- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.101
Cok sukur cnm yaaa hala rüya gibi geliyo bana bir yandan çok mutluyum bir tanım da ister istemez korkuyo malum yaşadıklarımızdan sonra. Herhalde kucağıma alıncaya kadar inanamiycam 29 haftaya girdik çok şükür kocaman bir karnim var ama ben onu çok seviyorum ne de olsa minik kızım var eşim bugün yine aldıralim dogur gitsin yeter tasidiğın diyo yaaa dedim Allah bu nimeti boşuna kadınlara vermedi. 40 yil taşımak gerekse tasirım. Sonuçta ona kavuşmak var. O da her an bişey olacak korkusu yaşıyo herhalde canlı canlı görmek istiyo. Maşallah hakikaten daha dün gibi senin de dofum yaptığın günler demek o kadar olmus zaman çok çabuk geciyo. Rabbim evlendikleri günleri de göstersin inş. Bu da çok uzak geliyo şimdi ama nasip kismet :)şenaycımmm sıra sana geldi demek. ne kadar kaldı doğuma. benim oğlum da 26 sında 1 yaşına girecek. zaman ne çabuk geçiyor. bu arada işe de başladım 3 gün çalışıyorum dersleri topladım 3 güne. annem bakıyor oğluşuma. sizler neler yapıyorsunuz. eminecim sen de işe başladın mı. nasıl gidiyor hayat.
elifçim sütün iç bol bol su iç. humana stil tea iç. bir de nasıl olcak bilmiyorum ama dinlen. uyku sütü artırıyor, bir de kesildi diye düşünme moralini bozma canım.
Umut olursun tabiiki hepimiz yaşadık bu duyguyu istedik çabaladik ve dua ettik ve hâlâ da hem hamileler hem doğuranlar hem de isteyenler için dua edeceğiz. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasib etsin sizlere de inşallah. Amintam 2 senedir bu topiği takip ediyorum emine aslı hamileydi ilk zamanlar şenay elif nasıl bekleyip doktor doktor gezdiler hele elifin ikizleri oldu esmiras mihrimah pıhtıcanlar sizlerden çok şey öğrendim okudum gittim tahlilleri kendi çabalarımla yaptırdım içime sıkıntı girince buradan güzel haberlerinizi okuyup rahatlıyorum neden olmasın diyorum bende birgün yazıp burada okuyanlara umut olurum inşallah diyorum
AminnnUmut olursun tabiiki hepimiz yaşadık bu duyguyu istedik çabaladik ve dua ettik ve hâlâ da hem hamileler hem doğuranlar hem de isteyenler için dua edeceğiz. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasib etsin sizlere de inşallah. Amin
Canim gelir inşallah.bol dereotu kimyon tahin helvası ye ve su iç.dua edelim gelsin tekrar bebeklerinin rızki.
canlar merhaba tıransverım oldu pozıtıf sonucu aldım clexane 06 kullanıyorum coaspırın ullanıyorum ama korkuyorum yınde doz yeterlımı degılmı bılmıyorum allahım busefer kucagıma almayı nasıp eylesın ınşallah anadolu yakasında tavsıye edebılecegınz bu konuda uzman doktor varsa cok mutlu olurum ben bulamadım
şenaycımmm sıra sana geldi demek. ne kadar kaldı doğuma. benim oğlum da 26 sında 1 yaşına girecek. zaman ne çabuk geçiyor. bu arada işe de başladım 3 gün çalışıyorum dersleri topladım 3 güne. annem bakıyor oğluşuma. sizler neler yapıyorsunuz. eminecim sen de işe başladın mı. nasıl gidiyor hayat.
elifçim sütün iç bol bol su iç. humana stil tea iç. bir de nasıl olcak bilmiyorum ama dinlen. uyku sütü artırıyor, bir de kesildi diye düşünme moralini bozma canım.
