- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.081
Hayirli olsun ceren. Gule gule buyut kizini. Demekki senin rahatsizlanmanin sebebi kizinmis.iyi ki beklememis sezeryan olmussun. Duzelir merak etme. Dunyaya geldiya cok sukur. Zor tabi ama uzulup sutunu etkileme.Kizlar ben dün dogum yaptim cok sükür rabbime..ama kizim in gece atesi cikti ka tahlili yaptlar ve crp degeri falan yüksek diye en az 10 gün yeni dogan yogunbakimda yatiracaklarini söylediler.çok üzgünüm kokusunu alip birakmak cok zor okdu tamam bunada sükür ama çok özledim simdiden.sütümüdr sagmaya cakisiyorum ama ilk gnler olduu icin cok zor oluyor.elif sen ne yaptin sütünü saviptami vermistin o dönem benim ilk günler olduundanmi bu kadar az geliyor sütüm
Kizinin ismini cok begendim.gule gule kullan:)Ayyy evet emine yaaaaa inş. Sag saglim kavusuruz kizimiz a adı da belirlendi çok şükür önce kabul ettirememistim esime ama ilk adı olarak razı oldu çok sukur kizimiz zeynep Asya olacak inş.
Tsk ederim cnm benim de hoşuma gitti zeynep ismi için çok mücadele verdim en sonunda tamam senin dediğin olsun dedi ama ona da kiyamadim o da Asya istedi aslında iki isim isteme meme rağmen böyle oldu. Hayırlı evlat olsun da önemli olan o. Evet cnm nihayet sora bana geldi :) bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun darısı isteyen herkese olsun inş.Kizinin ismini cok begendim.gule gule kullan:)
Sirayi aldin senay. Hadi hayirlisi....
Kizlar ben dün dogum yaptim cok sükür rabbime..ama kizim in gece atesi cikti ka tahlili yaptlar ve crp degeri falan yüksek diye en az 10 gün yeni dogan yogunbakimda yatiracaklarini söylediler.çok üzgünüm kokusunu alip birakmak cok zor okdu tamam bunada sükür ama çok özledim simdiden.sütümüdr sagmaya cakisiyorum ama ilk gnler olduu icin cok zor oluyor.elif sen ne yaptin sütünü saviptami vermistin o dönem benim ilk günler olduundanmi bu kadar az geliyor sütüm
Gözünaydın canım. Allah bir daha yaşatmasın. Bu sefer sağlıkla kucağına al inşallah. Ne kadarlık hamilesin? Tedaviyle mi gebe kaldın?Slm arkadaşlar .ben de oğlumu bi sene önce preeklemsiden kaybettim. Tahliller de pıhtılaşma çıktı. Şimdi elhamdulillah tekrar hamileyim. Sizler hamileliğinizle ne yaptınız neler kullandınız. Doktor diyet verdimi. Yasak koyduğu yiyecekler oldumu yardimci olursaniz çok sevinirim çok korkum var
Amin aminnn rabbim herkesi sevibdirsin.Elhamdulillah normal gebe kaldım ama yaklaşık 10 aydır korunmuyorumGözünaydın canım. Allah bir daha yaşatmasın. Bu sefer sağlıkla kucağına al inşallah. Ne kadarlık hamilesin? Tedaviyle mi gebe kaldın?
selam canım doğum yaptın mı? ben arada bakıyorum beni hatırladın mı bilmiyorum benimde 2 kaybım va sinan hocaya gidiyordun en son şuan doktorun kim nasıl bir tedavi izledin biraz bilgi verir misin inşallah rabbim banada nasip eder ben sonuncuda 0.4 cleksan kullandım ama yinede kalbi durdu bende burada sona gelip doğurduğum günleri görür müyüm kiTsk ederim cnm benim de hoşuma gitti zeynep ismi için çok mücadele verdim en sonunda tamam senin dediğin olsun dedi ama ona da kiyamadim o da Asya istedi aslında iki isim isteme meme rağmen böyle oldu. Hayırlı evlat olsun da önemli olan o. Evet cnm nihayet sora bana geldi :) bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun darısı isteyen herkese olsun inş.
