Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cok sukur cnm yaaa hala rüya gibi geliyo bana bir yandan çok mutluyum bir tanım da ister istemez korkuyo malum yaşadıklarımızdan sonra. Herhalde kucağıma alıncaya kadar inanamiycam 29 haftaya girdik çok şükür kocaman bir karnim var ama ben onu çok seviyorum ne de olsa minik kızım var eşim bugün yine aldıralim dogur gitsin yeter tasidiğın diyo yaaa dedim Allah bu nimeti boşuna kadınlara vermedi. 40 yil taşımak gerekse tasirım. Sonuçta ona kavuşmak var. O da her an bişey olacak korkusu yaşıyo herhalde canlı canlı görmek istiyo. Maşallah hakikaten daha dün gibi senin de dofum yaptığın günler demek o kadar olmus zaman çok çabuk geciyo. Rabbim evlendikleri günleri de göstersin inş. Bu da çok uzak geliyo şimdi ama nasip kismet :)

Umut olursun tabiiki hepimiz yaşadık bu duyguyu istedik çabaladik ve dua ettik ve hâlâ da hem hamileler hem doğuranlar hem de isteyenler için dua edeceğiz. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasib etsin sizlere de inşallah. Amin

Hayırlı olsun cnm.olumlu dusunki olumlu olsun.

Ah cnm benim iki bebeği kime birakım de dinleneyim.saat gecenin 3u ve uyumafilar.sabah 7.30cikcaz hastane için.rop muayeneleri var.yatabilrsem 6da kalkıp namaz kil.sut sağ.onları doyur.hazırla anca 7.30olur.uyumayinca çok kotu oluyorum gündüzleri.Allahım güç kuvvet versin bana.bütün annelere.

Eşinde bi tuhaf.ben 34haftalik dogurdum.hastane hastane dolasiyoz.prameture olmak çok zor.Minnacık oluyorlar.ememiyolar.günlerce kuvezde kalıyorlar.biberona alisiyolar.rop muayenesiydi.beta muayenesiydi.bitmedi biturlu.ropa habire cagriyolar.kaç kere gittik unuttum.betayi bır kızım geçti.diğeri geçemedi.birinde göz tansiyonu ile kalça sorunu var.randevularda o kara kısa denk geldi.birine gidemedik.diğerine zar zor gittik.işimizi halledemeden döndük.burnu tıkalı diye narkoz vermediler.halbuki sürekli ikisininde öyle.orti bebeyle cekiyoz ama yarına ayni oluyo.inşallah hayirlisiyla zamanında dogurursun.kucagna alıp evine gelirsin.çopur çopur seni emer.sağlıklı olur inşallah.

Mthfr 1298 heterozigot ve protein s çok düşük . Bide sizler hemetologo gittiniz mi. Hafta sonu profa gittim ama beni hiç memnun etmedi. Sorularima zorla cevap verdi. Pıhtılaşma da Igne nin dozu için test yapiliyormus siz yaptirdiniz ki. Ban aramadi. Hiç yasak vermedi. Normal bi gebe gibi davrandı. Icim Hiç rahat degil

Allah razı olsun. Günde bi tane mi kullandınız ıgneyi. Bide pıhtılaşma değerleriniz neydi. Heterozigot mu honozigot mu hangileri
Igneyi gunde bir kulladim en basta corasprinde kullaniodum kanamali bi gebelik oldu 4 bucuk aya kadar lekelenmelerim oldu 2. Ayda kestik aspirini tek igne kullandim igne dozu icin degilde kanamalrim oldugu icin arada aptt degerime bakiodu dr um baktimki zaman ilerledikce aptt dusuo kivi alerjim ldugundan kivi tuketemiorum limon tukettim bende ve aptt degerim yukselmisti dogumda bakildiginda faydasi oldugunu dusunuorum yani mutasyonlarima gelince mthfr 1298 homozigtum bana faktor 5 faktor 2 ve mthfr ler bakildi baska bakilmadi bi tane kalbi atmayan gebelik sonucu kurtajim var birde kimyasal gebeligim 3. De cok sukur aldim kucagima allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Hematlog olayina benim lekelenmelerim igne ypaptigim yerden bi sure sonra kanama oldugu ve burun kanamalrim oldugu icin vede aptt degirim igneye ragmen dustugu icin hematoga gidebilecegimi soylemisti ayrintilda gittigim perinatlog ama ben gitmedim kendi dr umda dozun zayif oldugum icin uygun oldugunu soyluodu biraz allaha biraktim acikcasi o donem cok bunalmistim olacagi varsa olacak dr dr gezmeyecegim dedim cok sukur sorun yasamadim

Aminn

aminnn aminn. Rabbim.saglik sıhhat versin size bagislasin. Bende elimden geldiği kadar kivi yemeye calisiom. Benim de bi dusuk bide erken dogumla melek oldu insallah bu sayar bende sağ saglim kucağıma alirim

