- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.061
Hayirlisi olsun selda. Insallah en hayirli zamanda olur senin icin.Emineciğim, evet üçüncü ay denemesindeyim. Olmazsa ne yapacağım bilmiyorum.... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Canim benim hayirlisiyla saglikla al inşaallah kucağına her gece duamdasin sen de.Kizlar merhaba bugün hastaneye yattim besin zehirlenmesi oldum ishal ve asiri mide bulantisi var..39 arti 2 oldum normal dogumu bekliyorduk ama doktorum hala sancin yok 40 i gecmek korkutuyor dedi bebegin kordonu ensesindeymis. Serum taktilar eger agrilarim azalmaz ise sabah sezeryan ile alacaklaarmis ama bu mide sikayetim gecerse pazartesi alacakmis..bakalim kismet ne olacak..kendinize iyi bakin
Cnm benim cok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun sağ saglim bebisine kavusursun inş.Kizlar merhaba bugün hastaneye yattim besin zehirlenmesi oldum ishal ve asiri mide bulantisi var..39 arti 2 oldum normal dogumu bekliyorduk ama doktorum hala sancin yok 40 i gecmek korkutuyor dedi bebegin kordonu ensesindeymis. Serum taktilar eger agrilarim azalmaz ise sabah sezeryan ile alacaklaarmis ama bu mide sikayetim gecerse pazartesi alacakmis..bakalim kismet ne olacak..kendinize iyi bakin
Kizlar merhaba bugün hastaneye yattim besin zehirlenmesi oldum ishal ve asiri mide bulantisi var..39 arti 2 oldum normal dogumu bekliyorduk ama doktorum hala sancin yok 40 i gecmek korkutuyor dedi bebegin kordonu ensesindeymis. Serum taktilar eger agrilarim azalmaz ise sabah sezeryan ile alacaklaarmis ama bu mide sikayetim gecerse pazartesi alacakmis..bakalim kismet ne olacak..kendinize iyi bakin
Elifcim Rabbim yardimcin olsun inşaallah .geçecek bu günler de bebeklerine evcilikler oynatacaksin saglikla inşaallah. Ben de oğlumdan çok vakit bulamıyorum çok şükür ama takipteyim hepinizi. Uyku düzeni bozuldu gece gündüz karıştı ama iyi çok şükür darısı tüm arkadaşlarımızın başına Allah böyle zorluklar yaşatsın. Tek başına bakıyorum oğluma ve tamamen eve kapandım öğretmenlik günlerimi de çok özlüyorum kısmet böyle oldu 7.24 ev hanimligi zormuş kızlar ...
Canim benim inan ki en iyi bizler anlıyoruz halimizi. Allahım sana 2 kat güç kuvvet versin maddi manevi.Kaynanana da diyecek lafım yok sağlıklı olsun da bi de ona bakmak zorunda kalma.herhalde en iyi dua bu:)Cnm ben ne dışarı cikabiliyorum.ne ev isi yapabiliyorum ne esimle ilgilene biliyorum.kendimi hic sorma.banyo bile yapamiyorum.okadar yani.oyuzden çok zorlaniyorum.gece olsun istemiyorum.uykusuzluk çok kotu.ikisi bir agladiklarini düşün.ozaman hangi birine bakcagmi sasiriyorum.yanımda biri olursa iyi.yoksa hapi yuttum.bunlar için çok uğraştım.çok bekledim ama bunalım içindeyim.içim bir tuhaf.bakamicam endisesindeyim.ev isini hamilelikte de erken doğum olmasın diye yapmamıştır.şimdide bebeklerden hic fırsatın yok.evi supurebilsem benim için lüks bile.kaynanam ve eşim yardim ediyorlar sağ olsunlar ama bütün sorumluluk benim.eşim çalışıyor yoruluyo sonuçta.kaynanam da evde durmuyor maşallah.bugünlerde hayirlisiyla geçer inşallah.bugünlerde ozlicem.
Hayirlisi olsun ceren. Allah kolaylikla bebegini kucagina almayi nasip etsin. Iyi haberlerini bekliyoruz.Kizlar yarin nasipse sezeryan ile dogum yapicam sabah 7 de hastanede olucam 9 gibi alicak iceri..dualarinizi eksik etmeyin nolur....Elif hiç sancim yok 39 +5 fln oldum sanirim doktor riske atmayalim suyu azaliyor kordonu ensesinde fln diyor.öyle diyince hemen tamam dedik.belkide korktum iste yoksa bende normali bekledim yoksa gecen hafta alacakti..ama hayirlisi belkide gece sancim tutar bellimi olur.suan hic sancim cikmio nstde ve acilmam yok bu durumda acaba suni sanci ile normal dogum yaptirabilirmiki bilmiyorum..
