- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.001
Ceren dogumuna cok az kalmis. Cok sukur sen de kavusacaksin bebisine az kaldi. Simdiden hayirli dogumlar diliyorum sana.Kizlar birsey sorucam benim haftaya 37.haftada cati muayenesi yapacak doktorum eger uygunsa cati yapim notmal dogumu deneyecegimizi söyledi sizce buzim durumumuzdakiler icin normal dogumun bi riski olurmu aslinda bende normal olmasini yapabilmeyi cok isterim ama bebek icin risk olustururmu ne dusünüyorsunuz
Kizlar yarin ipek bocegimin dogum gunu:)
Nasil da gecmis bir yil anlayamadim. Darisi tum hamilelere ve bebegini kucagina alanlara...
Emine evet hala inanamasamda son haftalara geldik çok şukür hayal bile edemiyordum ayy ipekte 1 yasina girmis nasil gecti zaman maşallah kuzuya saglikli bir ömür nasip etsin allahım insallah bizlerde böyle yazariz seneyeCeren dogumuna cok az kalmis. Cok sukur sen de kavusacaksin bebisine az kaldi. Simdiden hayirli dogumlar diliyorum sana.
Cok sevindim seni gorunce burcu. Ikinci cocuk da yolda demek. Cok sevindim.cok iyi yapmissin beklememekle. Mert de iki yasini bitirdi sanirim.Kızlar merhaba. Kaçınız beni tanıyor, kaçınız hala hatırlıyor bilmiyorum. Bundan yaklaşık 26 ay önce 4 tane kayıptan sonra oğlumu kucağıma almıştım. Mthfr 1298 homozigot mutasyon var bende ve Tolga hocanın hastasıyım. Sanırım birçok kişinin de ona gitmesine vesile olan kişiyim :)
Neyse 10 gün içinde 2. Oğlumu da doğuracağım inşallah. Buraya aylardır girmiyordum, umarım herşey yolunda gider. Haber vereyim istedim.
Zaman geciyor elif yaa.arkana donup bakiyorsun butun sikintilar gecmis gitmis.hepsi unutuluyor gidiyor. Ama yasarken sanki hic bitmeyecekmis gibi geliyor dimi?Maşallah emine.ne mutlu sana.inan bende günler hemen gecsede hemen buyuseler diyorum.Allahım banada göstersin o günleri.
Amin canim insallah. Insallah seneye senin bebisinin de dogum gununu kutlariz burdan...Emine evet hala inanamasamda son haftalara geldik çok şukür hayal bile edemiyordum ayy ipekte 1 yasina girmis nasil gecti zaman maşallah kuzuya saglikli bir ömür nasip etsin allahım insallah bizlerde böyle yazariz seneye
Oh maşallah rabbim ipek böceğinle ve sevdiklerine nice sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin inş.Kizlar yarin ipek bocegimin dogum gunu:)
Nasil da gecmis bir yil anlayamadim. Darisi tum hamilelere ve bebegini kucagina alanlara...
Seni gördüğüme ve ikinci bebeğinin haberine çok sevindim cnm evet senin sayende bir çok şey öğrendik burada ve bu sayede bir çok kişi bebisine kavuştu inş. Ben de kavuşmak üzereyim. Ins. Ikinci oğlunu da sağlıkla kucağına alirsinKızlar merhaba. Kaçınız beni tanıyor, kaçınız hala hatırlıyor bilmiyorum. Bundan yaklaşık 26 ay önce 4 tane kayıptan sonra oğlumu kucağıma almıştım. Mthfr 1298 homozigot mutasyon var bende ve Tolga hocanın hastasıyım. Sanırım birçok kişinin de ona gitmesine vesile olan kişiyim :)
Neyse 10 gün içinde 2. Oğlumu da doğuracağım inşallah. Buraya aylardır girmiyordum, umarım herşey yolunda gider. Haber vereyim istedim.
Seni gördüğüme ve ikinci bebeğinin haberine çok sevindim cnm evet senin sayende bir çok şey öğrendik burada ve bu sayede bir çok kişi bebisine kavuştu inş. Ben de kavuşmak üzereyim. Ins. Ikinci oğlunu da sağlıkla kucağına alirsin
Eminecim sağol. İpek'in doğumgünü kutlu olsun. Hep güzel günler görür inşallah.Cok sevindim seni gorunce burcu. Ikinci cocuk da yolda demek. Cok sevindim.cok iyi yapmissin beklememekle. Mert de iki yasini bitirdi sanirim.
evet ben burada ilk seninle konusmustum. Cok tedirgindim. Cok soru sordum sana ve cok sey ogrendim senden. Tolga hocayi da senin sayende tanidim. Evet cok kisinin ona gitmesine vesile oldun..
ne guzel ikinci de geliyor. Simdiden hayirli dogumlar diliyorum sana. Yorgun ve yogun gunlere sifirdsn baslayacaksin:) kolay gelsin.
Zaman geciyor elif yaa.arkana donup bakiyorsun butun sikintilar gecmis gitmis.hepsi unutuluyor gidiyor. Ama yasarken sanki hic bitmeyecekmis gibi geliyor dimi?
kucuk kizin nasil oldu.kontrolleri nasil gecti. Allah ona da sifa versin. Duzelir insallah korkma sen.
daha gectigimiz gunlerde igneyi nasil vurcaz, dik mi yan mi, biraz ilac disari siziyor vs... diye konusurken simdi cocuklarimizdan konusuyoruz cok sukur. Darisi butun arkadaslara...
