- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.341
Cnm ancak yazabildim benimkisi zor uyuyanlardan anlaşıldı artık. Allah bize kolaylik versin. Gerçi onun nefes aldığını yanında olduğunu bilmek tüm güçlükleri unuturuyo. Bana ne kadar dikiş attılar hiç bilmiyorum benim de vardır herhalde bir o kadar çünkü ilk 10 gün oturup kalkamadim. Yarın 1 ay oluyoruz yaramaz hala iyileşmedi ama acısı azaldı şükür. Bana suni sanci verdiler arkasından da ağrı kesici yaptılar ağrı kesici yapınca benim ıkinmalarimi etkiledi ve doğum ani da zorlaştı bence telaşa kapılıp kestiler o kadar çünkü karnim a bastırarak doğurttular resmen zorla yani. Hayırlısı sağ saglim yanımda hiç bişeyi gözüm gormuyoKızlarnasılsınız. Aeada girip okumaya bile fırat bulamıyorm artık. Oglumun dişleri ard arsa cıkıyor. Azılar köpek dişleri derken muthiş huysuz. Hic yemek yediremiyorum. Uyumuyor felan. Derken zaman bir ansa geçiyor. İnşallah gepiniz iyisinizdir.
Şenay artıknormal doğumlardasa bakıyorlar zor doğum kesiyi atıveriyorlar. Arka tarafa kadar. Arkadasımın 30 dikişi vardı. Ayaga kalkamıyordu kız. İnşallab çabucak iyileşirsin canı. Bebişin nasıl. Gazı felan yoktur inşallab.
Elif ikizlerin nasıl canım. Kuçuk olan toparlayabildimi. Hepinizi öpuyorum. Rabbimevlatlarımıza kavusturdu şükürler olsun. Acılarını hiç yasatmasın bizlere. İsteyen tüm kullarına nasip etsin.
amin canım çok saolasıntarifsiz bir üzüntü.......(üzüldüm
benim dr hakkında bilgim yok ama
o zaman o arkadaş çok çok memnun olduğunu söylemişti
ben arkadaşım la sermet beye gitmiştim
kendi adıma söyliyim hiç beğenmemiştim
hakan bey i duymuştum. hakan kanıt
ama o zaman ki arşatırmalardan aklımda kalanlar
hakan beyden çok memnun olan vardı
Güzel Allahım yardımcınız olsun inşallah
sen nerde oturuyosun canım?bnde 2 kaybım oldu bu sebepten. Şimdi 6 aydr tekrar gebe kalmayı bkliyorum. Olursa hemn iğneye başliycam
kontrole git bi kere boşuna bekleme çok da kafayı takma doktorum bana herKızlar benm 6 ay oldu duşuk olalı hala bişy yok. Bu normal midr acaba
Cok gecmis olsun Allah en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlat versin sana da insaalah.amin.Istersen dra gidip yumurta takibi yaptır canım. Ben öyle yapmıştım.
arkadaslar merhaba
MTHFR C677T heterozigot olup da iğne kullanan var mı aranızda
pekı canım sen bunu öğrendıgınde gösterdın mı dra ne dıyorlar bu konudaben de oleyim ama daha gebeliğim yok izmirde pıhtılaşma sorunu olup da doktorundan memnun olan arkadaşlar var mı
ben varımarkadaslar merhaba
MTHFR C677T heterozigot olup da iğne kullanan var mı aranızda
bılıom senı cnm ben bı profa gıttım kesınlıkle kullanma sana aspırın yeter dedı bılemedım napıcamı yaaa senın bı sıkıntıben varım
doktorum bana 0,2lik vermişti...başka bi doktor 0,4 lük..bak şimdi senin yazdıklarından sonra korktum çünkü ben 0,4 lük yaptırıyorumbılıom senı cnm ben bı profa gıttım kesınlıkle kullanma sana aspırın yeter dedı bılemedım napıcamı yaaa senın bı sıkıntı
ya sen ıyıce bı sorsana druna bu ıgnenın tehlıkesı var mı dıye cnm yhaaadoktorum bana 0,2lik vermişti...başka bi doktor 0,4 lük..bak şimdi senin yazdıklarından sonra korktum çünkü ben 0,4 lük yaptırıyorum
canım benm doktor perintolog muhtemelen bize 0,2lik yeter..0,4 lük yazanda normal kadın doğum doktoru.. ikisininde bana dediği hiç bi yan etkisi yok..sana kaçlık yazdı yazan doktor..ya sen ıyıce bı sorsana druna bu ıgnenın tehlıkesı var mı dıye cnm yhaaa
