- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.161
Tesekkur ederim cevaplarnz icin bnde gobekten yapiom ve devam etmk istiom ama tedrginde oluorum
Bugün sabah kalktığında ellerim ve dudaklarim sismisti oglene doğru geçti ama benim içim w korku dustu. Daha 6 haftaligim şimdiden böyle sisersem ilerde ne olur Rabbim korusun. Ne yapacam bilmiom artık ya. Yazılanları okuyorum hepsi birbirine giriyo kafam birsey almioKusura bakma cnm.ikizlerden pek giremiyorum.ikinci kurtajdan sonra tahlilleri yapıldı.yani iki gebeligimde bisi kullanmadim.üçüncü gebeligimde 0.4clexan kullandım.8.haftada kalpatisi durdu dördüncü hamilelegimden bisi anlayamadım.kese gelişmedi kalpatisi olmadı.gittiğim eğitim araştırma hasTanesi tupBebek dedi.daha önceden öyle bisi düşünmemiştim.çünkü hamile kalabiliyodum.halbuki gittiğim dktrun daha önce söylemişlerdi.benim yupbebekle idim yok diye gitmemistim.dktrun sadece tüp bebeğe değil kadın sahliginada bakiyomus.gittiğimde ilk önce aşılama yapalım olmazsa tüp bebek yaparız dedi.ilaçlara aşılama yaptığım gün başladık.onun yardımı olmuş olabilir.önceden Hamileligi ogreniyofuk.çok geç kalmis olabiliyoduk.0.8Clean kullandım.onun dışında birçok ilaç kullandım.
Bunu ben de merak ediyorum. Doktorum doğuma kadar yapabilirsin dedi ama ben tedirginim. Kocaman karına nasıl yapılacak ki?Bayanlar kacinci aya kadar gobekten igne yaptiniz acaba??
İğne kullanıyor musun?Bugün sabah kalktığında ellerim ve dudaklarim sismisti oglene doğru geçti ama benim içim w korku dustu. Daha 6 haftaligim şimdiden böyle sisersem ilerde ne olur Rabbim korusun. Ne yapacam bilmiom artık ya. Yazılanları okuyorum hepsi birbirine giriyo kafam birsey almio
Her akşam 0.6lik cleaksan corasprin kullanıyorum. Doktora haftaya gidecem Allah izin verirse. Kafam karisik . Şimdiden böyle sisersem ilerde ne olur bilmiom. Bide midem in üst tarafında gogsumun arasında ağrı var. Oglumda böyle ağrı olmustu SMA o 26 haftada başladı ju kadar erken preeklemsi başlamaz diye biliyomİğne kullanıyor musun?
Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz. Benimde 2 dusugum oldu kalbi durdu ikisininde kan pıhtılaşması testleri yaptırdım . faktörlerden birinde kan pıhtılaşması tesbit edildi. Su an yine hamileyim daha 4 buçuk haftalık doktor bana 6. Haftada hemotolojiye gidip tekrar kan testi vermem gerektiğini söyledi . aranızda hamileyken bu testi yaptıran varmı varsa kaç günde çıkıyor sonuçlar. Ya sonuçlar geç cikarsa ve yine bebegime birşey olursa off nolur tecrubelerinizi paylasin
Çok saol canım ama doktor su an vermedi iğneyi zaten. Test yapalım ona gore vereceğiz iğneyi diyor. Benimde tedirgin olduğum konu ya test sürecine kadar birşey olursa diye. Acıyı yaşayan bizleriz doktorlar için çoğu şey önemsiz, 7 tane doktora gittim hiçbiri doğru düzgün birşey anlatıp yonlendiremiyor. Devlet hastanesinde Coraspirin vermişlerdi univerte hastanesine gittim kullanma test yapalım ona gore dediler . iğne filan da vermediler testi de 6. Haftada yapcaz diyor kafam cooook karisikCnm cok geçmiş olsun.hemen clexan iğneye başlanan lazim.geç bile kaldin.
6. Hafta çok geç olabilir. Ben 3. haftada iğneye başladım. Bir perinatoloğa görünsen keşkeÇok saol canım ama doktor su an vermedi iğneyi zaten. Test yapalım ona gore vereceğiz iğneyi diyor. Benimde tedirgin olduğum konu ya test sürecine kadar birşey olursa diye. Acıyı yaşayan bizleriz doktorlar için çoğu şey önemsiz, 7 tane doktora gittim hiçbiri doğru düzgün birşey anlatıp yonlendiremiyor. Devlet hastanesinde Coraspirin vermişlerdi univerte hastanesine gittim kullanma test yapalım ona gore dediler . iğne filan da vermediler testi de 6. Haftada yapcaz diyor kafam cooook karisik
Çok saol canım ama doktor su an vermedi iğneyi zaten. Test yapalım ona gore vereceğiz iğneyi diyor. Benimde tedirgin olduğum konu ya test sürecine kadar birşey olursa diye. Acıyı yaşayan bizleriz doktorlar için çoğu şey önemsiz, 7 tane doktora gittim hiçbiri doğru düzgün birşey anlatıp yonlendiremiyor. Devlet hastanesinde Coraspirin vermişlerdi univerte hastanesine gittim kullanma test yapalım ona gore dediler . iğne filan da vermediler testi de 6. Haftada yapcaz diyor kafam cooook karisik
Çok saol canım ama doktor su an vermedi iğneyi zaten. Test yapalım ona gore vereceğiz iğneyi diyor. Benimde tedirgin olduğum konu ya test sürecine kadar birşey olursa diye. Acıyı yaşayan bizleriz doktorlar için çoğu şey önemsiz, 7 tane doktora gittim hiçbiri doğru düzgün birşey anlatıp yonlendiremiyor. Devlet hastanesinde Coraspirin vermişlerdi univerte hastanesine gittim kullanma test yapalım ona gore dediler . iğne filan da vermediler testi de 6. Haftada yapcaz diyor kafam cooook karisik
.Çok saol canım ama doktor su an vermedi iğneyi zaten. Test yapalım ona gore vereceğiz iğneyi diyor. Benimde tedirgin olduğum konu ya test sürecine kadar birşey olursa diye. Acıyı yaşayan bizleriz doktorlar için çoğu şey önemsiz, 7 tane doktora gittim hiçbiri doğru düzgün birşey anlatıp yonlendiremiyor. Devlet hastanesinde Coraspirin vermişlerdi univerte hastanesine gittim kullanma test yapalım ona gore dediler . iğne filan da vermediler testi de 6. Haftada yapcaz diyor kafam cooook karisik
Kızlar uzun zamandır yazamadım. Girip okuyamadım bile. Bizimafacan dur durak bilmiyor. Ayagıda yer tuttuya şukur bir oraya bir buraya. Saglıkla buyusun ınsallah tüm kuzular.
