- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.661
Allah bagislasin canim benim oglusta aceleci 37 arti 2 de gelmisti acil sezeryanla yoksa 38 arti 2de alacakti dr um saglikla dogsun gerisi bos biz biraz solunum sikintisi yasamistik baska sorun olmadi cok sukur allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah yeni seneye girerken yeni umutlar gercek olsunBizim kızı 14 aralikta 37+2 ilen alacak ti doktorum ama ayin 12 sinde bizim cadı dayanamadı apar topar 37+ olunca cumartesi doktorum aldı kuzumu bana verdi doktorum..3 hafta oldu kuzum..iyikide almış yoksa ben 3 hafta daha dayanamazmisim :) 3030 gr doğdu..harika bir duyguymus ...benim gibi uğraşan kayıp yasayan tüm arkadaşlarıma nasip etsin rabbim..doğumhane de o kadar çok korkuyordum ki ebe hatırlattı madem tüp bebek dedi olmayan arkadaşlarına da dua et dedi..herkese dua ettim..allahım sizede yasatsin inşallah
280 tl idi..2016 da fiyatlar degisirmi ama bilmiyorum:'( ne guzel cnm ya . Rabbim bana da nasip etsin ins ya . Bn de herkese dua etcm senin gibi . Dedigin dr u da bi arastircm cnm . Muayene ucreti fln nasi
Sadece herşeyin zamanı var kizlar ..benim 4.gebeligim kızım..ilk ikiz di onların hele mezar taşı var..rabbim izin verirse zamanı gelince oluyormuş bunu öğrendim sadece..ama tabi herşey allahtan deyip hic birseyi bırakmadım doktorumda takibimide herşeyi yaptım..internetten araştırdım hep..inş sizinde en kısa zamanda olur kucağınıza alırsınızAllahim ömrünü bahtını guzel etsin ins.seni bebeğine bebegini de sana bagislasin canim inan gozlerim dolarak okudum yazdiklarini.Allahim bizim gibi arayanlari kapisindan cevirmez ins.hayırlı olsun tekrar canim...
Hemşireler doktorlar ebeler demişki çok iyi çok güçlü bir bebek..hamilelikte çok iyi besledim kendimi de onuda..doktorumun kararı ile aldık..çok şükür..normalde 2 ocakti...3 hafta daha zor beklermisim ben açıkçası...sonzamanlarda içinde ya birşey olursa korkusu da beni yiyip bitirmişti..Allah bagislasin canim benim oglusta aceleci 37 arti 2 de gelmisti acil sezeryanla yoksa 38 arti 2de alacakti dr um saglikla dogsun gerisi bos biz biraz solunum sikintisi yasamistik baska sorun olmadi cok sukur allah isteyen herkesin kucagini doldursun insallah yeni seneye girerken yeni umutlar gercek olsun
Hayırlı uğurlu olsun cnm allah analı babalı büyütsün inş.Bizim kızı 14 aralikta 37+2 ilen alacak ti doktorum ama ayin 12 sinde bizim cadı dayanamadı apar topar 37+ olunca cumartesi doktorum aldı kuzumu bana verdi doktorum..3 hafta oldu kuzum..iyikide almış yoksa ben 3 hafta daha dayanamazmisim :) 3030 gr doğdu..harika bir duyguymus ...benim gibi uğraşan kayıp yasayan tüm arkadaşlarıma nasip etsin rabbim..doğumhane de o kadar çok korkuyordum ki ebe hatırlattı madem tüp bebek dedi olmayan arkadaşlarına da dua et dedi..herkese dua ettim..allahım sizede yasatsin inşallah
Tmm cnm saolasin280 tl idi..2016 da fiyatlar degisirmi ama bilmiyorum
Aspirini onlem amacli baslamis doktorun bende ilk kayiptan sonra yaptirdim medicana beylikduzunde perinatalog istedi benden yoksa normal takipteki doktorum gerek gormemisti ilk kayipta perinatalog riske gerek yok yapalim dedi oyle ogrendim ozel hastanede yaptirabilrsin gecmis olsun en kisa zamanda mutlu haberi alirsin insallah ve bu sefer kucagina alirsinBenim 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve şimdi hamile kalmak için uğraşıyorum.
İlk kayıp olduğu için doktor herhangi bir test istemedi ama pıhtılaşma olabilir kalbi durduğu için dedi.
Geçen ay klomen çatlatma iğnesi ve coraspin kullandım.
Siz nerede test yaptırdınız ve öğrendiniz acaba?
