- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.281
Ben 38+2 de doğum yaptım sezryanla ama bekleseydim benim de 40i bulacaktı ne kasılma ne sancı hiç birşey yoktu o haftaya kadar.ben igneyi kestirecek diye sezeryan a razi olmuştum. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin gönlünden geçen kısmet olsun insaallah. AminAllah razı olsun cnm. Kabul etsin inş. Ben de 200 daha okudum. Bugün dr dan geldim iyi dedi çok şükür 39 h 3 gun olduk ama hala tık yok. Cumartesi tekrar cagirdi o zaman bakilacak olmazsa bir de pazartesi bakılacak doğuma karar verilecek. Igne ye devam dedi. Ama benim ne kasılma var ne birsey sanırım sezeryan a alacak
Amin cnmBen 38+2 de doğum yaptım sezryanla ama bekleseydim benim de 40i bulacaktı ne kasılma ne sancı hiç birşey yoktu o haftaya kadar.ben igneyi kestirecek diye sezeryan a razi olmuştum. ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin gönlünden geçen kısmet olsun insaallah. Amin
Tsk ederim cnm diğer topik te beraberiz hatırladım mi kelime i tevhid çekiyoruz. Rabbim senin de gönlünde ki muradına hayirlarla ulaştıran inş.başlığı görünce bakıp okumak istedim...
rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasiip etsin, hamile arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin...
sizlere 50 tanede ben okudum arkadaşlar... allah kabul etsin
Tsk ederim cnm diğer topik te beraberiz hatırladım mi kelime i tevhid çekiyoruz. Rabbim senin de gönlünde ki muradına hayirlarla ulaştıran inş.
Sağolasın cnm rabbim hepinizden razi olsun. Igneyi her gidisimde özellikle soruyorum. Devam diyo. Bir gün yapmasak yeter dedi. Hayirlisi bakalim. Cnm yaa doğum nasıl olacak gerçekten çok merak ediyorum cumartesi gidicem bakalım suyuna falan bakılacak. Iyiyse pazartesi tekrar muayene. Heyecanla bekliyorum bende :)Şenay bende 100 tane okudum. Aslında aklıma geldikçe geçiriyorum. sayı önemli değil. Ben 40+2 de doğurdum igneyide 3 gün önceden birakmistim. Aptt 26 falandi doktorum normal demişti. Merak Etme sen sana ıgneyi bıraktımasi lazım artık. Engec ctesi bırak bence. Önümüzdeki hafta doğum olur büyük ihtimal))hadi bakalım
Amin cnm ben de 300 okudum. Rabbim bu mübarek cuma gününde hepimizin gönlünde ki muradıni hayirlarla nasip etsin inş.Senaycim 100 daha okudum duamizdan. Allah kabul etsin. Amin
Amin canım bugün böyle eski günlere döndüm anne olamamanin acisi ile gözümün yasiyla zoraki kutlamalara maruz kaldığım gunlere.Rabbim kimseye yasatmasin bole mutsuz gunler bana nasib etti anne olmayi sana ve tüm isteyenlere de nasib etsin inşaallah. AminKızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun. Rabbim anne olmayi isteyen herkese de en kisa zamanda bu güzel duyguyu tattirsin inş.
Amin cnm. Aynen rabbim kimsenin kucağıni boş koymasın evladi olanların da cümlesini evladını korusunAmin canım bugün böyle eski günlere döndüm anne olamamanin acisi ile gözümün yasiyla zoraki kutlamalara maruz kaldığım gunlere.Rabbim kimseye yasatmasin bole mutsuz gunler bana nasib etti anne olmayi sana ve tüm isteyenlere de nasib etsin inşaallah. Amin
Senaycim rabbim yardimcin olsun insallah bebisine hayirli saglikli bir sekilde kavusursun.duamizdan 100 adet okuyabildim.cok yaramaz bir oglum var sureklili kucak istiyo hep aklimda dualarimdasin9 .!.:Kızlar beklemeye devamyine pazartesi kontrole gidicem bakalım hayırlısı. Minigim iyi olsun sağlıkla dogsun inş.
Allah razı olsun cnm oğlun yaramaz olsun ne güzel yaramazlık yapıyo boşver :) ben biraz daha bekliyom sanırım kızımın sesini kokusunu hissetmek icin yarın tekrar kontrole gidicem inş. Rabbim dualarimizi geri çevirmez hepimizin yardımcısı olsun.Senaycim rabbim yardimcin olsun insallah bebisine hayirli saglikli bir sekilde kavusursun.duamizdan 100 adet okuyabildim.cok yaramaz bir oglum var sureklili kucak istiyo hep aklimda dualarimdasin
Elif çok bile dayandın. Iki bebek yetmiyor bide kvden var valla helal olsun.insan iyice tahammulsuzlesiyor. Bende çok sinirliyim. Hemen patlıyorum. Sinir olduğum insanlar geliyor aklıma ne kadar uykusuz olursam olayım yine uyuyamiyorum gece. Çocuk büyütürken sadece sevdiğin kişilerle görüşmek lazım. Lohusalik gibi valla. Bugün kvdem oğlanin doğum gününde bi kuzu cevirmeyecekmisiniz dedi artık dayanamadım. Kış günü ne kuzusu görmemiş gibi. On
Elif çok bile dayandın. Iki bebek yetmiyor bide kvden var valla helal olsun.insan iyice tahammulsuzlesiyor. Bende çok sinirliyim. Hemen patlıyorum. Sinir olduğum insanlar geliyor aklıma ne kadar uykusuz olursam olayım yine uyuyamiyorum gece. Çocuk büyütürken sadece sevdiğin kişilerle görüşmek lazım. Lohusalik gibi valla. Bugün kvdem oğlanin doğum gününde bi kuzu cevirmeyecekmisiniz dedi artık dayanamadım. Kış günü ne kuzusu görmemiş gibi. Onu da biz planlayalim izin ver de dedim. sürekli çocuğa su ver yok emzir yok niye terledi. Kilosu iyimi. Burada zayıf demek istiyor aslında yazar)) sütün yetiyor mu klasik. Ayyyyy bogacam elimden kurtarın. Hergün görsem ne yaparım Allah sabır versin sana arkadaşım.
Annemde sürekli yürüyüş yapmam konusunda uyarıyor ama o kadar ağırlaştımki anlatamam. Pazartesi bir yolculuk yaptım onun üzerine sistim zaten çok kilo almıştım bir de üstüne o şişlik gelince 3 kilo da o bindirmiş. Şu an 74 kilo olmuşum yani 22 kilo aldım toplamda düşün artık beni :) çok zor yürüyorum ama yürümeye çalışıyorum. Ins. Kolay doğum olur. Cnm benim yaaa güzel yürekli arkadaşlarım benim rabbim sizin de yardımcınız olsun. Ben liste yapıştıramiyorum um telefondan giriyorum sanırım telefondan yapamam. Tablo için de gönüllü arkadaş varsa rabbiyessir duası vardı onu yapabiliriz. Okuyabildigimiz kadar günlük. Seni ve yakışıklı oğlunu öpüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?