- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.021
Gozun aydin burcucum. Cok sukur sag saglim kucagina aldin. 21 inde dogdu degilmi. Ipekle ayni gun oglunun dogumgunu:) tahminin cikti:) bir gunle kova burcu oldu. Adi ne oldu oglunun. Mertin d.gunu 25 kasimmiydi:) benim hafizam bazi bilgileri istemeden kaydediyor:) bu oglunun d.gununu de unutmayacagim kesinlesti:)Kızlar Çarşamba akşam oğlumu kucağıma aldım. Kasılmalarım gerçek doğum kasılmalarıymış meğer. Gece apar topar sezeryana aldı Tolga hoca. Dün gece eve geldik, ikimiz de iyiyiz çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin tüm bekleyenlerin başına.
Sağol Emine. Evet 21 Ocak oldu doğumu, 23:30 da doğdu. Adını bora koyduk. Mert'in d.gününü doğru hatırlıyorsun valla helal olsun :)Gozun aydin burcucum. Cok sukur sag saglim kucagina aldin. 21 inde dogdu degilmi. Ipekle ayni gun oglunun dogumgunu:) tahminin cikti:) bir gunle kova burcu oldu. Adi ne oldu oglunun. Mertin d.gunu 25 kasimmiydi:) benim hafizam bazi bilgileri istemeden kaydediyor:) bu oglunun d.gununu de unutmayacagim kesinlesti:)
gule gule buyut oglunu.kolaylilar diliyorum sana...
Cnm yaa iki bebek bakiyo sun sen allah yardimcin olsun korkmustur da olabilir sen dua oku korku için dualar var internetten bak cnm başka sorunu da olabilir gaz falan inş. Geçer bebişlerin sağlıkla büyürlerBaşka sorum daha var:) kızımın biri uykuya kendini veremiyor.uykunun ortasında ağlamaya başlıyor.kucagma alıp pispisliyom.tekrar uyuyo.Korkuyomu acaba uykusunda.bugün sabahın 7sinden aksam 4.30a kadar uyumadi.57gunluk bebek için normal mi acaba.diğeri onun üzerine iki kere uyuyup uyandı.size soyleyemedim.utandım.43gunlukken kucagimdayken beraber düştük.Ayağım kaydı.bir bebeğe sahip cikamadim.o günden beri korkuyo gibi.
Elifcim bende mama yapiorum arkasinda kaynamis suya dio 10 dk falan yazmio ben cam kattle aldim suyu kaynatiorum icinde duruo mama yapicak oldumu calsitirom isinana kadar elimle distan kontrol ediorum kapiorum hemen sonra biberona koyuorum olcusu kadar eger sicak olmussa soguk suyun altinda bibetonu tutup sogutuorum uyku konusuna gelince henuz bir duzeni olmadigindandr zaman zaman bizde duzensizlikler hatta uykudan korkuyla uynamalr falan yasioruz 3 aylil olacaz ama hala bi duzeni yok gaz oldugu icin ne zaman nasil olacagi belli olmuo bebeklerinMama yapan arkadaşlar.sorum olcakti .Mama hazırlanırken suyu 10dk kaynatıp öyle yapın yaziyo.ben önceden fazladan 10dk suyu kaynatıp sonradan mama yaparken onu kullanıyorum.onu sıcak suya koyup ilitip veriyodum.bana boyle yaparsan mama çiğ olur.kaynar suyla yapıp soğuk suda ilit dediler.sİz nasıl yapıyorsunuz mamayı.
Elifcim bende mama yapiorum arkasinda kaynamis suya dio 10 dk falan yazmio ben cam kattle aldim suyu kaynatiorum icinde duruo mama yapicak oldumu calsitirom isinana kadar elimle distan kontrol ediorum kapiorum hemen sonra biberona koyuorum olcusu kadar eger sicak olmussa soguk suyun altinda bibetonu tutup sogutuorum uyku konusuna gelince henuz bir duzeni olmadigindandr zaman zaman bizde duzensizlikler hatta uykudan korkuyla uynamalr falan yasioruz 3 aylil olacaz ama hala bi duzeni yok gaz oldugu icin ne zaman nasil olacagi belli olmuo bebeklerin
Bebelac denedim ise yaramadi hipp combiotik kullaniorum kabizligi bitti cok sukur bazen hergun bazen gunasiri yapio ama kati degil gazli yapio gaza care bulamdik malesef yinede buna sukur kabizken katilana kadar aglardi yapmaya calisirken bacaklarini kaldirir ole beklerdik yapsin die simdi kendilginden yapio ayrica her mamaya bikac damla zeytinyagi damlatiorm doktoru soyledi deneyebilirsin sende ayrica aptamil comformile gelince icinde glikoz surubu vardi bizde o nedenle denemedik aptamil nutripro kulanmistik dogdugunda ama kabizlik yapti cok fazla keske anne sutu alsaydi beni reddetmeseydi hastanediki hemsirelere cok kiziorum dusundukce sutun yok deyip sezeryansin 2 gun sonra die hemen verdiler mamayi emzireyim dedgimde uykusunu bolme falan dediler bi kere denediler tutmadi zaten bebegim yok gogus ucun yok falan deyip ugrasmadilar anlatmadilar benimde ilk bebek tecrubesizligim keske mamada alsa kucagimda memede tutsaydim kokumu alsaydi falan diorum ama kismet boyleymis ben beceremedim cok denedim evde ama mamaya biberona alisti hemen emmek zor geldi benim pasayaHangi mamayi kullanıyorum cnm.ben aptamil conformil kullanıyorum.değiştirmek istiyorum.gdolu diye.Kizimin teki kabız.bebelac alcaktim.o daha kotu yapar dedi eczane.ya hipp yada smilac önerdi.yarin smilac alcam.bakalım kızlar sever inşallah.
