Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Mevlit kandiliniz mübarek olsun.senaycigim ayetul kursu 10tane okudum ama lohusaligimya okunurmu okunmazmi bilmiyorum.bilgisi olan yazarsa sevinirim.

elifçim benim bebeğimdede gaz sorunu çok fazla basta kabızlıkta vardı mamamızı degıstırdık bızde aptamılden degıstık bebelac nutrıconfor kullandık baktık duzelmedı hipp combıotık kullanıoruz vede mamanın suyunu artırdık dr öyle soledı 60lık mamayı 70 ml suyla yapıorum 2 ölcek mamaya ve 3 damla falanda zeytınyagı damlatıorum kabızlıgımız çözuldu ama gazdan dolayı ıkınmalarımız devam edıo gunde 1 kez yapabılıoruz tuvaltemıızı ama katı değil gazlı yapıo eskıden kabızlıktan aglarken katılıodu yapmaya calısırken eger aptamılden memnun kalmazsan hipp combıotık dene derim ayrıca anne sütüde vermemi soyledi bizim dr umuz bagırsaklrını rahatlatır dedi

Benim kız bir haftayı geçti duzelemedi.fitil ve lavman vermek istemiyorum.vücudu alışır onsuz yapamaz dediler.ana sütüne değilde mamaya damlayi bırak bir tatlı kaşığı zeytinyağ koyuyorum.dun sabahtan beri kaka yapmadı.fitil koymak istiyom yapamiyo diye zarar diye de yapmadım.su kaybı oluyormuş.poposuna kulak çöpünü zeytinyaği bandırıp makatina suruyorum.hic fayda goremiyoz.istahida iyi.yiyoda nere gidiyo yedikleri.günde bidefa yapsa yeterdi.senin kaç aylık.biz p.be bir ayı doldurduk.hipp combiotikigi dktrmu önerdi.mamayi kaç ml yiyo cnm.bizimki 100ml.cokmu yediriyomki biaylik bebeğe.

Mevlit kandiliniz mübarek olsun.senaycigim ayetul kursu 10tane okudum ama lohusaligimya okunurmu okunmazmi bilmiyorum.bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Ezbere okunuyor diye biliyorum ama için rahat etmezse okuma cnm kolay gelsin sana da inş. Bebisler inin kabızlık cozulur

Elif bir aylık bebege 100 ml mama bir defadamı veriyorsun. Cok fazl canım ya. Bizimki yaşına girecek baze doymadığında gece veriyorum en fazla 140 verdim. Ço fazla doyurmanda kabızlık yapar. Mamadan sonrada birkaç kaşık ılık su ver. Mamayı da dahaseyrek yap bu ara. Daha azölçü mm kullan suya. Biz birçok mamasan sonra similakullanmaya başladık. Ama mytlaka emzirmeye çalış. Ben 5 ayortada hoplayarak tutturabildim eeyi ve emzirebildim.anne sutu bir sekilde alsın sakın bırakma.

Ezbere okunuyor diye biliyorum ama için rahat etmezse okuma cnm kolay gelsin sana da inş. Bebisler inin kabızlık cozulur

6gun sonra kırkım cikiyo.ama hala kanamam devam ediyor.ezbere biliyorum ayetul kürsüyü.Kafam yerinde değil.lohusalik depresyonuna girdim galiba.Kizimin biri yanımda diğeri hala kuvezde.iki bebeğe bakamicam korkusu var.neşe ikiz anneler kulübünü söyledi.hergun orayı okuyup kafayı yiyorum.yok depresyona girdim.yok tek bakılması imkânsız.yok bilmem ne deyip duruyolar.özgüven yerlerde.

Evet cnm.bir seferde veriyorum.doymuyoki.doymayinca uyumuyo.opezitemi olcak nedir.iştahı yerinde.simila aptimalinmi oluyor.doktor aptimalin conformilinden başka kullanma dedi.bugün ilk defa kendiliğinden kaka yaptı.inşallah duzelcek.emzirmek için çok uğraşıyordum.AC olduğu zamanlarda bile kabul etmiyor.bir iki çekip ağlamaya basliyo.uyurken ağzına hic almıyor.bazen uyuya kaliyo.mecbur sagipta veriyorum.sagmakta sütü kesiyomus.sutum bir bebeğe anca yeter oyuzden mama vermeye mecburum.senin bebek ne kadar oldu.sütun yetmediği için mi mama verdin.

Elifcim benimkide 2 aylik oldu hipp i dr onermedi basta ben kendim degistirdim ama dr uma soledim tamam dedi benimde sutum sagmakla devam etmesi kesildi acikcasi emmedi benimkide biberonndaki gibi gelsin istedi gelmeyine emmedi az olan sutumde gitti ben her mamaya zeytinyagi damlatiorum makatina surmek bizdede ise yaramadi

Cnm o kadar haklısın ki hiç kolay değil yaşadıkların zaten hamilelik süreci ayrı bir sıkıntı ydi dogdu lar çok şükür ama büyüyen e kadar da ayrı dertleri olacak. Canım özgüvenini bence iyi olsun çünkü senin yaptıklarını birçok insan yapamaz sen başardın buna inan ve harika bir annesin elinden geleni yapiyosun rabbim yardimcin olsun cnm

