- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.261
Cnm uykusuzluk ve yorgunluk sinir yapabilir gayet normal üzülme olur böyle şeyler. La havle çek umarım en kisa zamanda atlatırsın bunları sen iki katı zorluk yaşıyorsun rabbim yardimcin olsun. Bebişlerin biraz büyüyünce rahatlıcaksa inş. Uykusu yemesi düzene girene kadar bu tür zorluklar olacak önemli olan bebişlerin sağlıklı çok şükür. Bütün pıhtıdas annelerimiz hep duamdasiniz biz ne emeklerle kavuşuyoruz yavrularımı za rabbim canlarını sağ etsin.Kizin nekadar oldu canım.sabahları uyudugna gore bayağı büyüdü sanirsam.benimkinin biri erkenden yatsa geçse yatsa sabah namazı ayakta.sonrada uyumuyo.sonra diğeri uyaniyo.uyku yok anlican ama alıştım artik.önceden ne uyudum.doyamazdim uykuya.annelik boyle iste.dun aksam yemeginde sinir krizi geçirdim.eşim tuzlu biberli yemeğin suyundan kaşıkla 5aylik kızıma vermeye kalktı.eline vurunca kaşık bebeğinin ağzını acitti.kanadı.bide bagirmama korktu.çok agkadi .ben mülayim sessiz sakin biriydim.kendime şaşırdım.bagirmaktan sesim kisildi.daha ek gıdaya baslamadim.başlasam bile tuzsuz baharatsiz vermek istiyorum.kaynanamda bende çocuk buyuttum. Veriyorum bisi olmadı dedi.banane senden dedim.sinirden beynimden dumanlar çıkti.
Simdilik dr birsey söylemedi cnm bakıcaz diyor bekliyor. Normal olursa sanırım normal için bekleyecek allah korusun bir aksilik durumunda da sezeryan kararı alacak. Şimdi 39 a giriyoruz rabbimin izniyle ama şimdilik ağrı sancı bir belirti yok. Tabi yüreğim ağzımda ama Rabbime sığındım. Kötü düşünme meye bol bol dua etmeye çalışıyorum. Zaten bugunlere getiren o inş. Sonu da güzel olur.Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz cnm.normal doğummu olcak
Ben de aklıma geldikçe ayetel kursi bildiğim duaları okuyorum cnm artık rabbim bilir inş. Dualarımizı boş çevirmez. Heyecan dorukta :)Allah hepimizden razı olsun senaycim hepimizin hakkı geçti birbirimize sen az mı dua ettin bizler için şimdi sıra bizde.Rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıkla ve hayirlisiyla evlatlarına kucağına alıp büyütmeyi nasib etsin inşaallah. Amin.pihticanlar bi görsün yazismamizi duaya karar verelim başlarız hemen ben hep adını anıyorum Dualarım da ayrıca da okurum sen bebisini düşün biz duayı okuruz Allahın izniyle.ben ayrıca bol bol Ayetel kursi de okur yollarim bebisine ve sana.ben en çok bu duayı okumuştum bebeğim Karnım dayken.
Evet cnm bekliyoruz yarın 39 hafta olacağız kısmetse ama henüz bir belirti yok o yüzden galiba daha zamanı var bana sanki bir aksilik olmazsa 40 I da görecekmisiz gibi geliyor. Yuregim agzimda surekli onu dinliyorum kipirdamasa hemen hadi diyorum soyle ufak bir hareket etse oh diyorum :) istiyorumki hep hareket etsin beni rahatlatsin :) simdi karnimda oynasin dogunca da uyusun :) dimi ama. Rabbim yardımcın olsun cnm inş. Oğlis inin uyku ve yemesi düzene girer eşin de biran evvel gönlünüzden geçen yer neresiyse hayirlarla tayin olur namazdan sonra ayrıca dua edicem cnm. Ins. Rabbim kabul buyurur. Rabbim tüm sıkıntıda olanları feraha kavustursun inş.Senay canım senıi merak edip girdim caba doğum yaptnda haberim olmadımı diye. Ama beklemedeymişsin. Allahım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin insalah. Beklemek zorlaşıyor son zamanlarda.
Benartık girip okuyamıyorum bile. İşe başlamadım bende ücretsizdeyim. Oğluşumu bırakıp başlamakra hiç içimden gelmiyor. Oğluşum yoruyor. Hala uyumayan yemem yemeyen bir çocuk ama onunla her dakikayı yasamak çok güzel. Bazen sabrımı sınasada yemek ve uyku konusunda. İyiki var. Rabbi yokluklarını göstermesin yavrularımızın.
