- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.321
Cnm hamileligin hayırlı olur inş. Tabi herseye ragmen iğneye biran evvel başlamak ta fayda var ama benim düşüşe geçtiğinde kurtulması. Bu düşerse ki inş. Öyle birşey olmaz bundan sonrası için tedbir alacaksın cnm ama üzülme en sonunda yavruna kavusacaksinizmrhlar bir sorum olacaktı
daha önce iki kere kimyasal gebelik yaşadım
iki gün önce hamile olduğumu öğrendim beta hcg 131 çıktı
iki gündür evden testler yapıyorum artış var mı diye ama düşüşe geçti resimdeki gibi
kan testi verdim bugün yeniden saat üç buçuk gibi çıkacak
Kan pıhtılaşması için kan vermiştim Bugün sabah öğrendim değerlerim aşağıdaki gibi
FAKTÖR II NORMAL
904.530 FAKTÖR V LEİDEN NORMAL
MTHFR (A1298C) NORMAL
MTHFR (C677T) HOMOZİGOT
şimdi bende kan pıhtılaşması var herhalde çünkü homozigot çıkmış
sorum şu şuandaki bebeğimi kurtarma şansımız var mı yani düşüşe geçtiği için iğne kullansak bile artık sağlıklı olma ihtimali var mı
Ya da biz bir sonraki bebeğimiz için mi önlem alarak başlamalıyız
Cnm hamileligin hayırlı olur inş. Tabi herseye ragmen iğneye biran evvel başlamak ta fayda var ama benim düşüşe geçtiğinde kurtulması. Bu düşerse ki inş. Öyle birşey olmaz bundan sonrası için tedbir alacaksın cnm ama üzülme en sonunda yavruna kavusacaksiniz
bnde 2 kaybım oldu bu sebepten. Şimdi 6 aydr tekrar gebe kalmayı bkliyorum. Olursa hemn iğneye başliycamkızlar kan pıhtılaşmasından dolayı iki kaybım oldu izmir de kan pıhtılasması sorunu olup da doktorundan memnun olanlar çözüm bulanlar yardımınızı bekliyorum..
kızlar kan pıhtılaşmasından dolayı iki kaybım oldu izmir de kan pıhtılasması sorunu olup da doktorundan memnun olanlar çözüm bulanlar yardımınızı bekliyorum..
ben de ilkinde ona gittim ikinci hamileliğimde çok ilgisizdi düşük degildir o adet kanamasıdır dedi baska bi klinige gittim baktık hamileyim bu tavır hoşuma gitmedi düzenli adet görürüm çünkü gecikince anladım ama doktor çok ilgisiz geldi bana.(arkadaşım için burayı takip ederken
bir arkadaşla yazışmıştık
yakup erataya gittiğini ve memnun olduğunu söylemişti
paylaşmak istedim
ben de ilkinde ona gittim ikinci hamileliğimde çok ilgisizdi düşük degildir o adet kanamasıdır dedi baska bi klinige gittim baktık hamileyim bu tavır hoşuma gitmedi düzenli adet görürüm çünkü gecikince anladım ama doktor çok ilgisiz geldi bana.(
ben de ilkinde ona gittim ikinci hamileliğimde çok ilgisizdi düşük degildir o adet kanamasıdır dedi baska bi klinige gittim baktık hamileyim bu tavır hoşuma gitmedi düzenli adet görürüm çünkü gecikince anladım ama doktor çok ilgisiz geldi bana.(
Ben bir gun once biraktim. Cunku acil sezeryan olmam gerekti. Bir kac gun once birakilabiliyor igne. Aspirin daha once birakiliyor. Arkadasin dr una guvensin. Bu asamaya kadar dr uyla gelmis. Igne birakmanin ne kadar zor oldugunu biliriz. Icini rahatlatmak icin kivi yesin ve limon suyu icsin. Bunlar kani sulandirir. Kiraz da yesin.arkadaşlar hepinize merhaba
sayfaları bir yandan okuyayım dedim okuyorum da ama
bir an önce de bilgi almak istiyorum
arkdaşım pzt günü doğum yapacak
şu an 0,4 clexan iğne ve günde 1 defa coraspirin kullanıyor
dr iğneyi dün itibariyle kesmesini söyledi
sezeryan la doğum yapcak