Cok sukur cnm yaaa hala rüya gibi geliyo bana bir yandan çok mutluyum bir tanım da ister istemez korkuyo malum yaşadıklarımızdan sonra. Herhalde kucağıma alıncaya kadar inanamiycam 29 haftaya girdik çok şükür kocaman bir karnim var ama ben onu çok seviyorum ne de olsa minik kızım var eşim bugün yine aldıralim dogur gitsin yeter tasidiğın diyo yaaa dedim Allah bu nimeti boşuna kadınlara vermedi. 40 yil taşımak gerekse tasirım. Sonuçta ona kavuşmak var. O da her an bişey olacak korkusu yaşıyo herhalde canlı canlı görmek istiyo. Maşallah hakikaten daha dün gibi senin de dofum yaptığın günler demek o kadar olmus zaman çok çabuk geciyo. Rabbim evlendikleri günleri de göstersin inş. Bu da çok uzak geliyo şimdi ama nasip kismet :)
Hayirli olsun insalah saglikla kucagina alirsin folbiol ve clexane 0.4 kullandim doguma kadar ikisinede d3vam ettim ozel diyet uygulamdim ama limon tukettim her gun
Tahlil sonuçlarını Mutasyonunu yazarsan daha iyi yardım ederiz canim.Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin. Benim mthfr homozigot tu doktorum diyet vermedi ama yine de bulgur,çikolata, maydanoz...vs yasak plan Metionin diyetini yaptım. Sen sonuçları yaz ayrıntısıyla yardimci oluruz kismetse.
Igneyi gunde bir kulladim en basta corasprinde kullaniodum kanamali bi gebelik oldu 4 bucuk aya kadar lekelenmelerim oldu 2. Ayda kestik aspirini tek igne kullandim igne dozu icin degilde kanamalrim oldugu icin arada aptt degerime bakiodu dr um baktimki zaman ilerledikce aptt dusuo kivi alerjim ldugundan kivi tuketemiorum limon tukettim bende ve aptt degerim yukselmisti dogumda bakildiginda faydasi oldugunu dusunuorum yani mutasyonlarima gelince mthfr 1298 homozigtum bana faktor 5 faktor 2 ve mthfr ler bakildi baska bakilmadi bi tane kalbi atmayan gebelik sonucu kurtajim var birde kimyasal gebeligim 3. De cok sukur aldim kucagima allah isteyen herkese nasip etsin insallahAllah razı olsun. Günde bi tane mi kullandınız ıgneyi. Bide pıhtılaşma değerleriniz neydi. Heterozigot mu honozigot mu hangileri
Hematlog olayina benim lekelenmelerim igne ypaptigim yerden bi sure sonra kanama oldugu ve burun kanamalrim oldugu icin vede aptt degirim igneye ragmen dustugu icin hematoga gidebilecegimi soylemisti ayrintilda gittigim perinatlog ama ben gitmedim kendi dr umda dozun zayif oldugum icin uygun oldugunu soyluodu biraz allaha biraktim acikcasi o donem cok bunalmistim olacagi varsa olacak dr dr gezmeyecegim dedim cok sukur sorun yasamadimMthfr 1298 heterozigot ve protein s çok düşük . Bide sizler hemetologo gittiniz mi. Hafta sonu profa gittim ama beni hiç memnun etmedi. Sorularima zorla cevap verdi. Pıhtılaşma da Igne nin dozu için test yapiliyormus siz yaptirdiniz ki. Ban aramadi. Hiç yasak vermedi. Normal bi gebe gibi davrandı. Icim Hiç rahat degil
Igneyi gunde bir kulladim en basta corasprinde kullaniodum kanamali bi gebelik oldu 4 bucuk aya kadar lekelenmelerim oldu 2. Ayda kestik aspirini tek igne kullandim igne dozu icin degilde kanamalrim oldugu icin arada aptt degerime bakiodu dr um baktimki zaman ilerledikce aptt dusuo kivi alerjim ldugundan kivi tuketemiorum limon tukettim bende ve aptt degerim yukselmisti dogumda bakildiginda faydasi oldugunu dusunuorum yani mutasyonlarima gelince mthfr 1298 homozigtum bana faktor 5 faktor 2 ve mthfr ler bakildi baska bakilmadi bi tane kalbi atmayan gebelik sonucu kurtajim var birde kimyasal gebeligim 3. De cok sukur aldim kucagima allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hematlog olayina benim lekelenmelerim igne ypaptigim yerden bi sure sonra kanama oldugu ve burun kanamalrim oldugu icin vede aptt degirim igneye ragmen dustugu icin hematoga gidebilecegimi soylemisti ayrintilda gittigim perinatlog ama ben gitmedim kendi dr umda dozun zayif oldugum icin uygun oldugunu soyluodu biraz allaha biraktim acikcasi o donem cok bunalmistim olacagi varsa olacak dr dr gezmeyecegim dedim cok sukur sorun yasamadim
