Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

senayin dogumu oldu arkadaslar. ikisi de iyi. Darisi bekleyenlere...

Ayy çok sevindim.sonunda senayimizinda bebisi oldu.hayırlı evlat olsun.ben bayagidir giremiyodum.mevlut yaptım.evi biyildir temizleyememistim.evi kirkladim.kendimi hasta ettim.simdi parmağımda dikiş var.2hafta sonra alincak .duayada katilamadim şenay için.gözü aydın olsun senayin :)

Çok şükür senayimiz da doğurdu Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşaallah. Amin.senaycim kızının Bahtı şansı ömrü güzel olsun insaallah. Amin

Canimmm cok sevindim allah saglikla büyütmeyi nasipee tsin..sadece seni merak ettigimden arafa girip bakabikiyorum bizim kiz gazli o yuzden bide tek oldugumdan hic firsatim olmadi dualara kayilmaya..güle güle büyüt şenaycimm

emine doğuma giitiğini haber verdikten sonra o kadar dua ettim ki anneme kardeşime eşime gördüğüm herkese dua ettirdim. yaşadığın o kadar acıdan sonra bebeğini sağ salim kucağına aldın ya çok mutluyum çok. Allah analı babalı büyütsün. bebişinin uykusu çok, gazı az sütü bol olsun. :))

Canim cok tesekkur ederim hem dualariniz hem desteğiniz için eğer burada bulusmamis olsaydık hersey iki katı zor olacaktı eminim. Senden annenden kardesinden hepinizden allah razı olsun. Oh ne güzel dualar etmişsin. Tüm herkesin bebisi böyle olsun hep yanında nefesi nefesini degsin. Allahım ne kadar güzel bir duyguymus.
Canimmm cok sevindim allah saglikla büyütmeyi nasipee tsin..sadece seni merak ettigimden arafa girip bakabikiyorum bizim kiz gazli o yuzden bide tek oldugumdan hic firsatim olmadi dualara kayilmaya..güle güle büyüt şenaycimm
Canim benim çok teşekkür ederim olsun aklına geliyorum ya merak ediyosun ya. Ben kadar işinin arasında herkes elinden geldiğince dua etti. Rabbim bu güzel yürekli insanların ne muradı varsa hayirlarla versin inş.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an ara ara girmek. Valla bütün annelere değil altın madalya takılsın.

Slm kızlar umarım herkes ıyıdır. Biz kizimiz la iyileşmeye çalışıyoruz. Normal doğum oldu ama o da zor oldu hem olurken hem de sonrasında. Bacağımda doğru baya bir büyük kesi yapmışlar bir kaç gün sonra da dikisimde açıldı sonra da enfeksiyon kapmış dün tekrar hastanede yattıktan yerime mi bakıcam çocuğa mi şaşırdım valla. Idare etmeye çalışıyorum. Artık sizleri daha iyi anliyorum allah tüm annelerin yardımcısı olsun. Ama dünyada eşi benzeri olmayan bir duygu gercekten

Şenaycığım, çok geçmiş olsun. İlk günler güzel ama sıkıntılı... Allah, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Şenaycığım, çok geçmiş olsun. İlk günler güzel ama sıkıntılı... Allah, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Cok sagol cnm aynen alışma evresi. Bir de Lohusalık gerçekten zorluyormus. Amin cnm. Cumlemizin evladını korusun bugünleri gösteren rabbime şükürler olsun.

çok geçmiş olsun canım neyseki bizim gibi sezeryan olmadın. hala dikişlerim acıyor arasıra. Allah yardımcın olsun canım sana bakacak yardım edecek birileri vardır inşallah yoksa işin gerçekten zor. sen bol bol uyu bebiş uyuyunca sen de uyu ki dinlen 9 aylık zorlu serüveni atlattın bu günleri de atlatacaksın hayırla ve sağlıkla bol sütlü günler sana :)

Aynen sezeryandan çok korkuyordum. Bir de benimle aynı gün sezeryan olan kişinin de dikişlerinin açıldığını ve onu da tekrar dikiş olmaz diyerek gönderdiklerini öğrenince iyiki olmamisim En azından hacettepe de. Ama şimdi sünnetli çocuklar gibi altı açık geziyorum öyle iyilesecekmis aslı varsa ama hala en ufak bir iyileşme yok acılara devam. Bir yaşlı annem var o da elinden geldiğince yardimci oluyor en azından yemek düşünmüyorum. Yoksa yemek yemeye bile zor vakit buluyorum bazen. Cennet neden anıların ayağı altında şimdi daha iyi anlıyorum. Ama onu bir kere öpüp koklamak nefes aldığını bilmek herseyi unuturuyo. Çok şükür iyi ki valla iyi ki oldular.

