Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Bugün sabah kalktığında ellerim ve dudaklarim sismisti oglene doğru geçti ama benim içim w korku dustu. Daha 6 haftaligim şimdiden böyle sisersem ilerde ne olur Rabbim korusun. Ne yapacam bilmiom artık ya. Yazılanları okuyorum hepsi birbirine giriyo kafam birsey almio

İğne kullanıyor musun?

İğne kullanıyor musun?
Her akşam 0.6lik cleaksan corasprin kullanıyorum. Doktora haftaya gidecem Allah izin verirse. Kafam karisik . Şimdiden böyle sisersem ilerde ne olur bilmiom. Bide midem in üst tarafında gogsumun arasında ağrı var. Oglumda böyle ağrı olmustu SMA o 26 haftada başladı ju kadar erken preeklemsi başlamaz diye biliyom

Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz. Benimde 2 dusugum oldu kalbi durdu ikisininde kan pıhtılaşması testleri yaptırdım . faktörlerden birinde kan pıhtılaşması tesbit edildi. Su an yine hamileyim daha 4 buçuk haftalık doktor bana 6. Haftada hemotolojiye gidip tekrar kan testi vermem gerektiğini söyledi . aranızda hamileyken bu testi yaptıran varmı varsa kaç günde çıkıyor sonuçlar. Ya sonuçlar geç cikarsa ve yine bebegime birşey olursa off nolur tecrubelerinizi paylasin

Cnm cok geçmiş olsun.hemen clexan iğneye başlanan lazim.geç bile kaldin.

Cnm cok geçmiş olsun.hemen clexan iğneye başlanan lazim.geç bile kaldin.
Çok saol canım ama doktor su an vermedi iğneyi zaten. Test yapalım ona gore vereceğiz iğneyi diyor. Benimde tedirgin olduğum konu ya test sürecine kadar birşey olursa diye. Acıyı yaşayan bizleriz doktorlar için çoğu şey önemsiz, 7 tane doktora gittim hiçbiri doğru düzgün birşey anlatıp yonlendiremiyor. Devlet hastanesinde Coraspirin vermişlerdi univerte hastanesine gittim kullanma test yapalım ona gore dediler . iğne filan da vermediler testi de 6. Haftada yapcaz diyor kafam cooook karisik

6. Hafta çok geç olabilir. Ben 3. haftada iğneye başladım. Bir perinatoloğa görünsen keşke

Nerde yasiyosun cnm.doktorumu onercektim ona gore.

.
Canim daha once test yaptim pihtilasma faktorlrimde bozukluk var demissin hangilerinde var? Nerde yaptirdn? Eger varsa hic beklemeden igne baslaman gerekio bence biz doktor deiliz ama testi beklemenin riskini almanin ne kadar can sikici oldugunu tahmin ediorum ve hemen sonuc cikmio 6 haftayi bekleme derim ben. Benm doktorum 4 haftada hemen baslatti perinatolog hemotolojiye de gttim o da igne dedi. Baska bir doktora gttim oda igne verdi. Tekrar test istemediler. Sonuclari ni paylasirsan belki daha cok yardmci oluruz.

merhaba ilk bebebiği 4 aylıkken kaybettim.. 2014 ağustosunda yapılan tahlillerimde MTHFR C677T heterezigot , MTHFR A1298C heterezigot çıktı. şuan 2. bebeğime hamileyim doktorum hibor 3500 başlattı (tüp bebek olduğu için transferden beri kullanılyorum) sanki doz az gibi geliyor.. benim durumumda olupta bebek sahibi olanların kullandığı dozları merak ediyorummm...

Kızlar uzun zamandır yazamadım. Girip okuyamadım bile. Bizimafacan dur durak bilmiyor. Ayagıda yer tuttuya şukur bir oraya bir buraya. Saglıkla buyusun ınsallah tüm kuzular.
Şenay seni merak ediyordum, masallahh 30. Haftalara gelmişsin. Zamanında vaktinde saglıkla gelsin inşallsh zeynep asya. Mükemmel uyum olmus ismi çok begendim. Whatsapptan ekle beni emineden telimi alda. Görüselim ordan.

Elifcanım bebişinin birinde göz tansiyonu çıkmış. İnşallah ileri birsey deegildir. Saglıklarına kavuşup büyürer. Sen sütün için bol su iç. Emzirmeyede çalış. Hiç almiyormu memeyi büyük olan en azından denesen. 6 ay hoplaya zıplaya ancak meneyi tutturup emzirdim ben. Zor oldu ama şükür ugraştığıma degdi emzirebildim. Sende tüm yöntemleri eene. Hurma incir ye ve üstüne bol su iç. İnsallah artar.

Ceren bebeğine kavuşmuşsun ama hastanedeymiş sanırım. Saglıkla dünyata geldia düzelir ve bol bol koklarsın yavrunu inşallah. Güle gük
Le büyüt canım.

Sağol cnm.buayin 17sinde anestezi uzmanindan gecebilirsek 19unda narkoz verilip teşhis koycaklar.uyanıkken çok agliyo çünkü.bakilmiyo.maalesef emzirmeye basaramadim.sagiyorum ama zor.goguslerim maffoldu yeterli sutum olsun dayanirim hayirlisiyla.seninki yurumeyemi başladı.maşallah ona.

Evet cnm büyüduk 31 e girdik artık çok şükür allahım doğduğu günleri de gösterir inş. Benim tel de bir serap vardı ben de sen sanmıştım meğer değilmis sin :) alayım cnm emineden görüşelim iyi olur.

Mutasyonlarimiz ayni. Ben clexane 4000 kullandim. Burda benden daha ciddi mutasyonu olup ayni dozu kullananlar oldu. Dozun senin icin yeterli oldugunu dusunuyorum. Doktorum ayda bir aptt baltirdi. Buna gore doz ayarlaniyor bazi arkadaslar da anti fxa tahlili yaptiriyor. Doz ona gore de ayarlaniyormus. Sana gunde bir kivi tuketmeni tavsiye edebilirim. Hayirli olsun bebegin.

Arkadaşlar nasilsiniz.Sesiniz cikmiyo.senay hamilelik nasıl gidiyo.az kaldı.hadi hayirlisi.
Evet cnm bu aralar kimse yazmıyor ben de bakıp çıkıyorum ne var ne yok diye :) hamilelik iyi çok şükür çarşamba kontrolum vardı doğum iznine ayrıldım dr bi sıkıntı yok dedi. Yarın ankaraya gidiyorum kısmetse. Çarşamba da Hacettepeye kontrolum var. Yazarım size gelişmeleri. Sen ve kızların Nasılsıniz duzeldiler mi minnoslar

İnşallah prameture olmaz bebegin.çok zor.hastane hastane dolaniyorum.bugün rop muayebesine götürdüm.yarinda cerrahpasaya göz tansiyonu için gitcem.anestezi uzmanindan geçerse p.be narkoz alcak.gecen ay onay alamamıştı.o karda kısda boşuna ugrasmistik.hayırlısı olsun artik.buay inşallah hayirlisiyla olur.gelişmeleri yazarsin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…