Buarada bizimki 2 saatte bir 60lik alio arada 90lik 3 saatte yiyio ama bazen 2 yada 3 saati bekleyemedigide oluyor 100luk fazla gibi ama kac saatte bir beslendigide onemli benimkide istahli vrsem daha cok yer belki ama dr u artirma dedi mama dozunu sordugumda

Cnm sendemi erken doğum yaptın.bebegin kuvezde mi kaldı.benim evdeki 12gun kaldı hastanede.orda biberona alıştı.alismasada öyle kucuktuki.sürati avuç içim kadardı.memeyi çekecek kuvveti yoktu.hastane pek uğraşmadı.iki kere emzirmeye çağırdı.okadar.evde de basaramadim.doğum yaptığım ilk hafta pompayi kullanamadim.ilk sutumu veremedim.10gun öncede pompa bozuldu.sut sagamadim.bir hafta sürekli mama verince yavrum kabız oldu.düzelmesini bekliyorum.fitil lavman kullanmak istemiyorum.diğer kızım daha ana kokusunu duyamadi garibim.3gun kaldı evde çok zorlandim.gözünü hic acamafi.besleyemedim.kaşıkla zorla 5ml 10ml yedirebildim.Enfeksiyon kaptirmisiz 3gunde tekrar yattı kuveze.keşke zamanında doğum yapabilseydim ana nasip Allah böyle takdir etmiş.evdekini bir aylık olduk opemiyorum.mikrop kapar diye.hala 3kilo olamadı.baktıkça aglayasim geliyor.sukrediyorum Allahima.

Hele ilk doğum zamanlar ha ağladım ağlayacak durumdaydim.kaynananın davranışları beni yıprattı.annedinin afini koymadik diye.annem bir ay kaldı.burnundan getirdi kadının.gideceği gün pirinç çorbası yapmak istedi bana.sutum olsun diye.kaynanam dünyanın lafını söyledi.kadın ağladı ya.boyle bisi olabilirmi.sadece söylediğim misafire bagrilirmi darılır dedim okadar.başkasi olsa neler derdi.benim anami anlatmaya hakki varmiydi.annem gidince kaynanam yumuşadı.demek anamı istemiyomus.bidaha gelmez artik.gelirse de mutfağa sokmam.

Aptimal conformil kutusunda 2_4haftalik bebeklere 90ml su 3olcek mama yazıyı.bende öyle yaptım.ben 3saatten önce vermiyorum.bazen 4saatide buluyo.uyuyunca uyandırmak istemediğimi için.ama 4saati gecirmiyorum.sen simdi hic ana sütü veremiyomusun.hicmi çıkmıyor sütun.benimde çok az.Herman kesilecek diye korkuyorum.günde bir biberon bile vermem faydadir diye düşünüyorum.

Bu konudaki yazıları ilk defa okudum :) RABBIM isteyen herkese özellikle sizlere hayırlı evlatlar nasip etsin isallah . aranızda yeni anne olanlar var :) ALLAH hayırla saglikla büyütmeyi nasip etsin .Ben bekarim bigün nasip olurda evlenirsem çocuğum olsun çok istiyorum :) Inşallah bigün bende ve benim gibi evlenmek isteyenlerde bu güzel duyguyu tadarlar :) .

37artı2 de dogdu planlı sezaryanı bekleyemedi bır hafta erken dogdu dusundugumzden ama kuveze gırmedı yınede emmeyı reddettı naptıysam almadı bu arada hastanede mama verın dedıler aç kalmasın dıe bıberonuda alınca sütte mama gıbı gelsın ıstedı emdı baktı gelmıo cıyak cıyak bagırıp ıtıodu benı sagdım verdım ama cok az cıkıodu oda sonra baktım bı kasık ancak cıkıo bıraktım suan gunde bir ıkı defa ablamın anne sutunu verıorum takvıye olsun dıye barsaklarımız tembel cunku mamayla gaz ve kabızlık sorunumz oldu gazımızda cok fazla kıvranıoruz sureklı bı suru damla kullandım ama çozum yok senınkıler cok ufak tabi işin dahada zor ama gececek ınsallah bu gunlerde bende gaz sancılarından cok zor durumdayım bebegımde baska bır sorunmu var dıye dusunmeden edemıorum pskjım bozuluo onu öle kıvranırken yada kendını sıkarken gordgumde
bız sarılık olunca 2 saatte 60lık verdık öyle alıstı 2 saatte bır ıstıo mamayı fazla verıncede uzun dursa bende rahat edıcem ama 2 saatte tekrar ıstedgındede bu sefer cok yemıs oluo fazla kılo alcak dıye veremıorum

Sütunu nasıl sagiyodun cnm.ben elektrikli pompa aldım.elinle sagiyosan gelmez fazla.bende bir arkadasimdan sut aldım.kuvezde kalan kızım 3gun evde kaldığında ona vermiştim.kanında enfeksiyon çıkınca belki sütten geçmiştir diye daha almadim.bilmiyorum benimde sütun az.başkasının sütü sorun olurum acaba?

Ben sut isini dr a sordumda verdim canim vermemin iyi olacagini soyledi sut sagma icin medala elektrikli pompa kullandim ama devam etmedi yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…