Bunda doktor bana çok şey söylemedi. O yüzden kafam baya karisti. Bilgilendirmedi . Internetten araştırdık da baya farklı şeyler cikio. Ne yaoacam bilmiom Rabbim. Yardım etsin

Bunda doktor bana çok şey söylemedi. O yüzden kafam baya karisti. Bilgilendirmedi . Internetten araştırdık da baya farklı şeyler cikio. Ne yaoacam bilmiom Rabbim. Yardım etsin
Acikcasi bu konu cok karisik dr lar bile hem fikir degil igne dozu icin senay yaptirmisti antifxa testimi oyle bisey ona sorabilrsin ben biraz kader kismet dedim acikcasi gezmedim dr dahada ustelik rahimde sekil bozuklugu varmis erken dogum riskim cok yuksekmis ona ragmen 37 arti 2 ye kadar tasiyabildim kendimi hic yormuodum cunku dogumda ogrendim bu sorunuda olacagi varsa allah herturlu nasip edio icini ferah tutmaya calis insallah guzel bir hamilelk gecirrisin

Cnm çok yorma kafanı inan düşününce daha da kötü oluyo insan. Mthfr biraz daha hafif pihtilaşma ama tabi kişiye göre değişiyo. Benim igne dozu için anti fx a testi yapılmıştı hamileliğim in başlangıcında düşük gelmisti test sonucu 0.6 kullanıyodum 0.8 e çıkarıldı özel laboratuvarlarda bakılıyor için rahat etsin dersen bi baktır. Bu testten sonra da bir kez aptt bakıldı o normal gelmisti ondan sonra bir daha bakılmadı dr yeterli dedi ben de allaha sığındım zaten çok kafama takma maya çalışıyorum. Prof lar öyle cnm adamlara göre o kadar basit ki bazısı bu pihtilaşma nin düşügü neden olduğunu bile kabul etmiyor biz neyin o zaman ortada bir gerçek var ben iğneye önce başlayana kadar kalp atışı bile alamıyordum. Düşüklerin oluyo kimyasal gebelik deyip geçiyorlar ne kimyasal i herkesin niye dusmuyo o zaman 4 kere arka arkaya kimyasallar beni mi buluyor. Testing yaptı için rahat etsin ondan sonra da dualarla allaha Sığın cnm yapacak başka bişey yok varsa doğacaklari doğacak inş. Igneyi ilacını kullanıyorsun gerisi allaha kalmış

Cnm benim allah sana 2 katı yardım etsin gerçekten zor günler geçiriyorsun inş. Çabuk düzelir meleklerin. Sütun de artar inş. Ama bildiğim kadarıyla sıkıntı stres etkiliyor sütü canını sıkma diyeceğim ama biliyorum elinde değil. Ins. Zamanla düzelir sütünün miktarı. Evet benim eşim biraz tuhaf onun da bilinçsizlikten olduğunu düşünüyorum sonuna yaklaştıkça galiba korkusu artıyor. Hep düşünce o da hala inanamiyo bebegımız in olacağına geçen muayeneye beraber gittik canlı görünce bi tuhaf oldu farkettim. Bende Hayirlarla zamanında sağlıkla dogsun diye dua ediyorum hep. Burada çoğunun emzirme problemi olunca açıkça sı ben de korktum ama nasip kismet inş. Çok iştahlı cop cop emen bebiş olur benim de sütüm bol olur inş. Rabbim senin ve meleklerin in de yardımcısı olsun cnm

Mthfr mutasyonlar icin diyet onemliymis. Ama ben diyet yapan biri olarak cok da gerekli oldugunu dusunmuyorum. Ignenin yettigini dusunuyorum. Igne dozu icin de arada ayda ya da iki ayda bir aptt baktirabilirsin. Hatirladigim kadariyla 29 un alti tehlikeli oluyor. Her ne kadar alt sinir 25 olsa da. Ama burda bir kac arkadas kivi ve limon tuketerek aptt degerini artirdigimizi test ettik. gunde bir kivi yiyebilirsin. Diyet olarak da yasaklari abartmada tuketebilirsin bence. her dr vermez diyet ama dikkat etmenin zarari olmaz. Hayvansal tum gidalar, yagli tohumlu yiyecekler kuruyemis gibi, bulgur. Bunlara dikkat et ve tum yemeklerini zeytin yagi ile yap ve cavdar ekmegi tuket. Allah yardimcin olsun.

Selvicim Dun aklimdaydiN.ebubekirin dogumgunu ne zamandi diye dusundum.21 diye hatirladim demek.degilmis. senin.nisan gununle ayniydi degilmi:) senin oglus da bir yasini dolduruyo demek.nice mutlu yaslari olsun...
ise de basladin demek. Allah yardim etsin zor...
ben ucretsiz izin aldim. Bir yil daha evdeyim insallah. Bakacaz artik para durumuna gore. Bakacak kimse yok gibi.ondan ben bakacam. Ezgiye bakamamistim.iki aylikken baslamustim
bunda bakiyim istiyorum. Ayrilmak da zor olacak sonra biliyorum ama napalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…