Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Benim factor v leiden, mthfr 677 ve mthfr 1298 genlerinde mutasyon var. Geçmişte de bacağımda pihti atma olayı var yanı benim biraz ileri boyutta pihtilaşmam var cnm
Cok gecms olsun insallh kavusuruz bebeklerimize. Bende de mtfr 1298 homozigot. Doktor vermedi ama ben diyet yapiorm kendimce elimde liste olmadan da zor oluo sizin yazdiklarinizi okudum bu az once cok yardmci oldu gercekten

Maşallah cnm.senayda hayirlisiyla doğurursa boyle bebekletimizden bahsederiz.ben dut dagarken bakabiliyom.yoksa teki elime almak büyük bir lüks.seside kisik.arayanlar ulasamiyo.acip konusamamki.mama vermesen cnm.bol bol emzir.sütun çoğalır.yazık benim sutum yetmiyor.mecbur veriyorum.çok azaldı.pompam bozulmuştu.birgün hic sagamayinca geri gitti.sonradan geldi ama eskisi gibi değil.,6ay sagabilsem ama çok zor gorunuyo.hayirlisiyla buyut bebisini cnm.

Çok geçmiş olsun cnm ya.Cok zor.bende korkuyorum hadtalancaklar diye.burunları hep tıkalı.ortu bebeyi kullanıyoruz ama yarına aynı oluyolsr.hiril hiril ediyorlar mama yerken.arada oksurukleride var.biri ağzı açık ve horlayarak uyuyo.burnu tıkalı diye narkoz vermediler.biay sonraya ertelediler ama biay sonrada duzelmezki.göz tansiyonu da ciddi rahatsızlık.hemen tedavi görmek lazım.napcam caresizim

amanınn ben de bilmeden dün kuruyemiş bugün de bulgur pilavı yedim :) bileydim yemezdim doktorum henüz ye-yeme diye bir liste vermedi. sanırım önce gebeliğin kesinleşmesini bekliyor çok teşekkür ederim ama dediklerini uygulayacağım.. ben sordum iğnenin dozunun ayarlanması için yaptırmam gereken bir test var mı dedim yok dedi ben de peki dedim :)

aminnn inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi.. değerim yükselmişti 23ünde 84 iken 25 inde 250 idi :) ayın 4üne randevum var sanırım keseyi görebileceğiz. onu gördükten sonra bana bir liste verir umuyorum. planlanan bir gebelik olduğundan dolayı zaten 6 aydır falan folbiol ve coraspin kullanıyorum.. ben sanırım doktor konusunda azcık şanssız oluyorum ben ne kadar dikkatli pimpirikliysem onlar o kadar sakin soğukkanlı oluyor :)

Kızlar Merhaba bende 2015 ağustos annesi olacaktım ama 30 ocakta bebeğim 14 haftalıkken suyum geldi ve bebegimi kaybettim. Trombofoli testi sonucuna göre factor Vlll homozigot - mthfr 677 ct heterezigot- mthfr 1298 AC heterezigot -PAI-SERPINE1 heterezigot çıktı. Doktor heterezigot olanların taşıyıcısı olduğumu homozigot olanınsa vücudumda bulunduğunu bunları günde bir Bebe asprini ve gebe kaldigimda kan sulandirici igne ile asabilecegimizi söyledi. Ama burada yazılanlar biraz moralimi bozdu yani bunlara rağmen bebekler gene de dusebiliyor galiba

Cok guzel değerin artmış cnm inş. Böyle devam eder. Bol dua et. Çok sevindim senin adina

Cnm heterezigot önemsemiyorlar ama bir çok kişi var bu şekilde düşük yapan. Moralini bozma. illaki oluyo. Tekrar düşük yaşasan bile moralini bozmadan tekrar deneyeceksin. Önceden diyet yaparak vücudunu hazırlayabilirsiniz et Kürü baklagil gibi gıdaları sjnirlayabilirsin günde 1 köfte kadar et ye mesela fazlasının kaçın. Sakatat ve işlenmiş et pastırma sucuk vs yeme. Ben 2 yılı aşkın süredir çikolata yemiyorum hazır bisküvi kek yemiyorum onların içinde de soya var ve soya yasak. Bu şekilde kilo da veriyorsun ve gerçekten benim vucudum bu diyete çok güzel tepki verdi daha sağlıklı oldum her ne kadar kan değerlerim düzelmese de. B vitamini ve folbiol de dr vermesiyle başla. Bemiks ve folbiol kullanabilirsin ben haftada 2 gün kullanmıştım. Bazı arkadaşlar omega 3 de kullandı ben kullanmadım ama faydası olabiliyor galiba. Çok acı bir deneyim yaşamasın inş. Tekrarlamaz

Bu hitilti bizdede var gecmio 2 aylikken gibi basladi her kontrlde soyledim sekresyondan cigerlerde bis yok dendi hastenye yatmadan 3 gun once gotrumstum daha o zamnadacigerde bisi yok agiz suyu cok fazla ondan dendi hiriltidan bende anlamdim zaten cok hizli iniomus cigere neyse insallah gecr kisa zamanda hiriltilari ben bukadar sorunla bukadar yiprandim allah sana guc versi sabir versin en dogru zamanda tedavisni olur insallah minigimiz premature gercekten cok zormus burda senden ogrendim

Bayanlar kacinci aya kadar gobekten igne yaptiniz acaba??
Ben doguma kadar gobekten yaptim sertlesince gobek 3 kez koldan yaptim cok canim yandi dr umda gobekten devam etmemi istedi karnimin duurmna gore bele dogru kaydim hep sert gobege yapmadim iki parmakla sikabilcegin bolumden belde ve asagi dogru biraz o bolgelerden yaptim nette videolar oluo ben oyle bakmitim clexane yapimi falan diye yazip izleyebilrisn

Amin umarım tekrar yaşanmaz. MJ için teşekkür ederim moral oldu bana. Umarım buradaki tüm bu sorunu yaşamış olan arkadaşlar sağlıkla evlatlarına kavuşur. Bu süreç içerisinde iletişimde olmak destek veriyor ve bu güzel birsey :)

Herşey nasip cnm.Ben 0.4clexan kullandım olmadı.0.8kullanarak oldu.bide hamileliği öğrenince değil.daha önceden başladım.dktrlar daha iyi bilir tabi ama senin mutasyonların benden fazla 0.8den aşağı kullanma derim.

Zamanında doğum olsaydı bu kadar hastane hastane dolasmazdik.biri hala 4kilo olmadı.c.ba aşısı vardı.3.800cikti.düşün 3aylik olduk.enaz 5kilo olmamız lazim.diğerinde 4.300.aralarında hep yarim kilo var.hastaneye yatma isi aman olmasın.düşünsene biri evde biri hastanede.kimsem yok.ailem akrabaların uzakta.Allahım korusunda yavruların hasta olmasın.hicbirimizinki inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…