Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cnm hamileligin hayırlı olur inş. Tabi herseye ragmen iğneye biran evvel başlamak ta fayda var ama benim düşüşe geçtiğinde kurtulması. Bu düşerse ki inş. Öyle birşey olmaz bundan sonrası için tedbir alacaksın cnm ama üzülme en sonunda yavruna kavusacaksiniz

idrar testi yanıltıcı oldu Kanda beta 266 çıktı artıs normal oldu yani
doktoruma gittim clexane 0.4 ml iğneye başladık bir de gyno ferro sanol kapsül verdi (demir + folik asit + B12 birarada) Ayrıca folik asit aldım kullanıyordum zaten yenisini aldım
haftaya perşembe günü gel keseye bakalım dedi eğer kese görünür de gelişim olursa iğneye devam edeceğiz dedi şimdilik bir kutu aldım 10 tane iğne varmış içinde Eger her şey iyi giderse doğuma kadar kullanacakmışım bekleyip göreceğiz inşallah gelişimi iyi olur

Kızlarnasılsınız. Aeada girip okumaya bile fırat bulamıyorm artık. Oglumun dişleri ard arsa cıkıyor. Azılar köpek dişleri derken muthiş huysuz. Hic yemek yediremiyorum. Uyumuyor felan. Derken zaman bir ansa geçiyor. İnşallah gepiniz iyisinizdir.
Şenay artıknormal doğumlardasa bakıyorlar zor doğum kesiyi atıveriyorlar. Arka tarafa kadar. Arkadasımın 30 dikişi vardı. Ayaga kalkamıyordu kız. İnşallab çabucak iyileşirsin canı. Bebişin nasıl. Gazı felan yoktur inşallab.
Elif ikizlerin nasıl canım. Kuçuk olan toparlayabildimi. Hepinizi öpuyorum. Rabbimevlatlarımıza kavusturdu şükürler olsun. Acılarını hiç yasatmasın bizlere. İsteyen tüm kullarına nasip etsin.

kızlar kan pıhtılaşmasından dolayı iki kaybım oldu izmir de kan pıhtılasması sorunu olup da doktorundan memnun olanlar çözüm bulanlar yardımınızı bekliyorum..

kızlar kan pıhtılaşmasından dolayı iki kaybım oldu izmir de kan pıhtılasması sorunu olup da doktorundan memnun olanlar çözüm bulanlar yardımınızı bekliyorum..
bnde 2 kaybım oldu bu sebepten. Şimdi 6 aydr tekrar gebe kalmayı bkliyorum. Olursa hemn iğneye başliycam

arkadaşlar hepinize merhaba
sayfaları bir yandan okuyayım dedim okuyorum da ama
bir an önce de bilgi almak istiyorum

arkdaşım pzt günü doğum yapacak
şu an 0,4 clexan iğne ve günde 1 defa coraspirin kullanıyor

dr iğneyi dün itibariyle kesmesini söyledi
sezeryan la doğum yapcak
arkadaşım da iğneyi kesmeye korkuyor

sizler ne yaptınız
ne zaman bıraktınız
bazı arkadaşlar doğum yaptığı için giremiyorlardır

sizin onlar hakkında da bilginiz varsa
kaç gün kala bıraktıklarına dair yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Reactions: eoe

arkadaşım için burayı takip ederken
bir arkadaşla yazışmıştık

yakup erataya gittiğini ve memnun olduğunu söylemişti

paylaşmak istedim

arkadaşım için burayı takip ederken
bir arkadaşla yazışmıştık

yakup erataya gittiğini ve memnun olduğunu söylemişti

paylaşmak istedim
ben de ilkinde ona gittim ikinci hamileliğimde çok ilgisizdi düşük degildir o adet kanamasıdır dedi baska bi klinige gittim baktık hamileyim bu tavır hoşuma gitmedi düzenli adet görürüm çünkü gecikince anladım ama doktor çok ilgisiz geldi bana.(

üzüldüm
benim dr hakkında bilgim yok ama
o zaman o arkadaş çok çok memnun olduğunu söylemişti

ben arkadaşım la sermet beye gitmiştim
kendi adıma söyliyim hiç beğenmemiştim

hakan bey i duymuştum. hakan kanıt
ama o zaman ki arşatırmalardan aklımda kalanlar

hakan beyden çok memnun olan vardı

Güzel Allahım yardımcınız olsun inşallah

biz o zaman yakup bey den memnun olanları duyunca ona gitmeyi düşünmüştük ama
fiyat pahalı geldiği için arkadaşım gitmek istememişti
detaylı ultrason için de sermet beyi önermişlerdi
adam arkadaşım iğne kullandığı için azarladı durduuuu

Ben bir gun once biraktim. Cunku acil sezeryan olmam gerekti. Bir kac gun once birakilabiliyor igne. Aspirin daha once birakiliyor. Arkadasin dr una guvensin. Bu asamaya kadar dr uyla gelmis. Igne birakmanin ne kadar zor oldugunu biliriz. Icini rahatlatmak icin kivi yesin ve limon suyu icsin. Bunlar kani sulandirir. Kiraz da yesin.

Çok geçmiş olsun ben de 2 kayiptan sonra oğlumu kucağıma aldım. Fakat ben Yakup beyden çok memnun kalanlardanim önce Allaha sonra da ona dua ediyorum vesile olduğu için .Benim ruh halimi inanılmaz anlayıp ona göre tedavi etti. her defasında önce muayene edip sonra odasında görüşmeye aldı diğer hamilelere uyguladığı prosoduru benim için hep değiştirdi her aradigimda ulastim ve her istedigim de de muayene oldum.ama sizi de anlıyorum ben de gorumcemin cok memnun kaldığı bir drdan hiç memnun kalmadim 2 kaybimda bu biraz da karşılıklı enerji alımı galiba.

Cnm ben normal doğum yaptım son güne kadar 0.8 lik igne kullandim. Bazı arkadaşlar 3 gun once bazıları 1-2 hafta önce bıraktılar aslında dr a göre değişiyor bildiğim kadarıyla 12 saatte iğnenin etkisi geciormuş o yüzden çok önce bırakmaya gerek yok. Ama coraspini 3 hafta öncesinde kestik coraspin kanama süresini uzatiyormus.

canım yaa aynen enerji meselesi sanırım yakup erata benim ikinci düşügümde gitmek istedim adet kanamasıdır o onemli degil dedi kan tahlili yaptırdıgımda hamile oldugumu ogrendim ilk düşügümde de onemli degil olabilir her kadında dedi hic tahlil yapmadı keske yapsaydı ikinci de onlemi alırdık egepolde gokalp beye gittim çok iyi butun tahlilleri yaptı sorunumuzu ogrendik çok doktora gittim tüp bebek yapmak isteyenler oldu gökalp beye soyledim senın su an ki psikolojinden çok faydalanmak isteyen olur senin bebegin oluyor ama tutunamıyor onun da çaresini bulduk çok rahat geçireceksin dedi çok çok memnun kaldım ama çok kalabalık ve de ben cok panik oluyorum 9 ay içinde bi sorunumda doktorumu aramak isterim gökalp beye ulaşmak sorun kafam çok karısık... bu arada kendi derdimden yazamadım allah oğlunu sana bağıslasın canım sen nasıl bi tedavi gördün ben coraspirin içiyorum gebelik olursa iğne olucam her gün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…