- Konu Sahibi melodysilk
-
- #6.981
Ağzına sağlık. ALLAH kabul etsin.Kızlar dualama mızı yaptım. Yasin Tebareke Amme meryem inşirah ayetel kursi amenerrrasul dualariniza okudum isim isim hepimize dua ettim inş. Rabbim kabul eder.
Uyku duzeni ne zaman oturacak bende merakla bekliorum kolik bebegim surekli gaz sancisi cekio aglio bi gun iyiyse ertesi gun degisio uyku duzenide yok bazen araliksiz 3-4saat uyuyo ama genelde 2 saatte ayaktayiz bazende 10 dakikada bir ayaktayiz surekli mama versem yicek ama kusuo sonra ayrica mamadan fazla kilo alcak diede korkuorum ama aciktiysa imkani yok zaten durduramiorum aglamsini keske emseydi diorum ama demekki boylesi hayirliymis bebegim istemedi ama mamaylada cok zormus o aglarken git mama hazirla saatini dusunerek takip et falan allah saglik ve guc kuvvt versin hepimize
Uzun zamandir göremedim bebeğim 38 hafta bitince bitince emme refleksi artti şükür yoksa doyuramicam diye içim içimi yiyordu basta na biberon ne meme aldi.yoğun uğraş sonundada gogsumu anca verebildim 1 haftadirda biberonu tamamen iptal ettim ilk bikacgun AC kalicak korkusu yasadim bide sariligiz ...hala atlatamadik sariligimizi.arkadaşlara tavsiyem elifcim emmiyo diye dra goturdum biberonu bile almiyodu Dr işaretpermagiyla bebisin agzina soktu damagina vurdurdu ole bi emdiki drun parmagini.eve gelince babası biberonu eline alip damagina vurdurarak verince aldi.gogsumude ole verdim önce bebisin damagina dokunup emme varsa gogsumu verince bikacdakika kavriyodubide sarilik yüzünden hastanede yatinca oradaki hemsire bebek biberini iyi tutunca beni cagirip gogsumu verdirdi
Merhaba,mesajınızı internette araştırırken Tesadüfen okudum.ben de Sinan hocanın hastasıyım ve 1,5 Yıldır hamileliğe izin vermesini bekliyorum corasprin,bemiks,folbiol içerek.3 ay önce hala protein c rezistansım düşüktü.gecen hafta kan verdim, 1 ay sonra sonuclarım çıkacak ama çok umutsuzum. Mesajı yazmanızdan baya zaman gecmiş,şuna ne durumdasınız? Benim mutasyonların: faktör 5 Leiden,mthfr 1298 ve pai 4/5g Heterozigot. Kadın dogumcum beklemene gerek yok diyor,kafam çok Karışıkcnm çoook geçmiş olsun. biran evvel iyileş inş. merak etmiştik seni. cnm benim hikayemi biliyomusun bilmiyorum ama bende iğneye ragmen 4 kaybı olan ve kalp atışı bile alınamayan hamilelikler yaşadım. hatta benim vücudum herhalde bebek gelişimine müsait değil diye fikre kapılmıştım. hrhalde benim bebeğim olmayacak diye düşünüyordum gerçi vildanın dediği doğru çok şükür bizzler hamile kalabiliyoruz ama işte seni çok iyi anlıyorum insanın aklına herşey geliyor. cnm belki biliyosun ben de 2 yıla yakın sinan hocaya devam ettim. hem de diyette hiç taviz vermeden. ama malesef küçük ilerlemenin dışında değerlerimde düzelme olmadı. malesef sinan hocanın hastalarından faktör v leiden genleri hasta olanlar mthfr ler kadar çabuk ilerleyemiyor tabi bu benim kanaatim. ama hastanede gördüklerim kadarıyla bu fikre sahip oldum. belki yaş faktörü de etkilidir. yaşı daha genç olanlarda daha çabuk sonuç alınabiliniyordur belki. inş. sen benden çabuk sonuç elde edersin sinan hocada. ben malesef tedavisini yarım bırakmak zorunda kaldım. çünkü 2 yıla yakın gidince ve sonuç alamayınca ister istemez ne olacak sorusu kurcalıyor insanın aklını. ve radikal bir karar aldım. iğneye başladım hamilelikten önce. benim eşimde çok kızdı. sen kendi kafana göre tedavi yapıyosun. dr.a git ona göre hamile kal dedi. çocuk yapmıyorum zorlamı dedi. hem hastalıkla hem de çevreyle mücadele ediyoruz bizler. sinan hoca izin vermeyeceği için malesef ona gidemedim. hatta adet düzenim bozulmuştu ya hamile kalamazsam korkusu da sarmıştı. kesin bir problem var dedim ve çok şükür hamile kalabildim ve tabi birşey söylemek için erken ama ilk defa kalp atışı alabildik ve çok şükür 10. haftaya gelebildik. yani sen kesinlikle umudunu yitirme. tedavine devam et ama yüreğin ne diyorsa onu yap. sana tek tavsiyem bu. dualarımız senin için tedavin sonuç verir inş. diye yazmam da o yüzden. senden en kısa zamanda güzel haber bekliyoruz cnm. bir de sen iğne kullanırken mi bu kayıpların oldu kaçlık iğne kullandın coraspin kullandınmı bunları da yazarsan daha iyi bilgi edinmiş olabiliriz cnm senin hakkında ve belki fikir yürütebiliriz bildiğimiz kadarıyla.
