Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Issiz topigin sessiz sakinleri:)

herkes iyi mi? Hersey yolunda mi?

Elif kizlarin iyi mi? Herkesin cocuklari iyidir umarim.

baya sakin bir topik oldu burasi. Giren cikan kalmadi. aslinda bu da iyi birsey bizim icin degil mi:) cok sukur ki girememe sebebimiz bebeklerimiz:)

Evet ama ben memnun değilim yalnız kaldım neyse umarım yakında bende o bebekleri yüzünden giremeyenlerden olurum.

eminecim her şey yolunda çok şükür. inş sen ve kızların da iyisinizdir. oğluşum büyüdü 14 aylık oldu. her geçen gün yeni yeni şeyler öğreniyor. yaramazlıklar hat safhada :)) bir taraftan okul bir taraftan tezim bir taraftan ev yemek bulaşık çok yoruluyorum. neyseki tatile az bir zaman kaldı. sen ne zaman başlıcaksın çalışmaya. bebişine kv mi bakıcak.
Evet ama ben memnun değilim yalnız kaldım neyse umarım yakında bende o bebekleri yüzünden giremeyenlerden olurum.
şenaycım çok haklısın. bugünlerinde seni yalnız bırakmak istemezdim. ama doğumdan sonra anlıcaksın bizi. banyoya girmenin lükse dönüştüğü anlar yakındır :)) şaka bir yana da her şey gönlünce olsun dualrımdasın. öpüyorum çok

Arkadaşlar resmen sizi unuttum.kızlardan hic bir şeye firsatim olmuyoki.İyiyiz çok şükür.bir hafta sonra 5aylik olcaz.haftaya c.teside bebek mevludumuz var.biraz toparlansinlar.havada duzelsin diye bekledim.biri 5kilo bile olmadı.iki gün önce tartildik.eslemim 4.700 ebrarin 5.500 oldu.senaycigim hayirlisiyla kurtulup kızını kucağına alirsin inşallah.

Merhaba kızlar
Eskiden yazamasamda okuyup çıkıyordum. Şimdi okumaya bile fırsat bulamıyorum. Büyüyüp hareketlendikce ve ek gıdaya da başlayınca çok yoğun geçiyor günler. Bedir Altan uyuyunca bende yatıyorum Aksamda erken yatiyoruz zaten);erkek çocuk çok hareketli oluyor Dönmeye de başladı başından ayrilamiyorum. Dertlerimiz bu olsun hep inş.
Şenay hadi canım az kaldı uykusuz gecelere bol bol uyu))

Evet artık benimde son günlerim uyuyacağım :) olsun razıyım bi gelseydi minik prenses

Kızlar dr dan geldim şimdilik iyi çok şükür haftaya tekrar cagirdi artık takipteyiz iğneye devam. Dualarınızı eksik etmeyin. Ins. Sorunsuz kucağıma alırım minik kizimi
Şenaycığım, senin için dua ediyorum. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin..

foruma da hergün giremiyorum. Yazdıklarında haklısın. Umut olmayınca belki de.....

Şenaycığım, senin için dua ediyorum. Rabbim sağlıklı şekilde kucağına almak nasip etsin..

foruma da hergün giremiyorum. Yazdıklarında haklısın. Umut olmayınca belki de.....
umut olmayinca belkide.. yazmissinya icim cok kotu oldu lutfen oylee duusnme hepimiz umutsuzluktan gectik ama beklenen gun gelio bigun inan olacak sen boyle yazinca bebekten bahsedesim gelmedi ama yinede yazayim bebek olunca gercekten kendine zaman ayirmak lux oluo banyoya girmek buyuk keyif ama hemen cikmak zorunda olmak keyfide yarida kesio onlar saglikli olsunda varsin yorulalim elif benim bebekte 6 aylik olacak hastaliklardan bizde yapamadik mevludu havalar duzellsin hastaliklar bitsin istedim artik yakinda bizde yaparz

Cnm hiç umutsuzluk bahsetme ben tam 3 yıl mücadele verdim ve sonuçta çok şükür bugünleri gördüm. Eminim sen de en kisa zamanda mutlu neticeye ulaşacaksın. Dualarimiz seninle cnm

Selda umutsuz olma canim. Biri veren rabbim ikinciyi de verir. Sonucta hamile kalabiliyorsun. Burdan kimler geldi gecti. Cogunun umudu yoktu. Ama hepsi bebekleriyle birlikte suan. Sen de biliyorsun zaten. Kotu dusunme sakin. Dualarimiz seninle.

