Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kullanıyorum. Peki pıhtılaşmam yoksa bu bebeğe zarar vermez mi
Gerçi hamilelikte de kullanılıyor ama.. of kafam çok karışık

ben ilk kayıptan sonra araştırma hastanesinde fakültede yaptırdım hemde hiçbir ücret ödemeden.özel hastanelerde 1.500,00-2.000,00 TL arası bi fiyat istiyorlarmış kendi doktorum söylemişti.ilk kayıp olup olmamasına bakmıyorlar doktorunuz b testi istediğine dair bi kağıt veriyor onunla üniversitedeki doktora durumu anlatırsanız yapıyorlar testi ücretsiz bilginiz olsun arkadaşlar...

Bir kaç arkadaş hematolojı de yaptırmış. Tam olarak bilmiyorum ben de araştırma hastanesi nereye alayım randevu

sen orada kadın doğum doktoruna çıkacaksın önce ona anlatacaksın durumu.doktorum bu kan pıhtılaşması için testi istedi onu yaptıracaktım diyeceksin.oradaki doktor zaten seni yönlendiriyor genetik bilimi bölümüne.

Mantıklı olanda bu zaten teşekkürler. Aklım başımda değil ki...

Kullanıyorum. Peki pıhtılaşmam yoksa bu bebeğe zarar vermez mi
Gerçi hamilelikte de kullanılıyor ama.. of kafam çok karışık
Folik zaten ilk 3 ay bütün hamileler kullanıyor..aspirin eğer pıhtılaşma az veya yoksa kanamaya neden olabilir..ben 677 heterizigot um doktorlar izmirdeki perinatolog hematolog gerek gormedi ama istanbuldaki doktorum coraspin ve iğne kullandırdı kalp atışlarını duyacağımız zaman aspirin kesildi çünkü kanamam gelmişti..12.haft da gene kanamam oldu bu seferde iğne kesildi..Çok önemli değil pıhtılaşma bir daha da kullanma dediler..özel kadın doğumcun yazsa bile o tahlilleri genetik bolumu olan devlet hastanesine direk gidip bu tahlilleri doktorum istedi deyince yaptırıyor genetik doktoru

Bakalım benim ne çıkacak. 10. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin muhtemelen pıhtılaşmadan demişti doktor.

Selam kizlar bi kac gundur canim sıkkın sizinle paylasmak istedim.sali gunu doktora gittim.rahim filmim de sol tupun gorunumunu begenmemisti.sonra ultrasonla bakarken hersey normal guzel dedi sonra biraz daha bakti ve sol tup de bi goruntu var bunu begenmedim dedi resmini aldi.tup sisiyormus kendi kendine oyle soyledi.adet olunca gel adetliyken bakicam bu goruntu varsa hsgyi tekrarlayacagiz ve benim gorusumu desteklerse sol tupunu almaliyiz bu hamilelige zarar verir dedi.ben yıkıldım tabi.eger tupu alirsak tup bebeğe geceriz dedi.peki neden boyle oldu diye sordugumda rahim ağzındaki yaradaki enfeksiyon tuplere ilerleyip zarar vermis olabilir dedi.simdi beklemedeyim o kadar korkuyorum ki ya suphesi dogru cikarsa diye.ne yapacagimi bilemiyorum artik.elim kolum kalkmiyor içim acıyor resmen.hic boyle bisi duydunuz mu?

çok geçmiş olsun canm. Bnce tek bi dr ve hastaneye guvenme eğer kesin o teşhis konarsa hemn aldırma tupunu. Bi kç dra daha git. Çunku bazen dr.lar çok ciddi yanılabilior. İnşllh yoktr oyle birşy

çok geçmiş olsun canm. Bnce tek bi dr ve hastaneye guvenme eğer kesin o teşhis konarsa hemn aldırma tupunu. Bi kç dra daha git. Çunku bazen dr.lar çok ciddi yanılabilior. İnşllh yoktr oyle birşy
Tabi ki canim bi doktorla öyle bi operasyon yaptırmam.suphe ve ihtimaller uzerine konustu benim canımı cok yakti.insallah yoktur oyle bisi bende oyle dua ediyorum

Tabi ki canim bi doktorla öyle bi operasyon yaptırmam.suphe ve ihtimaller uzerine konustu benim canımı cok yakti.insallah yoktur oyle bisi bende oyle dua ediyorum
Canım hangi sehirdesin bilemedim ama istanbul da isen yücel karaman â git derim tup ve rahim işlerinde tr de bir numara..onunda fikrini al mutlaka

Canım hangi sehirdesin bilemedim ama istanbul da isen yücel karaman â git derim tup ve rahim işlerinde tr de bir numara..onunda fikrini al mutlaka
Canim ankaradayim ben.simdilik suphe üzerine konustu doktor bey 2 haftaya belli olacak bakalim.ayni görüntuyu gorurse rahim filmi yenilenecek sonrasi sikintili bi donem beni bekliyor doktor doktor gezmeler.ins gerek kalmaz ankara da bildiginiz bi doktor varmi peki?

Gecmis olsun canim umarim bisey cikmaz ankaradan arkadaslar olacakti yardimci olurlar

Ankara dan bir kez içinden geçtim erzincan â giderken canım..daha da yakinlasmam bir daha olmadı..

Cok geçmiş olsun cnm daha önce de seninle yazışmıştık sanırım rahim âgzi yarası ile ilgili. Ben bu kadar ileri sonucu olabilen yara öyküsü hiç duymamistim. Bir de a gittiğimde bana var demişti yakalım demişti ben birsey olurmu yakılmazsa diye sorduğumda yok demıstı. Sadece akinti yapar demişti. Bence de bir başka dr a git. Ben özel hastane ve dr lari tavsiye edemiyorum bu durumda bazen para için olmadık şeyler soyleyebiliyorlar bence bir araştırma ya da üniversite hastanesine git ve iyice bir muayene ol üniversite hastanelerinde hoca farkı ödersen hocaya muayene olabiliyosun. Ben hacettepe perinatolojiyi tavsiye ederim. Git bence sonra pişman olma

Haklısın canim baska doktora da gidecegim zaten simdi beklemedeyim.adet olmayi bekliyorum bakalim.bende ozel universite hastanesine gidiyorum duruma gore devlet hastanesine de gidicem canim.bi doktorun lafiyla olmaz zaten.tesekkurler canim...

Nerde bu dr cnm. Perinatolog mu.
Kaybin fln var miydi
Uzun süredir giremiyorum foruma kusura bakmayın.ben 2 kayiptan sonra gittim yakup beye ilk cümlesi önce pskolojini duzeltecegiz olduğu için tamam dedim bu dr beni anladı ve ona devam ettim yumurtlama takibiyle başladık ve Allahın izni ve yakup beyin ilgisiyle çok şükür saglikla Kavuştuk oğlumuza. Paraci diyemem ben evet ücreti yüksek ama ben her istediğimde beni muayene etti bebegimin kalp atışını dinletti içimi rahatlatti ki bunlar bizim gibi hamilelik yaşayanlar için çok önemli.ben hep tavsiye ediyorum Yakup beyi hep de dua ediyorum kendisine. Alsancakta muayenehanesi perinatolog canım aynı zamanda yakup erata yazarsan çıkar adresi nette.

Eminecim kusura bakma arayamadim seni aklimdasin ama tam arayayim diyorum bişey çıkıyor ya da saat geç olmuş oluyor kusura bakma lütfen aklimdasin.opuyorum

Anldm cnm. Igne kullaniyodun dimi sen. Sana hic doz yeterli mi fln diye bi test yapmis miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…