnm.Allahım sağlık versin ikinizede.

Benim yaşadıklarımı yasamissin.kızım biberonu çekmedi.cay kaşığıyla verdik.geçirirken nefessiz kaldı.mosmor oldu.öyle korktum ki.aman dikkat et.AC bırakmamaya çalış dicem ama bende yaşadım.yiyemiyolarki.hala kuvezde yavrum.biraz toparlansalar diye dua ediyorum.

Seni çok iyi anlıyorum.aynısını bende yaşıyorum.evdeki dünden beri kabı oldu.gece hep ağladı ikibti.sabahtan dktra goturduk.lagman verdi.yarısını yaptık.bir bez kirletti.kurtuldu sandık ama gene ağladı ikinti.ikindide gene lavman yaptik.bir bez daha kirletti.biraz uyudu ama gene ikiniyo agliyo.napcagimi şaşırdım.pompam bozuldu.bir haftadır sut sagamiyorum.5gundur sadece mama verdim.bebek kabız oldu.

Reactions: eoe

saol canım.bende 28 haftalık oldum,kızımız olucak inşallah.Önlem amacıyla coraspin ve günde 0.4 lük cleaxne iğne oluorm.Allaha şükür ıyı gıdıo şimdilik.Ben gaziantepe bir doçente gidiyorum.Allahım senın yaşadığın mutluluğu bizede yaşatsın.Biara bende aşırı kaygı vardı.stresten hasta oluordum.yolunda gıderse 38 de doğum olucak..heyecanla beklıoz işte....

Amin canim.hep dualarimdasiniz.Rabbim sizlerinde kavustursun bebislerinize.nasip güzel bi duygu ifade etmek çok zor.hayal bile edememiştir su animi.doğuma gidicem ggüne kadar ne doğum cantam vardi ne bebek cantasi annem aksam hazirladi sabah doğuma gittim...bebeğimin besi dun geldi.çok şükür rabbime kavuştuk birbirimize.Rabbims sizlerinde kavustursun

İnşallah canim çabucak toparlar bebisin kendini.bebeğim 2730 gr doğdu .kuvozden 2600 olarak aldik bide üstüne sarilik olunca iyice beslenme sorunumuz artti.çenesi çok güçsüz bebeğinin gogsumu almadi sagip vermeye calisiyorum.mama ile beslenen bebeklerde kabizlik sorunu oluyor.benim gorumcem her biberona saf zeytinyağ karistiriyor 1 cay kaşigi mamasina.Rabbim şifa versin bebislerimize

M
Masallah canim rabbim kavustursun sizi.cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin kizini:)bende cok stresli bi gebelik gecirdim.coraspirin ve clexan 8 le bebegime kavustum.

Mama olarak ne kullaniyorsun.ben bir ara sma kullaniyordum.kabizdi.tas gibi yapiyordu. Markette sma bulamayip aptamil almistim.ictigi gun birden kaka duzeldi. Cok rahat cok sukur.aptamilde gdo cikmis diye almiycam demistim ama iyi ki ona gecmisim diyorum. nesenin kizlardan birine iyi geliyordu aptamil birine de kabiz yapiyor diye hatirliyirum. Yani tavsiyem mamani degistir.aptamil degilse once onu dene olmazsa digerlerini de dene.bebelac da aptamilin yan urunu diye duymustum.icerigi ayniymis.

Hero baby hazır mama kullanıyorum.50ml lık minik siselerde.hastaneden çıkarken hemsire verdi.dışarda satilmiyo.aptimalin prameture manasını almistim.hic kullanmamistik.diğer kız kuveze girince hastane istedi oraya verdik.mama kullanılınca bebeğe mamadan önce ve sonra su veriliyomus.neşe söyledi.bi tatlı kaşığı kadar.

Biberonuna bir cay kasigi kadar ya da daha az zeytin yagi koyabilirsin. Bir de kaka icin fitil kullanabilirsin. Cok fazla olmamak kosuluyla.cok ise yariyor.gliserin.

Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler

1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).
2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.
DUAMIZ
Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hamile kalmak isteyenlere, şu an hamile olanlara ve çocukları olan annelerimize ve eşlerine güç ve kuvvet vermeni Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN
dua/Ayetel Kürsi
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
NICK GERÇEK İSİM
Şenay079-Şenay:
muco509-Emel:
esmiras-ceren
MANOLYA0606-Selda
umud40-Vildan:
67elif-Elif:
hame0101-meryem
Atis-Senem:
slvy1987-Selvi:
eoe-Emine:
serap06_06-Serap
Gülneva-İrem
TOPLAM:
DUA TOPLAMA TARİHİ: 08.012015

Biberonuna bir cay kasigi kadar ya da daha az zeytin yagi koyabilirsin. Bir de kaka icin fitil kullanabilirsin. Cok fazla olmamak kosuluyla.cok ise yariyor.gliserin.

Dun iki defa mamasina bitatli kaşığı zeytinyağ koyduk fayda vermeyince sabah lavman yaptık.ozaman yapabildi ama ikinmasi gecmeyince dktra goturdum.manasını değiştirdi.Aptimal conformil kullan dedi.baska bisi verme dedi.iki haftada düzelir dedi.sormayı unutmusum.arada anasutu vereyimmi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…