Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Allah acil şifa versin inş. Cnm çabuk iyileşir evet sen iki katı zorluk yaşıyorsun hepsi ediyorum sana allah kolaylik versin güç versin. Yazarım cnm gelişmeleri. Ağır bir grip geçirdim şu aralar öksürük başladı öksürük mahvetti. Sen geldin aklıma inş. Benim senin kadar sürmez. Karnım aciyo öksürürken

Slm kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür. Dr dan geldim özgür ozyuncu ye gittim Hacettepeye. Ilk defa gidince tabi önce tanımaya çalıştı baya bu soru sordu. Ultrason muayenesi yaptı iyi dedi çok şükür 3 hafta sonraya çağırdı. Herhangi birsey olursa hemen gel dedi. Şimdilik bu kadar devam edicem bakalım. Hiç bekleme falan olmadı ben baya bi beklerim diyodum. Gittim benden önce 2 hastası vardı ben kayıt yaptıran kadar onlar girdi çıktı sonra ben girdim.
Elifcim sen be yaptın bu arada bebişlerin nasıl narkoz verilecek falan diyodun ne oldu bilgilendirme bizi

Gozun aydin.masallah hersey yolunda gidiyor. Dr u begenmene de sevindim. Hayirlisi olsun.

Gozun aydin.masallah hersey yolunda gidiyor. Dr u begenmene de sevindim. Hayirlisi olsun.
Cok sukur cnm dr iyiydi pihtilaşma konusuna baya bi egildi. Ama doğum için birsey söylemedi tabi daha var herhalde 3 hafta sonra gittiğimde daha net konuşur. 3 hafta sonra 35-36 hafta olmuş olacak kısmetse. AMA kafamı karıştıran kilo alımı yavaş gibi geliyo. Geçen hafta ultrasonda 1898 dedi bu hafta 1920-1970 civarı geldi 100 gr bile almamış 1 haftada gerçi takma maya çalışıyorum ama kafamı kurcaliyo. Önce baya bi hızlı alıyordu. Dogum yaklaştıkça korkularım artıyor. Şimdiye kadar çok şükür bi sıkıntı olmadı inş. Bundan sonrada olmaz. Dr birsey olursa gel dedi. Ya anlamazsam diye korku düştü icime. Şimdilik sadece hareket ettiğinde oh iyi herhalde diyorum rahatlattı yorum kendimi o kadar

Senaycim çoook sevindim iyi olmanıza .az kaldı çok şükür . Allahım saglikla dogurmayi ve büyütmeyi nasib etsin inşaallah sana ve tüm isteyenlere. Amin.Elifcim sana da kolaylik sağlasin Rabbim sağlık versin evlatlarına tez zamanda inşaallah. Amin. Çok sık giremiyorum ama hep duamdasiniz pihticanlarimmmm.

Bende de oyle olmustu. Genelde azdi zaten kilo alimi. Bir donem de cok az almisti. Bu hep oluyor galiba. Ben yatmadan once misir gevregiyle sutu karistirip yiyordum. Bi ara konusulmustu bu galiba.yatmadan once icilen sut bebege kilo aldiriyor diye konusulmusmuydu ben mi oyle hatirliyorum yoksa?

Çok mutluyum.narkoz altında muayene oldu ve göz tansiyonu çıkmadı.halbuki her rop muayenesinde dktr olcuyodu ve yuksek çıkıyordu.ağladığı için etkiliyomus.oyuzden narkoz verip muayene ettiler.aglamasin diye.kus gibi hafiflefim.cnm öksürüğü ben hamileliğinin başından doğuma kadar yaşadım.Allah kimseye vermesin.hamile olunmazsa neyse rahat rahat oksurursun.ne aglamistim.gitmiyo.yapıştı kaldı diye.dile kolay enaz 8ay griptim.doğum yapınca geciverdi.demek hamilelikte bağışıklık sistemim zayifmis.neler yaptiydam geçmemişti.inşallah senin öyle olmaz.

Belli bir haftadan sonra kilo alimi azaliyomus cnm.ben öyle duymuştum.takip ederim boyle şeyleri.istersen internetten araştır.

