- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.201
Cnm çok geçmiş olsun benim de olmuştu ben de şaşırmıştim hiç olmamıştı çünkü iki ayağının orta parmaklarının tırnak kenarında şişme ve batma olmuştu ben hamileliğe baglamadım herhalde tırnaklari yanlış kestim dedim banyodan sonra biraz ugrastim icerde ki tırnağa kestim rahatladi şimdilik geçti sonra tekrar nükseder mu bilmiyorum inş. Iyilesir cnm gerçekten insanın canını baya takiyo ayakkabı gidince falan baya acitiyo
Gazli bezle sariodum canim bende ama anladigim kadarula seninki baya kotu olmus parcalanma falan olmadi bende kizarip sisiodu gecmis olsun tekrar buarada tecrubeli annelere sorum olacak biz bu ayin 4 unde 5 ayi bitiricez 6 ya giricez mamaya 2 numaraya 6 ay doluncami yoksa 6ya girincemi gecicezBisi sormayı unuttum cnm.orayı sariyomuydun.ben gazlı bezle sariyom.terliksiz ve corapsiz duramiyorum.acaba acikmi durması gerek.
Çok geçmiş olsun...Kızlar bir ay oldu ayak bas parmagimda tırnak basması oldu.internetten araştırmalarıma gore kendim tedavi etmeye çalıştım ama iyilesecegine dahada kotu oldu.orayı aldırmak gerekiyomus.o zamanda bir hafta sut veremicem.sağdigmi çöpe atmam lazim.o yüzden yaptırmak istemiyorum.dun kizlari dktra götürdük.yuruyemedim esin taşıdı hep.cocuklarami uzulim kendimemi
Selda nerelerdesin cnm ne yapiyosun son durum neÇok geçmiş olsun...
Elifcim çok geçmiş olsun ben de de çok oldu ve hala ara ara oluyor hatta şu an da da var.dogumdan sonra oldu ben de galiba bakimsizliktan:)bi gece yanlışlıkla beşiğe çarptım hafif ama ne çığlık attım acidan anlatamam.ben hiç usenmedim acisina da dayandim ve oya oya çıkarıp aldım ordan hala da öyle yapıyorum. Dışarda manikür pedikur yaptirmiyorum emzirdigim için kendim hallediyorum. Birde annemlerin kuyruk yagindan yaptıkları bir merhem var onu surdum 1 kere ilk gorusmem de tarif alırım istersen.Kızlar bir ay oldu ayak bas parmagimda tırnak basması oldu.internetten araştırmalarıma gore kendim tedavi etmeye çalıştım ama iyilesecegine dahada kotu oldu.orayı aldırmak gerekiyomus.o zamanda bir hafta sut veremicem.sağdigmi çöpe atmam lazim.o yüzden yaptırmak istemiyorum.dun kizlari dktra götürdük.yuruyemedim esin taşıdı hep.cocuklarami uzulim kendimemi
Elifcim çok geçmiş olsun ben de de çok oldu ve hala ara ara oluyor hatta şu an da da var.dogumdan sonra oldu ben de galiba bakimsizliktan:)bi gece yanlışlıkla beşiğe çarptım hafif ama ne çığlık attım acidan anlatamam.ben hiç usenmedim acisina da dayandim ve oya oya çıkarıp aldım ordan hala da öyle yapıyorum. Dışarda manikür pedikur yaptirmiyorum emzirdigim için kendim hallediyorum. Birde annemlerin kuyruk yagindan yaptıkları bir merhem var onu surdum 1 kere ilk gorusmem de tarif alırım istersen.
Doldurunca baslamalisin. Ben oyle yaptim.Gazli bezle sariodum canim bende ama anladigim kadarula seninki baya kotu olmus parcalanma falan olmadi bende kizarip sisiodu gecmis olsun tekrar buarada tecrubeli annelere sorum olacak biz bu ayin 4 unde 5 ayi bitiricez 6 ya giricez mamaya 2 numaraya 6 ay doluncami yoksa 6ya girincemi gecicez
Cnm nereyi oya oya cikardin.şişip patlayan etimi aliyosun.ben oraya dokunamiyorum ki.yaparken çok kaniyomu.pansuman yapiyomusun.ben tendirtiyot sürüp antibiyotik krem suruyom.tırnak ile et arasına pamuk koyup sariyodum.sonra açık kalması gerektiğini duyunca yapmıyorum artik.orayı aldırmadan kurtuluş yok galiba.hala arada oluyor dediğine gore.Kaynanam etin yağını eritip dondurdu.o kuyruk yagi gibi olurmuki.acisinimi aliyo.
Çok kanamadi bir tek kolonya surdum ben.ama sen dikkatli ol dayanamazsan yapma sakın öyle kolay bişey değil çoook acıyor Elifcim.
