Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kızlar dualama mızı yaptım. Yasin Tebareke Amme meryem inşirah ayetel kursi amenerrrasul dualariniza okudum isim isim hepimize dua ettim inş. Rabbim kabul eder.

Kızlar dua tablosunu yapistiramayacagim ama bu hafta inşirah süresini okuyalım diyorum ne dersiniz. Okuyabildig imiz kadar sayı önemli değil her gün 3 tane 5 tane okusak kar.

Amin cnm.Allahima şükürler olsun artik bebeklerimizden bahsediyoruz.birbirimize öneriler veriyoruz.ilk zamanlar kaynanam ve iki bebeğe nasıl bakcam korkusuyla hic istahim yoktu.iştah olmayınca da sutum çok az çıkıyordu.arkadaşım hamileyken kızlarının sut annesi olcam Diyodu ondan sut istedim.şimdide başkasından sut almak bebeklere zarar mi diye düşündüm.bugün dktra sordum.mama ver daha iyi dedi.kararsız kaldım.

Bu kadar zor olcagni düşünmemiştim.normali bebegin memeyi emmesi degilmi.benimkiler çok küçük doğdu.çeneleri zayıftır diye sagip veriyorum.büyüğünü ogretebilirim belki memeye ama o biberona ben sagmaya alistim.sagmaya mecburum diğer kızım çok ufak memeyi hic cekemiyo.sagip vermem lazim.sagarak nereye kadar gidebilirsek.enaz 6ay sutum kesilmez inşallah.neşe kızlarını emzirtebilmis.bende is yok.

Merhaba,mesajınızı internette araştırırken Tesadüfen okudum.ben de Sinan hocanın hastasıyım ve 1,5 Yıldır hamileliğe izin vermesini bekliyorum corasprin,bemiks,folbiol içerek.3 ay önce hala protein c rezistansım düşüktü.gecen hafta kan verdim, 1 ay sonra sonuclarım çıkacak ama çok umutsuzum. Mesajı yazmanızdan baya zaman gecmiş,şuna ne durumdasınız? Benim mutasyonların: faktör 5 Leiden,mthfr 1298 ve pai 4/5g Heterozigot. Kadın dogumcum beklemene gerek yok diyor,kafam çok Karışık tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,belki bir umut olur. Teşekkürler...

Kılosu düşük olan kızında kalça ultra sonununda kalça gelişmediği görüldü.bir ay sonra tekrar çağırdı dktr.onun tedavisi var.inşallah düzelir ama göz tansiyonuda çıktı.ciddi bi rahatsızlık.yarin cerrahpasadan randevu alcam.oraya yönlendirdi dktr

Cnm benim evet ben de sinan hocaya 2 yıl kadar devam ettim bana da başka dr lar beklemeye gerek yok demesine rağmen sinan hocanın dediklerini harfi harfine uyguladım. Ama baktım olmuyor burada arkadaşların da desteğiyle iğneye 3 ay öncesinden başlayarak planlı hamile kaldım şimdi çok şükür 23 hafta olduk. Mutasyon larımı seninle hemen hemen aynı ama anladigim kadariyla diyet işi faktör 5 Leiden lerde ise yaramıyor yada çok geç sonuç veriyor. Karar senin cnm bence de denemende fayda var çok beklemek istemiyorsan. Bu iğneye erken başlatan dr da tolga ecemis eğer denemek istersen bir görün derim. Ben iğneyi önce kullandım sonra hamile kaldım. Hamile kalınca da anti faktör x a testi yle iğnenin dozu kontrol edildi doz düşük gelince iğnenin dozu 0.6 dan 0.8 e yükseltildi.

Cnm benim allah acil şifalar versin inş.

Çok teşekkürler cevabın için.gecen hafta Sinan hocaya iğneye hamilelikten önce başlamayı sordum,olmaz vücudun kendi protein inaktive sistemini bloke ederiz,bu çok daha tehlikeli bi durum,Ömür boyu iğne kullanamazsın dedi.bunu duyan eşim, önce iğne başlamaya asla razı olmuyor.intten baktım dr Tolga ecemiş Liv de görünüyor? Öyle mi? 1 ay sonra çıkacak sonuclar, protein c rezistansı hala kötüyse Dr değiştirmeyi düşünüyorum.ankaradaki alternatif Prof,Dr değerlendircem artık...
Buarada metioninden fakir diyeti uygulamaya devam mı? Dr un o konuda ne diyor?
Sağlıkla al Bebeğini inşallah! Cinsiyeti ne? Benim sağlıkla dogum yaptıgım 5 yasında bir oğlum var.ikinciyi çok istiyorum.hayırlısı hepimiz için...

