Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Ben 38+2 de doğum yaptım sezryanla ama bekleseydim benim de 40i bulacaktı ne kasılma ne sancı hiç birşey yoktu o haftaya kadar.ben igneyi kestirecek diye sezeryan a razi olmuştum. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin gönlünden geçen kısmet olsun insaallah. Amin

Amin cnm

başlığı görünce bakıp okumak istedim...
rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasiip etsin, hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin...
sizlere 50 tanede ben okudum arkadaşlar... allah kabul etsin

Tsk ederim cnm diğer topik te beraberiz hatırladım mi kelime i tevhid çekiyoruz. Rabbim senin de gönlünde ki muradına hayirlarla ulaştıran inş.

Reactions: eoe
Şenay bende 100 tane okudum. Aslında aklıma geldikçe geçiriyorum. sayı önemli değil. Ben 40+2 de doğurdum igneyide 3 gün önceden birakmistim. Aptt 26 falandi doktorum normal demişti. Merak Etme sen sana ıgneyi bıraktımasi lazım artık. Engec ctesi bırak bence. Önümüzdeki hafta doğum olur büyük ihtimal))hadi bakalım

Sağolasın cnm rabbim hepinizden razi olsun. Igneyi her gidisimde özellikle soruyorum. Devam diyo. Bir gün yapmasak yeter dedi. Hayirlisi bakalim. Cnm yaa doğum nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum cumartesi gidicem bakalım suyuna falan bakılacak. Iyiyse pazartesi tekrar muayene. Heyecanla bekliyorum bende :)

Kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim anne olmayi isteyen herkese de en kisa zamanda bu güzel duyguyu tattirsin inş.
Amin canım bugün böyle eski günlere döndüm anne olamamanin acisi ile gözümün yasiyla zoraki kutlamalara maruz kaldığım gunlere.Rabbim kimseye yasatmasin bole mutsuz gunler bana nasib etti anne olmayi sana ve tüm isteyenlere de nasib etsin inşaallah. Amin

Amin cnm. Aynen rabbim kimsenin kucağıni boş koymasın evladi olanların da cümlesini evladını korusun

Reactions: eoe
9 .!.:
Kızlar beklemeye devam yine pazartesi kontrole gidicem bakalım hayırlısı. Minigim iyi olsun sağlıkla dogsun inş.
Senaycim rabbim yardimcin olsun insallah bebisine hayirli saglikli bir sekilde kavusursun.duamizdan 100 adet okuyabildim.cok yaramaz bir oglum var sureklili kucak istiyo hep aklimda dualarimdasin

Senaycim rabbim yardimcin olsun insallah bebisine hayirli saglikli bir sekilde kavusursun.duamizdan 100 adet okuyabildim.cok yaramaz bir oglum var sureklili kucak istiyo hep aklimda dualarimdasin
Allah razı olsun cnm oğlun yaramaz olsun ne güzel yaramazlık yapıyo boşver :) ben biraz daha bekliyom sanırım kızımın sesini kokusunu hissetmek icin yarın tekrar kontrole gidicem inş. Rabbim dualarimizi geri çevirmez hepimizin yardımcısı olsun.

Arkadaslar

Bugun 18:00 civarlarinda senayin sancisi basladi. Hastaneye gitti. Bir saat kadar once annesiyle konustum henuz dogum gerceklesmemis. duanizi esirgemeyin.
haber alirsam yazarim.

İkiz olduğu için kayinvalidenin çok faydasını görüyorum.gülü seven dikenine katlanır misali.mesela salı günü tırnak batmasından ameliyat oldum.bebekleri ona bıraktım.kimsem yok.mecbur bıraktım.sut sağlarken bakıyor.yemek yaparken bakıyor.napim mecburum kadına.

Maşallah cnm.bayağı kilo almissin.ben iki bebek olduğu halde 9kilo aldım.ona görede civciv kadar bebislerim oldu.suratları kasik kadardı.hala ufaklar ama olsun sagliklilarya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…