Eşimin tayin işini hala halledemedik. Halledersek ücretsiz izni iki yaşına kada kullanırım inşallah. Şenay hamile ve doğum yapanın duası kabul olurmuş. Sende eşim için bize dua et olurnu:)))
Selvi bizdede anne ve kv bakacak. Ama annem baca ve belden sürekli fizik tedavide akupunkturda. Kv kolum tutmuyor diyor. O yüzdende bırakamıyorum bende. Allah büyük bakalım. Rabbim saglık versinde çocuklarımıza.
Şenaycim bol bol yürüyüş yap. Normal doğum olursa yararı olur. Bebiste artık az hareket eder annesi kocaman oldu göbüşünun içinde. Merak Etme sen.kolay doğumlar olsun inşallah. Atis doğru söylüyor sen herkese dua ettin sıra bizde. Yapıştır bi liste dua edelim sen dogurana kadar. Allah senin Doğum duani yapmayı da nasip etti cok ŞükürEvet cnm bekliyoruz yarın 39 hafta olacağız kısmetse ama henüz bir belirti yok o yüzden galiba daha zamanı var bana sanki bir aksilik olmazsa 40 I da görecekmisiz gibi geliyor. Yuregim agzimda surekli onu dinliyorum kipirdamasa hemen hadi diyorum soyle ufak bir hareket etse oh diyorum :) istiyorumki hep hareket etsin beni rahatlatsin :) simdi karnimda oynasin dogunca da uyusun :) dimi ama. Rabbim yardımcın olsun cnm inş. Oğlis inin uyku ve yemesi düzene girer eşin de biran evvel gönlünüzden geçen yer neresiyse hayirlarla tayin olur namazdan sonra ayrıca dua edicem cnm. Ins. Rabbim kabul buyurur. Rabbim tüm sıkıntıda olanları feraha kavustursun inş.
Şu an nasıl bakılacak konusunu çok düşünmüyorum öncelikli amacım sağlıkla yanımda nefes aldığını görmek ama sonra ben de sizinle aynı durumda olucam üstelik ben gurbetteyim kimimiz kimsemiz yok oralarda rabbim tüm annelere yardım etsin
Serap nereye gidiyorsun ya. Gitme arkadaşım ankarada kal. Hayırlısıyla. Tombis oğlunda yesin yemeğini. Bizde diş çıkarıyoruz sorma 1 haftadır mahvoldum huysuz mutsuz ağlıyor. Canı acıyor kuzumun.Senay canım senıi merak edip girdim caba doğum yaptnda haberim olmadımı diye. Ama beklemedeymişsin. Allahım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin insalah. Beklemek zorlaşıyor son zamanlarda.
Benartık girip okuyamıyorum bile. İşe başlamadım bende ücretsizdeyim. Oğluşumu bırakıp başlamakra hiç içimden gelmiyor. Oğluşum yoruyor. Hala uyumayan yemem yemeyen bir çocuk ama onunla her dakikayı yasamak çok güzel. Bazen sabrımı sınasada yemek ve uyku konusunda. İyiki var. Rabbi yokluklarını göstermesin yavrularımızın.
Eşimin tayin işini hala halledemedik. Halledersek ücretsiz izni iki yaşına kada kullanırım inşallah. Şenay hamile ve doğum yapanın duası kabul olurmuş. Sende eşim için bize dua et olurnu:)))
Selvi bizdede anne ve kv bakacak. Ama annem baca ve belden sürekli fizik tedavide akupunkturda. Kv kolum tutmuyor diyor. O yüzdende bırakamıyorum bende. Allah büyük bakalım. Rabbim saglık versinde çocuklarımıza.
Elif çok bile dayandın. Iki bebek yetmiyor bide kvden var valla helal olsun.insan iyice tahammulsuzlesiyor. Bende çok sinirliyim. Hemen patlıyorum. Sinir olduğum insanlar geliyor aklıma ne kadar uykusuz olursam olayım yine uyuyamiyorum gece. Çocuk büyütürken sadece sevdiğin kişilerle görüşmek lazım. Lohusalik gibi valla. Bugün kvdem oğlanin doğum gününde bi kuzu cevirmeyecekmisiniz dedi artık dayanamadım. Kış günü ne kuzusu görmemiş gibi. Onu da biz planlayalim izin ver de dedim. sürekli çocuğa su ver yok emzir yok niye terledi. Kilosu iyimi. Burada zayıf demek istiyor aslında yazarKizin nekadar oldu canım.sabahları uyudugna gore bayağı büyüdü sanirsam.benimkinin biri erkenden yatsa geçse yatsa sabah namazı ayakta.sonrada uyumuyo.sonra diğeri uyaniyo.uyku yok anlican ama alıştım artik.önceden ne uyudum.doyamazdim uykuya.annelik boyle iste.dun aksam yemeginde sinir krizi geçirdim.eşim tuzlu biberli yemeğin suyundan kaşıkla 5aylik kızıma vermeye kalktı.eline vurunca kaşık bebeğinin ağzını acitti.kanadı.bide bagirmama korktu.çok agkadi .ben mülayim sessiz sakin biriydim.kendime şaşırdım.bagirmaktan sesim kisildi.daha ek gıdaya baslamadim.başlasam bile tuzsuz baharatsiz vermek istiyorum.kaynanamda bende çocuk buyuttum. Veriyorum bisi olmadı dedi.banane senden dedim.sinirden beynimden dumanlar çıkti.