arkadaşım da iğneyi kesmeye korkuyor
sizler ne yaptınız
ne zaman bıraktınız
bazı arkadaşlar doğum yaptığı için giremiyorlardır
sizin onlar hakkında da bilginiz varsa
kaç gün kala bıraktıklarına dair yardımcı olabilirmisiniz lütfen
arkadaşlar hepinize merhaba
sezeryan la doğum yapcak
sizler ne yaptınız
ne zaman bıraktınız
kaç gün kala bıraktıklarına dair yardımcı olabilirmisiniz Merhaba beni hatirlarsiniz bendim sizinle yazısan. Çok sevindim arkadaşınız saglikla doğum yapsın inşaallah. Yakup beyin hastası olan da bendim bu arada ve hala da duaciyim kendisine.drum bana 1 hafta önce bırak demişti ama ben ptesi sezeryana gidecektim en son 4 gun once çarşamba yaptım igne mi gizli gizli.bu arada da her gün 1 adet limon suyunu sıkıp igneyi vurduğum saatte denk getirip içtim. Ignenin yokluğunu tolere eder belki diye ki çok şükür saglikla da aldım kucağıma. Ayrıca son hafta hergün 1 adet de kivi yedim.bunlar kendimce buldugum çözümlerdi druma güvenmedigim için değil içim rahat olsun diye yaptım bunları.
Cok gecmis olsun Allah en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlat versin sana da insaalah.amin.Istersen dra gidip yumurta takibi yaptır canım. Ben öyle yapmıştım.Kızlar benm 6 ay oldu duşuk olalı hala bişy yok. Bu normal midr acaba
Çok geçmiş olsun ben de 2 kayiptan sonra oğlumu kucağıma aldım. Fakat ben Yakup beyden çok memnun kalanlardanim önce Allaha sonra da ona dua ediyorum vesile olduğu için .Benim ruh halimi inanılmaz anlayıp ona göre tedavi etti. her defasında önce muayene edip sonra odasında görüşmeye aldı diğer hamilelere uyguladığı prosoduru benim için hep değiştirdi her aradigimda ulastim ve her istedigim de de muayene oldum.ama sizi de anlıyorum ben de gorumcemin cok memnun kaldığı bir drdan hiç memnun kalmadim 2 kaybimda bu biraz da karşılıklı enerji alımı galiba.kızlar kan pıhtılaşmasından dolayı iki kaybım oldu izmir de kan pıhtılasması sorunu olup da doktorundan memnun olanlar çözüm bulanlar yardımınızı bekliyorum..
ben de cnm aynı sekilde bekliyorum...(bnde 2 kaybım oldu bu sebepten. Şimdi 6 aydr tekrar gebe kalmayı bkliyorum. Olursa hemn iğneye başliycam
Cnm ben normal doğum yaptım son güne kadar 0.8 lik igne kullandim. Bazı arkadaşlar 3 gun once bazıları 1-2 hafta önce bıraktılar aslında dr a göre değişiyor bildiğim kadarıyla 12 saatte iğnenin etkisi geciormuş o yüzden çok önce bırakmaya gerek yok. Ama coraspini 3 hafta öncesinde kestik coraspin kanama süresini uzatiyormus.arkadaşlar hepinize merhaba
sezeryan la doğum yapcak
sizler ne yaptınız
ne zaman bıraktınız
kaç gün kala bıraktıklarına dair yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Çok geçmiş olsun ben de 2 kayiptan sonra oğlumu kucağıma aldım. Fakat ben Yakup beyden çok memnun kalanlardanim önce Allaha sonra da ona dua ediyorum vesile olduğu için .Benim ruh halimi inanılmaz anlayıp ona göre tedavi etti. her defasında önce muayene edip sonra odasında görüşmeye aldı diğer hamilelere uyguladığı prosoduru benim için hep değiştirdi her aradigimda ulastim ve her istedigim de de muayene oldum.ama sizi de anlıyorum ben de gorumcemin cok memnun kaldığı bir drdan hiç memnun kalmadim 2 kaybimda bu biraz da karşılıklı enerji alımı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?