Cnm benim evet ben de sinan hocaya 2 yıl kadar devam ettim bana da başka dr lar beklemeye gerek yok demesine rağmen sinan hocanın dediklerini harfi harfine uyguladım. Ama baktım olmuyor burada arkadaşların da desteğiyle iğneye 3 ay öncesinden başlayarak planlı hamile kaldım şimdi çok şükür 23 hafta olduk. Mutasyon larımı seninle hemen hemen aynı ama anladigim kadariyla diyet işi faktör 5 Leiden lerde ise yaramıyor yada çok geç sonuç veriyor. Karar senin cnm bence de denemende fayda var çok beklemek istemiyorsan. Bu iğneye erken başlatan dr da tolga ecemis eğer denemek istersen bir görün derim. Ben iğneyi önce kullandım sonra hamile kaldım. Hamile kalınca da anti faktör x a testi yle iğnenin dozu kontrol edildi doz düşük gelince iğnenin dozu 0.6 dan 0.8 e yükseltildi.Merhaba,mesajınızı internette araştırırken Tesadüfen okudum.ben de Sinan hocanın hastasıyım ve 1,5 Yıldır hamileliğe izin vermesini bekliyorum corasprin,bemiks,folbiol içerek.3 ay önce hala protein c rezistansım düşüktü.gecen hafta kan verdim, 1 ay sonra sonuclarım çıkacak ama çok umutsuzum. Mesajı yazmanızdan baya zaman gecmiş,şuna ne durumdasınız? Benim mutasyonların: faktör 5 Leiden,mthfr 1298 ve pai 4/5g Heterozigot. Kadın dogumcum beklemene gerek yok diyor,kafam çok Karışıktecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,belki bir umut olur. Teşekkürler...
Cnm benim allah acil şifalar versin inş.Kılosu düşük olan kızında kalça ultra sonununda kalça gelişmediği görüldü.bir ay sonra tekrar çağırdı dktr.onun tedavisi var.inşallah düzelir ama göz tansiyonuda çıktı.ciddi bi rahatsızlık.yarin cerrahpasadan randevu alcam.oraya yönlendirdi dktr
Cnm benim evet ben de sinan hocaya 2 yıl kadar devam ettim bana da başka dr lar beklemeye gerek yok demesine rağmen sinan hocanın dediklerini harfi harfine uyguladım. Ama baktım olmuyor burada arkadaşların da desteğiyle iğneye 3 ay öncesinden başlayarak planlı hamile kaldım şimdi çok şükür 23 hafta olduk. Mutasyon larımı seninle hemen hemen aynı ama anladigim kadariyla diyet işi faktör 5 Leiden lerde ise yaramıyor yada çok geç sonuç veriyor. Karar senin cnm bence de denemende fayda var çok beklemek istemiyorsan. Bu iğneye erken başlatan dr da tolga ecemis eğer denemek istersen bir görün derim. Ben iğneyi önce kullandım sonra hamile kaldım. Hamile kalınca da anti faktör x a testi yle iğnenin dozu kontrol edildi doz düşük gelince iğnenin dozu 0.6 dan 0.8 e yükseltildi.