Ben de evde yoruluyorum. Valla calismayi ozledim. Iki yildir evdeyim nerdeyse. Hamilelikte de evdeydimya. Yemek bulasik ortaligi toplamakla gecip gidiyor zaman. Bir yil daha ben bakacam kizima insallah bir aksilik olmazsa. Ise baslayinca kim bakacak belli degil. Kv de de annem de cok saglikli degiller. Daha dusunmuyorum bunlari. Hayirlisi.
Evde olmanin en iyi yani sabah kosturmacasi olmamasi ve uyumak:)) seni yogunlugunu tahmin edebiliyorum.

Kızlar dr dan geldim nst ve ultrason iyi çok şükür ben biraz stres yaptım dün hareketleri az olunca neyseki dr iyi dedi. Haftaya tekrar randevu verdi. Bekliyoruz ama bir de bana sorun nasıl bekliyorum gerçi beni sizden iyi anlayan olmaz herhalde :) dualariniza ihtiyacım var

inanırım özlemişsidir çalışmayı. evet en zoru sabah koşturmacası oluyor. benim annem bakıyor. ama seneye bakmayacak sanırım ( ben de bakıcıya bırakmak istemiyorum ama bilmiyorum seneye ikna edemezsem annemi bakıcı arıcam. ki annemle aynışehirdeyiz sağlık problemi de yok çok şükür. ama istemiyor işte. lafa gelince çok seviyor ama
canım son günlerde saat bile gün gibi geçiyor. hareketlerinin azalması normal çünkü yeri daraladı artık. bir de kanala yerleşnce de az hareket ediyor. Rabbim yardımcın olsun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah sana tüm annelerimize kolaylik versin cnm işiniz zor gerçekten keşke annen baksa
Aynen son zamanların da ayrı bır güçlüğü varmış rabbim yardımcımız olsun

Reactions: eoe
Senaycim her gece duamdasin inan ki. isterseniz sayıyı az tutarak başlayalım senin adına dua ya ne dersiniz pıhtıcanlarim.herkesin ezbere bildiği bir dua olsun mu.

Senaycim her gece duamdasin inan ki. isterseniz sayıyı az tutarak başlayalım senin adına dua ya ne dersiniz pıhtıcanlarim.herkesin ezbere bildiği bir dua olsun mu.
Cnm benim allah razı olsun bebişinin yoğunluğunda hem her gun dua ediyosun hem de fazlasi icin cabaliyosun rabbim senden razi olsun. Arkadaşlar ne derse öyle olsun çünkü herkes hem isinde gücünde hem de bebeği yle uğraşıyor. Rabbim senin de gönlünde ne muradına varsa hayirlarla nasip etsin inş.

Allah hepimizden razı olsun senaycim hepimizin hakkı geçti birbirimize sen az mı dua ettin bizler için şimdi sıra bizde.Rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıkla ve hayirlisiyla evlatlarına kucağına alıp büyütmeyi nasib etsin inşaallah. Amin.pihticanlar bi görsün yazismamizi duaya karar verelim başlarız hemen ben hep adını anıyorum Dualarım da ayrıca da okurum sen bebisini düşün biz duayı okuruz Allahın izniyle.ben ayrıca bol bol Ayetel kursi de okur yollarim bebisine ve sana.ben en çok bu duayı okumuştum bebeğim Karnım dayken.

Kizin nekadar oldu canım.sabahları uyudugna gore bayağı büyüdü sanirsam.benimkinin biri erkenden yatsa geçse yatsa sabah namazı ayakta.sonrada uyumuyo.sonra diğeri uyaniyo.uyku yok anlican ama alıştım artik.önceden ne uyudum.doyamazdim uykuya.annelik boyle iste.dun aksam yemeginde sinir krizi geçirdim.eşim tuzlu biberli yemeğin suyundan kaşıkla 5aylik kızıma vermeye kalktı.eline vurunca kaşık bebeğinin ağzını acitti.kanadı.bide bagirmama korktu.çok agkadi .ben mülayim sessiz sakin biriydim.kendime şaşırdım.bagirmaktan sesim kisildi.daha ek gıdaya baslamadim.başlasam bile tuzsuz baharatsiz vermek istiyorum.kaynanamda bende çocuk buyuttum. Veriyorum bisi olmadı dedi.banane senden dedim.sinirden beynimden dumanlar çıkti.

Son düzenleme:

Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm.normal doğummu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…