Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cnm benim yaaa inş. Gaz problemi de en kisa zamanda düzelir hakikaten çok zor kendin yoruluyorum o ayrı da insan bebeğinin sıkıntı çekmesine dayanamaz rabbim sana ve tüm annelere yardım etsin

Kaç aylık oldu cnm.emmiyomu bebisin.benim gibi sagiyomusun

Kızlar dr dan geldim çok şükür iyi kizimiz bi sıkıntı yok dedi kan tahlili istedi 21 nisan da tekrar kontrole gidicem henüz tarihle ilgili bişey söylemedi normal yapabilir miyim diye sordum tabi dedi ama o zaman 40 41 haftalari beklemek gerekiyor bu kadar dusuk olunca insanın alıp kucağına veresi geliyo dedi bakalım herhangi bir sıkıntı olmazsa beklemeyi düşünüyorum yok sancı falan olursa dr dersek sezeryan o ne derse o olur tabi hayırlısı olsun coraspin bırak dedi sizler kaçıncı haftada bıraktınız şimdi ben 36 yim acaba erken mi

Ben coraspirini 2.ayda birakmistim kanamalardan sonrada baslamadim cok sukur sorun olmadi sadce igneyle devam ettim dr a kalsa sezryandan 1 hafta oncede igneyi kesiodu ama son igneyi olacagim gun bebegim ben geliorum dedi bende ignesiz bir haftayi nasil geciricem die dertleniodum bolelikle doguma kadar ignemi olmus oldum 37arti 2 de geldi kendi istegiyle

Sağol cnm demekki bir gün önce de iğne olsan bişey olmuyo aslında benim pihtilaşma fazla ya o yüzden korktum 2 günde 3 günde bir kullansam mi acaba dedim dr ların en sevmediği hasta tipiyim aslında ama napiyim :)

Evet dr lar isine karisani sevmio benimki igneyi 10 gun once kesciekti israrimla bir hafta once o zaman dedi ama erken gelince bebek sezeryanda bana dedi ben sana dedim dinlemedin beni dedi tahlil sonuclarimi gormeden pihtilasmyla ilgli acil sezeryanda olsa ne kendi dr um nede anestezi uzmani girmek istemedi neyseki sonuclari bekleyebildik igneye bagli sorun yasamadik

Her dr un değişiyo aslında yöntemi kimi bir hafta önce kimi 3-4 gün önce coraspin konusunda böyle söyledi bakalım igne konusunda ne diyecek benimki bakalım iğneyi bırakmak daha ürkütücü aslında benim için

Ben 34haftalik doğum yaptım.yanlış hatirlamiyosam bir hafta önce kestim.yanlış da hatırlayabilir im iğneyi tam biliyorum sadece son gece vurunmamistim.iğneyi sakin bırakma.

5 ayimiz bitti canim yok sagmiorum sagarak artmadiki sutum 1 ay kadar sagdim cokcok az cikiodu ama ne cciksa verdim sonra 4 aya kadar teyzeden anne sutu aldik gunde 2-3kez sonra onuda emmez oldu bir aydir anne sutu yok mamayla devam

Keşke pes etmeseydin.benim 40im çıktıktan sonra artı.doğru durus sütum yoktu.bebislerim kuvezdeydi.ozamanlar doğru durust sut goturememistim.şimdide yetmiyor ama olsun.ağızlarına ana sütü giriyoya.hangi manayı kullaniyosun.biz hipp combiotic kullaniyoz.

hic artmadi canim aksine bi iki damlaya indi biraktim bende mama bizdd aynen hipp combiotik kullanioruz ek gidaya gecmistik ama kabiz olunca biraktim simdilk mama sadece 6 ay bitince mecbur gecicez

hic artmadi canim aksine bi iki damlaya indi biraktim bende mama bizdd aynen hipp combiotik kullanioruz ek gidaya gecmistik ama kabiz olunca biraktim simdilk mama sadece 6 ay bitince mecbur gecicez
Emzirmelerden asla vazgeçme bence.
Benim 2 aylıkken mastit oldum tek meme ve mama başladık. Ben üzüldükçe süt azaldı . 2 kavanoz milk max yedim ve birde bir hafta incir kürü yaptım. Süt geldikçe moralim düzeldi odüzeldikçe süt geldi. Şimdi7 aylığız emmek yerine ek gıda yemek istiyor.
Ben yinede her fırsatta anne sütü vermeye çalışıyorum.

Kizlar senayla asagidaki dua topigindeyiz. Gelmek isterseniz buyrun. Ama hergun girip duanizi soylemeniz gerekecek. Hergun iki kisiye kisisel dua ediliyor. Opuyorum Hepinizi.
melisameliss linki yapistiracak.

canımmm maşallah size 37 mi oldun sen. benim dr 32 de bıraktırmıştı coraspini. hiç endişe etme. dr una güven. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini. şu mübarek vaktin hürmetine :)

Aminnn cnm ne güzel dua etmişsin rabbim senden de razı olsun cnm. Sizin desteğiniz dualariniz çok önemli benim için. Evet yaaa 37 olduk çok şükür salı randevum var ne diyecek dr sabırsızlıkla bekliyorum bakalım :))

Kızlar dr dan geldim şimdilik iyi çok şükür haftaya tekrar cagirdi artık takipteyiz iğneye devam. Dualarınızı eksik etmeyin. Ins. Sorunsuz kucağıma alırım minik kizimi

Kızlar dr dan geldim şimdilik iyi çok şükür haftaya tekrar cagirdi artık takipteyiz iğneye devam. Dualarınızı eksik etmeyin. Ins. Sorunsuz kucağıma alırım minik kizimi
Senaycim çok sevindim kızının ve senin iyi olmana her gece isminle duamdasin inanki. Rabbim saglikla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşaallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…