Neden seni okadar kesdilerki.sezeryandan ne farkin kaldı.bide sezeryanli kadının dikişi açılmış.yanımdaki hasta okadar çok öksürdüğü halde dikişi açılmamışti.hastanen iyi değilmiş.sabır cnm.bu acilarda geçecek.annem biay yanımda kalmıştı.annelerimizi başımızdan eksik etmesin Allahım.sağlıkla mutlulukla büyüt prensesini.

OTE="senay079, post: 41125447, member: 400932"]Aynen sezeryandan çok korkuyordum. Bir de benimle aynı gün sezeryan olan kişinin de dikişlerinin açıldığını ve onu da tekrar dikiş olmaz diyerek gönderdiklerini öğrenince iyiki olmamisim En azından hacettepe de. Ama şimdi sünnetli çocuklar gibi altı açık geziyorum öyle iyilesecekmis aslı varsa ama hala en ufak bir iyileşme yok acılara devam. Bir yaşlı annem var o da elinden geldiğince yardimci oluyor en azından yemek düşünmüyorum. Yoksa yemek yemeye bile zor vakit buluyorum bazen. Cennet neden anıların ayağı altında şimdi daha iyi anlıyorum. Ama onu bir kere öpüp koklamak nefes aldığını bilmek herseyi unuturuyo. Çok şükür iyi ki valla iyi ki oldular.[/QUOTE]
Cok şükür senaycim kavusmussunuz.Rabbim hic ayırmasını.çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah çabucak iyilesirsin. Allahima çok şükür hepimiz sagsalim kavuştuk yavrularimiza benim ikinci sezeryan sonrası belden yapilan iğne yerinde ağrı oldu.edilince belin bi sure dogrulamiyo.sezeryandan daha iyidir.dikiş yerin iyilesirse inşallah cabuk toparlarsin kendini canim.keşke doğumda duaisteseydik senden belki ikinci bebislerimizde olurdu:)bu kadar zzorluğarrağmen gözüm hala çocukta :)Allah doyursun gozumu

Cok şükür senaycim kavusmussunuz.Rabbim hic ayırmasını.çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah çabucak iyilesirsin. Allahima çok şükür hepimiz sagsalim kavuştuk yavrularimiza benim ikinci sezeryan sonrası belden yapilan iğne yerinde ağrı oldu.edilince belin bi sure dogrulamiyo.sezeryandan daha iyidir.dikiş yerin iyilesirse inşallah cabuk toparlarsin kendini canim.keşke doğumda duaisteseydik senden belki ikinci bebislerimizde olurdu:)bu kadar zzorluğarrağmen gözüm hala çocukta :)Allah doyursun gozumu[/QUOTE]
Amin cnm sagolasin. Çok şükür kazasiz belasiz kavuştuk. Doğumda isim isim olmasa da kan pihtilasmasi arkadaşlarım diye dua ettim. Ama ikinci çocuk aklıma gelmedi valla. Olanların evlatlarına koru rabbim diye dua ettim. Gerçi gonullerinden gecen muratlarini hayirlisiyla nasip et de demiştim belki o yerine geçer :)

Cok tsk. Ederim cnm. Cumlemiz evlatlarimizi saglikla buyutelim ins. Annem de çok kızdı dr a ama öyle kesiliyomus güya. Aynen sezeryandan bir farkı kalmadı 15 gün oldu hala iyileşmedi. Normal doğum istediğim için aslında böyle oldu. Diğer gittiğim dr lar hep korktutmuslardı beni doğumda bişey olur falan diye bu dr çok güven verdi. Surekli takiple aslinda olabiliyormus. Bir de doğum esnasında çok tedbirliydiler iyiydi aslında hersey ama işte bir yanlış kesim sonucu böyle oldu. Hayırlısı inş. Biran önce toparlarim.

mrhlar bir sorum olacaktı
daha önce iki kere kimyasal gebelik yaşadım
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi

FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT

şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız

Eklentiler

• PhotoGrid_1432891190568.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…