Moralim çok bozuk kızlar.çok üzgünüm.gozgore gore sutum kesildi.pompam bozuldu.27saat sagamadim.çalışınca gogsumu boşaltım.sonraki sagmalarimda gelmedi.dünden beri kaç kere sagdim.sutum gelmiyor.daha 2.5ayligiz.çok küçükler.6ayliga kadar sagabilseydim.gündüz sut veriyodum gece mama.gelir sağ diyorlar ama gelmiyo
Hayirli olsun insalah saglikla kucagina alirsin folbiol ve clexane 0.4 kullandim doguma kadar ikisinede d3vam ettim ozel diyet uygulamdim ama limon tukettim her gunSlm arkadaşlar .ben de oğlumu bi sene önce preeklemsiden kaybettim. Tahliller de pıhtılaşma çıktı. Şimdi elhamdulillah tekrar hamileyim. Sizler hamileliğinizle ne yaptınız neler kullandınız. Doktor diyet verdimi. Yasak koyduğu yiyecekler oldumu yardimci olursaniz çok sevinirim çok korkum var
Cnm benim Vazgeçme muhakkak olacak önemli olan hamile kalabiliyor olman evet bu bana da sacma geliyodu ama doğruyu ben de seninle aynı korkuları yaşadım bana sanki herkes doğurur bir ben doğuramam gibi geliyordu çünkü ben kalp atışı bile alamıyorum o ilk pit pitlari duyduğum ani anlatamam sana şimdi aynı heyecan ve mutluluğu kızım kipirdadiginda hissediyorum çok şükür 29 hafta olduk daha dogurmadim inş. Rabbim o günleri de gösterir. Evet hepimiz dr dr gezdik çeşit çeşit tedavi uyguladık ben her dr tedavisinden biraz karma yaptım 2 yıl kadar sinan hocaya gittim o ne dedıyse yaptım ama baktım olmuyo kayseriye ankarada dr a gittim hamile kalmam yönünde söyleyince sinan hocanın tedavi yöntemini bırakmadan tolga hocanın iğneye erken başlama yöntemini denedim ve 3 ay igne kullanarak hamile kalmayi denedim 3. Ay hamile kaldım çok şükür ve simdi de kizimiz bekliyoruz. Ben hsmile kalmadan önce bemiks folbiol coraspin prednol kullanıyodum bunlar sinan hocanin verdigi ilaclardi bir de diyetimiz varxi tabi bunun üstüne 0. 6 clexane 3 ay kullandım ve hamile kaldım hamile kalınca bemiks folbiol coraspin deltacortril elevit ve 0.8 clexane kullandım diyete yine dikkat ettim cnm darısı sana ve tum isteyenlere olsun inş.tam 2 senedir bu topiği takip ediyorum emine aslı hamileydi ilk zamanlar şenay elif nasıl bekleyip doktor doktor gezdiler hele elifin ikizleri oldu esmiras mihrimah pıhtıcanlar sizlerden çok şey öğrendim okudum gittim tahlilleri kendi çabalarımla yaptırdım içime sıkıntı girince buradan güzel haberlerinizi okuyup rahatlıyorum neden olmasın diyorum bende birgün yazıp burada okuyanlara umut olurum inşallah diyorum
Slm arkadaşlar .ben de oğlumu bi sene önce preeklemsiden kaybettim. Tahliller de pıhtılaşma çıktı. Şimdi elhamdulillah tekrar hamileyim. Sizler hamileliğinizle ne yaptınız neler kullandınız. Doktor diyet verdimi. Yasak koyduğu yiyecekler oldumu yardimci olursaniz çok sevinirim çok korkum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?