canım yaa aynen enerji meselesi sanırım yakup erata benim ikinci düşügümde gitmek istedim adet kanamasıdır o onemli degil dedi kan tahlili yaptırdıgımda hamile oldugumu ogrendim ilk düşügümde de onemli degil olabilir her kadında dedi hic tahlil yapmadı keske yapsaydı ikinci de onlemi alırdık egepolde gokalp beye gittim çok iyi butun tahlilleri yaptı sorunumuzu ogrendik çok doktora gittim tüp bebek yapmak isteyenler oldu gökalp beye soyledim senın su an ki psikolojinden çok faydalanmak isteyen olur senin bebegin oluyor ama tutunamıyor onun da çaresini bulduk çok rahat geçireceksin dedi çok çok memnun kaldım ama çok kalabalık ve de ben cok panik oluyorum 9 ay içinde bi sorunumda doktorumu aramak isterim gökalp beye ulaşmak sorun kafam çok karısık... bu arada kendi derdimden yazamadım allah oğlunu sana bağıslasın canım sen nasıl bi tedavi gördün ben coraspirin içiyorum gebelik olursa iğne olucam her gün....
Gökalp beyi ben de duydum canım ama dediğin gibi ulaşması zormuş diye yazılanlar vardı Allah içine sinen bi dr nasib etsin.ben kanda öğrenir öğrenmez 0.6lik clexane başladım ayrıca 9.haftaya kadar da aspirin kullandım bir de bemix kullaniyordum folik asit olarak ama onu ne kadar kullandim suan hatırlayamadım. Benim içerde kanama farkettigi için aspirini 9.haftada bırakmıştı. Her hasta ya da hamile doğru tabiriyle kendine özel tedavi ediliyor bazısı 0.4 lük bazısı 0.6lik kullandırıyor mutasyon da önemli ama benim anladığım en onemlisi drun duzenli takibi ve anne adayının hisleri.canım yaa aynen enerji meselesi sanırım yakup erata benim ikinci düşügümde gitmek istedim adet kanamasıdır o onemli degil dedi kan tahlili yaptırdıgımda hamile oldugumu ogrendim ilk düşügümde de onemli degil olabilir her kadında dedi hic tahlil yapmadı keske yapsaydı ikinci de onlemi alırdık egepolde gokalp beye gittim çok iyi butun tahlilleri yaptı sorunumuzu ogrendik çok doktora gittim tüp bebek yapmak isteyenler oldu gökalp beye soyledim senın su an ki psikolojinden çok faydalanmak isteyen olur senin bebegin oluyor ama tutunamıyor onun da çaresini bulduk çok rahat geçireceksin dedi çok çok memnun kaldım ama çok kalabalık ve de ben cok panik oluyorum 9 ay içinde bi sorunumda doktorumu aramak isterim gökalp beye ulaşmak sorun kafam çok karısık... bu arada kendi derdimden yazamadım allah oğlunu sana bağıslasın canım sen nasıl bi tedavi gördün ben coraspirin içiyorum gebelik olursa iğne olucam her gün....
çok sağol canm. Dun gittim dktra. Rahim ağzı enfeksion kapmış dediCok gecmis olsun Allah en kisa zamanda saglikli ve hayirli evlat versin sana da insaalah.amin.Istersen dra gidip yumurta takibi yaptır canım. Ben öyle yapmıştım.
ist. Canmsen nerde oturuyosun canım?
mrb canm. Sendede mi pıhtılşma varbılıom senı cnm ben bı profa gıttım kesınlıkle kullanma sana aspırın yeter dedı bılemedım napıcamı yaaa senın bı sıkıntı
ewet cnm ve tam su anda ılk ıgnemı yaptım ve yakıo su anda yaamrb canm. Sendede mi pıhtılşma var
kaç ay sonra hamile kaldın canm. Ben duşuk yapalı 6 ay oldu. Hala bişy yokewet cnm ve tam su anda ılk ıgnemı yaptım ve yakıo su anda yaa
7 oldu tam olarak cnm 8 kaasımda suk yaptım 8 mayıs son adetımkaç ay sonra hamile kaldın canm. Ben duşuk yapalı 6 ay oldu. Hala bişy yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?