Cnm allah yardimcin olsun sana da vildan gibi inş. Gece sancı gelirde yarın sabaha normal dogurursun nasip bu işler sezeryan olursa da önemli değil önemli olan bizim tek hedefimiz olan bebişleri mize kavuşmak gerisi teferruat :) sana hemen doğum duası yapıştıriyim cnmKizlar yarin nasipse sezeryan ile dogum yapicam sabah 7 de hastanede olucam 9 gibi alicak iceri..dualarinizi eksik etmeyin nolur....Elif hiç sancim yok 39 +5 fln oldum sanirim doktor riske atmayalim suyu azaliyor kordonu ensesinde fln diyor.öyle diyince hemen tamam dedik.belkide korktum iste yoksa bende normali bekledim yoksa gecen hafta alacakti..ama hayirlisi belkide gece sancim tutar bellimi olur.suan hic sancim cikmio nstde ve acilmam yok bu durumda acaba suni sanci ile normal dogum yaptirabilirmiki bilmiyorum..
Ayyy evet emine yaaaaa inş. Sag saglim kavusuruz kizimiz a adı da belirlendi çok şükür önce kabul ettirememistim esime ama ilk adı olarak razı oldu çok sukur kizimiz zeynep Asya olacak inş.Hayirlisi olsun ceren. Allah kolaylikla bebegini kucagina almayi nasip etsin. Iyi haberlerini bekliyoruz.
sira senaya geciyor nihayet:)
Canim benim inan ki en iyi bizler anlıyoruz halimizi. Allahım sana 2 kat güç kuvvet versin maddi manevi.Kaynanana da diyecek lafım yok sağlıklı olsun da bi de ona bakmak zorunda kalma.herhalde en iyi dua bu:)
Kizlar yarin nasipse sezeryan ile dogum yapicam sabah 7 de hastanede olucam 9 gibi alicak iceri..dualarinizi eksik etmeyin nolur....Elif hiç sancim yok 39 +5 fln oldum sanirim doktor riske atmayalim suyu azaliyor kordonu ensesinde fln diyor.öyle diyince hemen tamam dedik.belkide korktum iste yoksa bende normali bekledim yoksa gecen hafta alacakti..ama hayirlisi belkide gece sancim tutar bellimi olur.suan hic sancim cikmio nstde ve acilmam yok bu durumda acaba suni sanci ile normal dogum yaptirabilirmiki bilmiyorum..
Ayyy evet emine yaaaaa inş. Sag saglim kavusuruz kizimiz a adı da belirlendi çok şükür önce kabul ettirememistim esime ama ilk adı olarak razı oldu çok sukur kizimiz zeynep Asya olacak inş.
Cnm hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı buyutsun inş. Bebisinin hastalandı kötü olmuş üzüldüm inş. Çabuk toparlar cnm allah yardimcin olsun.Kizlar ben dün dogum yaptim cok sükür rabbime..ama kizim in gece atesi cikti ka tahlili yaptlar ve crp degeri falan yüksek diye en az 10 gün yeni dogan yogunbakimda yatiracaklarini söylediler.çok üzgünüm kokusunu alip birakmak cok zor okdu tamam bunada sükür ama çok özledim simdiden.sütümüdr sagmaya cakisiyorum ama ilk gnler olduu icin cok zor oluyor.elif sen ne yaptin sütünü saviptami vermistin o dönem benim ilk günler olduundanmi bu kadar az geliyor sütüm
Kizlar ben dün dogum yaptim cok sükür rabbime..ama kizim in gece atesi cikti ka tahlili yaptlar ve crp degeri falan yüksek diye en az 10 gün yeni dogan yogunbakimda yatiracaklarini söylediler.çok üzgünüm kokusunu alip birakmak cok zor okdu tamam bunada sükür ama çok özledim simdiden.sütümüdr sagmaya cakisiyorum ama ilk gnler olduu icin cok zor oluyor.elif sen ne yaptin sütünü saviptami vermistin o dönem benim ilk günler olduundanmi bu kadar az geliyor sütüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?