Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Cnm ancak yazabildim benimkisi zor uyuyanlardan anlaşıldı artık. Allah bize kolaylik versin. Gerçi onun nefes aldığını yanında olduğunu bilmek tüm güçlükleri unuturuyo. Bana ne kadar dikiş attılar hiç bilmiyorum benim de vardır herhalde bir o kadar çünkü ilk 10 gün oturup kalkamadim. Yarın 1 ay oluyoruz yaramaz hala iyileşmedi ama acısı azaldı şükür. Bana suni sanci verdiler arkasından da ağrı kesici yaptılar ağrı kesici yapınca benim ıkinmalarimi etkiledi ve doğum ani da zorlaştı bence telaşa kapılıp kestiler o kadar çünkü karnim a bastırarak doğurttular resmen zorla yani. Hayırlısı sağ saglim yanımda hiç bişeyi gözüm gormuyo

amin canım çok saolasıntarifsiz bir üzüntü.......(

arkadaslar merhaba

MTHFR C677T heterozigot olup da iğne kullanan var mı aranızda

Kızlar benm 6 ay oldu duşuk olalı hala bişy yok. Bu normal midr acaba
kontrole git bi kere boşuna bekleme çok da kafayı takma doktorum bana her
Cok gecmis olsun Allah en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlat versin sana da insaalah.amin.Istersen dra gidip yumurta takibi yaptır canım. Ben öyle yapmıştım.

evet cnm bi kere görün iltihap olabilir yumurtlama düzenin stres kaynaklı bozulmuş olabilir sen git için rahat etsin gerçi nasip kısmet ben artık buna inanıyorum ama onlemini de al

lütfen bılen varsa cevap verebılır mı ıkı dra gıttım bırı clexane verdı dıgerı aspırın yeter Allah korusun beyın kanaması gecırırsın dedı o dr oyle dıyınce de cok korktum

bılıom senı cnm ben bı profa gıttım kesınlıkle kullanma sana aspırın yeter dedı bılemedım napıcamı yaaa senın bı sıkıntı
doktorum bana 0,2lik vermişti...başka bi doktor 0,4 lük..bak şimdi senin yazdıklarından sonra korktum çünkü ben 0,4 lük yaptırıyorum

ya sen ıyıce bı sorsana druna bu ıgnenın tehlıkesı var mı dıye cnm yhaaa
canım benm doktor perintolog muhtemelen bize 0,2lik yeter..0,4 lük yazanda normal kadın doğum doktoru.. ikisininde bana dediği hiç bi yan etkisi yok..sana kaçlık yazdı yazan doktor..

Gökalp beyi ben de duydum canım ama dediğin gibi ulaşması zormuş diye yazılanlar vardı Allah içine sinen bi dr nasib etsin.ben kanda öğrenir öğrenmez 0.6lik clexane başladım ayrıca 9.haftaya kadar da aspirin kullandım bir de bemix kullaniyordum folik asit olarak ama onu ne kadar kullandim suan hatırlayamadım. Benim içerde kanama farkettigi için aspirini 9.haftada bırakmıştı. Her hasta ya da hamile doğru tabiriyle kendine özel tedavi ediliyor bazısı 0.4 lük bazısı 0.6lik kullandırıyor mutasyon da önemli ama benim anladığım en onemlisi drun duzenli takibi ve anne adayının hisleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…