- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.961
Ah cnm benim kolay gelsin sanamerhaba kızlar nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür. oğluşumun uyku düzeni oturmadı bir türlü. gece 10 kere kalkıyor belki de. 2. döneme kadar izin aldım. 2. dönem mecburen işe başlıcam. bu arada yüksek lisans tezimi yazıyorum inanlımaz yoğun ve yorgunum. o yüzden hiç forumu takip edemiyorumumarım herkes iyidir
merhaba kızlar nasılsınız ben ve oğluşum iyiyiz çok şükür. oğluşumun uyku düzeni oturmadı bir türlü. gece 10 kere kalkıyor belki de. 2. döneme kadar izin aldım. 2. dönem mecburen işe başlıcam. bu arada yüksek lisans tezimi yazıyorum inanlımaz yoğun ve yorgunum. o yüzden hiç forumu takip edemiyorumumarım herkes iyidir
sağol canım sen nekadarlık oldun hamişlik nasıl gidiyor. herşey yolundadrı umarım tadını çıkar hamişliğin. nazlan sızlan eşine hiç birt iş yapma sonrasında çok yorulacaksın zaten.Ah cnm benim kolay gelsin sana
canım oğluşum 10.5 aylık oldu. senin ikizler nasıl isimleri ne oldu. 40ı çıktı mıNe kadar oldu oğlun cnm.Allah kolaylık versin hepimize.
Cnm benim cok şükür 23 haftalik olduk şu zamana kadar bir sıkıntımız olmadı çok şükür asagi yukarı hiç bi iş yapmıyorum cnm eşime nazlanamiyorum çünkü onu göremiyorum :)sağol canım sen nekadarlık oldun hamişlik nasıl gidiyor. herşey yolundadrı umarım tadını çıkar hamişliğin. nazlan sızlan eşine hiç birt iş yapma sonrasında çok yorulacaksın zaten.
canım oğluşum 10.5 aylık oldu. senin ikizler nasıl isimleri ne oldu. 40ı çıktı mı
Cnm çok şükür 23 haftalik olduk hemen hemen bu zamana kadar çok şükür sikintisiz geçti inş. Bundan sonra da bir şey olmaz. Aşağı yukarı hiç bir iş yapmıyorum. Eşime naz yapamıyorum çünkü onu goremiyorum:) hatta evde yalnız kalıyorum diye ankaraya gonderdi şu an ankaradayim:) maşallah oğluşuna allah sağlıkla büyütme yi nasip etsin inş.sağol canım sen nekadarlık oldun hamişlik nasıl gidiyor. herşey yolundadrı umarım tadını çıkar hamişliğin. nazlan sızlan eşine hiç birt iş yapma sonrasında çok yorulacaksın zaten.
canım oğluşum 10.5 aylık oldu. senin ikizler nasıl isimleri ne oldu. 40ı çıktı mı
sağol canım sen nekadarlık oldun hamişlik nasıl gidiyor. herşey yolundadrı umarım tadını çıkar hamişliğin. nazlan sızlan eşine hiç birt iş yapma sonrasında çok yorulacaksın zaten.
Bende 100 tane okudum.
Bizimde günümüz günümüzü tutmuyor. Dün gece çok huysuzdu bugunde gündüz uyurken hep ağladı uyumamak için direniyor sürekli ağlıyor. Uyku düzeni çok onemliymis memede uyutmuyorum gündüz ama gece memede uyuyor gunduzde emzikle yada emzik siz uyuyor ama zorla pispisliyarak. Napcan bilmiom. Siz nası yapıyorsunuz tecrübeli anneler???
Cnm çok şükür iyiyiz kızimla allahtan bu haftalara gelebildik hayalini bile kuramazken kasilmalarim arasira olsada sanirum yalanci doğum sancilari yasiyorum..34+1 oldum bugün insallah zamaninda sağliklaa kucagimiza aliriz senaycim seninde masallah kocaman olmuş cimcimen zaman çabuk gećiyorr..Cerencim sen nasılsın hiç haber vermiyorsun merak ettim ne durumda bebisimiz
Iyi cnm çok şükür sevindim iyi olmanıza artık kalabalığı kadar kalır kızın karnında çok şükür tehlikeli günleri atlattın iz. Biz de evet iyiyiz çok şükür hayal gibi rüya gibi geliyo bana:) artık daha çabuk geciyo zaman inş. Sağlıkla doğduğu günleri de görürüz.Cnm çok şükür iyiyiz kızimla allahtan bu haftalara gelebildik hayalini bile kuramazken kasilmalarim arasira olsada sanirum yalanci doğum sancilari yasiyorum..34+1 oldum bugün insallah zamaninda sağliklaa kucagimiza aliriz senaycim seninde masallah kocaman olmuş cimcimen zaman çabuk gećiyorr..