Sinan hocanın bilgisine saygım sonsuz ama başka türlü olmuyor yaş geçiyor benim eşimde karşıydi ama risk almak durumundaydim. Tolga bey muayenehanesi nde bakıyor. Liv de doğum yapıyor. Diyete tam uymuyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum cnm. Arada fındık fıstık yiyorum. Abartmadan ama. Susam yüzünden helva yemiyordum çok severim halbuki bu ara yiyorum biraz :) Kızımız olacak inş. Allahtan dileğim sağlıkla doğması başka birşey düşünemiyorum şu an.

Cnm yaaaa allah yardimcin olsun minigini şifa versin inş. Çok üzüldüm. Ne zorluklarla karşılaştır inş. Bu da geçecek cnm.

İnşallah hayirlisiyla geçer.hastaneden cikali 8gun oldu.iki günde bir hastaneye gidiyoruz.p.teside rop muayeneleri var.göz damarları gelişmiş mi diye bakacaklar.cerrahpasada uç randevu verdi.6.17.19subata.olsun ama öyle tatlilarki.sağlıklı olsunlar yeterli.bunada şükür.hamilelikte hic kilo alamadiydim.civciv kadar bebek dogurdum.suratları avuç içim kadardı.kuvezden erken çıkan toparlandida diğeri daha ufak.sağlık olsun yeter dünyaya gelen buyur.

Seldacim sen naptin devam ediyomuşun sinan hocaya
Tolga Beye gittim. Senin gibi adetle birlikte iğne başladık. 2 ay denedim .Olmadı. Önümüzdeki ay son. 3 aydan fazla kullnma dedi. Allaha bırakıyorum .Hayırlısı olsun.
Senin ve bebişin sağlıklı olduğuna çok seviniyorum. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almak nesip etsin...

Amin cnm cumlemizin inş. Sağlıkla kucağımiza alırız. Benimde ilk 2 ay olmamıştı Kaplıcaya gitmiştim ondan sonra olmuştu. Tavsiye ederim aslında kaplicayi Ama mevsim kiş o yuzden pek bisey diyemiyorum hasta falan olmandan korkarim bu sefer. eğer imkanın varsa bu ay yumurtlama döneminde 2 3 gün Kaplıcaya kapanın esinle orada deneyin çok güzel Kaplıca Otelleri var ben önce Kızılcahamam da gitmiştim sonra haymana da. Ve çok deneme yapmamistik eşimle gergindik tam yumurtlama donemine gelmisti bu gerginlik ama çok şükür olmuştu. Etkisi varmı bilmiyorum ama arkadaşım da 5 kez asilama yapmisti olmamıştı eşi rahatladım diye götürmüş Kaplıcaya 2 gün kalmisti asilama yaptırmıştır gitmeden sonra orada deneme yapmışlar hangisi tuttu bilmem ama o ay hamile kaldı sonra dr a sormuş yumurtaları beslermis Kaplıcadaki sıcak su. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Olması mi olmaması mi bizim için hayırlı bilemeyiz elimizden geleni yapıp dua edeceğiz yapacak başka bir şey yok cnm. Olmazsa da bir iki ay ara verirsin sonra tekrar denersin

Kizlar birsey sorucam benim haftaya 37.haftada cati muayenesi yapacak doktorum eger uygunsa cati yapim notmal dogumu deneyecegimizi söyledi sizce buzim durumumuzdakiler icin normal dogumun bi riski olurmu aslinda bende normal olmasini yapabilmeyi cok isterim ama bebek icin risk olustururmu ne dusünüyorsunuz

Vildan normal doğum yaptı bi sıkıntı olmadı ama tabi buna dr karar verecek cnm inş. En hayırlısı neyse o olur

Ben 40+2 de normal doğum yaptım. 2 gün önceki çatı muayenemde de normal doğum zor rahim ağzında açilma baslamamis demişti.yalniz iğne yi 3 gün önce kestik.
Elif nasıl kızın whats up tan yazsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…