Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Banada bebelac aptamilin bir alt ürünü dediler.ben çok gaz yapıyo diye istemiyorum.eşim ucuz diye istiyor.malum ikiz.mamalarda pahalı.bizimkilerde iştahlı.adam bir yol bulmaya çalışıyor garibim.
Haklisin mama ucuz diil 2-3 gunde bir kutu bitio 30lira hipp ikiz olunca bide allah yardim etsin bebeklere saglik sizede guc versin
sayfa sakinlesti meryem senin bebek nasil iyimisiniz cerenden haber varmi dogum ne zaman

Haklisin mama ucuz diil 2-3 gunde bir kutu bitio 30lira hipp ikiz olunca bide allah yardim etsin bebeklere saglik sizede guc versin
sayfa sakinlesti meryem senin bebek nasil iyimisiniz cerenden haber varmi dogum ne zaman

Haklisin artık in cin top oynuyor sayfada :) ben adet olmuştum.12gun oldu bitmedi.bugünde karnim acimaya başladı.sertleşti sisti.dktra gitsem iyi olcakta bebeklerden nasıl gidim.doğumdan sonra ilk adeti boyle uzun siren oldumu.enfeksiyon olabilir Allah korusun.

Benim 3 aydir surekli leklenmem devam edio arada adet oldum dikisimde karnimda agrida oluo ara ara dr a gittim dedgin gibi enfeksiyon falan olmasin die ultronsonla bakti icerde sorun yokmus cok sukur dikiste iyi ama agri aci oluo malesef dikkat etmek gerekil biraz ama bebek buyudu indir kaldir agir gelio kanama sorunu icin bana dogum kontrol hapi onerdi ssimdilik kullanmayi dusunmuorum malum pihtilasma var zaten riskli sonucta bakalim yoluna girer insallah sende bi firsat bulup kontrol ol canim icinde rahat olur
senay senin ne kadar kaldi kacinci haftadasin buyudunuz masallah

Cnm benim daha var :)) 26 hafta 4 günlük olduk çok şükür bugünleri gösteren rabbime. Minik minik kipirdiyo minnosum. Sizler de yogunsun uz maşallah bakalım ben de bu yoğunluklara hazırlanıyorum. Ceren de doğusunda bir ben kalicam hamile inş. En kısa zamanda Selda ve emel de güzel haberler verirler

Dktra gittim.doğumdan sonra düzensizlik olabilir.birkaç ay sonra düzene gidersin dedi.ultrasonla baktı.sorun çıkmadı şükür.

İyi dileklerin için çok teşekkürler. İnşallah sen de hayırlı, sağlıklı şekilde kucağına alırsın...

Güle güle büyüt. Rabbim hayırlı, sağlılı büyütmek nasip etsin....

Kızlar nasılsınız.Sesimiz çıkmıyor.şenay hamilelik nasıl gidiyo.bebisleri olan minnoslar nasıl.moraller iyimi.bende bir kizimda göz tansiyonu çıkmıştı ya onla ugrasiyoz.cuma kan tahlili röntgen EKG çekildi.dktr sonuçları iyi görürse 19unda narkoz verilecek Minnacık yavruma.18indede kalça ultrasonu var.normal cikmamisti inşallah düzelmiştir.

kızlar bugün dr kontrolüm vardı çok şükür iyiymiş kızımız. inş. sonuna kadar gider böyle. haftaya tekrar çağırdı.
Masallah kuzuya insallah senaycim 30 haftadan sonrasi hizli gecio bence az kaldi tadini cikar ben simdi cok ozluorum o gunleri cok yorucuymus insanin kendine hic vakti olmuo calisan insan icin ozellikle eve kapanmak zor oluo ama allah saglik versin buyuyecekler insallah rahatlicaz sonra
valla bizim gazimiz biraz azaldi belki ama hala devam 3 ayda bitmedi bakalim ne zaman biticek oglum huzurlu bir bebek olsun istiorum mamasini yerken kendini o kadar zorluoki alttan gaz cikio ama agzi burnu kayio kendini sikarken senin minikte yazik yavruma neler yasadi insallah duzelir en kisa zamanda hersey narkoz verilcek demissin amlytmi olcak yazmissindir belki ama kacirmisim ben herlde

Ah cnm yaaa kiyamam ben nasıl da zor şeyler yaşadınız hem sen hem bebişlerin inş. Hepsi geçecek cnm rabbim dermansiz dert vermesin

Hakikaten artık bana şimdi daha çabuk geciyo haftalar kıpırtıları ni hissedince demekki nasıl olsa iyi diye daha rahat oluyormuş gerçekten. Hiçbişey hissetmeyince acaba iyi mi diye kalbi atıyomu acaba diye günler geçiyordu. çok şükür bugünleri gösteren rabbime. Ins. Cnm rabbim sizin bebislerinize de sağlık sıhhat versin

27 haftalık olduk cnm çok şükür ağırlığı da iyi dedi dr 1100 gr mış. inş. herşey yolunda gider bakalım.

Bi kızımda ayni dun gece ikinmaktan uyuyamadi.bisaat bile uyuyamadim oyuzden.narkoz verince napcaklar bilmiyorum.sonuçları dktr begenirse narkoz verilecek.ayin 19una 2.5aylik oluyo.hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…