Tesekkur ederim mamasini alacaktim dr uyla gorustum oda doldurunca baslayalaim hazmedemeyebilir dedi ek gidaya basladik az patates havuc ve kabakla balkabagindan corba armut elma meyve olarak bide gece icin pirincli sutlu mama dedi ama yulafli deneyelim istedim pirinc zararli denio buara, kabizlik sorunu oluo die gece mamasini hic vermedigim halde sadece corbayla az meyve yedi pek yedide denemez meyveyi yinede kabiz oldu bile nasil alisacaj bakalim demir ilacinada oyle baslayacagiz bunlara bi alissin dedi bagirsaklari sorunlu oluncada cok zormusDoldurunca baslamalisin. Ben oyle yaptim.
gebelik yok. yumurta rezervi az. tolga bey tüp bebek yapalım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum....Selda nerelerdesin cnm ne yapiyosun son durum ne
Cnm hakkında hayırlısı olsun o zam çok bekleme cnm biran evvel başla tedaviyegebelik yok. yumurta rezervi az. tolga bey tüp bebek yapalım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum....
ben de seni merak etmistim selda. Hakkinda hayirlisi olsun canim. Iyi haberlerini bekliyoruz.gebelik yok. yumurta rezervi az. tolga bey tüp bebek yapalım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum....
gebelik yok. yumurta rezervi az. tolga bey tüp bebek yapalım dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum....
senay kac hhaftlik oldun cok az kaldi artik hayirlisyla arada yazan arkdaslarda durumlar nasil acaba bulutefe bafs32 ve adini hatirlayamdgim yeni hAmile arkadsta vardi manolya insallah en kisa zamanda saglikla gelsin bebegin
Kızlar yeni gördüm kusuruma bakmayın 36 ya giriyoruz hayirlarla inş. Yarın kontrolum var kontrolden sonra sizi bilgilendiririm çok merak ediyorum. Ins. Iyıdır korkuları kafamdan silmeye çalışıyorum çok fazla takma maya çalışıyorum kötü şeyler aklıma geldiğinde dua ediyorum çünkü elimden başka bişey gelmez insan ister istemez son anlarda bişey olursa diye korkuyo beni sizden daha iyi anlayan olamaz herhalde. Yakında sizinle aynı güzel dertler benim de olacak hayırlısıyla hazırlıklar son surat ankara da olduğum için çantami falan burada yeni hazırladım. Oyun parkı yatak aldık portatif kolay taşınır nigdeye giderken de götürebiliriz diye. Ilk olmanın acemiliği de çekiyorum :) ama çoook güzel bişey inş. Rabbim isteyen her kadına bu güzel duyguyu yasatsin. Gobisimi çok seviyorum :)Kizlar nasilsuniz şenay sen nasiksin ne kadar kaldi doguna ben uzun zaandur yazamiyorum benim kizim kokik ve geceleri hic uyumuyor.kucak aliskabligi oldu simdiden o yuzden firsat olmuyor yazmaya hamimekigim boyunca dualarinizka yanimda oldugunuz icin hepinize tesekkur ederim annelik muhtesem bir duyguymuz tabii bir o kadarda yorucu..
Ne kadar korkuyla olsada cok guzel heyecanlar bunlar aman masallah keyifle kullanmak nasip olsun o gobek sevilmezmi karnimdaki gunleri cok ozluorum bide emmesini cok isterdim onunla sanki o bagi tekrar kurmakmis gibi gelio ysasayamadim kolikti benim bebekte halada gecmis degil geceleri dugmesine basmis gibi ayni saatlerde baslio ciyak ciyak aglamya kaldirip gaz cikainca rahatlayip uyuyo ilk zamanlar gazi cikarmadgi icin hic oyle emme pozisyonunfa falan durmaz hep iterdi bu cocuk beni sevmio annesini bilmio diye uzuluodum ama simdi bana bakisini sevgisini gprdukce allah isteyen her kadina nasip etsin die dua ediorum cok zor gunler heleki bebek kolikse ceren cok iyi anliorum seni baklaim ne zaman bitecek bu sancilarKızlar yeni gördüm kusuruma bakmayın 36 ya giriyoruz hayirlarla inş. Yarın kontrolum var kontrolden sonra sizi bilgilendiririm çok merak ediyorum. Ins. Iyıdır korkuları kafamdan silmeye çalışıyorum çok fazla takma maya çalışıyorum kötü şeyler aklıma geldiğinde dua ediyorum çünkü elimden başka bişey gelmez insan ister istemez son anlarda bişey olursa diye korkuyo beni sizden daha iyi anlayan olamaz herhalde. Yakında sizinle aynı güzel dertler benim de olacak hayırlısıyla hazırlıklar son surat ankara da olduğum için çantami falan burada yeni hazırladım. Oyun parkı yatak aldık portatif kolay taşınır nigdeye giderken de götürebiliriz diye. Ilk olmanın acemiliği de çekiyorum :) ama çoook güzel bişey inş. Rabbim isteyen her kadına bu güzel duyguyu yasatsin. Gobisimi çok seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?