Kızlar meraba önce cumanınz mübarek olsun bn 3 kere bebegını kaybedenlerdenım şimdide baska bı dr a muayene olmak in gittim hamile oldgumu öğrendım fakat pıhtılaşma olanların insülin direncine baktrması gerekıomus o yuzden ıhmal etmeyın bnm yuksek cıktı ve hap kullanıcam... İnşallah sağ salım kucagıma alırım isteten herkes için aklıma geldıkce dua edıyorum. Bana gecen ay yasın ve mubın suredını oku hacetın ıcın dedıler ve rabbım verdı bebegımı sızde okuyun kızlar yasın ve mubın suresı

Cnm nasıl sevindim anlatamam demek yaramaz ağladığından öyle oluyomus çok şükür birsey çıkmamış. Neyse zaten büyüdükçe daha da rahatlarsin inş.
Sağol cnm çok şükür tabi o korku hep içimizde var olsa da önce allaha emanet devam ediyoruz. Allah razı olsun cnm duaların için Rabbim kabul etsin inş.
Benim hep alışkanlığım yatmadan süt icmek :) malum bir dönem diyet yapınca o alışkanlığı edindim 1 bardak süt içerim hele nigde de sütcüm getirir doğal süt ve yoğurt ile beslenirim tabi ankarada bu pek mümkün olmuyo. Demekki bir süre sonra yavaşlıyor kilo alımı bir ara sasiyodum baya hızlı ilerliyor. Neyse iyi olsun artık kilo şunu falan takma maya çalışıcam. Aklınızda bulunsun yatmadan 1 saat önce içilen süt normal zamanlarda zayıflamaya da yardımcı gerçi senin öyle bir problemin yok ama olanlar için bir tüyo

Herkese hayırlı cumalar pıhtıcanlar dualarimiz kabul olsun insaallah. Amin.dogum yapanlar saglikla büyütsun. ,hamileler saglikla doğursun. ,hamile kalmak isteyenler de tez zaman da hamile kalsın inşaallah. Amin. Allah kimseyi evladı yla sinamasin sinadiklarina da sabırlar versin ınsaallah. Amin.

Kızlar bir ay oldu ayak bas parmagimda tırnak basması oldu.internetten araştırmalarıma gore kendim tedavi etmeye çalıştım ama iyilesecegine dahada kotu oldu.orayı aldırmak gerekiyomus.o zamanda bir hafta sut veremicem.sağdigmi çöpe atmam lazim.o yüzden yaptırmak istemiyorum.dun kizlari dktra götürdük.yuruyemedim esin taşıdı hep.cocuklarami uzulim kendimemi

Elifcim ben nedense dogumdan sonra 3 ay kadar cok yaaadim onu biri gecio biri enfeksiynlaniodu cok dikkat ettgim halde tirnaklrimin yanlari hep batmis gibi kizarip sisio cok aciodu dedgin gibi yurumekte zorlaniodum bactroban krem oneririm gun icinde surdum 4-5 defa cokniyi geldi kisa zamanda iyilesio karamerhem falan denen sey daha beter acitio onu uyguladiysan bence bactrobani dene derim gecmis olsun

Yaptim cnm.ondan da surdum.antibiyotik krem de suruyorum.et ile tırnak arasına pamuk da koyuyorum.İyi olcagna daha da kotu oldu.Et sisti kizardi patladı.dun kızları dktra goturduk.hic yuruyemedim.dktr iyi olur ama istersen orayı alabiliriz dedi.iyi olur diyo ama daha kötüye gidiyo.anlayamadım.aldirirsam sut veremicem bir hafta.seninde öyle kızarıp et parcalanmismiydi.biyerde okudum.sıcak suda 15dk bekletin yaziyo.konuda denim.çok aciyo acimasa keşke.

Bisi sormayı unuttum cnm.orayı sariyomuydun.ben gazlı bezle sariyom.terliksiz ve corapsiz duramiyorum.acaba acikmi durması gerek.

Cnm çok geçmiş olsun benim de olmuştu ben de şaşırmıştim hiç olmamıştı çünkü iki ayağının orta parmaklarının tırnak kenarında şişme ve batma olmuştu ben hamileliğe baglamadım herhalde tırnaklari yanlış kestim dedim banyodan sonra biraz ugrastim icerde ki tırnağa kestim rahatladi şimdilik geçti sonra tekrar nükseder mu bilmiyorum inş. Iyilesir cnm gerçekten insanın canını baya takiyo ayakkabı gidince falan baya acitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…