Sagol senemcim. Sizin de dogumgununuz kutlu olsun. Pespese dogurduk. Aycan vardi bir de. Senden az once dogurmustu galiba. O da kayboldu gitti.Elifcim öncelikle geçmiş olsun canım Allahın izniyle anlatırlar bebekler imiz güçlü annelerin çocukları ve onlar bizden daha güçlü.emine öperim d günü kutlu olsun bizde geçen çtesi kutladik Rabbim çok büyük bize ne mutluluklar yaşatıyor darısı isteyen herkesin basina inşaallah. Burcu ilk tanıdığım bildiğim isim sendin burada gerçekten çok hakkın geçti bizlere Allah 2 evladına da ömür boyu sağlık versin saglikla al kucağına bebeğini de inşaallah. Dualarım tüm Hamilelerimize ve hamile kalmak isteyenlere başta da senaycim iza.
Buraya ilk üye olduģumda senin yazilarini görmüstüm ve hep en son ne yazdigini nasil tedavi uyguladigini takip etmistim mutasyonlarimizda ayniydi yankis hatirlamiyorsam senin 4 kayiptan sonra bebek sahibi olman benide umutlandirmisti senin gibi birçok kisi vardi ama ilk seni görmüstüm takip etmistim ve benimde birgün olurmu demistim.3.gebelikte igneye rağmn kaybedince iyice umutlarim kırılmıstı şuan 36 haftam bitti ve ben hala inanamiyorum kucağima alincaya kafarda inanamayacagim sanirim ikinci bebeginide umarim saglikla kucagina alirsin allaha Şükür bu günlere gelebildik allah bu yolda mücadele eden herkesin yardimcisi olsun çok gece aģladım.üzüldüm 2 yil boyunca acı ćektim ama sanirim vakti zamani var herseyin iyiki burasi var ve buradaki arkadaşlar sayesinde umut edebiliyor insan şimdi bile o günler aklima gelunce duygulandim yineKızlar merhaba. Kaçınız beni tanıyor, kaçınız hala hatırlıyor bilmiyorum. Bundan yaklaşık 26 ay önce 4 tane kayıptan sonra oğlumu kucağıma almıştım. Mthfr 1298 homozigot mutasyon var bende ve Tolga hocanın hastasıyım. Sanırım birçok kişinin de ona gitmesine vesile olan kişiyim :)
Cerencim gozlerim doldu okurken. Herseyin zamani var demekki.bu zaman hepimiz icin farkli isliyor. Seninle mayista beraber korunmayi birakacaktik. Ama nasip...Buraya ilk üye olduģumda senin yazilarini görmüstüm ve hep en son ne yazdigini nasil tedavi uyguladigini takip etmistim mutasyonlarimizda ayniydi yankis hatirlamiyorsam senin 4 kayiptan sonra bebek sahibi olman benide umutlandirmisti senin gibi birçok kisi vardi ama ilk seni görmüstüm takip etmistim ve benimde birgün olurmu demistim.3.gebelikte igneye rağmn kaybedince iyice umutlarim kırılmıstı şuan 36 haftam bitti ve ben hala inanamiyorum kucağima alincaya kafarda inanamayacagim sanirim ikinci bebeginide umarim saglikla kucagina alirsin allaha Şükür bu günlere gelebildik allah bu yolda mücadele eden herkesin yardimcisi olsun çok gece aģladım.üzüldüm 2 yil boyunca acı ćektim ama sanirim vakti zamani var herseyin iyiki burasi var ve buradaki arkadaşlar sayesinde umut edebiliyor insan şimdi bile o günler aklima gelunce duygulandim yine
Buraya ilk üye olduģumda senin yazilarini görmüstüm ve hep en son ne yazdigini nasil tedavi uyguladigini takip etmistim mutasyonlarimizda ayniydi yankis hatirlamiyorsam senin 4 kayiptan sonra bebek sahibi olman benide umutlandirmisti senin gibi birçok kisi vardi ama ilk seni görmüstüm takip etmistim ve benimde birgün olurmu demistim.3.gebelikte igneye rağmn kaybedince iyice umutlarim kırılmıstı şuan 36 haftam bitti ve ben hala inanamiyorum kucağima alincaya kafarda inanamayacagim sanirim ikinci bebeginide umarim saglikla kucagina alirsin allaha Şükür bu günlere gelebildik allah bu yolda mücadele eden herkesin yardimcisi olsun çok gece aģladım.üzüldüm 2 yil boyunca acı ćektim ama sanirim vakti zamani var herseyin iyiki burasi var ve buradaki arkadaşlar sayesinde umut edebiliyor insan şimdi bile o günler aklima gelunce duygulandim yine
Çok sevindim bu haftaya kadar geldiğine. İçin rahat olsun artık. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Buraya ilk üye olduģumda senin yazilarini görmüstüm ve hep en son ne yazdigini nasil tedavi uyguladigini takip etmistim mutasyonlarimizda ayniydi yankis hatirlamiyorsam senin 4 kayiptan sonra bebek sahibi olman benide umutlandirmisti senin gibi birçok kisi vardi ama ilk seni görmüstüm takip etmistim ve benimde birgün olurmu demistim.3.gebelikte igneye rağmn kaybedince iyice umutlarim kırılmıstı şuan 36 haftam bitti ve ben hala inanamiyorum kucağima alincaya kafarda inanamayacagim sanirim ikinci bebeginide umarim saglikla kucagina alirsin allaha Şükür bu günlere gelebildik allah bu yolda mücadele eden herkesin yardimcisi olsun çok gece aģladım.üzüldüm 2 yil boyunca acı ćektim ama sanirim vakti zamani var herseyin iyiki burasi var ve buradaki arkadaşlar sayesinde umut edebiliyor insan şimdi bile o günler aklima gelunce duygulandim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?