Ketlda onceden bol miktarda su kaynatiyorum. Onu cam surahiye koyuyorum.ihtiyac duyunca onu cezvede isitip istedigim isiya gelince biberona koyup mama koyuyorum.Mama yapan arkadaşlar.sorum olcakti .Mama hazırlanırken suyu 10dk kaynatıp öyle yapın yaziyo.ben önceden fazladan 10dk suyu kaynatıp sonradan mama yaparken onu kullanıyorum.onu sıcak suya koyup ilitip veriyodum.bana boyle yaparsan mama çiğ olur.kaynar suyla yapıp soğuk suda ilit dediler.sİz nasıl yapıyorsunuz mamayı.
Ketlda onceden bol miktarda su kaynatiyorum. Onu cam surahiye koyuyorum.ihtiyac duyunca onu cezvede isitip istedigim isiya gelince biberona koyup mama koyuyorum.Mama yapan arkadaşlar.sorum olcakti .Mama hazırlanırken suyu 10dk kaynatıp öyle yapın yaziyo.ben önceden fazladan 10dk suyu kaynatıp sonradan mama yaparken onu kullanıyorum.onu sıcak suya koyup ilitip veriyodum.bana boyle yaparsan mama çiğ olur.kaynar suyla yapıp soğuk suda ilit dediler.sİz nasıl yapıyorsunuz mamayı.
Bebelac denedim ise yaramadi hipp combiotik kullaniorum kabizligi bitti cok sukur bazen hergun bazen gunasiri yapio ama kati degil gazli yapio gaza care bulamdik malesef yinede buna sukur kabizken katilana kadar aglardi yapmaya calisirken bacaklarini kaldirir ole beklerdik yapsin die simdi kendilginden yapio ayrica her mamaya bikac damla zeytinyagi damlatiorm doktoru soyledi deneyebilirsin sende ayrica aptamil comformile gelince icinde glikoz surubu vardi bizde o nedenle denemedik aptamil nutripro kulanmistik dogdugunda ama kabizlik yapti cok fazla keske anne sutu alsaydi beni reddetmeseydi hastanediki hemsirelere cok kiziorum dusundukce sutun yok deyip sezeryansin 2 gun sonra die hemen verdiler mamayi emzireyim dedgimde uykusunu bolme falan dediler bi kere denediler tutmadi zaten bebegim yok gogus ucun yok falan deyip ugrasmadilar anlatmadilar benimde ilk bebek tecrubesizligim keske mamada alsa kucagimda memede tutsaydim kokumu alsaydi falan diorum ama kismet boyleymis ben beceremedim cok denedim evde ama mamaya biberona alisti hemen emmek zor geldi benim pasaya
Ketlda onceden bol miktarda su kaynatiyorum. Onu cam surahiye koyuyorum.ihtiyac duyunca onu cezvede isitip istedigim isiya gelince biberona koyup mama koyuyorum.
Elif
bebelac aptamilin yan urunu.
ben de basta senin gibi gdo yuzunden sma kullaniyordum.kabizdi. mecbur kalinca aptamil kullandim.cok memnun kaldim.gdo mdo artik napiyim.
Kizlar merhaba. Hepiniz igne kullaniyorsunuz. Bende hamileligimin başindan beri clexan kullaniyorum doğum yaklasiyor. Dogum yaptiktan sonra igne kullandinizmi? Kullandiysaniz kac gun. Benim doktorum gerek yok dedi. Ama ben endise ettim. Birde size sorayim dedim.
Canim bebegini saglikla al inşaallah kucağına. Benim drum da gerekli görmedi mutasyonum mthfr homozigot .genellikle faktör V olunca kullandırıyorlar galiba.senin mutasyon nedir?Kizlar merhaba. Hepiniz igne kullaniyorsunuz. Bende hamileligimin başindan beri clexan kullaniyorum doğum yaklasiyor. Dogum yaptiktan sonra igne kullandinizmi? Kullandiysaniz kac gun. Benim doktorum gerek yok dedi. Ama ben endise ettim. Birde size sorayim dedim.
Benimde mthfr homozigt mutasyonum dogum sonrasi kullanmadim igne bir sorun yasamadim cok sukur bende endiseliydim ama o dogunca zaten yogunluktan kendim aklima bile gelmedim insallah sende sorunsuz atlatirsin saglikla bebegini alirsin kucaginaKizlar merhaba. Hepiniz igne kullaniyorsunuz. Bende hamileligimin başindan beri clexan kullaniyorum doğum yaklasiyor. Dogum yaptiktan sonra igne kullandinizmi? Kullandiysaniz kac gun. Benim doktorum gerek yok dedi. Ama ben endise ettim. Birde size sorayim dedim.
Benimde mthfr homozigt mutasyonum dogum sonrasi kullanmadim igne bir sorun yasamadim cok sukur bende endiseliydim ama o dogunca zaten yogunluktan kendim aklima bile gelmedim insallah sende sorunsuz atlatirsin saglikla bebegini alirsin kucagina
Elifcim buarada bebelac aptamille ayni die biliorum bende ama icerikler farkli olabilir tabiki karar senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?