Şenay seni merak ediyordum, masallahh 30. Haftalara gelmişsin. Zamanında vaktinde saglıkla gelsin inşallsh zeynep asya. Mükemmel uyum olmus ismi çok begendim. Whatsapptan ekle beni emineden telimi alda. Görüselim ordan.
Elifcanım bebişinin birinde göz tansiyonu çıkmış. İnşallah ileri birsey deegildir. Saglıklarına kavuşup büyürer. Sen sütün için bol su iç. Emzirmeyede çalış. Hiç almiyormu memeyi büyük olan en azından denesen. 6 ay hoplaya zıplaya ancak meneyi tutturup emzirdim ben. Zor oldu ama şükür ugraştığıma degdi emzirebildim. Sende tüm yöntemleri eene. Hurma incir ye ve üstüne bol su iç. İnsallah artar.
Ceren bebeğine kavuşmuşsun ama hastanedeymiş sanırım. Saglıkla dünyata geldia düzelir ve bol bol koklarsın yavrunu inşallah. Güle gük
Le büyüt canım.
Evet cnm büyüduk 31 e girdik artık çok şükür allahım doğduğu günleri de gösterir inş. Benim tel de bir serap vardı ben de sen sanmıştım meğer değilmis sin :) alayım cnm emineden görüşelim iyi olur.Kızlar uzun zamandır yazamadım. Girip okuyamadım bile. Bizimafacan dur durak bilmiyor. Ayagıda yer tuttuya şukur bir oraya bir buraya. Saglıkla buyusun ınsallah tüm kuzular.
Şenay seni merak ediyordum, masallahh 30. Haftalara gelmişsin. Zamanında vaktinde saglıkla gelsin inşallsh zeynep asya. Mükemmel uyum olmus ismi çok begendim. Whatsapptan ekle beni emineden telimi alda. Görüselim ordan.
Elifcanım bebişinin birinde göz tansiyonu çıkmış. İnşallah ileri birsey deegildir. Saglıklarına kavuşup büyürer. Sen sütün için bol su iç. Emzirmeyede çalış. Hiç almiyormu memeyi büyük olan en azından denesen. 6 ay hoplaya zıplaya ancak meneyi tutturup emzirdim ben. Zor oldu ama şükür ugraştığıma degdi emzirebildim. Sende tüm yöntemleri eene. Hurma incir ye ve üstüne bol su iç. İnsallah artar.
Ceren bebeğine kavuşmuşsun ama hastanedeymiş sanırım. Saglıkla dünyata geldia düzelir ve bol bol koklarsın yavrunu inşallah. Güle gük
Le büyüt canım.
Mutasyonlarimiz ayni. Ben clexane 4000 kullandim. Burda benden daha ciddi mutasyonu olup ayni dozu kullananlar oldu. Dozun senin icin yeterli oldugunu dusunuyorum. Doktorum ayda bir aptt baltirdi. Buna gore doz ayarlaniyor bazi arkadaslar da anti fxa tahlili yaptiriyor. Doz ona gore de ayarlaniyormus. Sana gunde bir kivi tuketmeni tavsiye edebilirim. Hayirli olsun bebegin.merhaba ilk bebebiği 4 aylıkken kaybettim.. 2014 ağustosunda yapılan tahlillerimde MTHFR C677T heterezigot , MTHFR A1298C heterezigot çıktı. şuan 2. bebeğime hamileyim doktorum hibor 3500 başlattı (tüp bebek olduğu için transferden beri kullanılyorum) sanki doz az gibi geliyor.. benim durumumda olupta bebek sahibi olanların kullandığı dozları merak ediyorummm...
Evet cnm bu aralar kimse yazmıyor ben de bakıp çıkıyorum ne var ne yok diye :) hamilelik iyi çok şükür çarşamba kontrolum vardı doğum iznine ayrıldım dr bi sıkıntı yok dedi. Yarın ankaraya gidiyorum kısmetse. Çarşamba da Hacettepeye kontrolum var. Yazarım size gelişmeleri. Sen ve kızların Nasılsıniz duzeldiler mi minnoslarArkadaşlar nasilsiniz.Sesiniz cikmiyo.senay hamilelik nasıl gidiyo.az kaldı.hadi hayirlisi.
Evet cnm bu aralar kimse yazmıyor ben de bakıp çıkıyorum ne var ne yok diye :) hamilelik iyi çok şükür çarşamba kontrolum vardı doğum iznine ayrıldım dr bi sıkıntı yok dedi. Yarın ankaraya gidiyorum kısmetse. Çarşamba da Hacettepeye kontrolum var. Yazarım size gelişmeleri. Sen ve kızların Nasılsıniz duzeldiler mi minnoslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?