İnşallah. .. Allah razı olsun cnm. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize.Aspirini onlem amacli baslamis doktorun bende ilk kayiptan sonra yaptirdim medicana beylikduzunde perinatalog istedi benden yoksa normal takipteki doktorum gerek gormemisti ilk kayipta perinatalog riske gerek yok yapalim dedi oyle ogrendim ozel hastanede yaptirabilrsin gecmis olsun en kisa zamanda mutlu haberi alirsin insallah ve bu sefer kucagina alirsin
Sağol canım en kısa zaman da darısı başınıza inş.Hayırlı uğurlu olsun cnm allah analı babalı büyütsün inş.
Bence özelde yaptırma testleri canım..benim istanbulda idi tüp bebek doktorum bu arada ben izmirde yaşıyorum..oda benden çeşitli genetik testleri pıhtılaşma istedi..geçen sene 2500 civarı idi..ama bana araştırma hastanesine gidip genetikten o tahlilleri iste dedi..bizde izmire gelince eğitim araştırma hastanesine genetik bölümüne gittik..doktorum bu tahlilleri istiyor dedim.ozgecmisimi anlattım..5 kuruş para vermeden 1 veya 1.5 ayda sonuçlar çıktı o zaten..ondan once de izmirdeki doktorum şifa hastanesine göndermişti 2.gebelikte o tahlilleri sgk anlaşmalı olduğu halde 3 sene önce 500 tl vermiştim..sonra iki taraftaki sonuçları aldım ki devlet hastaneside özel hastanede ayni labaratuvarda çalışıyormuş..bence hem 1 ay dinlenmiş olursun..ama genede sen bilirsin..İnşallah. .. Allah razı olsun cnm. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize.
Özel de ücreti ne kadar acaba çok pahalı diye biliyorum??
Cnm çok şükür ben kavustum yavruma 8 aylık şimdi. Allah önce olmayanlara nasip etsin benim kızıma da hayırlı sağlıklı kardes nasip etsin inş.Sağol canım en kısa zaman da darısı başınıza inş.
Ilk kayip oldugu icin devlette yapmazlar diye biliorum 2 yada 3 kayip sonrasi devlet inceliyor o yuzden ozelden baska sansin yok gibi ama yinede sansini deneyip devlete sor istersen egitim arastirma hastaneleri yapio beylikduzunde 2 sene once yapildi benim 400 yada 500 oyle bisey odemistim tam hatirlamiorum sadece mthfr 1298 ve 677. Faktor 5 ve faktor 2 bakildi baska genetik bir test yapilmadi fakulteler cok daha ayrintili yapiyor ama sonuc ayni tedavi igne oluyor allah yardimcin olsun canim bizim gibi sizde baskalarina anlatacaksiniz buna inanin umutsuzluga kapilma hic stres gebeligi geciktirioİnşallah. .. Allah razı olsun cnm. Hepimiz kavuşuruz ins bebislerimize.
Özel de ücreti ne kadar acaba çok pahalı diye biliyorum??
Ayın 25 ine randevu alıcam hematolojı den. İnsallah sorun çıkmazIlk kayip oldugu icin devlette yapmazlar diye biliorum 2 yada 3 kayip sonrasi devlet inceliyor o yuzden ozelden baska sansin yok gibi ama yinede sansini deneyip devlete sor istersen egitim arastirma hastaneleri yapio beylikduzunde 2 sene once yapildi benim 400 yada 500 oyle bisey odemistim tam hatirlamiorum sadece mthfr 1298 ve 677. Faktor 5 ve faktor 2 bakildi baska genetik bir test yapilmadi fakulteler cok daha ayrintili yapiyor ama sonuc ayni tedavi igne oluyor allah yardimcin olsun canim bizim gibi sizde baskalarina anlatacaksiniz buna inanin umutsuzluga kapilma hic stres gebeligi geciktirio
Amin inş canım..allahım uzun sağlıklı güzel omur nasip etsin yavruna..Cnm çok şükür ben kavustum yavruma 8 aylık şimdi. Allah önce olmayanlara nasip etsin benim kızıma da hayırlı sağlıklı kardes nasip etsin inş.
Sanki senden dosya mi istiyorlar uydur gitsin devlette..3 kayıp varmış gibi anlat..hemen tahlil yaparlar o zmnAyın 25 ine randevu alıcam hematolojı den. İnsallah sorun çıkmaz
İnşallah ya. Hem bu ay hamıle olayım istiyorum hem de tahlil sonucu olmadan hamile olmasam mi bilmiyorum. Doktor coraspin yeterli diyor. Diğer gebelikte hiç kullanmamistimSanki senden dosya mi istiyorlar uydur gitsin devlette..3 kayıp varmış gibi anlat..hemen tahlil yaparlar o zmn
İnşallah ya. Hem bu ay hamıle olayım istiyorum hem de tahlil sonucu olmadan hamile olmasam mi bilmiyorum. Doktor coraspin yeterli diyor. Diğer gebelikte hiç kullanmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?