Acikcasi bu konu cok karisik dr lar bile hem fikir degil igne dozu icin senay yaptirmisti antifxa testimi oyle bisey ona sorabilrsin ben biraz kader kismet dedim acikcasi gezmedim dr dahada ustelik rahimde sekil bozuklugu varmis erken dogum riskim cok yuksekmis ona ragmen 37 arti 2 ye kadar tasiyabildim kendimi hic yormuodum cunku dogumda ogrendim bu sorunuda olacagi varsa allah herturlu nasip edio icini ferah tutmaya calis insallah guzel bir hamilelk gecirrisinBunda doktor bana çok şey söylemedi. O yüzden kafam baya karisti. Bilgilendirmedi . Internetten araştırdık da baya farklı şeyler cikio. Ne yaoacam bilmiom Rabbim. Yardım etsin
Cnm çok yorma kafanı inan düşününce daha da kötü oluyo insan. Mthfr biraz daha hafif pihtilaşma ama tabi kişiye göre değişiyo. Benim igne dozu için anti fx a testi yapılmıştı hamileliğim in başlangıcında düşük gelmisti test sonucu 0.6 kullanıyodum 0.8 e çıkarıldı özel laboratuvarlarda bakılıyor için rahat etsin dersen bi baktır. Bu testten sonra da bir kez aptt bakıldı o normal gelmisti ondan sonra bir daha bakılmadı dr yeterli dedi ben de allaha sığındım zaten çok kafama takma maya çalışıyorum. Prof lar öyle cnm adamlara göre o kadar basit ki bazısı bu pihtilaşma nin düşügü neden olduğunu bile kabul etmiyor biz neyin o zaman ortada bir gerçek var ben iğneye önce başlayana kadar kalp atışı bile alamıyordum. Düşüklerin oluyo kimyasal gebelik deyip geçiyorlar ne kimyasal i herkesin niye dusmuyo o zaman 4 kere arka arkaya kimyasallar beni mi buluyor. Testing yaptı için rahat etsin ondan sonra da dualarla allaha Sığın cnm yapacak başka bişey yok varsa doğacaklari doğacak inş. Igneyi ilacını kullanıyorsun gerisi allaha kalmışMthfr 1298 heterozigot ve protein s çok düşük . Bide sizler hemetologo gittiniz mi. Hafta sonu profa gittim ama beni hiç memnun etmedi. Sorularima zorla cevap verdi. Pıhtılaşma da Igne nin dozu için test yapiliyormus siz yaptirdiniz ki. Ban aramadi. Hiç yasak vermedi. Normal bi gebe gibi davrandı. Icim Hiç rahat degil
Cnm benim allah sana 2 katı yardım etsin gerçekten zor günler geçiriyorsun inş. Çabuk düzelir meleklerin. Sütun de artar inş. Ama bildiğim kadarıyla sıkıntı stres etkiliyor sütü canını sıkma diyeceğim ama biliyorum elinde değil. Ins. Zamanla düzelir sütünün miktarı. Evet benim eşim biraz tuhaf onun da bilinçsizlikten olduğunu düşünüyorum sonuna yaklaştıkça galiba korkusu artıyor. Hep düşünce o da hala inanamiyo bebegımız in olacağına geçen muayeneye beraber gittik canlı görünce bi tuhaf oldu farkettim. Bende Hayirlarla zamanında sağlıkla dogsun diye dua ediyorum hep. Burada çoğunun emzirme problemi olunca açıkça sı ben de korktum ama nasip kismet inş. Çok iştahlı cop cop emen bebiş olur benim de sütüm bol olur inş. Rabbim senin ve meleklerin in de yardımcısı olsun cnmEşinde bi tuhaf.ben 34haftalik dogurdum.hastane hastane dolasiyoz.prameture olmak çok zor.Minnacık oluyorlar.ememiyolar.günlerce kuvezde kalıyorlar.biberona alisiyolar.rop muayenesiydi.beta muayenesiydi.bitmedi biturlu.ropa habire cagriyolar.kaç kere gittik unuttum.betayi bır kızım geçti.diğeri geçemedi.birinde göz tansiyonu ile kalça sorunu var.randevularda o kara kısa denk geldi.birine gidemedik.diğerine zar zor gittik.işimizi halledemeden döndük.burnu tıkalı diye narkoz vermediler.halbuki sürekli ikisininde öyle.orti bebeyle cekiyoz ama yarına ayni oluyo.inşallah hayirlisiyla zamanında dogurursun.kucagna alıp evine gelirsin.çopur çopur seni emer.sağlıklı olur inşallah.