Annemde sürekli yürüyüş yapmam konusunda uyarıyor ama o kadar ağırlaştımki anlatamam. Pazartesi bir yolculuk yaptım onun üzerine sistim zaten çok kilo almıştım bir de üstüne o şişlik gelince 3 kilo da o bindirmiş. Şu an 74 kilo olmuşum yani 22 kilo aldım toplamda düşün artık beni :) çok zor yürüyorum ama yürümeye çalışıyorum. Ins. Kolay doğum olur. Cnm benim yaaa güzel yürekli arkadaşlarım benim rabbim sizin de yardımcınız olsun. Ben liste yapıştıramiyorum um telefondan giriyorum sanırım telefondan yapamam. Tablo için de gönüllü arkadaş varsa rabbiyessir duası vardı onu yapabiliriz. Okuyabildigimiz kadar günlük. Seni ve yakışıklı oğlunu öpüyorum cnmŞenaycim bol bol yürüyüş yap. Normal doğum olursa yararı olur. Bebiste artık az hareket eder annesi kocaman oldu göbüşünun içinde. Merak Etme sen.kolay doğumlar olsun inşallah. Atis doğru söylüyor sen herkese dua ettin sıra bizde. Yapıştır bi liste dua edelim sen dogurana kadar. Allah senin Doğum duani yapmayı da nasip etti cok Şükür
Ben de tablo yapmayı bilmiyorum ama duaya başlıyorum kismetse hemen.saglikla dogurup büyüt inşaallah. AminAnnemde sürekli yürüyüş yapmam konusunda uyarıyor ama o kadar ağırlaştımki anlatamam. Pazartesi bir yolculuk yaptım onun üzerine sistim zaten çok kilo almıştım bir de üstüne o şişlik gelince 3 kilo da o bindirmiş. Şu an 74 kilo olmuşum yani 22 kilo aldım toplamda düşün artık beni :) çok zor yürüyorum ama yürümeye çalışıyorum. Ins. Kolay doğum olur. Cnm benim yaaa güzel yürekli arkadaşlarım benim rabbim sizin de yardımcınız olsun. Ben liste yapıştıramiyorum um telefondan giriyorum sanırım telefondan yapamam. Tablo için de gönüllü arkadaş varsa rabbiyessir duası vardı onu yapabiliriz. Okuyabildigimiz kadar günlük. Seni ve yakışıklı oğlunu öpüyorum cnm
Tmm cnm Allah razı olsun cnm.Ben de tablo yapmayı bilmiyorum ama duaya başlıyorum kismetse hemen.saglikla dogurup büyüt inşaallah. Amin
Evet cnm tablo sayi obemli degil. önemli olan zaten sizin gönlünüzden böyle birşeyin geçmesi çok tsk. Ederim hepinize.Arkadaslar, senay icin dua edelim. Arkadasimizin dogumuna az kaldi. Doguma kadar asagidaki duayi okuyup arada sayiyi yazabilirsiniz.
Türkçe Okunuşu:
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:
“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır”
Allah razı olsun cnm senin de gönlünde geçen muradına tez zamanda hayirlarla olur inş.100 adet okudum simdilik. Baska dualarim da var. O yuzden cok okuyamayabilirim.
Allah razı olsun cnm. Kabul etsin inş. Ben de 200 daha okudum. Bugün dr dan geldim iyi dedi çok şükür 39 h 3 gun olduk ama hala tık yok. Cumartesi tekrar cagirdi o zaman bakilacak olmazsa bir de pazartesi bakılacak doğuma karar verilecek. Igne ye devam dedi. Ama benim ne kasılma var ne birsey sanırım sezeryan a alacakSenaycim ben de 100 adet okudum.Rabbim kabul etsin inşaallah. Amin .kismetse devam edeceğim. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?