Sinan hocanın bilgisine saygım sonsuz ama başka türlü olmuyor yaş geçiyor benim eşimde karşıydi ama risk almak durumundaydim. Tolga bey muayenehanesi nde bakıyor. Liv de doğum yapıyor. Diyete tam uymuyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum cnm. Arada fındık fıstık yiyorum. Abartmadan ama. Susam yüzünden helva yemiyordum çok severim halbuki bu ara yiyorum biraz :) Kızımız olacak inş. Allahtan dileğim sağlıkla doğması başka birşey düşünemiyorum şu an.Çok teşekkürler cevabın için.gecen hafta Sinan hocaya iğneye hamilelikten önce başlamayı sordum,olmaz vücudun kendi protein inaktive sistemini bloke ederiz,bu çok daha tehlikeli bi durum,Ömür boyu iğne kullanamazsın dedi.bunu duyan eşim, önce iğne başlamaya asla razı olmuyor.intten baktım dr Tolga ecemiş Liv de görünüyor? Öyle mi? 1 ay sonra çıkacak sonuclar, protein c rezistansı hala kötüyse Dr değiştirmeyi düşünüyorum.ankaradaki alternatif Prof,Dr değerlendircem artık...
Buarada metioninden fakir diyeti uygulamaya devam mı? Dr un o konuda ne diyor?
Sağlıkla al Bebeğini inşallah! Cinsiyeti ne? Benim sağlıkla dogum yaptıgım 5 yasında bir oğlum var.ikinciyi çok istiyorum.hayırlısı hepimiz için...
Cnm yaaaa allah yardimcin olsun minigini şifa versin inş. Çok üzüldüm. Ne zorluklarla karşılaştır inş. Bu da geçecek cnm.Bugün cerrahpasaya gidiyorum kizimda göz tansiyonu çıktı.internette tedavi ameliyat diyo.inşallah gerek kalmaz.
Cnm yaaaa allah yardimcin olsun minigini şifa versin inş. Çok üzüldüm. Ne zorluklarla karşılaştır inş. Bu da geçecek cnm.
Tolga Beye gittim. Senin gibi adetle birlikte iğne başladık. 2 ay denedim .Olmadı. Önümüzdeki ay son. 3 aydan fazla kullnma dedi. Allaha bırakıyorum .Hayırlısı olsun.Seldacim sen naptin devam ediyomuşun sinan hocaya
Amin cnm cumlemizin inş. Sağlıkla kucağımiza alırız. Benimde ilk 2 ay olmamıştı Kaplıcaya gitmiştim ondan sonra olmuştu. Tavsiye ederim aslında kaplicayi Ama mevsim kiş o yuzden pek bisey diyemiyorum hasta falan olmandan korkarim bu sefer. eğer imkanın varsa bu ay yumurtlama döneminde 2 3 gün Kaplıcaya kapanın esinle orada deneyin çok güzel Kaplıca Otelleri var ben önce Kızılcahamam da gitmiştim sonra haymana da. Ve çok deneme yapmamistik eşimle gergindik tam yumurtlama donemine gelmisti bu gerginlik ama çok şükür olmuştu. Etkisi varmı bilmiyorum ama arkadaşım da 5 kez asilama yapmisti olmamıştı eşi rahatladım diye götürmüş Kaplıcaya 2 gün kalmisti asilama yaptırmıştır gitmeden sonra orada deneme yapmışlar hangisi tuttu bilmem ama o ay hamile kaldı sonra dr a sormuş yumurtaları beslermis Kaplıcadaki sıcak su. Hakkında hayırlısı olsun cnm. Olması mi olmaması mi bizim için hayırlı bilemeyiz elimizden geleni yapıp dua edeceğiz yapacak başka bir şey yok cnm. Olmazsa da bir iki ay ara verirsin sonra tekrar denersinTolga Beye gittim. Senin gibi adetle birlikte iğne başladık. 2 ay denedim .Olmadı. Önümüzdeki ay son. 3 aydan fazla kullnma dedi. Allaha bırakıyorum .Hayırlısı olsun.
Senin ve bebişin sağlıklı olduğuna çok seviniyorum. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almak nesip etsin...
Vildan normal doğum yaptı bi sıkıntı olmadı ama tabi buna dr karar verecek cnm inş. En hayırlısı neyse o olurKizlar birsey sorucam benim haftaya 37.haftada cati muayenesi yapacak doktorum eger uygunsa cati yapim notmal dogumu deneyecegimizi söyledi sizce buzim durumumuzdakiler icin normal dogumun bi riski olurmu aslinda bende normal olmasini yapabilmeyi cok isterim ama bebek icin risk olustururmu ne dusünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?