- Konu Sahibi melodysilk
-
- #7.701
Ben 0.6 ile başlayıp ole devam ettim teste gerek duymadı drm belli bir süre sonra bebeğe giden kan akışını ultrasonda gösteriyor zaten o yüzden içimiz hep rahatti igne konusunda...Anldm cnm. Igne kullaniyodun dimi sen. Sana hic doz yeterli mi fln diye bi test yapmis miydi
Anladim cnm. Ya anti faktor xa testi varmis kan akisini gosteriyomus ona gore doz ayarlaniomus fln. Bnm dr um da gerek yok ona dio. Senin mutasyonlarin neydi cnmBen 0.6 ile başlayıp ole devam ettim teste gerek duymadı drm belli bir süre sonra bebeğe giden kan akışını ultrasonda gösteriyor zaten o yüzden içimiz hep rahatti igne konusunda...
Kusura bakma uzun suredir giremiyorum mthfr 1298 a homozigot mutant benim ki canim.burda o testi yaptiranlar oldu galiba belki onlar bilgi verir sana.Anladim cnm. Ya anti faktor xa testi varmis kan akisini gosteriyomus ona gore doz ayarlaniomus fln. Bnm dr um da gerek yok ona dio. Senin mutasyonlarin neydi cnm
Anldm cnm plt degerinden de belli olio sanitim yaKusura bakma uzun suredir giremiyorum mthfr 1298 a homozigot mutant benim ki canim.burda o testi yaptiranlar oldu galiba belki onlar bilgi verir sana.
Merhaba canim nasilsin ben 3 senefir dr dr geziyorum dusuklerime bir sebeb bulamiyorlar tesadufen d vitaminin eksik oldugunu ogrendim ki yok denecek seviyede senin bununla ilgili doktorla gorusmuslugun var mi? Dusuk sebebi olabilecegi yaxiyor internette bunun icin tedavi aldin mi seninde eksik cikmisti diye hatirliyotumAnladim cnm. Ya anti faktor xa testi varmis kan akisini gosteriyomus ona gore doz ayarlaniomus fln. Bnm dr um da gerek yok ona dio. Senin mutasyonlarin neydi cnm
Hamilelikte kan akışı açısından yürüyüş yapmakta önemli aklında bulunsun canım ben 15 20 dk yavaş yavaş yürüyüş yapıyordum aklında bulunsun.Anldm cnm plt degerinden de belli olio sanitim ya
Allah yardimcin olsun canım tez zamanda saglikla hamile kal ve bebegini kucağına al inşaallah. AminKizlar size son durumu aktarayim.rahim filmim tekrarlandi ve sol tupumun kapali ve icinde sivi birikimi yani hidrosalpenks oldugu ortaya cikti.ayrica ultrasonda da görüldü.3 tane doktora gittim hepsi elinde sonunda o tüpü aldirman lazim islevini kaybetmis eger o tup kalmaya devam ederse dis gebelik riski ve diger tupde de ayni sorunun olma ihtimali olabilir dendi.bende onumuzdeki ay sonunda ameliyat olcam eger hamile kalmazsam.bende durumlar boyle bakalim hepimiz icin hayırlısı ins güzel seyler olur bu sene her sey...
Cnm d vitamini onemliymis . Bnm de yok denecek kadar dusuktu 5 cikmisti. Bn devit3 damla kullandim hergun 10 damla . Gebelik ogrenince birakiyosun sonra dr un tekrar baslatiyo belli haftadan sonra cnmMerhaba canim nasilsin ben 3 senefir dr dr geziyorum dusuklerime bir sebeb bulamiyorlar tesadufen d vitaminin eksik oldugunu ogrendim ki yok denecek seviyede senin bununla ilgili doktorla gorusmuslugun var mi? Dusuk sebebi olabilecegi yaxiyor internette bunun icin tedavi aldin mi seninde eksik cikmisti diye hatirliyotum
Cnm calisiyorum bn zaten gun boyunca ayakta oluyorum genelde. Ama onun disinda evde yatiom uzaniom genelde cunku halsizlik oluoHamilelikte kan akışı açısından yürüyüş yapmakta önemli aklında bulunsun canım ben 15 20 dk yavaş yavaş yürüyüş yapıyordum aklında bulunsun.
Anladim canım önemli olan Çok hareketsiz kalmamak çalışman bu konuda iyi olmuş. Evet o halsizlik zorluyor biliyorum ben de Allah yardimcin olsun.Cnm calisiyorum bn zaten gun boyunca ayakta oluyorum genelde. Ama onun disinda evde yatiom uzaniom genelde cunku halsizlik oluo
olsun canım. aynen ben de yoğunum. gönüller bir olsun yeter.Eminecim çok çok özür dilerim tam işler bitti oğlum uyudu arayayim derken bir bakıyorum saat bu saat olmuş kusura bakma canım olur mu muhakkak arayacağım. Öpüyorum cok...
Allah yardimcin olsun cnm inş En kisa zamanda toparlarsin ve hamile kalırsınKizlar size son durumu aktarayim.rahim filmim tekrarlandi ve sol tupumun kapali ve icinde sivi birikimi yani hidrosalpenks oldugu ortaya cikti.ayrica ultrasonda da görüldü.3 tane doktora gittim hepsi elinde sonunda o tüpü aldirman lazim islevini kaybetmis eger o tup kalmaya devam ederse dis gebelik riski ve diger tupde de ayni sorunun olma ihtimali olabilir dendi.bende onumuzdeki ay sonunda ameliyat olcam eger hamile kalmazsam.bende durumlar boyle bakalim hepimiz icin hayırlısı ins güzel seyler olur bu sene her sey...
Amin canım ins nelerle uğraşıyoruz ve ustune neler ekleniyor bu uzuyor iste insaniAllah yardimcin olsun cnm inş En kisa zamanda toparlarsin ve hamile kalırsın
Amin cnm tskederimmAnladim canım önemli olan Çok hareketsiz kalmamak çalışman bu konuda iyi olmuş. Evet o halsizlik zorluyor biliyorum ben de Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?