Ben hep burdayim aslinda canim. Hep okuyorum yazdiklarinizi. Birsey yazmiyorum. Gozum uzerinizde yani:)Ben daha çiçeği burnunda anneyim.biride daha bugün geldi.garibim ana kokusu duyamadi 35gun.bende merak ediyorum.uzun zamandır emine girmiyor.tecrübelerine ihtiyacınız vardı.
Ben hep burdayim aslinda canim. Hep okuyorum yazdiklarinizi. Birsey yazmiyorum. Gozum uzerinizde yani:)
Ikinci kizin da cikiyor demek.masallah. nesenin 40. Gunu cikmislardi. 40 cikarmaya eve geldiler sanki:) nesenin kizlar benim istahsizi gectiler masallah. Korkma buyurler. Sen de sasirip kalirsin.
Ben bir ara tv karsisinda reklamlari izlerken ayagimda sallayarak uyutuyordum.simdi durmuyir.koridordaki kapilari kapatip koridor boyu hizli hizli yuruyup sarki soyleyerek uyutuyorum. Donusleri hizli yapiyorum.o zaman gozu kapaniyor.
Boyle iste.
Tek soyleyebilecegim sey su.doymayan bebek uyumuyor.Emine okuyunca gözlerim fal tasi gibi açıldı.gulsemmi aglasammi.gülme komşuna gelir başına demişler.benim dun geldi bugün kirklandik.ilk gecemiz kötü geçti.hic uyumadi.hic yemedi.bebek bütün gece uyumadan nasıl durabilirki.ben gozumu acamadim.eşim gececiydi sabah gelince ona bırakıp iki saat uyudum.bugün cay kaşığıyla verelim dedik ağzından çıkardı.bende başka bireron alim dedim.nukun almıştım.o damaklı belki begenmiyodur diye Dr brown aldım.az önce azcik içti.ona da şükür.besleyemiyorum diye ağladım.acliktan bisi olcak diye.annelik ne kotu.kendini Unutuyorsun.
Uyku duzeni ne zaman oturacak bende merakla bekliorum kolik bebegim surekli gaz sancisi cekio aglio bi gun iyiyse ertesi gun degisio uyku duzenide yok bazen araliksiz 3-4saat uyuyo ama genelde 2 saatte ayaktayiz bazende 10 dakikada bir ayaktayiz surekli mama versem yicek ama kusuo sonra ayrica mamadan fazla kilo alcak diede korkuorum ama aciktiysa imkani yok zaten durduramiorum aglamsini keske emseydi diorum ama demekki boylesi hayirliymis bebegim istemedi ama mamaylada cok zormus o aglarken git mama hazirla saatini dusunerek takip et falan allah saglik ve guc kuvvt versin hepimize
Canimallah kolaylik versin.bizimde gaz sorunumuz çok bi tavsiye üzerine tohum kimyon,anason,rezene,ihlamur hepsinden birer cay kaşifi koyup cay demliyorum.hem şutu arttiriyo hem de bebisin gazina faydali ymis.en azından bebisim günde bi kerede olsa agir uyuyo.bide bütün yemeklerimi üstüne kimyon serpip yiyorumUyku duzeni ne zaman oturacak bende merakla bekliorum kolik bebegim surekli gaz sancisi cekio aglio bi gun iyiyse ertesi gun degisio uyku duzenide yok bazen araliksiz 3-4saat uyuyo ama genelde 2 saatte ayaktayiz bazende 10 dakikada bir ayaktayiz surekli mama versem yicek ama kusuo sonra ayrica mamadan fazla kilo alcak diede korkuorum ama aciktiysa imkani yok zaten durduramiorum aglamsini keske emseydi diorum ama demekki boylesi hayirliymis bebegim istemedi ama mamaylada cok zormus o aglarken git mama hazirla saatini dusunerek takip et falan allah saglik ve guc kuvvt versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?