Mthfr 1298 heterozigot ve protein s çok
umudunu sakin yitirme. Aynen boyle devam et. Hepimizin vakti geliyor. Allah ne zamana yazmis bilemiyoruz. Iki senedir takip ettigine gore biliyorsun umudu olmayan kimler kimler dogurdu. simdi cok az gibi gorunuyoruz burda ama biliyorsun cok kalabaliktik. Allahim en kisa zamanda hayirlisiyla sana da nasip etsin sen de umut ol...tam 2 senedir bu topiği takip ediyorum emine aslı hamileydi ilk zamanlar şenay elif nasıl bekleyip doktor doktor gezdiler hele elifin ikizleri oldu esmiras mihrimah pıhtıcanlar sizlerden çok şey öğrendim okudum gittim tahlilleri kendi çabalarımla yaptırdım içime sıkıntı girince buradan güzel haberlerinizi okuyup rahatlıyorum neden olmasın diyorum bende birgün yazıp burada okuyanlara umut olurum inşallah diyorum
Mthfr mutasyonlar icin diyet onemliymis. Ama ben diyet yapan biri olarak cok da gerekli oldugunu dusunmuyorum. Ignenin yettigini dusunuyorum. Igne dozu icin de arada ayda ya da iki ayda bir aptt baktirabilirsin. Hatirladigim kadariyla 29 un alti tehlikeli oluyor. Her ne kadar alt sinir 25 olsa da. Ama burda bir kac arkadas kivi ve limon tuketerek aptt degerini artirdigimizi test ettik. gunde bir kivi yiyebilirsin. Diyet olarak da yasaklari abartmada tuketebilirsin bence. her dr vermez diyet ama dikkat etmenin zarari olmaz. Hayvansal tum gidalar, yagli tohumlu yiyecekler kuruyemis gibi, bulgur. Bunlara dikkat et ve tum yemeklerini zeytin yagi ile yap ve cavdar ekmegi tuket. Allah yardimcin olsun.Slm arkadaşlar .ben de oğlumu bi sene önce preeklemsiden kaybettim. Tahliller de pıhtılaşma çıktı. Şimdi elhamdulillah tekrar hamileyim. Sizler hamileliğinizle ne yaptınız neler kullandınız. Doktor diyet verdimi. Yasak koyduğu yiyecekler oldumu yardimci olursaniz çok sevinirim çok korkum var
Selvicim Dun aklimdaydiN.ebubekirin dogumgunu ne zamandi diye dusundum.21 diye hatirladim demek.degilmis. senin.nisan gununle ayniydi degilmi:) senin oglus da bir yasini dolduruyo demek.nice mutlu yaslari olsun...şenaycımmm sıra sana geldi demek. ne kadar kaldı doğuma. benim oğlum da 26 sında 1 yaşına girecek. zaman ne çabuk geçiyor. bu arada işe de başladım 3 gün çalışıyorum dersleri topladım 3 güne. annem bakıyor oğluşuma. sizler neler yapıyorsunuz. eminecim sen de işe başladın mı. nasıl gidiyor hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?